2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin herkesee umarim herkes iyidir erende kosturup duruyo evde.
Obur tarafa dondurma tarifi yazdim kizlar cok basit bisey ve eklemeleri siz istediginiz gibi yapabilirsiniz bi bakin isterseniz bebisler icin yaparsiniz..

Canım kiyamam ya üzülme nolur Rabbim sifasini versin ins korktugun gibi değildir Rabbim korusun süper pasamizi

Canım kiyamam ya üzülme nolur Rabbim sifasini versin ins korktugun gibi değildir Rabbim korusun süper pasamizi
sağolun kızlar öpüyoruz hepinizi

Ay.bazen bende senin.gibi düşünür düşünür bulamam ne gıcık bi durum dimi

Sağol canım valla elifte fırsat vermiyor artık oturdugumu görünce galk galk diyo kalkayın onla oynayım istiyor
olsun canım insanın sagligi yerinde sevdikleri yanında olsun heryerde tatil

Yaseminimm o unutkanlıktan bendede var şekerim
oyüzden şuanda b12 kullanıyorum
bayanların genelinde varmış bu eksiklik ve sağlık ocakları artık butesti yapacaklarmıştakip için herkese..

gunaydin herkesee umarim herkes iyidir erende kosturup duruyo evde.
obur tarafa dondurma tarifi yazdim kizlar cok basit bisey ve eklemeleri siz istediginiz gibi yapabilirsiniz bi bakin isterseniz bebisler icin yaparsiniz..

aaaa hemen bakıyorum hoşgeldin cnm..

sağolun kızlar öpüyoruz hepinizi
bende erdem paşamı öpüorum..

ee haklı annesin eyapsın bende evdeyken nil sade onlunla igilenim istio
bu araa bide taklı babasıyla ikimiz yemekteyken elimizaden tutup anne gel baba gel diyo ikimizide kaldırıp oturma odasına götürüyo
ama bide görsen kalkıtk diye okadr mutlu oluyo ve gülüoki onun o gülüşü için ben dünyaları veririmmm..

Canim cok cok cok gecmis olsun cok uzuldum kucucuk beden nasil dayaniyor yavrum cok acisi var demek bu sikintilarinizdan kurtulursun ins en kisa zamanda rabbime dua ediyorum erdemim aci cekmesin iyilessin diye dualarimiz sizinle

Selam canim ooh temizlikte yapilmis ne güzel elifim buyumuste kapilarida acarmisin bak sen prensese

Ayrica tesekkur ederim guzel dileklerin icin ins hersey yolunda gider bizim icin.

Yerim ben.onun guluslerini masallah ona
Selam canim ooh temizlikte yapilmis ne güzel elifim buyumuste kapilarida acarmisin bak sen prensese

Ayrica tesekkur ederim guzel dileklerin icin ins hersey yolunda gider bizim icin.
Amin canım ins Rabbim gonlunuze göre versin
Obur tarafa dondurma tarifi yazdim kizlar cok basit bisey ve eklemeleri siz istediginiz gibi yapabilirsiniz bi bakin isterseniz bebisler icin yaparsiniz..
Günaydın canım bakalım tarife yAparız belki

allhimm çok üzüldüm canım benim dualrimiz seninle bgun yasin okuyayım şimdi masal uyuynca cnm ins toparlanır erdem temiz çıkar artık herseti tedavisi olumlu sonuçlanır ins
rabbim yardimcin olsun en iyi doktorlarla karsilastirsin insss

üzmedi kuzum masallhh sanada kolay gelsin cnm bende yapiom biyandan eş evde olunca insan giremio haklısın
elif de eskisi gbi yer ins kolayca belki havalardandur belkide geçicidir

Kizlar gecmise baslamistim oyle kaldi erenle okumak pek mumkun degil bende simdi supurgeyi falan halledeyim oglumda bana yardim etsin ereni uyuturken gelirim sakin kafayla okurum gecmisi.

fatma tarife bakiyoum hemen istiyodum senden zaten geçen soylemistin yaparız neguzl olur ins

kızlar biz masalla temizligimizi yaptık şimdi uyutcam 2gbi kalkar komsum gelcek ozman da
giremm kızlar öptüm hepinizi şimdiden kızlar erdem için okuyalım mi birer yasin allhim kabul etsin ins çok üzüldüm yaa

Canım cokcok gecmıs olsun senı cok ıyı anlıyorum ceydayu da ben dermotoloğ dermotoloğ gezdırmıstım egzzamazında hıcbırı duzgun bısey soylememıstı. Tabı bu devede kylak senın tasadıklarının yanında ama caresızlığını anlıyorum.
Allahım en kısa zamanda sıfa verırır ınsallah

Kuzum herşeye değersin 💝

Yaseminimm o unutkanlıktan bendede var şekerim
oyüzden şuanda b12 kullanıyorum
bayanların genelinde varmış bu eksiklik ve sağlık ocakları artık butesti yapacaklarmıştakip için herkese..
ay cnm benim sağlık ocağı yapmıştı eksiklik filna yoktu ama oldu bi kaç ay bi daha yaptırayım bakalım

ay biriisi dooduuma mı dedii:) benim kuzu dooduma çok sevio bakayım hemen:)

ayy bizimkide parmağımdan tutup bi oyana bi buyana götürüp duruo nurayım yaaa...

ha ha yesinler onun gülüşünü. aynı ondan bi tanede bizde var cnm kak kak deyip parmamğımdan tutup götürüo özelllikle yemek yerken

Betül canim cok üzüldüm rabbim şifa versin erdem paşa ya inşallah. Canim inşallah yoktur hipotiridi ama varsa bile ilaçları falan var sonucta uzulme tatlim. Bende de var ve ilac kullaniyorum. Rabbim dermansiz dert vermesin canım benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ye onu teyzesi
telim gelsin çekip göndericem size..
hem ozaman daha rahat görüşürüz...

ay nilde dondurmayı çok sevio.
cnm bizi masadan kaldırıyolarya zafer kazanıyolar sanki hehe:

ye onu teyzesi
telim gelsin çekip göndericem size..
hem ozaman daha rahat görüşürüz...

ay nilde dondurmayı çok sevio.
cnm bizi masadan kaldırıyolarya zafer kazanıyolar sanki hehe:

ha ha aynen öyle güldenim dünyalr onların oluo snki. bide götürüp içeri oturtuo kendi oynamaya devam edio hey allahım yaa:)

ha ha aynen öyle güldenim dünyalr onların oluo snki. bide götürüp içeri oturtuo kendi oynamaya devam edio hey allahım yaa:)

aynen cnm aynen..

betülüm çoooook üzüldüm cnm benim
rabbim yardımcın olsun cnm benim
anne olarak evladına ne kadar üzüldüğünü anlıyorum,allah acılarını göstermesin ama betülüm buna da şükür
allah dermansız dert vermesin,beterinden korusun
inşallah bişeyi çıkmayacak erdemin
cnm lavman suyu boşalttı derken kakasını yapmadı mı?keşke yapsaydı da rahatlasaydı
ne zaman ihtiyacın olursa ben yanındayım cnm
keşke aynı şehirde olsaydık şuan yanında olmayı çok isterdim

cnm kısırla ekmek yenmez ki
ne 3 tabak mı?ben o kadar yiyemem
günaydın cnm
kolay gelsin.evin mis gibi olmuştur şimdi
inşallah cnm

Bu sefer pek sekerleme yapmadim eren 9da uyandi zaten beraber cizgi film izledik sonra once eren sonra ben kahvalti fasli derken gec oluyo girmem.
Esimde cok seviyodu elmali turtayi ama uzun zamandir yapmadim ya bende okul kapansin cok sey yapicam cokda birikti yapicaklarim.
Afiyet olsun size.

Biliyorum canim hep aklimdaydi iste bi firsat bulup yazamadim tarif defterdeydi.
Bizde yaptik temizligi artik yemek ve ders calismam kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…