2012 kasım bebekleri büyüyor..

pilavla makarnayla bile ekmek yiyen çok cnm kısırla yiyende bulunur dedim yani:) e sorun yok cnm yemoisan nasılsa benim gibi üç tabakda yemiomuşsun:)

Kizlar dondurmayi deneyebilirsiniz severseniz yaparsiniz hep hemde yazin cilek kiraz meyveli isteginize gore cesit cesit yaparsiniz nasil seviyosaniz.

Songul arasin istahi gitmis sanirim ama gecici donemdir canim cocugun tabi cani istemiyodur alerji donemi gecsin havalar isinsin hersey yoluna girer.

Betulcum Allah kolayliklar versin canim nasil zor oldugunu tahmin edebiliyorum yavrum bizim icin bile tuvatini yapamamak buyuk sknti o cocuk napsin ins.tahlillerde iyi cikar canim.

Gulden bence nile kizma canim erken uyaniyo diye sen yoksunki cocukta uyuyamiyo tabi eger calismayan biri olsaydin oda uyurdu ben eminim tabi hergun erken kalkinca hafta sonuda oyle uyaniyo normal yani.

Yagmurcandan kolay gelsin canim temizlikler yapiliyo ne kadar guzeeel bi ben kaldim temizlik yapamayan ya cok ozeniyom.:-(

Dilekcim efeye gecmis olsun canim grip olmus ins.son gribi olsun yaz geliyo artik.asida gecikmis ama olsun canim sorunsuz atlatinda.

Katreinur ruyan hayir olsun canim hevin girsede bizi bilgilendirse keske.
Hazirlik varmis kolay gelsin.

Aysegul tabi calisanlar icin uyku duzeni farkli ama bende emzirmeyi biraktirdagimda besiginde kendi yaticak odayi ayiricam artik sonrada yaz geldiginde aksam 9gibi belki 9bucuk gibi uyutmayi dusunuyorum cunku yazin gunlerde uzun yorulucak zaten erken uyumasi iyi olucak.
Ogle uykusu gece kaliyo bazen bizim once isleri haedip o uyuyunca ders calirim diyorum oyuzden gec oluyo uyutana kadar ama bugun 1bucukta uyudu bende ogle uykusunu bu saatlerde uyusun istiyorum zaten okul kapanip emmeyide birakinca hersey bi duzene giricek ins.

ay şekerim kızmıyomda
ben evdeyken daha 8 bile olmadan uyanıyo bakıcı varken uyuya biliyo bi hafta sadece 9da uyandı rekorumuzdu okadar..

Oyy ne tatli oluyodur kimbilir ya bu sabah erende uyandi bisey istiyo normalde kucuk tvyi aciyodum cizgi film izliyodu bende ona sarilip uyuyodum bu sefer uyandigi gibi biseyler analtmaya calisiyo bisey istiyo su vereyim dedim istemedi bende biberonu kenara koydum sonra oda aldi biberonu bana verdi sonra kollarini acip bana gelmek istedi yani her sabah yaptigimiz gibi erenin suyunu ve ereni kucagima alip obur odaya gidicekmisiz ben hep oyle yapiyodum obur odaya giderken cocuk yatmamdan sklmis kalktigi gibi gidelim diyo.

ay şekerim kızmıyomda
ben evdeyken daha 8 bile olmadan uyanıyo bakıcı varken uyuya biliyo bi hafta sadece 9da uyandı rekorumuzdu okadar..

Erken uyanmaya alismis annesi olur oyle ama sen hep yaninda olsaydin biraz daha gec uyanmaya alisirdi.artik buyuyolar canim buyudukce gec kalkmaya baslar.

benim istedi bile cnm çoktannn halbu ki haftasonu yedim:)

benimde istediiii..

kız sen iyisin bizim rekor 7 buçuk ha ha dokunma nilime:)

kız 8 dediysem en geç dedim herhalde
ha ha ha
:):)

ayy çok tatlılart çokkkkkk:

Erken uyanmaya alismis annesi olur oyle ama sen hep yaninda olsaydin biraz daha gec uyanmaya alisirdi.artik buyuyolar canim buyudukce gec kalkmaya baslar.

y nebileyim benimde umudum oydu ama bi arkadaşımla konuştum geçende onun oğlu 4 buçuk yaşında nasıl alışırsa öyle devam ediyo diyo sabah çocuğun kalkış saati 8 fiks hiç deyişmiyo...

Ayy kisir diyosunuz ama bende malzeme yok napcaz simdi pazar gunu koyde oldugumuz icin pazara gidemedik:-(
Bu haftada idare ediyoruz iste.esime demistim markette yemek yapmak icin bidry gorursen al diye patlican almis bugun karniyarik yapicam bakalim bide corba yaparim ayy pilavi unutmustum ben bak yazarken aklima geldi ee yeter bunlar dimi.

Bilmiyorum oda olabilir ama bence nil buyudukce senin calistigini daha kolay anliyca icin sanki uyur gibi geliyo bana ins.uyur.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler sabah artık çok gerildiğim için bir patlamaydı sanırım şuan daha iyiyim şükürler olsun rabbim dermansız dert vermesin .
fundacım canım sen keşke yanında olsam dedin ya onu düşünmen bile yeter canım benim hepiniz yazdıklarınızla yazamadıklarınızda hep yanımdasınız
ayşegül Allah razı olsun canım benim hepinizin duaları oğlum ve ben için çok kıymetli iyki varsınız

tamam işte güldenim en geç yedi buçuk bizim de ondada işe geç kaldım ha ha:)

aman biraz geç kal ne olacak zaten benm eşimide seni de kıskanıyorum itiraf ediorummm..

Bilmiyorum oda olabilir ama bence nil buyudukce senin calistigini daha kolay anliyca icin sanki uyur gibi geliyo bana ins.uyur.

umarım cnm bakalım bekleyip görücez..

ay bi arkadaşı var nilden 1 hafta büytük onunda bi oğlu var hamileydi oda oğlanmış
ay çok sevindim
bence aynı cinsiyette olmaları çocuklar için çokdaha güzel..

yok şekerim yani belki çocuklar için güzelde rabbim nasip ederse ben ikinciyi oğlan istiyorum rabbim verirse tabi ha ha sonra belki bi tane daha kız olur:) gaza geldim:)

Kizlar ben kaciyorum ya off yapicak cok isim var cok ders var calisicak ama ben hangisini yapicam derken nerdeyse hicbirini yapamiyorum gun stres icinde bitiyo cok skldim bende bu durumdan ya her gunum stresli benim bi bitse su okul biktim valla butun gunlerim boyle gecip gidiyo ya.
Ben kaciyorum kizlar sonra gorusuruz yarinda pek giremem heralde artik adamakilli calisayim iki gunum kaldi okula.son 4 ders.

fatmacım iyi çalışmalar cnm fazla sitres yapma senden ve oğluşundan önmli değil hiç bişey..

benicim yoksun bugün yine temizliğe kaptırdın galiba sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…