- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.241
oy benim canım arkadaşım oy minik prensesimin güzeller güzeli annesi maşallah benim kızıma iyi oldu annesi artık bişi olmaz kuzumaaa
Canım ilk önce normal hastahanede bizimki araştırma hastahanesi kan alındı IGA IGM IGG bakıldı IGA da düşüklük çıktı şöyleki sınırı 70 iken derenin 22 çıktı onun üzerine Özel bir lab. gönderdiler oarada IGA1 sub ve IGA2 sub bakıldı 10 gün kadar sürdü sonucun gelmesi İstanbulda bir lab. gönderildi oradan gelen sonuçta da IGA 1 sub eksikliği çıktı.3 ve üstü olsaydı sorun yoktu ama 2.1 çıktı doktorumuz biraz panik yaptı ama İmunolojiye götürdü tahlilleri orada ilaç almasına gerek görmediler İlaç dedğimde IVIK serum olarak verilecekti.Doktorumuz bize İmuneks verdi hasta olduğunda veya ben hasta olduğumda 2 ölçek norma zamanda bir ölçek kullanıyoruz.
Bu hasta olduğunda yine alındı kan yine düşük çıktı ama 6.gün antibiyotiğin ve ANTİBİYOTİKLER BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ DÜŞÜRÜYOR ondan çok doğru gelmedi ona ama mecburen İmunekse devam sanırım yazında kesmeycek .
2 yaşından sonra vücut bağışıklık üretmeye başlaycakmış kaldı 6 ay onu bekliyoruz.
Bu arada bağışıklık en çok üst solunum yollarını ve gestoro bozukluk yapıyor enfeksiyon iştahsızlık ve kabızlık gibi..
Günaydın canim
Amin canin rabbim herkesi yuvasinda mutlu etsin bir omur boyu
Dun ben sana yazdim cnm efe biraz hasta diye sanirim gormedin oksuruk grip ogazlari sismis yavrumun
günaydın kızlar
erdem dün kaka yapmadı inşallah bugün yaparda ben rahatlarım tekrar lavman yapmak istemiyorum
beni ben o nidayı yerim iki dk da bir sürü iş yapmış kuzu :)
hevin ne yaptı ya merak içindeyim
kızlar canlarım hepinizi öpyüorum
Günaydın kızlar....
Nerden başlasam bilemiyorum 6 kasım 2012 de dünya ya geldi Derenenim herşey normal ve yolundaydı taki ben 2 ay sonra işe başlayana kadar ilk önceleri biberon kabul etmedi annem kaşıkla besledi ben işten sık sık gidip emzirdim yok sonra onlarıda istememeye başladı formül mama aldık kaç çeşit hatırlamıyorum ağzına koymadı ve sonunda bir boğaz enfeksiyonu başladı 6 tane iğneyle tanıştı kızım 4 aylıktı sonrası hep kabus hep hasta hep zayıf hiç kilo almadığı aylar oldu boyu uzamadığı10.ayda bir Prf.buldum o bağışıklığından şüphelendi ve test yapıldı bağışıklık sistemi çökmüş kuzumun şimdilerde iyiyiz en azından hastahaneye yatırıp tedavi görmedi sadece ağızdan şurup bu bağışlık için destek olanlardan ama biz devamlı kullanıyoruz..4-5 ay hiç hasta olmadı geçenler kulak enfeksiyonu geçirdi 10 gün yine antibiyotik kullandık..
Bu arada ismim Emek İzmirde bir belediyede memurum makine teknikeri olarak görev yapıyorum :) Deren il çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :
Bu arada herkese günaydın kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bizde herşey yolunda çok şükür. geçmiş yapamadım pek yeni bi arkadaş gelmiş hoş gelmiş son sayfada olunca gördüm:) geçmiş olsun bebişine rabbim hastalık göstermesin inş. hepinizi öptümmm çok
merhaba cnm hoşgeldin bizde sana başarılar dilerizhe he he:.)
kıyamam prensese umarım birdaha yaşamazsınız cnm
işte bu neden oluyo anlamıyorum ama benim kuzumda sadece 2 ay emdi ama oemmedede kavgalarımızı görseydin o redeti sürekli ben ısrar ettim böyle olunca süte gelmedi sonundada tamamen bıraktı
günaydın cnm..
nasıl berracık?
günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın?
cnm bayıldım güle güle giysinFatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Fatma sen ders calısmıycakmıydın ne ısın var bakım burda
Kızlar bugun alısverıste nıdaya bunu aldım bayıldım:))
cnm huzurlu,mutlu ve sağlıklı kocamaaaaaaannn bir ömür geçirin inşallahKizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙
aman allahım süper mario gib ortalığı 2 dakikada halletmişIyı geceler kızlar
Gözlerımden uyku akıyo:)
Mutfagı toplayıp hemen yatıcam.
Tesekkur ederız teyzelerı nıdosta cok sevdı kıyafetını gıydık nasıl oluyo dıye ayy yapıyo:) tam oturdu uzerıne sıcaklar gelsede gıysek kac gundur yagmurlu buralar..
Nuraycım sende gıdersın elıfı alıp yalnız benım ıkı bıdıkla baya zor oluyo bıraz dolasırız dıye gıttık ama hangısıne bakıcam sasırdım nıda bıtarafa beyza bıtarafa gıdıyo:) bı ara baska magazadan aldıgımIz posetı ıstedı nıda elındeydı sonra baktım bı tarafa bırakmıs ıcıne ordan bebek sapkası falanda koymus:)
Dılekcım yıldonumunuz kutlu olsun daha nıce senelere esınle cocugunla cocuklarınla ıns:)
Ah gelebılsen bu taraflara super olurdu:))
Efe rahatsız galıba gecmıs olsun kuzucuga..
Sıbelcım bızde senı meryemı merak edıyoruz bı cee yapıyosun kacıyosun olmuyokı ama:)
Ins ıs duzenı rayına oturur rahat rahat gelirsın o zaman..
Soganların nasıl oldu buyudulermı?? Bahcen var galıba ay anlatmıyosun hıcbısey:))
Ay benım nıda aksam ustu tam formundaydı bahcede esıme yardım edıyım dıye cıktım dısarısı yagmurlu cımler ıslak ustuletı batmasın dıye cızgı fılm actım onlara seyredıyolardı bende dısardan göruyorum zaten nıda gezıp duruyodu ıcerde anne baba dıye bızı goruyo gelmek ıstıyo neyse aradan zaman gectı nıda baktım mutfaga gecmıs cekmeceler acılmıs hemen gıttım baktım sıvı yag dokulmus koltuk sılme ılacı dokulmus vanılya mutfaktan salona kadar dokulmus her batmıs yanı ıyıkı yagı halıya dokmemıs yerlerı temizlemek zor degılde halı felaket:) kızdım bagırdım guluyo ben yerlerı sılıyorum arkamdan kucaklıyo sıpacım:)
günaydın cnmbetülüm nasıl oldu erdem paşam?
songülüm yeme konusunda varmı bi gelişme?
wavs, funda, fatma, sibel, mdic, özcanan, nuray, yasemin, masal gibi, ayşegülbeni, katreynur. herkese günaydın kızlar umarım unuttuğum yoktur herkes iyi dimi?
helinim güzel haberler beklioruz habersiz bırakma bizi tatlım.
cvrm girmiyosun artık meraktayız emiri?
melegim hoşgeldin evet sanki eskilerden hatırlıo gibiyim ama bende tam hatırlayamadım
hikkayeni sabırsızlıkla bekliorum cnm..
günaydın cnmHerkesee gunaydinn kizlar gununuz aydin olsun herkes icin guzel bir gun diliyorumm
günaydın cnmgünaydın kızlar
erdem dün kaka yapmadı inşallah bugün yaparda ben rahatlarım tekrar lavman yapmak istemiyorum
günaydın cnmGünaydın kızlar....
Nerden başlasam bilemiyorum 6 kasım 2012 de dünya ya geldi Derenenim herşey normal ve yolundaydı taki ben 2 ay sonra işe başlayana kadar ilk önceleri biberon kabul etmedi annem kaşıkla besledi ben işten sık sık gidip emzirdim yok sonra onlarıda istememeye başladı formül mama aldık kaç çeşit hatırlamıyorum ağzına koymadı ve sonunda bir boğaz enfeksiyonu başladı 6 tane iğneyle tanıştı kızım 4 aylıktı sonrası hep kabus hep hasta hep zayıf hiç kilo almadığı aylar oldu boyu uzamadığı10.ayda bir Prf.buldum o bağışıklığından şüphelendi ve test yapıldı bağışıklık sistemi çökmüş kuzumun şimdilerde iyiyiz en azından hastahaneye yatırıp tedavi görmedi sadece ağızdan şurup bu bağışlık için destek olanlardan ama biz devamlı kullanıyoruz..4-5 ay hiç hasta olmadı geçenler kulak enfeksiyonu geçirdi 10 gün yine antibiyotik kullandık..
Bu arada ismim Emek İzmirde bir belediyede memurum makine teknikeri olarak görev yapıyorum :) Deren il çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :
günaydın cnmBu arada herkese günaydın kızlar
günaydın cnmherkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bizde herşey yolunda çok şükür. geçmiş yapamadım pek yeni bi arkadaş gelmiş hoş gelmiş son sayfada olunca gördüm:) geçmiş olsun bebişine rabbim hastalık göstermesin inş. hepinizi öptümmm çok
Günaydın canim
Dun ben sana yazdim cnm efe biraz hasta diye sanirim gormedin oksuruk grip ogazlari sismis yavrumun
günaydın kızlar
Günaydın kızlar....
herkese günaydın kızlarrr... nasılsınız bizde herşey yolunda çok şükür. geçmiş yapamadım pek yeni bi arkadaş gelmiş hoş gelmiş son sayfada olunca gördüm:) geçmiş olsun bebişine rabbim hastalık göstermesin inş. hepinizi öptümmm çok
Cok sagol canim verdigin bilgiler için. Bu test bize de şart sanirim. Burada yapıyorlar mi bi arastirayim
günaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik portkal suyumuzu içiyoruz bol vitamin:)
emek ve dern hosgeldin aramiza ins artık bagisikkik güçlenir 2yaşına az kaldı yazda gelio hasta olmaz ins
betül canm erdem ins bugün yapar rahatlar ilaclarda anca etkisini gösterir sabrt cnm
Berra iyi teyzesi. Toka larını döktü onlarla oynuyor. Bagliyoruz sacini cikariyor 2 dk durutmuyo. Kahvalti ya Kaşarlı omlet yaptım ama 3 lokma yedi sadece. Stres yapmiycam gerilmiycem diyorum ama yemedikce sinir oluyorum.
Nil hanim nasil canım
cnm bayıldım güle güle giysin
ben de dün defneye yazlık ayakkabı,kot elbise,ketenpantolonpnye badi ve tunikle tayt aldım
daha da almam gereken çok şey var
cnm huzurlu,mutlu ve sağlıklı kocamaaaaaaannn bir ömür geçirin inşallah
efeye de geçmiş olsun cnm
aman allahım süper mario gib ortalığı 2 dakikada halletmiş
ama çok güzel şirinlik yapıyordur
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
inşallah bugün kaka yapar erdem
günaydın cnm
şimdi hatırladım seni
deren nasıl şimdi
ben de izmirde oturuyorum
günaydın cnm
berra nasıl?
günaydın cnm
ben de dün defneye yazlık ayakkabı,kot elbise,ketenpantolonpnye badi ve tunikle tayt aldım
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
şimdi hatırladım seni
deren nasıl şimdi
günaydın cnm
berra nasıl?
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
şimdi hatırladım seni
deren nasıl şimdi
günaydın cnm
berra nasıl?
günaydın cnm
Cok sagol canim verdigin bilgiler için. Bu test bize de şart sanirim. Burada yapıyorlar mi bi arastirayim
Ay kizlar ben hevini gördüm rüyamda doguma gitmis sezeruan olacakmış. Oglunun ismini de samet koyacakmis. Ama bebisi göremedim.
bence sezaryani seç canım birhafta kagandan ayrı öyle böyle geçer ama normal doğum da başına birşey gelse daha uzun sürer kagana kavusman iki bebeginlede ilgilenemzsin daha geç toparlanirsin daja çok uzulursunbence riske girme canımGünaydın kızlarbeni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun
Dilekcim eşin için dua edicem canım evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun,
Benicim Nidanın kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,
Betülüm çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim Erdemimede şifalar versin yavrum benim ne acılar çekmiştir lavmandan sonra, ama hepsi onun iyiliği için, hem bak koca delikanlı olduğunda unutacaksın bu günleri Allahın izniyle
Güldenim nasılsın Nil prenses nasıllar?
Ayşegül Masalın yeni uyku düzenine hemen uyum sağlamasına sevindim canım.
Songülüm, wavvsım, Fatmacım, Sibelim, Nuraycım, Nurcum, Yasminim, Fundacım nasılsınız kızlar ?
Unuttuklarım varsa affedin kızlar
Rabbim hayırlara yazsın inşallah canım
Yarın hastanede randevumuz var yine, kesin belli olcak doğum şekli, aslında normal istiyordum ama kendi doktorumla tekrar konuştum, bana risklerini anlattı, işte rahim yırtılması, dikişlerin patlaması vs vs. Tbi illa bende olcak diye bişey yok ama risk bunlarmış, birde beni en çok korkutan sezeryandan sonra normal doğum yapanlara normal doğumu epidurallı yapmıyorlar, hiç bir şekilde ağrı kesici vermiyorlar, dikişlerin patladığını hissetmiyorsun o zaman ondan dedi.
Bende aradım, 19 mayıstaki hanstane randevusunu yarına aldırdım, enine boyuna konuşcam profla, ilk sezeryanım çok iyi geçmişti aslında ama o zaman evde çocuk yoktu, şimdi durum çok farklı. Kaanı kucaklayamıcam, en çok buna üzülüyorum(
Bu arada isimde hala belli değil, işte yurtdışında olmanın zorluklarından biri, isimle dalga geçmesinler diye enine boyuna düşünmen lazım
Siz nasıl durumdasınız kilo iştah sorunumu var canım.Üniversite has.bulabilirsen neredesin bilmiyorum tabi orada yaparlar düşük çıkmazssa zaten diğer özel olana gerek yok canım.
Günaydın canim
günaydın kızlar
Günaydın kızlar....
günaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik portkal suyumuzu içiyoruz bol vitamin:)
emek ve dern hosgeldin aramiza ins artık bagisikkik güçlenir 2yaşına az kaldı yazda gelio hasta olmaz ins
betül canm erdem ins bugün yapar rahatlar ilaclarda anca etkisini gösterir sabrt cnm
Berra iyi teyzesi. Toka larını döktü onlarla oynuyor. Bagliyoruz sacini cikariyor 2 dk durutmuyo. Kahvalti ya Kaşarlı omlet yaptım ama 3 lokma yedi sadece. Stres yapmiycam gerilmiycem diyorum ama yemedikce sinir oluyorum.
Nil hanim nasil canım
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
şimdi hatırladım seni
deren nasıl şimdi
günaydın cnm
berra nasıl?
günaydın cnm
Günaydın kızlarbeni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun
Benicim Nidanın kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,
Betülüm çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim Erdemimede şifalar versin yavrum benim ne acılar çekmiştir lavmandan sonra, ama hepsi onun iyiliği için, hem bak koca delikanlı olduğunda unutacaksın bu günleri Allahın izniyle
Songülüm, wavvsım, Fatmacım, Sibelim, Nuraycım, Nurcum, Yasminim, Fundacım nasılsınız kızlar ?
Yarın hastanede randevumuz var yine, kesin belli olcak doğum şekli, aslında normal istiyordum ama kendi doktorumla tekrar konuştum, bana risklerini anlattı, işte rahim yırtılması, dikişlerin patlaması vs vs. Tbi illa bende olcak diye bişey yok ama risk bunlarmış, birde beni en çok korkutan sezeryandan sonra normal doğum yapanlara normal doğumu epidurallı yapmıyorlar, hiç bir şekilde ağrı kesici vermiyorlar, dikişlerin patladığını hissetmiyorsun o zaman ondan dedi.
Bende aradım, 19 mayıstaki hanstane randevusunu yarına aldırdım, enine boyuna konuşcam profla, ilk sezeryanım çok iyi geçmişti aslında ama o zaman evde çocuk yoktu, şimdi durum çok farklı. Kaanı kucaklayamıcam, en çok buna üzülüyorum(
Bu arada isimde hala belli değil, işte yurtdışında olmanın zorluklarından biri, isimle dalga geçmesinler diye enine boyuna düşünmen lazım
Emek hoşgeldin aramza ben sibel ankaradan katiliyorum.meryemim var 27 kasim dogumlu
Günaydın kızlarbeni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?