2012 kasım bebekleri büyüyor..

oy benim canım arkadaşım oy minik prensesimin güzeller güzeli annesi maşallah benim kızıma iyi oldu annesi artık bişi olmaz kuzumaaa

İnşallah canım Erdem yapmamış kaka ama ancak canım düzelir bence ha deyince etkilemiyorki ilaçlar malesef

Cok sagol canim verdigin bilgiler için. Bu test bize de şart sanirim. Burada yapıyorlar mi bi arastirayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canim

Amin canin rabbim herkesi yuvasinda mutlu etsin bir omur boyu

Dun ben sana yazdim cnm efe biraz hasta diye sanirim gormedin oksuruk grip ogazlari sismis yavrumun

merhaba cnm hoşgeldin bizde sana başarılar dilerizhe he he:.)
kıyamam prensese umarım birdaha yaşamazsınız cnm
işte bu neden oluyo anlamıyorum ama benim kuzumda sadece 2 ay emdi ama oemmedede kavgalarımızı görseydin o redeti sürekli ben ısrar ettim böyle olunca süte gelmedi sonundada tamamen bıraktı

Bu arada herkese günaydın kızlar

günaydın cnm..

nasıl berracık?

günaydın şekerim iyiyiz sen nasılsın?

günaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik portkal suyumuzu içiyoruz bol vitamin:)
emek ve dern hosgeldin aramiza ins artık bagisikkik güçlenir 2yaşına az kaldı yazda gelio hasta olmaz ins
betül canm erdem ins bugün yapar rahatlar ilaclarda anca etkisini gösterir sabrt cnm

Berra iyi teyzesi. Toka larını döktü onlarla oynuyor. Bagliyoruz sacini cikariyor 2 dk durutmuyo. Kahvalti ya Kaşarlı omlet yaptım ama 3 lokma yedi sadece. Stres yapmiycam gerilmiycem diyorum ama yemedikce sinir oluyorum.

Nil hanim nasil canım

Fatma funda plasebo sızlerde ıyısınızdır ıns..
Fatma sen ders calısmıycakmıydın ne ısın var bakım burda

Kızlar bugun alısverıste nıdaya bunu aldım bayıldım:))
cnm bayıldım güle güle giysin
ben de dün defneye yazlık ayakkabı,kot elbise,ketenpantolonpnye badi ve tunikle tayt aldım
daha da almam gereken çok şey var

Kizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙
cnm huzurlu,mutlu ve sağlıklı kocamaaaaaaannn bir ömür geçirin inşallah
efeye de geçmiş olsun cnm

aman allahım süper mario gib ortalığı 2 dakikada halletmiş
ama çok güzel şirinlik yapıyordur

günaydın cnm
Herkesee gunaydinn kizlar gununuz aydin olsun herkes icin guzel bir gun diliyorumm
günaydın cnm

günaydın cnm
inşallah bugün kaka yapar erdem

günaydın cnm
şimdi hatırladım seni
deren nasıl şimdi
ben de izmirde oturuyorum

günaydın cnm
berra nasıl?

günaydın cnm

herkese günaydın tekrar
ancak girebildim kk ya
herkes iyidir inşallah

Günaydın canim

Dun ben sana yazdim cnm efe biraz hasta diye sanirim gormedin oksuruk grip ogazlari sismis yavrumun

Cok sagol canim verdigin bilgiler için. Bu test bize de şart sanirim. Burada yapıyorlar mi bi arastirayim

nil iyi cnm yaramazlıkta sınır tanımıyo hatta yaramazlık demiyelimde haraketllilik diyelim..

günaydın fundacım
defnemde güle güle giyisini aldıklarını..

Deren şimdi iyi canım, çok hasta olmuyor şükürler olsun ama o aralar kilo hiç almadığı için tabi arayı kapatmamız zaman aldı halada kapatamadık.İzmirde nerdesin canım sen..

Son düzenleme:

Berra iyi cok şükür teyzesi. cicilerini Güle güle kullansin defnecik. Aldiklarinin fotografini koysana canim imkanin varsa

Siz nasıl durumdasınız kilo iştah sorunumu var canım.Üniversite has.bulabilirsen neredesin bilmiyorum tabi orada yaparlar düşük çıkmazssa zaten diğer özel olana gerek yok canım.

Günaydın kızlar beni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun

Dilekcim eşin için dua edicem canım evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun,
Benicim Nidanın kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,
Betülüm çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim Erdemimede şifalar versin yavrum benim ne acılar çekmiştir lavmandan sonra, ama hepsi onun iyiliği için, hem bak koca delikanlı olduğunda unutacaksın bu günleri Allahın izniyle
Güldenim nasılsın Nil prenses nasıllar?
Ayşegül Masalın yeni uyku düzenine hemen uyum sağlamasına sevindim canım.
Songülüm, wavvsım, Fatmacım, Sibelim, Nuraycım, Nurcum, Yasminim, Fundacım nasılsınız kızlar ?
Unuttuklarım varsa affedin kızlar

Ay kizlar ben hevini gördüm rüyamda doguma gitmis sezeruan olacakmış. Oglunun ismini de samet koyacakmis. Ama bebisi göremedim.

Rabbim hayırlara yazsın inşallah canım
Yarın hastanede randevumuz var yine, kesin belli olcak doğum şekli, aslında normal istiyordum ama kendi doktorumla tekrar konuştum, bana risklerini anlattı, işte rahim yırtılması, dikişlerin patlaması vs vs. Tbi illa bende olcak diye bişey yok ama risk bunlarmış, birde beni en çok korkutan sezeryandan sonra normal doğum yapanlara normal doğumu epidurallı yapmıyorlar, hiç bir şekilde ağrı kesici vermiyorlar, dikişlerin patladığını hissetmiyorsun o zaman ondan dedi.
Bende aradım, 19 mayıstaki hanstane randevusunu yarına aldırdım, enine boyuna konuşcam profla, ilk sezeryanım çok iyi geçmişti aslında ama o zaman evde çocuk yoktu, şimdi durum çok farklı. Kaanı kucaklayamıcam, en çok buna üzülüyorum (
Bu arada isimde hala belli değil, işte yurtdışında olmanın zorluklarından biri, isimle dalga geçmesinler diye enine boyuna düşünmen lazım

Emek hoşgeldin aramza ben sibel ankaradan katiliyorum.meryemim var 27 kasim dogumlu

bence sezaryani seç canım birhafta kagandan ayrı öyle böyle geçer ama normal doğum da başına birşey gelse daha uzun sürer kagana kavusman iki bebeginlede ilgilenemzsin daha geç toparlanirsin daja çok uzulursunbence riske girme canım
isimde semih güzeldi kagana uygun hakan gokhan da olabilir belki

Siz nasıl durumdasınız kilo iştah sorunumu var canım.Üniversite has.bulabilirsen neredesin bilmiyorum tabi orada yaparlar düşük çıkmazssa zaten diğer özel olana gerek yok canım.

Evet canim kilomuz cok düşük istahsiz ve her ay hasta olup antibiyotik kullanıyoruz. Universite hastanesi var ama küçük bi sehirdeyiz imkanlar kısıtlı insallah yapıliyordur. Yapilmiyorsa da başka bi yerde yaptırmayı düşünüyorum bakalım

Günaydın canim

helinim hakkında hayırlısı olsun cnm.
ay yarından sonra yaz bize ama bencede sezertyan yap
peki eşin kağanı yanına getiremezmi?
annende var bence çok zor olmayacaktır senin için ..
hep kendini toparlamış olursun daha rahat ilgilenirsin kağanlada..
nil hanım çok haraketli oldu cnm koşturup duruyo iyi çok şükür ama burnu akıyodu bilmiorum yarında aşımız var bakalım ne olacak..

nasıl merak ettim seni bende bilemezsin iyki geldin canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…