2012 kasım bebekleri büyüyor..

Elif biraz büyüsün ana kız cikariz ins şimdi babası yanımda yokken baş edemiyorum ben her tarafa giriyor
full site sayfanın en altında canım çıkışın orda
Kizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙
Nice mutlu seneler canım Allah mutlulugunuzu daim ettirsin gule gule kullan hediyelerini ayrıca efecige geçmiş olsun
Bulursuniz ins canım ya sende stres olma Rabbim hayirlisini nasip etsin iyiyiz canım çok şükür biz
Gerçekten tam formundaymis annesi az yorulmuş diye ona daha da iş cikarmis
Günaydın canim

Hosgeldin canım tekrardan Allah yavrunun sana bagislasin çok sıkıntılı zamanlar gecurmissiniz ins artık düzelir de olmaz hiç bir sey

İmuneks kullanmaya başlayabilirsin canım bu ilaç değil sadece destek...bir yan etkisi yada zararıda yok..Kaç kilo çok çektim ben iştahsızlık kilo çok üzüldüm ağladım..

nurayım günaydın hoşgeldin cnm nasılsın?
ay bende hayel ediorum nil büyüyüo birlikte alışveriş yapıyoruz ..
ay artık alıntı yapmıyacam bikere yapıyorum takılıyo..

emeki tekrar hoşgeldin aramıza, bende seni eskilerden hatırlıyorum :)

canım sorun eve döndükten sonrası, o yüzden üzülüyorum kucaklayamıcam diye,
şimdi bile herkes kızıyor kucaklama çocuğu diye ama dayanamıyorum oda kucak isteyince almamazlık edemiyorum
ama haklısın normal doğumda Allah korusun birşey olsa daha kötü olucak..
Semih, Selim, Yunus, bunlar şimdilik listede cnm,
Kerem istiyorduk çok ama malesef söyleyemiyor burdakiler.

Haber vericem tatlım inşallah,
Güldenim eşim en büyük destekçim zaten, ilk sezeryanda 5 gün yanımda kaldı hastanede,
bundada kalmak istiyor ama ben istemiyorum, Kaan bizden başka kimseyle kalmadı geceleri, gün içerisinde sorun değil annemde getirir eşimde getirir, ben geceleri napcaz diye düşünüyorum.
Maşallah Nilime ah bu hareketlilik yokmu, bizimkide kapıları açıyor, koltuklardan inmek bilmiyor her gün bir vukuat anlıcağın ama böyle büyücekler işte :)
bu arada inşallah hastalanmaz cnm çok geçmiş olsun

Kızlar herkese günaydın
funda gule gule giysin defne yeni cicilerini evet resim istiyoruz kız bebek kıyafetleri çok güzel dimi ins herşeyi alasi geliyor
betül ins erdem yapar kakasini o kakayi bizimde çok beklemisligimiz yapinca sevinçten aglamisligimiz vardır
Hevin iki üç günde bir gir haber ver bize çok merak ediyoruz seni Rabbim sağ sağlık yavrunun kucağına almanın nasip etsin senin için sanki sezeryan daha iyiymiş gibi duruyor dimi riskleri duyunca. İns güzel bi isim seçersiniz
yasemin uyudunuz mu.gece
katreinur berranin kahvaltisina takılma elifte o kadar yiyor bende uzuluyorum ama elden bişey gelmiyor

nasıl merak ettim seni bende bilemezsin iyki geldin canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

arada okuyorum Betülüm sizlerden habersiz kalmayayım diye ama yoğunluktan yazamıyorum,
şimdide yine çıkmam lazım, daha doğum çantasını hazırlamadım düşün

Hepinizi teker teker öptüm kızlar bebişlerinizide Allaha emanet olun,
yarın haber vericem kesin şimdi çıkmam lazım ütüm var birsürü bide çanta hazırlıcam daha.

Özür dilerim canım habersiz bıraktığım için olmıcak bidaha söz :)
herkes aynısını diyor sez. daha mantıklı gibi, bakalım yarın ola hayır ola inşallah
öptüm senide elifide

nil iyi cnm yaramazlıkta sınır tanımıyo hatta yaramazlık demiyelimde haraketllilik diyelim..

günaydın fundacım
defnemde güle güle giyisini aldıklarını..
sağol cnm daha iyileri nilin olsun

Deren şimdi iyi canım, çok hasta olmuyor şükürler olsun ama o aralar kilo hiç almadığı için tabi arayı kapatmamız zaman aldı halada kapatamadık.İzmirde nerdesin canım sen..
cnm ben karşıyakada oturuyorum
sen nerede oturuyorsun?

Berra iyi cok şükür teyzesi. cicilerini Güle güle kullansin defnecik. Aldiklarinin fotografini koysana canim imkanin varsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

whatsapp tan gönderebilirim telini verenlere
çünkü fotoğrafları silmişim
sadece kardeşime göndermiştim onlar duruyor
iyiyiz cnm
senden haber aldığımıza sevindim
hakkında hayırlısı olsun cnm

çok güzelller cnm
daha iyileri elifin olsun
daha almam gereken çok şey var

Kızlar biz geceleri ağlıyoruz hep gözü kapalım artık perişan durumdayım bir akıl verin bana ya

cnm rabbin kakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ama bende ikincide sezaryen isterim yine cesaret edemem normale. anlamadığım sen niye beş gün hastanede kaldın tatlım sorun mu olmuştu ilkinde ben cuma öğlen doğum yaptım epüdüral sezaryen pazar sabahı çıktık .

nurayım günaydın hoşgeldin cnm nasılsın?
ay bende hayel ediorum nil büyüyüo birlikte alışveriş yapıyoruz ..
ay artık alıntı yapmıyacam bikere yapıyorum takılıyo..

Aynen guldenim ya alsak.kizlarimizi alisverise gitsek bol bol gezsek ne güzel olur dimi
esimlede alışveriş yapmak zevklidir ama elif disarda fazla durmaz alisverislerimiz hep acele oluyor hiç bişey anlamiyirum buyusede rahat rahat gezsek beraber dukkanlari

sağol cnm daha iyileri nilin olsun

cnm ben karşıyakada oturuyorum
sen nerede oturuyorsun?

Ben Narlıderede, burcum var kk dan tanıştık oda karşıyakada oturuyor bostanlıda daha doğrusu çok yakın arkadaş olduk hatta Derenin süt annesi oldu beni 5,5 aylıkken tamamen bırakınca Deren torba torba süt sağdı getirdi canım arkadaşım

canım kucaklarsin kendini iyi hissettikce bişey olmaz allhiin izniyle
köyde bi tanidgimda kızı 15aylıkken 2.sezeryanini yaptı pda senin gbi doğuma giderken dahi kizini kucakliyodu
doğumdan sonrda 15günlükken gordgmdede kizini kucakliodu sende alsik pldgun için sorun yaşayacağını sanmiom
kucaklarsin hemncik iyi hissedince enazindan otirdgun yerde seversin dikislerini koruyarak
rabbim yardimckn olsun hbrlerini bekliyoruz cnm

Kızlar biz geceleri ağlıyoruz hep gözü kapalım artık perişan durumdayım bir akıl verin bana ya
cnm defne de beşiğinde ağlıyor
yanıma alıyorum susuyor
sabaha kadar da hiç ağlamadan yanımda uyuyor

valla kızlar pazar günü ben defneyi de aldım alışverişe gittim
çok da uslu durdu kızım beni üzmedi
gerçi ben sadece 2 dükkandan alışveriş yaptım

cnm burcuyu hatırlıyorum
hamilelikte o da yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
ikinizle de tanışmak isterim
izmire yeni taşındığım için burada arkadaşım yok
nolur biz de tanışalım

Hosgeldin aramiza canim tekrardan ins tez zamanda atlatirsiniz kotu gunlerdi canim
Benim adim dilek oglumun adi yigit efe 1 kasim dogumlu yurtdisinda yasiyorum

ben bugün hızınıza yetişemiyorum maşallah kızlar.:) nasılsın nurayım elifcik napıo... ay biz eşimle gidince bile zeynebi zapdedemiyoruz artık yaa biz ne tarafa gidersek o tersine koşturuo:) tek başıma bende hayatta başa çıkamam

Çok imrendim şimdi size elif durmaz sabit ben biseye bakacak olsam bakamam elifi mi tutayim elbise mi seceyim imkanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…