2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet hamilelikte yazıyordu tanışırız canım neden tanışmayalım, İzmire hoşgeldin ozaman Deren yanımda da uyumuyor canım uyusa alıcam yatıcam hiç düşünmeyceğim ama yok yanımda da ağlıyor bu akşam ikimiz yatalım bakalım ne olacak bide onu denyeyim..

dilek canım geçmiş olsun efeciğe
Tesekkur ederim canim sagol ins erdemim de en kisa zamanda kakasini yaparda rahatlar kuzum

Tesekkur ederim canim allah razi olsu guzel dilekleri icin

günaydın cnm
kusura bakma görmemişim gerçekten
ay kıyamam çok geçmniş olsun..
umarım atlatırsınız nilinde burnu akıyodu..

inşallah yapar cnm..
Sizede gecmis olsun canim gozunden kacmistir onemli degil cnm

Dilekcim atlamisim canim ben kusura bakma gecmis olsun efecige Rabbim sifa versin en kisa zamanda inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sorun degil canim amin canim rabbim beterinden korusun evlatlarimizi

Haha aynen bizde öyle arabada da durmuyor sikiliyor hep.koşsun istiyor eşime diyorum bana bulaşma rahat seceyim o zapdetmeye çalışıyor

bende epidural prsmbe yaptım cmrtsi sabh ciktim.ama hevin demişti yurtdışında birhafta tutuyolar gözetim için diye

Tesekkur ederin canim allah razi olsun

Bence sezeryani sec senin icin daha iyi olur riskide goze almamis olursun hersey gonlunce olsun bitanem bir avazda kurtulursun ins bize haber vermeyi unutma olurmu istersen nr ver ararim seni bile

Çok imrendim şimdi size elif durmaz sabit ben biseye bakacak olsam bakamam elifi mi tutayim elbise mi seceyim imkanı yok

ben hep yalnız giderim masalla birlikte masalı oyalamsi.kandirmasi.kolay ama eşimi kandırmak çok zor alışverişten nefrwt ediyo hadi hadi der durur sinir olur cikarim almadan genelde
oyuzden masalla yalnız daha eğlenceli ve rahat:)
masala dükkandan herhangi bişey veriorum ayakkabi sapka çanta gbi o bebek arabasında onu incelerkwn ben alisverisimi yapıyorum:)

Çok imrendim şimdi size elif durmaz sabit ben biseye bakacak olsam bakamam elifi mi tutayim elbise mi seceyim imkanı yok
cnm zaten defne de durmadı çok
dükkanın altını üstüne getirdi
bir ben kıyafet denerken kabine giriyor,bir çıkıyor vitrine ama allahtan sürekli alışveriş yaptığım yerdi de dükkan sahipleri ilgilendi biraz

inşallah bugün uyur cnm

Hoşgeldin aranıza
Baya sıkıntılı bi dönem geçirmişsiniz inşallah bundan sonra hiç hastalanmaz kuzun

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nurayım günaydın hoşgeldin cnm nasılsın?
ay bende hayel ediorum nil büyüyüo birlikte alışveriş yapıyoruz ..
ay artık alıntı yapmıyacam bikere yapıyorum takılıyo..

helinim güzel haberlerini beklioruz cnm yarın dreyle görüşünce yaz bize olurmu?
allahım
sağlıkla almayı nasip etsin..
dualarımızdasın tatlım..
üzülme sen kağanımla yine ilgileneceksin annesi..
melegi neden ağlıyor acaba yani srükeklimi uyanıyo nasıl bir ağlamak
bak yasemininde bal böcüğü
yanında yatmıyodu ama artık yatıyoooo:
yani sorun ne bilmiorum tabi...

Merhaba kızlar
Ay benım hıc ısım bıtmıycek sanırım
Sabah mutfak dolaplarımı sıldım nıdayla ıkımız:) anca bıttı rahatım sımdı hava acsın camlar kapılar var sırada...
Tek tek alıntı yapamadım kızlar sormayın nıda öyle ıs cıkardıkı annesıne bahceye cıkarsaydım en fazla ustu batacaktı onu degıscektım ama senmısın cıkarmayan dıye ıntıkam aldı kucuk sıpa:))

Emek tekrar hosgeldın cnm baya sıkıntılı gunler gecırmıssınız Allah bı daha yasatmasın deren hanım 2 yasından sonra daha ıyı olur ıns..
Benımde ıkı kızım var beyza 4 yasında olacak 2 ay sonra, nıda bır bucuk..

Funda sızde gule gule gıyın cnm aldıklarınızı ben kendım ıcın alısverıs yapamam kızlar varken esım bakar o zaman bende rahat rahat alırım..

Gulcan cnm sagol Allah kımseye yasatmasın gectı gıttı cok sukur..
Senı merak ettık son durum sezeryan olacak galıba?
Aslında kararını etkılemıyım dıye daha önce yazmamıstım normale karar verdın dıye..
Ben olsam sezeryan olurdum boylesı daha ıyı bence cunku daha cok yenı dıkısler kaan ıcın dusunduklerını anlıyorum ben nerdeyse bır ay yattım hastanede hamıleyken anlatmım sımdı:) eve gelınce iki yavrunuda sevgıye bogarsın uzulme senınkı bır hafta cabuk gecer sezeryan olanlarda cabuk toparlanıyor artık hem annende var yanında..
Hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz cnm..

Katreınur paslastıgın sıte ıcın tesekkurler cnm helal yazanlardan almaya calısıyorum ama burda hepsınden bulmak mumkun degıl bende daha az katkı maddesı olanları secıyorum
Yıyeceklerı ne hale getırdıler cogunun ıclerınde ne var bellı degıl..

Aysegul masallah masala herzamankı gıbı anneyı uzmuyo nıda arabasında oturmuyo zaten dolasıcak bıseylere bakıcak bende arkasından topluyorum:)

Gulden yasmın beysal nuray songul sıbel dılek wavs özcanan masalgıbı fatma herkes ıyı dımı??

Kizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim huzurlu saglikli mutlu daha nice seneler iniz olsun ins.hediyelerinide gule gule kullan canim gullerini tersten kurutmayi unutma.;-)
Offf gecmisler cok birikiyo okuyamiyorum ama cok da meraktayim

Neler yapiyosun canim meryem nasil nasil duruyomu babanneyle hic anlatmiyosun bisey merak ediyoruz.

Desene bebeklikten beri hastaliktan kurtulmadi canim kiyamam ben ona ins.simdiden sonra rahat bi nefes alirsiniz.

Okuyunca ben bile korktum dogumdan canim ben olsam sezeryani secerdim yine ins.senin icin hayirlisi olur bizide habersizz birakma canim peki normal dogumuda herzaman epidurallimi yapiyolar burda oyle degil cunku benim bildigim cogu kisi agriyi ceke ceke doguruyo aslinda herkese direk oyle yapsalar bence bosuna kadinlara agri cektiriyolar cunku imkan var sonucta kacinci zamandayiz.

39+1di cnm 15 kasimdi 13.52 dee dogmustu:)
hmmm bizim 36+5 di cnm 16 kasım 2012 saat 13.55... nerdeyse tam 24 saat var aralarında:)

iyiyiz cnm çok şükür sizde iisiniz maşallah nida hanım büyümüşte annesine yardım ediio:)bende havaların düzelmesini bekliyorum halıları gönderip başlıycam temizliğe

İmuneks kullanmaya başlayabilirsin canım bu ilaç değil sadece destek...bir yan etkisi yada zararıda yok..Kaç kilo çok çektim ben iştahsızlık kilo çok üzüldüm ağladım..

Gecen hafta hastalanmadan once 8.800 du canim simdi zayiflamis olabilir. Kuzum kendini tam topluyor hasta oluyor. Ben de nasil üzülüyorum anlatamam seni cok iyi anliyorum canim. Deren kac kilo

Aynen canim uzulmekle kaliyoruz sadece. Dun bi abla diyor ki benim kizim da berra gibiydi hic bisey yediremezdim cok zayifti nasil uzerdim kendimi diyor simdi 18 yasinda kizi kilo alıyorum diye az yemeye calisiyormus. Bunlari gorunce bos yere uzmusum kendimi hic takma diyor

Kizimla rahar rahat gezdigim günler gelir mi acaba. Gezmekten de alisveristen de hic bisey anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…