- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.281
cnm defne de beşiğinde ağlıyor
yanıma alıyorum susuyor
sabaha kadar da hiç ağlamadan yanımda uyuyor
valla kızlar pazar günü ben defneyi de aldım alışverişe gittim
çok da uslu durdu kızım beni üzmedi
gerçi ben sadece 2 dükkandan alışveriş yaptım
cnm burcuyu hatırlıyorum
hamilelikte o da yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
ikinizle de tanışmak isterim
izmire yeni taşındığım için burada arkadaşım yok
nolur biz de tanışalım
Tesekkur ederim canim sagol ins erdemim de en kisa zamanda kakasini yaparda rahatlar kuzumdilek canım geçmiş olsun efeciğe
Tesekkur ederim canim allah razi olsu guzel dilekleri icincnm bayıldım güle güle giysin
ben de dün defneye yazlık ayakkabı,kot elbise,ketenpantolonpnye badi ve tunikle tayt aldım
daha da almam gereken çok şey var
cnm huzurlu,mutlu ve sağlıklı kocamaaaaaaannn bir ömür geçirin inşallah
efeye de geçmiş olsun cnm
aman allahım süper mario gib ortalığı 2 dakikada halletmiş
ama çok güzel şirinlik yapıyordur
günaydın cnm
günaydın cnm
günaydın cnm
inşallah bugün kaka yapar erdem
günaydın cnm
şimdi hatırladım seni
deren nasıl şimdi
ben de izmirde oturuyorum
günaydın cnm
berra nasıl?
günaydın cnm
Sizede gecmis olsun canim gozunden kacmistir onemli degil cnmgünaydın cnm
kusura bakma görmemişim gerçekten
ay kıyamam çok geçmniş olsun..
umarım atlatırsınız nilinde burnu akıyodu..
inşallah yapar cnm..
Sorun degil canim amin canim rabbim beterinden korusun evlatlarimiziDilekcim atlamisim canim ben kusura bakma gecmis olsun efecige Rabbim sifa versin en kisa zamanda inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bugün hızınıza yetişemiyorum maşallah kızlar.:) nasılsın nurayım elifcik napıo... ay biz eşimle gidince bile zeynebi zapdedemiyoruz artık yaa biz ne tarafa gidersek o tersine koşturuo:) tek başıma bende hayatta başa çıkamam
Hosgeldin aramiza canim tekrardan ins tez zamanda atlatirsiniz kotu gunlerdi canim
Benim adim dilek oglumun adi yigit efe 1 kasim dogumlu yurtdisinda yasiyorum
cnm rabbin kakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ama bende ikincide sezaryen isterim yine cesaret edemem normale. anlamadığım sen niye beş gün hastanede kaldın tatlım sorun mu olmuştu ilkinde ben cuma öğlen doğum yaptım epüdüral sezaryen pazar sabahı çıktık .
Günaydın kızlarbeni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun
Dilekcim eşin için dua edicem canım evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun,
Benicim Nidanın kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,
Betülüm çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim Erdemimede şifalar versin yavrum benim ne acılar çekmiştir lavmandan sonra, ama hepsi onun iyiliği için, hem bak koca delikanlı olduğunda unutacaksın bu günleri Allahın izniyle
Güldenim nasılsın Nil prenses nasıllar?
Ayşegül Masalın yeni uyku düzenine hemen uyum sağlamasına sevindim canım.
Songülüm, wavvsım, Fatmacım, Sibelim, Nuraycım, Nurcum, Yasminim, Fundacım nasılsınız kızlar ?
Unuttuklarım varsa affedin kızlar
Rabbim hayırlara yazsın inşallah canım
Yarın hastanede randevumuz var yine, kesin belli olcak doğum şekli, aslında normal istiyordum ama kendi doktorumla tekrar konuştum, bana risklerini anlattı, işte rahim yırtılması, dikişlerin patlaması vs vs. Tbi illa bende olcak diye bişey yok ama risk bunlarmış, birde beni en çok korkutan sezeryandan sonra normal doğum yapanlara normal doğumu epidurallı yapmıyorlar, hiç bir şekilde ağrı kesici vermiyorlar, dikişlerin patladığını hissetmiyorsun o zaman ondan dedi.
Bende aradım, 19 mayıstaki hanstane randevusunu yarına aldırdım, enine boyuna konuşcam profla, ilk sezeryanım çok iyi geçmişti aslında ama o zaman evde çocuk yoktu, şimdi durum çok farklı. Kaanı kucaklayamıcam, en çok buna üzülüyorum(
Bu arada isimde hala belli değil, işte yurtdışında olmanın zorluklarından biri, isimle dalga geçmesinler diye enine boyuna düşünmen lazım
bende epidural prsmbe yaptım cmrtsi sabh ciktim.ama hevin demişti yurtdışında birhafta tutuyolar gözetim için diye
Çok imrendim şimdi size elif durmaz sabit ben biseye bakacak olsam bakamam elifi mi tutayim elbise mi seceyim imkanı yok
cnm zaten defne de durmadı çokÇok imrendim şimdi size elif durmaz sabit ben biseye bakacak olsam bakamam elifi mi tutayim elbise mi seceyim imkanı yok
inşallah bugün uyur cnmEvet hamilelikte yazıyordu tanışırız canım neden tanışmayalım, İzmire hoşgeldin ozamanDeren yanımda da uyumuyor canım uyusa alıcam yatıcam hiç düşünmeyceğim ama yok yanımda da ağlıyor bu akşam ikimiz yatalım bakalım ne olacak bide onu denyeyim..
sizin 15 kasımdı di mi kaç haftalık doğmuştu masal bizden bi gün önce davranmışsınız:)
Günaydın kızlar....
Nerden başlasam bilemiyorum 6 kasım 2012 de dünya ya geldi Derenenim herşey normal ve yolundaydı taki ben 2 ay sonra işe başlayana kadar ilk önceleri biberon kabul etmedi annem kaşıkla besledi ben işten sık sık gidip emzirdim yok sonra onlarıda istememeye başladı formül mama aldık kaç çeşit hatırlamıyorum ağzına koymadı ve sonunda bir boğaz enfeksiyonu başladı 6 tane iğneyle tanıştı kızım 4 aylıktı sonrası hep kabus hep hasta hep zayıf hiç kilo almadığı aylar oldu boyu uzamadığı10.ayda bir Prf.buldum o bağışıklığından şüphelendi ve test yapıldı bağışıklık sistemi çökmüş kuzumun şimdilerde iyiyiz en azından hastahaneye yatırıp tedavi görmedi sadece ağızdan şurup bu bağışlık için destek olanlardan ama biz devamlı kullanıyoruz..4-5 ay hiç hasta olmadı geçenler kulak enfeksiyonu geçirdi 10 gün yine antibiyotik kullandık..
Bu arada ismim Emek İzmirde bir belediyede memurum makine teknikeri olarak görev yapıyorum :) Deren il çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim huzurlu saglikli mutlu daha nice seneler iniz olsun ins.hediyelerinide gule gule kullan canim gullerini tersten kurutmayi unutma.;-)Kizlar buarada bizim evlilik yildonumumuz bugun esim bana beyaz orkide iki tane kirmizi gul ve gumus kolye yuzuk kupe takimi almis cok mutlu oldum onu coook seviyorumm😍😍😙😙😙
Neler yapiyosun canim meryem nasil nasil duruyomu babanneyle hic anlatmiyosun bisey merak ediyoruz.Offf gecmisler cok birikiyo okuyamiyorum ama cok da meraktayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar....
Nerden başlasam bilemiyorum 6 kasım 2012 de dünya ya geldi Derenenim herşey normal ve yolundaydı taki ben 2 ay sonra işe başlayana kadar ilk önceleri biberon kabul etmedi annem kaşıkla besledi ben işten sık sık gidip emzirdim yok sonra onlarıda istememeye başladı formül mama aldık kaç çeşit hatırlamıyorum ağzına koymadı ve sonunda bir boğaz enfeksiyonu başladı 6 tane iğneyle tanıştı kızım 4 aylıktı sonrası hep kabus hep hasta hep zayıf hiç kilo almadığı aylar oldu boyu uzamadığı10.ayda bir Prf.buldum o bağışıklığından şüphelendi ve test yapıldı bağışıklık sistemi çökmüş kuzumun şimdilerde iyiyiz en azından hastahaneye yatırıp tedavi görmedi sadece ağızdan şurup bu bağışlık için destek olanlardan ama biz devamlı kullanıyoruz..4-5 ay hiç hasta olmadı geçenler kulak enfeksiyonu geçirdi 10 gün yine antibiyotik kullandık..
Bu arada ismim Emek İzmirde bir belediyede memurum makine teknikeri olarak görev yapıyorum :) Deren il çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :
Günaydın kızlarbeni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun
Dilekcim eşin için dua edicem canım evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun,
Benicim Nidanın kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah,
Betülüm çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim Erdemimede şifalar versin yavrum benim ne acılar çekmiştir lavmandan sonra, ama hepsi onun iyiliği için, hem bak koca delikanlı olduğunda unutacaksın bu günleri Allahın izniyle
Güldenim nasılsın Nil prenses nasıllar?
Ayşegül Masalın yeni uyku düzenine hemen uyum sağlamasına sevindim canım.
Songülüm, wavvsım, Fatmacım, Sibelim, Nuraycım, Nurcum, Yasminim, Fundacım nasılsınız kızlar ?
Unuttuklarım varsa affedin kızlar
Rabbim hayırlara yazsın inşallah canım
Yarın hastanede randevumuz var yine, kesin belli olcak doğum şekli, aslında normal istiyordum ama kendi doktorumla tekrar konuştum, bana risklerini anlattı, işte rahim yırtılması, dikişlerin patlaması vs vs. Tbi illa bende olcak diye bişey yok ama risk bunlarmış, birde beni en çok korkutan sezeryandan sonra normal doğum yapanlara normal doğumu epidurallı yapmıyorlar, hiç bir şekilde ağrı kesici vermiyorlar, dikişlerin patladığını hissetmiyorsun o zaman ondan dedi.
Bende aradım, 19 mayıstaki hanstane randevusunu yarına aldırdım, enine boyuna konuşcam profla, ilk sezeryanım çok iyi geçmişti aslında ama o zaman evde çocuk yoktu, şimdi durum çok farklı. Kaanı kucaklayamıcam, en çok buna üzülüyorum(
Bu arada isimde hala belli değil, işte yurtdışında olmanın zorluklarından biri, isimle dalga geçmesinler diye enine boyuna düşünmen lazım
hmmm bizim 36+5 di cnm 16 kasım 2012 saat 13.55... nerdeyse tam 24 saat var aralarında:)39+1di cnm 15 kasimdi 13.52 dee dogmustu:)
Merhaba kızlar
Ay benım hıc ısım bıtmıycek sanırım
Sabah mutfak dolaplarımı sıldım nıdayla ıkımız:) anca bıttı rahatım sımdı hava acsın camlar kapılar var sırada...
Tek tek alıntı yapamadım kızlar sormayın nıda öyle ıs cıkardıkı annesıne bahceye cıkarsaydım en fazla ustu batacaktı onu degıscektım ama senmısın cıkarmayan dıye ıntıkam aldı kucuk sıpa:))
Emek tekrar hosgeldın cnm baya sıkıntılı gunler gecırmıssınız Allah bı daha yasatmasın deren hanım 2 yasından sonra daha ıyı olur ıns..
Benımde ıkı kızım var beyza 4 yasında olacak 2 ay sonra, nıda bır bucuk..
Funda sızde gule gule gıyın cnm aldıklarınızı ben kendım ıcın alısverıs yapamam kızlar varken esım bakar o zaman bende rahat rahat alırım..
Gulcan cnm sagol Allah kımseye yasatmasın gectı gıttı cok sukur..
Senı merak ettık son durum sezeryan olacak galıba?
Aslında kararını etkılemıyım dıye daha önce yazmamıstım normale karar verdın dıye..
Ben olsam sezeryan olurdum boylesı daha ıyı bence cunku daha cok yenı dıkısler kaan ıcın dusunduklerını anlıyorum ben nerdeyse bır ay yattım hastanede hamıleyken anlatmım sımdı:) eve gelınce iki yavrunuda sevgıye bogarsın uzulme senınkı bır hafta cabuk gecer sezeryan olanlarda cabuk toparlanıyor artık hem annende var yanında..
Hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz cnm..
Katreınur paslastıgın sıte ıcın tesekkurler cnm helal yazanlardan almaya calısıyorum ama burda hepsınden bulmak mumkun degıl bende daha az katkı maddesı olanları secıyorum
Yıyeceklerı ne hale getırdıler cogunun ıclerınde ne var bellı degıl..
Aysegul masallah masala herzamankı gıbı anneyı uzmuyo nıda arabasında oturmuyo zaten dolasıcak bıseylere bakıcak bende arkasından topluyorum:)
Gulden yasmın beysal nuray songul sıbel dılek wavs özcanan masalgıbı fatma herkes ıyı dımı??
İmuneks kullanmaya başlayabilirsin canım bu ilaç değil sadece destek...bir yan etkisi yada zararıda yok..Kaç kiloçok çektim ben iştahsızlık kilo çok üzüldüm ağladım..
Aynen canim uzulmekle kaliyoruz sadece. Dun bi abla diyor ki benim kizim da berra gibiydi hic bisey yediremezdim cok zayifti nasil uzerdim kendimi diyor simdi 18 yasinda kizi kilo alıyorum diye az yemeye calisiyormus. Bunlari gorunce bos yere uzmusum kendimi hic takma diyorKızlar herkese günaydın
funda gule gule giysin defne yeni cicilerini evet resim istiyoruz kız bebek kıyafetleri çok güzel dimi ins herşeyi alasi geliyor
betül ins erdem yapar kakasini o kakayi bizimde çok beklemisligimiz yapinca sevinçten aglamisligimiz vardır
Hevin iki üç günde bir gir haber ver bize çok merak ediyoruz seni Rabbim sağ sağlık yavrunun kucağına almanın nasip etsin senin için sanki sezeryan daha iyiymiş gibi duruyor dimi riskleri duyunca. İns güzel bi isim seçersiniz
yasemin uyudunuz mu.gece
katreinur berranin kahvaltisina takılma elifte o kadar yiyor bende uzuluyorum ama elden bişey gelmiyor
Kizimla rahar rahat gezdigim günler gelir mi acaba. Gezmekten de alisveristen de hic bisey anlamıyorumAynen guldenim ya alsak.kizlarimizi alisverise gitsek bol bol gezsek ne güzel olur dimi
esimlede alışveriş yapmak zevklidir ama elif disarda fazla durmaz alisverislerimiz hep acele oluyor hiç bişey anlamiyirum buyusede rahat rahat gezsek beraber dukkanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?