- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.301
Gecen hafta hastalanmadan once 8.800 du canim simdi zayiflamis olabilir. Kuzum kendini tam topluyor hasta oluyor. Ben de nasil üzülüyorum anlatamam seni cok iyi anliyorum canim. Deren kac kilo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meehaba kizlar
biz hastaneden geldik
dr astim teshisini ve tedavisini dogru buldu
baharla ilgili kan tahlili verdi ayni zamanda yumyrtayida tekrarladi
iki el delindi derken saglik ocagindsn aradilar ustune ikibacaktan birde agizdan asi
arasin bigun kara gunuuuu
hevincik hayirli haberlerle gel canim insaallla
dielkeefem nice mutku yillara
emeki zor gunlee geride kaldi artik masalla kuzuma
canım bizde aynı öyledi senin gibi ahhh diyordum bir 8 görsek ah 9 görsek hiç umudum yoktu 10.200 gördük yarın aşısı var tam kilosunu boyunu yazarım.iştahı düzelsede kilo alamıyordu çünkü hoooppp hasta oluyorsu aynısıyda yaa.Sen doktora sor bak vallahi kullan canım eminim işe yarayacak görürsün bak.
Birde biz o kadar zayufttiki fortini diye mama kullandık her geçe içiyrdu onu onunda katkısı mutlaka olmuştur.Rapor çıkardı doktor.
cnm benim çok geçmiş olsun... kuzumun canı çok yanmış bugün kıyamam ya... eee dışarı çıkarıp çıkarmama konusunu sorcaktın cnm ne oldu. aşınızı da tlatmışsınız hadi geçmiş olsun
Sagol canim benim
Polenlerle ilgili tahlil yapti canim
ona gore konusuruz dedu.
Cunku onlarin bile saatkeei oluyor bakim sonuclar cikinca ne dicek
sizde durum nasil burnu akiyordu
Simdi netten baktim bir tahlili 392 cikmis
2o ile 1oo arasiymis aralik
dr da sali gunu varmis sanirim
eee kilosu filan nasıl çıktı ki cnm arasın bi aydır yemio diosun yaa kıyamam bi an önce yesin eski düzenine dönsün inş. yemeyen çok zor yaaa... şükürler olsun rabbime az da olsa yio artık. hangi değermiş ki cnm yüksek çıkmış
Sagol canim benim
Polenlerle ilgili tahlil yapti canim
ona gore konusuruz dedu.
Cunku onlarin bile saatkeei oluyor bakim sonuclar cikinca ne dicek
sizde durum nasil burnu akiyordu
Genel aleeji sanirim cnm
gecen yil.iki yuzkusurdu
saglikocakta pantolin gomlekle.13 cikti
ay soni dr una goturces bakalim orda nasil
Canim coklu alintilari isaretleyince en son konuya cvp ver de ozaman bidaha tekrarlamiyo.denedinmi bilmiyorum.nurayım günaydın hoşgeldin cnm nasılsın?
ay bende hayel ediorum nil büyüyüo birlikte alışveriş yapıyoruz ..
ay artık alıntı yapmıyacam bikere yapıyorum takılıyo..
Niye agliyo acaba canim ya bi tespitin yokmu simdi bilmeden ne diyebilirimki.Kızlar biz geceleri ağlıyoruz hep gözü kapalım artık perişan durumdayım bir akıl verin bana ya
Meehaba kizlar
biz hastaneden geldik
iki el delindi derken saglik ocagindsn aradilar ustune ikibacaktan birde agizdan asi
buarada biz iyiyiz cnm çok şkür akıntı filan yok . şimdi ebemizle görüştüm haftaya cuma bizim aşıda. daha doğrusu 17 sinden sonra olsun dedi bende 16 sı cuma diye bi gün önce gtireyim dedim olur dedi:)
Canim coklu alintilari isaretleyince en son konuya cvp ver de ozaman bidaha tekrarlamiyo.denedinmi bilmiyorum.
Niye agliyo acaba canim ya bi tespitin yokmu simdi bilmeden ne diyebilirimki.
Oyy kuzucuk igneleri olmus yaa asida ustune gelmis bide aglaya aglaya nasil oldu kimbilir gecmis olsun canim en azindan butun igneler bitmis bidaha uzun zaman olmaz ins.simdi nasil iyimi aras pasa.
Genel aleeji sanirim cnm
gecen yil.iki yuzkusurdu
saglikocakta pantolin gomlekle.13 cikti
ay soni dr una goturces bakalim orda nasil
Bizim ebe izindeymis atlamislar asiyi
son iki ginu kalmis oysaki ondsn hemen bugun gittik
sizinde baya var hadi bakim
kg ye gelince burayi bilmiyirum ama cok suzuldu
Biyu direk ben siyledim bakildi diye
cnm biliyorsun babamız yok, e babaanneye de ben bırakmak istemedim malum lafı eksik olmuyorMerhaba kızlar
Ay benım hıc ısım bıtmıycek sanırım
Sabah mutfak dolaplarımı sıldım nıdayla ıkımız:) anca bıttı rahatım sımdı hava acsın camlar kapılar var sırada...
Tek tek alıntı yapamadım kızlar sormayın nıda öyle ıs cıkardıkı annesıne bahceye cıkarsaydım en fazla ustu batacaktı onu degıscektım ama senmısın cıkarmayan dıye ıntıkam aldı kucuk sıpa:))
Emek tekrar hosgeldın cnm baya sıkıntılı gunler gecırmıssınız Allah bı daha yasatmasın deren hanım 2 yasından sonra daha ıyı olur ıns..
Benımde ıkı kızım var beyza 4 yasında olacak 2 ay sonra, nıda bır bucuk..
Funda sızde gule gule gıyın cnm aldıklarınızı ben kendım ıcın alısverıs yapamam kızlar varken esım bakar o zaman bende rahat rahat alırım..
Gulcan cnm sagol Allah kımseye yasatmasın gectı gıttı cok sukur..
Senı merak ettık son durum sezeryan olacak galıba?
Aslında kararını etkılemıyım dıye daha önce yazmamıstım normale karar verdın dıye..
Ben olsam sezeryan olurdum boylesı daha ıyı bence cunku daha cok yenı dıkısler kaan ıcın dusunduklerını anlıyorum ben nerdeyse bır ay yattım hastanede hamıleyken anlatmım sımdı:) eve gelınce iki yavrunuda sevgıye bogarsın uzulme senınkı bır hafta cabuk gecer sezeryan olanlarda cabuk toparlanıyor artık hem annende var yanında..
Hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz cnm..
Katreınur paslastıgın sıte ıcın tesekkurler cnm helal yazanlardan almaya calısıyorum ama burda hepsınden bulmak mumkun degıl bende daha az katkı maddesı olanları secıyorum
Yıyeceklerı ne hale getırdıler cogunun ıclerınde ne var bellı degıl..
Aysegul masallah masala herzamankı gıbı anneyı uzmuyo nıda arabasında oturmuyo zaten dolasıcak bıseylere bakıcak bende arkasından topluyorum:)
Gulden yasmın beysal nuray songul sıbel dılek wavs özcanan masalgıbı fatma herkes ıyı dımı??
cnm ben normal doğum yaptım.Okuyunca ben bile korktum dogumdan canim ben olsam sezeryani secerdim yine ins.senin icin hayirlisi olur bizide habersizz birakma canim peki normal dogumuda herzaman epidurallimi yapiyolar burda oyle degil cunku benim bildigim cogu kisi agriyi ceke ceke doguruyo aslinda herkese direk oyle yapsalar bence bosuna kadinlara agri cektiriyolar cunku imkan var sonucta kacinci zamandayiz.
geçmiş olsun kuzuyaMeehaba kizlar
biz hastaneden geldik
cnm biliyorsun babamız yok, e babaanneye de ben bırakmak istemedim malum lafı eksik olmuyor
mecbur yanımda götürdüm
ona da değişklik oldu
butiğin altını üstüne getirdi(yani bi otarafa koşturdu bi diğer tarafa.çok şükür döküp dağıtmadı.).sağolsun dükkan sahipleri de defneyi seviyor
zaten yanımda kraker,hurma,su,bisküvi vs götürmüştüm
onları da yerken oyalandı
tek vukuatımız dükkanın ortasına içerken su döktü
cnm ben normal doğum yaptım.
zor ama çok korkunç bişeyy değil
geçmiş olsun kuzuya
inşallah sonuçlar güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?