2012 kasım bebekleri büyüyor..

Meehaba kizlar
biz hastaneden geldik
dr astim teshisini ve tedavisini dogru buldu
baharla ilgili kan tahlili verdi ayni zamanda yumyrtayida tekrarladi
iki el delindi derken saglik ocagindsn aradilar ustune ikibacaktan birde agizdan asi
arasin bigun kara gunuuuu

hevincik hayirli haberlerle gel canim insaallla

dielkeefem nice mutku yillara

emeki zor gunlee geride kaldi artik masalla kuzuma

canım bizde aynı öyledi senin gibi ahhh diyordum bir 8 görsek ah 9 görsek hiç umudum yoktu 10.200 gördük yarın aşısı var tam kilosunu boyunu yazarım.iştahı düzelsede kilo alamıyordu çünkü hoooppp hasta oluyorsu aynısıyda yaa.Sen doktora sor bak vallahi kullan canım eminim işe yarayacak görürsün bak.

Birde biz o kadar zayufttiki fortini diye mama kullandık her geçe içiyrdu onu onunda katkısı mutlaka olmuştur.Rapor çıkardı doktor.

cnm benim çok geçmiş olsun... kuzumun canı çok yanmış bugün kıyamam ya... eee dışarı çıkarıp çıkarmama konusunu sorcaktın cnm ne oldu. aşınızı da tlatmışsınız hadi geçmiş olsun

1o.2oo oldu demek
oh masalla
ne kullanmistiniz vitamin olarak adini unuttum
aras cok istahliydi ama needeyse bir aydir yemiyor
faydasi olurmuki
bize vitamin yasak dr na sorarim en azindqn

Sagol canim benim
Polenlerle ilgili tahlil yapti canim
ona gore konusuruz dedu.
Cunku onlarin bile saatkeei oluyor bakim sonuclar cikinca ne dicek

sizde durum nasil burnu akiyordu

Sagol canim benim
ona gore konusuruz dedu.

Simdi netten baktim bir tahlili 392 cikmis
2o ile 1oo arasiymis aralik
dr da sali gunu varmis sanirim

eee kilosu filan nasıl çıktı ki cnm arasın bi aydır yemio diosun yaa kıyamam bi an önce yesin eski düzenine dönsün inş. yemeyen çok zor yaaa... şükürler olsun rabbime az da olsa yio artık. hangi değermiş ki cnm yüksek çıkmış

Genel aleeji sanirim cnm
gecen yil.iki yuzkusurdu
saglikocakta pantolin gomlekle.13 cikti
ay soni dr una goturces bakalim orda nasil

Sagol canim benim
ona gore konusuruz dedu.

buarada biz iyiyiz cnm çok şkür akıntı filan yok . şimdi ebemizle görüştüm haftaya cuma bizim aşıda. daha doğrusu 17 sinden sonra olsun dedi bende 16 sı cuma diye bi gün önce gtireyim dedim olur dedi:)

Genel aleeji sanirim cnm
gecen yil.iki yuzkusurdu

sağlık ocaklarına da bu konuda pek güvenmiyorum cnm hele boy konusunda. aynı gün sağlık ocağında farklı dr de farklı çıkmıştı çünkü. maşallah aras paşama ii kgsi

nurayım günaydın hoşgeldin cnm nasılsın?
ay bende hayel ediorum nil büyüyüo birlikte alışveriş yapıyoruz ..
ay artık alıntı yapmıyacam bikere yapıyorum takılıyo..
Canim coklu alintilari isaretleyince en son konuya cvp ver de ozaman bidaha tekrarlamiyo.denedinmi bilmiyorum.
Kızlar biz geceleri ağlıyoruz hep gözü kapalım artık perişan durumdayım bir akıl verin bana ya
Niye agliyo acaba canim ya bi tespitin yokmu simdi bilmeden ne diyebilirimki.

Oyy kuzucuk igneleri olmus yaa asida ustune gelmis bide aglaya aglaya nasil oldu kimbilir gecmis olsun canim en azindan butun igneler bitmis bidaha uzun zaman olmaz ins.simdi nasil iyimi aras pasa.

buarada biz iyiyiz cnm çok şkür akıntı filan yok . şimdi ebemizle görüştüm haftaya cuma bizim aşıda. daha doğrusu 17 sinden sonra olsun dedi bende 16 sı cuma diye bi gün önce gtireyim dedim olur dedi:)

Bizim ebe izindeymis atlamislar asiyi
son iki ginu kalmis oysaki ondsn hemen bugun gittik
sizinde baya var hadi bakim

kg ye gelince burayi bilmiyirum ama cok suzuldu
Biyu direk ben siyledim bakildi diye

He iyi iyi cnm benim
Insalla bitmstir kuzumun cilesi bugun
Aras yagmur yagdi tum slklntilarindan kurtulsu

Genel aleeji sanirim cnm
gecen yil.iki yuzkusurdu

Gecen yilkinden yuksekmi cikmis canim alerji testi pek anlamadim ama oyle heralde.
S.o.pek guvenmesemde kg.iyi canim zaten en yuksek nil ile arasin kilosu masallah onlara.

Bizim ebe izindeymis atlamislar asiyi
son iki ginu kalmis oysaki ondsn hemen bugun gittik
sizinde baya var hadi bakim

kg ye gelince burayi bilmiyirum ama cok suzuldu
Biyu direk ben siyledim bakildi diye

hmmm siz atlattınız cnm inş. devamıda ateşsiz ağrısız sıkıntısız geçer gider. darısı da tüm aşılanmayan bebişlerin başına inş. oy süzülmüş kuzum kıyamam yaaa. ama bundan sonra pek tombik göremiycez zaten sannırım

cnm biliyorsun babamız yok, e babaanneye de ben bırakmak istemedim malum lafı eksik olmuyor
mecbur yanımda götürdüm
ona da değişklik oldu
butiğin altını üstüne getirdi(yani bi otarafa koşturdu bi diğer tarafa.çok şükür döküp dağıtmadı.).sağolsun dükkan sahipleri de defneyi seviyor
zaten yanımda kraker,hurma,su,bisküvi vs götürmüştüm
onları da yerken oyalandı
tek vukuatımız dükkanın ortasına içerken su döktü

cnm ben normal doğum yaptım.
zor ama çok korkunç bişeyy değil

geçmiş olsun kuzuya
inşallah sonuçlar güzel çıkar

kızlar hatırlarmısınız bilmem ama kayınpederim kanser benim tedavi oldu ve kurtulmuştu pazartesi kontrolü vardı bugün sonuöları aldılar ve karaciğerinde tekrarlamış çok canım sıkıldı salı günü kanser tarama cihazına girecekmiş Allahım inşallah başka bir yerine sıçramamıştır ve karacigerindekide hemen tedavi olur

Benicim nidanin kiyafetini gordum cok guzel gule gule giysin prenses artik fotolarini koyarsin albume bakariz.
Burdada hep yagmur var masallah bi dun yagmadi camasirlar kurudu bugunde biraz iyi hava bakalim yarinda yagmurlu diyo bende havalarin isinmasini sabirsizlikla bekliyorum.
Nidada tam formunda masallah ortaligi karistirmis yine dokmus sacmis siviyag asagida alcak yerdemiydi canim nasil almiski.

Fundacim bende resim istiyorum ya cok merak ederim oyle cicileri watsaptan gondersene banada canim defnenin guzellerini goreyim gule gule giysin defne aldiklarini.

Nuraycim eren yine baya bebek arabasinda duruyo ben cok gezersem ozaman skliyo ama avmye falan gittigimizde genelde esimle gidiyoruz ben ereni ona veriyorum siz takilin diyorum kendim lcwye girip begeniyorim rahat rahat.elif bebek arabasindada durmuyo sanirim eline kraker yada oyalancak seyler versen yinede durmazmiki.

normal doğum yapanları yapabilenleri alkışlıyorum:) benim gibi sancıyı çekip öekip sonra zezaryen olanlara acıyorum dermişim:) şaka bi yana bi daha o sancıyı göze alamam cnm direkt sezaryen yani allah nasip ederse:) kuzumda güle güle giysin cicilerini. bizde aldık bi sürü şey ama havalrın açmasını bekliyoruz giymek için...

benicim hoşgeldin..
bak sen nidaya ee cezalandırmış annesini kuzu..
fatmacım öyle yapıyorum zaten ama önceki yazdıklarımı hep kaydediyo anlamıyorum.
songülüm kıyamama ben paşamaya umarım iştahı biran önce açılır ama yememesinde burun tıkanıklığının rolü büyük bence..
aşıda oldunuz demek inşallah ateş çıkmaz cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…