2012 kasım bebekleri büyüyor..

allah şifa versin cnm benim
inşallah başka organına sıçramamıştır
erdem kaka yapmış mı bu arada?

sağol cnm gönderdim resimleri sana

valla ben de kendimi alkışlıyorum
yanımda kocam da yoktu kvler de
sadece canım annem vardı

sağol cnm
yasemin buarada senin telin bende yok bana telini verirmisin?

çok üzüldüm cnm yaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. erdem nasıl tatlım yapmış mı kakasını bugün.

yok fatmacım durmayınca durmuyolar artık biz bebek arabasını çogunlukla almıyoruz yanımıza. çünkü alınca birimiz bebek arabasını birimiz zeynebi taşımış oluyoruz. ya yürümek koşmak istio yada kucak . genellikle sağa sola koşturuo sıpam.

çok üzüldüm çok

erdem yapmamış canım kaka

cnm sana da defnenin cicilerinin fotosunu gönderdim

Canım çok geçmişler olsun alerji çok zor Deren den olmasada kendimden biliyorum çok çektim hala çekiyorum...Zor günler geride kaldı şükür canım sağol..

1o.2oo oldu demek
oh masalla
ne kullanmistiniz vitamin olarak adini unuttum
aras cok istahliydi ama needeyse bir aydir yemiyor
faydasi olurmuki
bize vitamin yasak dr na sorarim en azindqn

Vitamin olarak balık yağı ve nutrijen üzüm diye bişey var dönüşümlü onu veriyorum ama toparlayan İmuneks oldu oda vitamin gibi değil içinde c vitamini ve betaguluten var sadece bağışıklığı güçlensin diye canım..

çok üzüldüm çok

erdem yapmamış canım kaka

cnm bak kendin söyledin
daha önce kanseri yenmedi mi?
şimdide yener allahın izniyle
morali yerinde olsun yeterki
inşallah erdem de kaka yapar biran önce inşallah

Kizlar merhaba internet paketim bitmisti giremedin.Asya 1 haftadir ishaldi cok zayiflamisti dun dr goturdum kopek disleri ishal yapmis.500gr zayflamis kizim.Butun dislerini patlatinca zor gecti bizim icin.Kanina baktirdim kansizlik yok sukur.Emzirmeyi biraktirmami soyledi doktor yemek yemedigi icin.Bide beni cok panik gordu konustu baya.Onemli olan kilosu degil saglikli olmasi dedi.Biraz rahatladim.Allah evlatlrimiza saglik versin

Cok cok gecmis olsun canim benim dedemde kanserden vefat etmisti tedavi ise yaramamisti sizinki ise yaramis ilki ins.bundada sorunsuz olur baska yerinede sicramamistirda hemen tedavi olur.

Fundacim bende normal dogum istemistim hep ama kismet olmadi eren dogum kanalina girmedi ve 40+3te sezeryan oldum son ana kadar bekledik belki normal olur diye ama en son mecbur kaldik yani.
Ben normal dogum taraftariyim aslinda sadece imkan varken agriyi aciyi az cekmek varken bosuna cekiyoruz gibi geliyo nette okumustum baska ulkelerdeki doktorlar bile bize aciyarak bakiyolar cunku oralarda oyle bisey yokmus normal dogum ama sanirim uyusturup normal yapiyolar.madem imkan var niye oyle yapmiyolarki anne olmak illaki sanci cekmekle olmuyoki.sozlerim sana degil yanlis anlama genel anlamda konusuyorum.

canım inşallah hiç bişey çıkmaz betülcüm üzme kendini canım arkdaşım

Hosgeldin canim aramizaa herzaman bekleriz kapimiz herkese acik 😘😘😘

Sağol canım...

Hoşgeldin aranıza
Baya sıkıntılı bi dönem geçirmişsiniz inşallah bundan sonra hiç hastalanmaz kuzun

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah canım benim..

Sağol canım ohhh ne güzel yaa iki kız aralarıda çok değil çok şanlısın :)

Kızlar cevaplayamadığım arkadaşlar olabilir gözümden kaçıyor unutmuşum yazmaya yamzmaya burdan takip etmeyi..kusuruma bakmayın olurmu atlarsam..

geçmiş olsun cnm benim

yazdım cnm özele

çok geçmiş olsun cnm yaa dişler perişan edio kuzuları. bizde uzun zamandır geri geri gidiyoruz. buara iyiyiz toparlarız inş. bende kanına baktırmak istiyorum ama bakalım cesaret edebilirsem...

bencede asyacık sağlıklı olsun annesi önemliolan sağlık kilo değil..
betülüm ay bu kanser çok fena ya inşallah hayırlı haberler alırsın.
yaseminim yaptr bencede bi bakmak lazım demir önemli tatlım..

aynen cnm önemli ama iyiyiz ya çok şükür hiç dr ye gidesim yok:)

Bizimkide biraksak hep kosucak ama ilk arabaya koyunca duruyo biraz dolastiktan sonra indiriyoruz hep kosmak istiyo cok hoslarina gidiyolar ya kiyamam onlara ama yorulunca tabi biz yorulunca erene kalsa hap kosucak arabaya tekrar koyuyoruz.duruyo neyseki.ama her cocukta bir degil iste.

Gecmis olsun canim tabi sagikli olmasi en onemlisi mesala erende kac zamandir 10.400 10.500 hep oyle gidiyodu azilari cikarken sonrada kopek disleri tabi bizdede hep kaka yapiyodu buyuzden hic kilo alamiyodu en son bitane kopek disi cikinca rahatladi aslinda ikinciside cikiyo ama neyseki ilki cikinca bunun etkisi pek olmadi ve erende tam son zamanlarda birden kilo aldi simdi tartida 11.200 geliyodu belki simdi daha fazladir merak etme canim sizinde oyle olur birden kilo alir asyada uzulme annesi.

Bizde oglusumla pazara gidicez bugun kiyafet pazari var bugun biraz gezeriz kuzumla bakalim kafa dagitiriz bayadir gitmemistim yemekte hazir zaten erende dun 3bucuk saat uyudu bugun pazara gidicez diye heralde 2saat olmadan uyandi benim icin iyi olmadi ama olsun artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…