- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.321
allah şifa versin cnm benimkızlar hatırlarmısınız bilmem ama kayınpederim kanser benim tedavi oldu ve kurtulmuştu pazartesi kontrolü vardı bugün sonuöları aldılar ve karaciğerinde tekrarlamış çok canım sıkıldı salı günü kanser tarama cihazına girecekmiş Allahım inşallah başka bir yerine sıçramamıştır ve karacigerindekide hemen tedavi olur
Benicim nidanin kiyafetini gordum cok guzel gule gule giysin prenses artik fotolarini koyarsin albume bakariz.
Burdada hep yagmur var masallah bi dun yagmadi camasirlar kurudu bugunde biraz iyi hava bakalim yarinda yagmurlu diyo bende havalarin isinmasini sabirsizlikla bekliyorum.
Nidada tam formunda masallah ortaligi karistirmis yine dokmus sacmis siviyag asagida alcak yerdemiydi canim nasil almiski.
Fundacim bende resim istiyorum ya cok merak ederim oyle cicileri watsaptan gondersene banada canim defnenin guzellerini goreyim gule gule giysin defne aldiklarini.
Nuraycim eren yine baya bebek arabasinda duruyo ben cok gezersem ozaman skliyo ama avmye falan gittigimizde genelde esimle gidiyoruz ben ereni ona veriyorum siz takilin diyorum kendim lcwye girip begeniyorim rahat rahat.elif bebek arabasindada durmuyo sanirim eline kraker yada oyalancak seyler versen yinede durmazmiki.
valla ben de kendimi alkışlıyorumnormal doğum yapanları yapabilenleri alkışlıyorum:) benim gibi sancıyı çekip öekip sonra zezaryen olanlara acıyorum dermişim:) şaka bi yana bi daha o sancıyı göze alamam cnm direkt sezaryen yani allah nasip ederse:) kuzumda güle güle giysin cicilerini. bizde aldık bi sürü şey ama havalrın açmasını bekliyoruz giymek için...
çok üzüldüm cnm yaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. erdem nasıl tatlım yapmış mı kakasını bugün.kızlar hatırlarmısınız bilmem ama kayınpederim kanser benim tedavi oldu ve kurtulmuştu pazartesi kontrolü vardı bugün sonuöları aldılar ve karaciğerinde tekrarlamış çok canım sıkıldı salı günü kanser tarama cihazına girecekmiş Allahım inşallah başka bir yerine sıçramamıştır ve karacigerindekide hemen tedavi olur
yok fatmacım durmayınca durmuyolar artık biz bebek arabasını çogunlukla almıyoruz yanımıza. çünkü alınca birimiz bebek arabasını birimiz zeynebi taşımış oluyoruz. ya yürümek koşmak istio yada kucak . genellikle sağa sola koşturuo sıpam.Benicim nidanin kiyafetini gordum cok guzel gule gule giysin prenses artik fotolarini koyarsin albume bakariz.
Burdada hep yagmur var masallah bi dun yagmadi camasirlar kurudu bugunde biraz iyi hava bakalim yarinda yagmurlu diyo bende havalarin isinmasini sabirsizlikla bekliyorum.
Nidada tam formunda masallah ortaligi karistirmis yine dokmus sacmis siviyag asagida alcak yerdemiydi canim nasil almiski.
Fundacim bende resim istiyorum ya cok merak ederim oyle cicileri watsaptan gondersene banada canim defnenin guzellerini goreyim gule gule giysin defne aldiklarini.
Nuraycim eren yine baya bebek arabasinda duruyo ben cok gezersem ozaman skliyo ama avmye falan gittigimizde genelde esimle gidiyoruz ben ereni ona veriyorum siz takilin diyorum kendim lcwye girip begeniyorim rahat rahat.elif bebek arabasindada durmuyo sanirim eline kraker yada oyalancak seyler versen yinede durmazmiki.
allah şifa versin cnm benim
inşallah başka organına sıçramamıştır
erdem kaka yapmış mı bu arada?
sağol cnm gönderdim resimleri sana
valla ben de kendimi alkışlıyorum
yanımda kocam da yoktu kvler de
sadece canım annem vardı
sağol cnm
yasemin buarada senin telin bende yok bana telini verirmisin?
çok üzüldüm çokçok üzüldüm cnm yaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. erdem nasıl tatlım yapmış mı kakasını bugün.
yok fatmacım durmayınca durmuyolar artık biz bebek arabasını çogunlukla almıyoruz yanımıza. çünkü alınca birimiz bebek arabasını birimiz zeynebi taşımış oluyoruz. ya yürümek koşmak istio yada kucak . genellikle sağa sola koşturuo sıpam.
benicim hoşgeldin..
bak sen nidaya ee cezalandırmış annesini kuzu..
fatmacım öyle yapıyorum zaten ama önceki yazdıklarımı hep kaydediyo anlamıyorum.
songülüm kıyamama ben paşamaya umarım iştahı biran önce açılır ama yememesinde burun tıkanıklığının rolü büyük bence..
aşıda oldunuz demek inşallah ateş çıkmaz cnm..
Meehaba kizlar
biz hastaneden geldik
dr astim teshisini ve tedavisini dogru buldu
baharla ilgili kan tahlili verdi ayni zamanda yumyrtayida tekrarladi
iki el delindi derken saglik ocagindsn aradilar ustune ikibacaktan birde agizdan asi
arasin bigun kara gunuuuu
hevincik hayirli haberlerle gel canim insaallla
dielkeefem nice mutku yillara
emeki zor gunlee geride kaldi artik masalla kuzuma
1o.2oo oldu demek
oh masalla
ne kullanmistiniz vitamin olarak adini unuttum
aras cok istahliydi ama needeyse bir aydir yemiyor
faydasi olurmuki
bize vitamin yasak dr na sorarim en azindqn
çok üzüldüm çok
erdem yapmamış canım kaka
Cok cok gecmis olsun canim benim dedemde kanserden vefat etmisti tedavi ise yaramamisti sizinki ise yaramis ilki ins.bundada sorunsuz olur baska yerinede sicramamistirda hemen tedavi olur.kızlar hatırlarmısınız bilmem ama kayınpederim kanser benim tedavi oldu ve kurtulmuştu pazartesi kontrolü vardı bugün sonuöları aldılar ve karaciğerinde tekrarlamış çok canım sıkıldı salı günü kanser tarama cihazına girecekmiş Allahım inşallah başka bir yerine sıçramamıştır ve karacigerindekide hemen tedavi olur
kızlar hatırlarmısınız bilmem ama kayınpederim kanser benim tedavi oldu ve kurtulmuştu pazartesi kontrolü vardı bugün sonuöları aldılar ve karaciğerinde tekrarlamış çok canım sıkıldı salı günü kanser tarama cihazına girecekmiş Allahım inşallah başka bir yerine sıçramamıştır ve karacigerindekide hemen tedavi olur
Hosgeldin canim aramizaa herzaman bekleriz kapimiz herkese acik 😘😘😘
Hoşgeldin aranıza
Baya sıkıntılı bi dönem geçirmişsiniz inşallah bundan sonra hiç hastalanmaz kuzun
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba kızlar
Ay benım hıc ısım bıtmıycek sanırım
Sabah mutfak dolaplarımı sıldım nıdayla ıkımız:) anca bıttı rahatım sımdı hava acsın camlar kapılar var sırada...
Tek tek alıntı yapamadım kızlar sormayın nıda öyle ıs cıkardıkı annesıne bahceye cıkarsaydım en fazla ustu batacaktı onu degıscektım ama senmısın cıkarmayan dıye ıntıkam aldı kucuk sıpa:))
Emek tekrar hosgeldın cnm baya sıkıntılı gunler gecırmıssınız Allah bı daha yasatmasın deren hanım 2 yasından sonra daha ıyı olur ıns..
Benımde ıkı kızım var beyza 4 yasında olacak 2 ay sonra, nıda bır bucuk..
Funda sızde gule gule gıyın cnm aldıklarınızı ben kendım ıcın alısverıs yapamam kızlar varken esım bakar o zaman bende rahat rahat alırım..
Gulcan cnm sagol Allah kımseye yasatmasın gectı gıttı cok sukur..
Senı merak ettık son durum sezeryan olacak galıba?
Aslında kararını etkılemıyım dıye daha önce yazmamıstım normale karar verdın dıye..
Ben olsam sezeryan olurdum boylesı daha ıyı bence cunku daha cok yenı dıkısler kaan ıcın dusunduklerını anlıyorum ben nerdeyse bır ay yattım hastanede hamıleyken anlatmım sımdı:) eve gelınce iki yavrunuda sevgıye bogarsın uzulme senınkı bır hafta cabuk gecer sezeryan olanlarda cabuk toparlanıyor artık hem annende var yanında..
Hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz cnm..
Katreınur paslastıgın sıte ıcın tesekkurler cnm helal yazanlardan almaya calısıyorum ama burda hepsınden bulmak mumkun degıl bende daha az katkı maddesı olanları secıyorum
Yıyeceklerı ne hale getırdıler cogunun ıclerınde ne var bellı degıl..
Aysegul masallah masala herzamankı gıbı anneyı uzmuyo nıda arabasında oturmuyo zaten dolasıcak bıseylere bakıcak bende arkasından topluyorum:)
Gulden yasmın beysal nuray songul sıbel dılek wavs özcanan masalgıbı fatma herkes ıyı dımı??
geçmiş olsun cnm benimKizlar merhaba internet paketim bitmisti giremedin.Asya 1 haftadir ishaldi cok zayiflamisti dun dr goturdum kopek disleri ishal yapmis.500gr zayflamis kizim.Butun dislerini patlatinca zor gecti bizim icin.Kanina baktirdim kansizlik yok sukur.Emzirmeyi biraktirmami soyledi doktor yemek yemedigi icin.Bide beni cok panik gordu konustu baya.Onemli olan kilosu degil saglikli olmasi dedi.Biraz rahatladim.Allah evlatlrimiza saglik versin
allah şifa versin cnm benim
inşallah başka organına sıçramamıştır
erdem kaka yapmış mı bu arada?
sağol cnm gönderdim resimleri sana
valla ben de kendimi alkışlıyorum
yanımda kocam da yoktu kvler de
sadece canım annem vardı
sağol cnm
yasemin buarada senin telin bende yok bana telini verirmisin?
Kizlar merhaba internet paketim bitmisti giremedin.Asya 1 haftadir ishaldi cok zayiflamisti dun dr goturdum kopek disleri ishal yapmis.500gr zayflamis kizim.Butun dislerini patlatinca zor gecti bizim icin.Kanina baktirdim kansizlik yok sukur.Emzirmeyi biraktirmami soyledi doktor yemek yemedigi icin.Bide beni cok panik gordu konustu baya.Onemli olan kilosu degil saglikli olmasi dedi.Biraz rahatladim.Allah evlatlrimiza saglik versin
yazdım cnm özele
bencede asyacık sağlıklı olsun annesi önemliolan sağlık kilo değil..
betülüm ay bu kanser çok fena ya inşallah hayırlı haberler alırsın.
yaseminim yaptr bencede bi bakmak lazım demir önemli tatlım..
yaseminim sağlık ocağındada yapıyolar bildiğim kadarıyla.
aşıya götürünce oraya yaptır istersen..
Bizimkide biraksak hep kosucak ama ilk arabaya koyunca duruyo biraz dolastiktan sonra indiriyoruz hep kosmak istiyo cok hoslarina gidiyolar ya kiyamam onlara ama yorulunca tabi biz yorulunca erene kalsa hap kosucak arabaya tekrar koyuyoruz.duruyo neyseki.ama her cocukta bir degil iste.çok üzüldüm cnm yaaa çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. erdem nasıl tatlım yapmış mı kakasını bugün.
yok fatmacım durmayınca durmuyolar artık biz bebek arabasını çogunlukla almıyoruz yanımıza. çünkü alınca birimiz bebek arabasını birimiz zeynebi taşımış oluyoruz. ya yürümek koşmak istio yada kucak . genellikle sağa sola koşturuo sıpam.
Kizlar merhaba internet paketim bitmisti giremedin.Asya 1 haftadir ishaldi cok zayiflamisti dun dr goturdum kopek disleri ishal yapmis.500gr zayflamis kizim.Butun dislerini patlatinca zor gecti bizim icin.Kanina baktirdim kansizlik yok sukur.Emzirmeyi biraktirmami soyledi doktor yemek yemedigi icin.Bide beni cok panik gordu konustu baya.Onemli olan kilosu degil saglikli olmasi dedi.Biraz rahatladim.Allah evlatlrimiza saglik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?