2012 kasım bebekleri büyüyor..

Tekrar ben geldim. .bugun hem kv hem meryemi dra goturduk o yüzden izinliydim. .dogumdan beri hic tahlil ysptrmamistk onun icin gittik iki tup kan aldilar ama nasıl bagirdi yavrum icim kiyildi resmenn..bi de ben istedim yapilsin diye vicdanm sizladi yani..sonra kv nin islerini hallettk 12 gibi eve geldk kahvalto yapmamıştk hemen bi kahvaltı yapip yattik guzel uyumysiz.meryem yolda uyumystu hala uyanmadi kuzum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nurcum aksam yazmssin dönemedim. Is hayatina alıştım sıkıntı yok cok sukur. .meryemde babaanneye alisti.uzmuyo sagolsun.tabi tum gun bnm kazagimi elinde dolastrmasi dışında. ..bahcen car sanırım demisson de sahsima ait degil Misafirhanede kaliyoruz ya simdi bizm odanin önü müsaitti azicik bi yer kazip ekmustm soganlari baya büyüdü:))sizde bahceyle uğraşıyormssunz kolay gelsinn

hg cnm sonuçlar çıktı mı nasılmış meryemcik... kv nin nesi var herşey yolunda mı... benimde test yaptırmam lazım kan için

Sonuclarda iyidir ins.canim kv.kontrol icinmi gitti iyimi oda neyse iyi dinlenmissiniz meryemde tabi napsin cocuk aglaya aglaya yorulmustur bende hep asilardan sonra eve gelince uyuturum bizimkide cok agliyo ama hakli yavrular igneden biz bile cekiniyoruz.

Kizlar cikmadan son yazayim basim karincalarla dertte her sene bu zamanlar ortaya cikiyolar mutfak tezgahi minnacik yag sicrasin yada bisey bulsunlar hemen ususuyolar hatta gece lavabonun icine bile girmisler giderden koku duyuyolar heralde napcam ben ya sizde yokmu karinca istilasi.

Bide ben erene prima 4+ kullaniyorum bezi ama sanki kucuk geliyo artik siz kac no kullaniyosunuz kizlar.

Erenide giydirdim bende hazirlanayim cikicaz artik gelince bakarim kizlar gorusuruz yarin bicogunuz giremez aksam.

karınca için limon kes koy tezgahına
erdem e yeşil paket 5 kullanıyorum canım ben

aaa gercektem tam 24saat frk var 3dakika farkla:)
ins yine atlatır kurtlur canım kp onun içinde dua ederiz rabbim tüm şifa beklwyenlwre sifasini versin ins
erdemde hep aklımda namzdada dua ettim rabbim büyük dualrimizi geri cevirmez canım üzülme
cnm üzülme kg çok önemli dgil gerçekten sağlık sorunu yoksa
masal yediği halde zayıf belji yesede almicakti öyle dusun takma
masalda dış dönemi ishal oluo hatta köpek dışı gekio saniim bgun ishal di ama keyfi yerinde

canimolsun üzülme tahlil yaptirmam gerekli geçer hemn acisi annesi
sonuç nasol çıktı ins iyi çıkar kv nasıl kontrolemi gitti

Sonuclari almadk daha yarin falan çıkacak. Şimdi hani uf diyorum kolunu gosteriyokv de kontrole Gitti tahlil verdi haftaya onun kide

Bu arada 9,5 kg ve 76 cm olmuşuz

karınca için limon kes koy tezgahına
erdem e yeşil paket 5 kullanıyorum canım ben
Daha once limon koyuyodumda pek ise yaramiyodu canim bidaha deneyeyim bakalim.
Bende yesil paket kullaniyorum ama o sari paketlerin farkini bilmiyorum canim ya esim bikere alirken gorevliye sormus markette sarilari oda bezlerin beli dar demis ama tam anlamadim sen biliyomusun.

Sonuclari almadk daha yarin falan çıkacak. Şimdi hani uf diyorum kolunu gosteriyokv de kontrole Gitti tahlil verdi haftaya onun kide

Oyy kiyamam ben ona bide gosteriyo demek.sonuclarda iyi cikar ins canim haber ver mutlaka bizede.kv. hersey yolundadir umarim.

Masallah canim gayet iyi bence meryem fotograflarda falanda iyi gorunuyo hem kiz oldugu icin minyon olsada cok seker oluyolar meryemde cok tatli.

canım turuncu beyaz yeşil paket var
sarılı dediğin turuncu olansa aynen beli daresnek bant yok oyuzden kullanışlı değil
bide yeşil olan 12saat koruma sağlarken tiruncu olan 9saat koruyor ucuz diye aldım geçen yıl ama yeşil gbi değil sevmedim emiciligi çok iyi degip buz gbi kaliodu poposu masalın
beyaz olan prima care ler daha iyiymiş ama kullbmadim pahalı geldi açıkçası

inssonuclarinizda iyi çıkar
kg boyuda minyon demkki sagligi yerinde sonuçtamasalda 10du 78cmdi ama hep o persentilde gittik çok iyi beklennei almış duraklama yok dedi hep %25 %50arasında oluyor doğumdan itibaren

Bunlarda bizim bahceden kizlar ama sarjim cok azdi aceleyle cekmistim pek guzel gorunmuyo oralari ama bide erenin yuzunun gorunmediklerini koydum ozellikle.

Eklentiler

• $1399570184923.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $1399570242158.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $1399570284710.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $1399570367879.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 21
Anladim canim sagol bende daha once merak ediyodum ama net bilmedigim icin almak istemedim.
Slm kızlar nasılsınız

Kuzum herşeye değersin 💝

İyiyz biz canim sen nasilsin.erenide uyuttum simdi biraz ders calisicam.

Fatmaaa KiiZz ne guzel ya bahce tavuklarrr.......cok guzellll....

Bakalim cnm sonuçlar ii cikar inşallah.

inssonuclarinizda iyi çıkar
kg boyuda minyon demkki sagligi yerinde sonuçtamasalda 10du 78cmdi ama hep o persentilde gittik çok iyi beklennei almış duraklama yok dedi hep %25 %50arasında oluyor doğumdan itibaren

Evet cnm minyon bizde dogumdan beri %20 25 arasiydik sindi % 10 20 arasına dusmysuz ama ben artik takmiyorum kilosnu..tahlilleri guzel çıkarsa yeterli bnm icin....

Ayy gezmeye cijalum dedik daha yoldayz kyzum arabada uyudu dindi eve gecrjen uyancak sonra rahat uyutabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…