- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.341
Tekrar ben geldim. .bugun hem kv hem meryemi dra goturduk o yüzden izinliydim. .dogumdan beri hic tahlil ysptrmamistk onun icin gittik iki tup kan aldilar ama nasıl bagirdi yavrum icim kiyildi resmenn..bi de ben istedim yapilsin diye vicdanm sizladi yani..sonra kv nin islerini hallettk 12 gibi eve geldk kahvalto yapmamıştk hemen bi kahvaltı yapip yattik guzel uyumysiz.meryem yolda uyumystu hala uyanmadi kuzum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tekrar ben geldim. .bugun hem kv hem meryemi dra goturduk o yüzden izinliydim. .dogumdan beri hic tahlil ysptrmamistk onun icin gittik iki tup kan aldilar ama nasıl bagirdi yavrum icim kiyildi resmenn..bi de ben istedim yapilsin diye vicdanm sizladi yani..sonra kv nin islerini hallettk 12 gibi eve geldk kahvalto yapmamıştk hemen bi kahvaltı yapip yattik guzel uyumysiz.meryem yolda uyumystu hala uyanmadi kuzum.
Kizlar cikmadan son yazayim basim karincalarla dertte her sene bu zamanlar ortaya cikiyolar mutfak tezgahi minnacik yag sicrasin yada bisey bulsunlar hemen ususuyolar hatta gece lavabonun icine bile girmisler giderden koku duyuyolar heralde napcam ben ya sizde yokmu karinca istilasi.
Bide ben erene prima 4+ kullaniyorum bezi ama sanki kucuk geliyo artik siz kac no kullaniyosunuz kizlar.
Erenide giydirdim bende hazirlanayim cikicaz artik gelince bakarim kizlar gorusuruz yarin bicogunuz giremez aksam.
aaa gercektem tam 24saat frk var 3dakika farkla:)hmmm bizim 36+5 di cnm 16 kasım 2012 saat 13.55... nerdeyse tam 24 saat var aralarında:)
iyiyiz cnm çok şükür sizde iisiniz maşallah nida hanım büyümüşte annesine yardım ediio:)bende havaların düzelmesini bekliyorum halıları gönderip başlıycam temizliğe
ins yine atlatır kurtlur canım kp onun içinde dua ederiz rabbim tüm şifa beklwyenlwre sifasini versin inskızlar hatırlarmısınız bilmem ama kayınpederim kanser benim tedavi oldu ve kurtulmuştu pazartesi kontrolü vardı bugün sonuöları aldılar ve karaciğerinde tekrarlamış çok canım sıkıldı salı günü kanser tarama cihazına girecekmiş Allahım inşallah başka bir yerine sıçramamıştır ve karacigerindekide hemen tedavi olur
cnm üzülme kg çok önemli dgil gerçekten sağlık sorunu yoksaKizlar merhaba internet paketim bitmisti giremedin.Asya 1 haftadir ishaldi cok zayiflamisti dun dr goturdum kopek disleri ishal yapmis.500gr zayflamis kizim.Butun dislerini patlatinca zor gecti bizim icin.Kanina baktirdim kansizlik yok sukur.Emzirmeyi biraktirmami soyledi doktor yemek yemedigi icin.Bide beni cok panik gordu konustu baya.Onemli olan kilosu degil saglikli olmasi dedi.Biraz rahatladim.Allah evlatlrimiza saglik versin
Daha once limon koyuyodumda pek ise yaramiyodu canim bidaha deneyeyim bakalim.karınca için limon kes koy tezgahına
erdem e yeşil paket 5 kullanıyorum canım ben
Oyy kiyamam ben ona bide gosteriyo demek.sonuclarda iyi cikar ins canim haber ver mutlaka bizede.kv. hersey yolundadir umarim.Sonuclari almadk daha yarin falan çıkacak. Şimdi hani uf diyorum kolunu gosteriyokv de kontrole Gitti tahlil verdi haftaya onun kide
Bu arada 9,5 kg ve 76 cm olmuşuz
Daha once limon koyuyodumda pek ise yaramiyodu canim bidaha deneyeyim bakalim.
Bende yesil paket kullaniyorum ama o sari paketlerin farkini bilmiyorum canim ya esim bikere alirken gorevliye sormus markette sarilari oda bezlerin beli dar demis ama tam anlamadim sen biliyomusun.
Bu arada 9,5 kg ve 76 cm olmuşuz
inssonuclarinizda iyi çıkarSonuclari almadk daha yarin falan çıkacak. Şimdi hani uf diyorum kolunu gosteriyokv de kontrole Gitti tahlil verdi haftaya onun kide
Anladim canim sagol bende daha once merak ediyodum ama net bilmedigim icin almak istemedim.canım turuncu beyaz yeşil paket var
sarılı dediğin turuncu olansa aynen beli daresnek bant yok oyuzden kullanışlı değil
bide yeşil olan 12saat koruma sağlarken tiruncu olan 9saat koruyor ucuz diye aldım geçen yıl ama yeşil gbi değil sevmedim emiciligi çok iyi degip buz gbi kaliodu poposu masalın
beyaz olan prima care ler daha iyiymiş ama kullbmadim pahalı geldi açıkçası
Slm kızlar nasılsınız
Kuzum herşeye değersin 💝
inssonuclarinizda iyi çıkar
kg boyuda minyon demkki sagligi yerinde sonuçtamasalda 10du 78cmdi ama hep o persentilde gittik çok iyi beklennei almış duraklama yok dedi hep %25 %50arasında oluyor doğumdan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?