- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.361
sıbel canım ısyerındemı tlf yasakınsallah spnuclarnız guzel cıkar
emekı cok zor gunler gecırmıssın ama suan ıyıymıs kuzun masallah ınsallah hep boyle devam eder
fatma canım bendede banyoda karınca ıstılası var neyapıcam bılemedım
bende prıma aktıf bebek 5 numara kullanyorum yesıl olan bayağ oldu buna gecelı lastık tarafı sımaya baslamtı kızarıyodu bende gectım sende gecsen olur bence
bıde ben artık gunduzlerı canbebe gecelerı prıma kullanyorum malum prıma pahalı hem buyudu artık ama prıma gıbısı yok
yasmın bende 38+4 07.20 de normal doğum yaptım
benı nıdanın maceralarını okumak cok zevklı hernekdar senın ıcın temızlemesı zevklı olmasada
masalgıbı gecmıs olsun canım asya ya bızde yasamıstık kılo kaybı dısler cıkarken ıstahı oluyo kuzuların
napıcan bıraktırcanmı emmeyı
betul canım kp ne gecıs olsun ınsallah bukezde atlatır hayırlısıyla
songul gecmıs olsun kuzuma ası olmus sonuclarınzda ıyı cıkar ınsallah
Bisey sorcam esinizi anbesinden kuskaniyor musunz..yani söyle bnm esim ailesinin yanında hic dojunmaz bana buz kvlrrde kalırken on gunde bi geluyidu ne gelince ne giderken onlarn yanibda sarlmdi mesela arkadas gibi tokalastk....sindi kv bizde ya bugun hastanede elele yürüdüler. Simdide yanyana oturuyolar uelele tutusmus vaziyette. Iki de bir elini öpüp duruyo cnm sıkıldı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim tam cekebilseydim orasi cok buyuk yesillik falan cok guzel.Fatmaaa KiiZz ne guzel ya bahce tavuklarrr.......cok guzellll....
Bakalim cnm sonuçlar ii cikar inşallah.
Hadi ya kotu olmus bu canim ama ogrendigimiz iyi oldu niye yazmadigini bilmis oluruz en azindan.Bu arada bnm evde ve is yerinde tel cekmiyo maleseff. ..iste bahcede çekiyor aslinda ama tel yasak .o yuzden disarda da ise yaramiyo sadece isr gidip grkirjen veya yoldayken girebiliyorummm....amaa aklim hrp sizder
sıbel canım ısyerındemı tlf yasakınsallah spnuclarnız guzel cıkar
emekı cok zor gunler gecırmıssın ama suan ıyıymıs kuzun masallah ınsallah hep boyle devam eder
bende prıma aktıf bebek 5 numara kullanyorum yesıl olan bayağ oldu buna gecelı lastık tarafı sımaya baslamtı kızarıyodu bende gectım sende gecsen olur bence
bıde ben artık gunduzlerı canbebe gecelerı prıma kullanyorum malum prıma pahalı hem buyudu artık ama prıma gıbısı yok
benı nıdanın maceralarını okumak cok zevklı hernekdar senın ıcın temızlemesı zevklı olmasada
masalgıbı gecmıs olsun canım asya ya bızde yasamıstık kılo kaybı dısler cıkarken ıstahı oluyo kuzuların
Bisey sorcam esinizi anbesinden kuskaniyor musunz..yani söyle bnm esim ailesinin yanında hic dojunmaz bana buz kvlrrde kalırken on gunde bi geluyidu ne gelince ne giderken onlarn yanibda sarlmdi mesela arkadas gibi tokalastk....sindi kv bizde ya bugun hastanede elele yürüdüler. Simdide yanyana oturuyolar uelele tutusmus vaziyette. Iki de bir elini öpüp duruyo cnm sıkıldı
çok geçmiş olsun cnm yaa dişler perişan edio kuzuları. bizde uzun zamandır geri geri gidiyoruz. buara iyiyiz toparlarız inş. bende kanına baktırmak istiyorum ama bakalım cesaret edebilirsem...
evet cnm alpi biliyorum aynı gün doğumlular kuzumla saatler var arasında. ama en küçük benim kuzummuş 36+5 de doğdu malum küçümendi he he:)sıbel canım ısyerındemı tlf yasakınsallah spnuclarnız guzel cıkar
ay cnm aynı durumda olsa kıskanırdım sanırım hani annesidir illa ki yardımcı olcak koluna girip götürcekte yani sürekli onların elele dolaşması öpmesi filan kıskanırdım yani.Bisey sorcam esinizi anbesinden kuskaniyor musunz..yani söyle bnm esim ailesinin yanında hic dojunmaz bana buz kvlrrde kalırken on gunde bi geluyidu ne gelince ne giderken onlarn yanibda sarlmdi mesela arkadas gibi tokalastk....sindi kv bizde ya bugun hastanede elele yürüdüler. Simdide yanyana oturuyolar uelele tutusmus vaziyette. Iki de bir elini öpüp duruyo cnm sıkıldı
Bence baktir canım ben çok şükür kurtuldum demir b12 falan çok iyi kullanma demiri dedi içim rahat çünkü zayıf ama hareketten baska sıkıntısı yok
Bu arada günaydın
Rana uyuyordu çıktığımda bugün son ve yarın tatil
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sibelcim eşinin davranışı gerçekten can sıkıcı sonuçta annesi ve sen ikinizede ortayı bulup davrabnmalı bence ben olsam bende sinirlenirim.
bu arada meryemciğin tahlilleri umarım sorunsuz çıkar.
songülüm akşamınız nasıl geçti aras paşamın ateşi çıktımı.
helinim güzel haberlerini beklioruz.
özcenanım günaydın sana evet evet yarın tatillll yaşasınnnnn:
funda, nuray, masal gibi, ayşegül, wavs, yasemin, beni, fatma, emegi, betül,
sizede günaydınkızlar umarım herkes iyidir..
günaydın yaseminim
ay çok güldüm demek korktu ay yerim ben onuuuu:
nilin yeni yaramazlıkları yok cnm akşam kendi suyunu kendi içti tamamen hiç dokunmadım ben
yarısı içine yarısı dışına gitti sonra bardak bitiyo anneee daha daha diyo öye 3 bardak su içti ama çok komikti..
birde kızlar nil 2 hafta önce banyo yaparken birkaç kez ağladı sürekli banyo yapmak istemedi
ama ben sakince devam ettim
sonra kendim bnanyo yaparken onuda yanıma aldım beni izledi banyo yaparken nekadar mutlu olduğumu falan anlattım onada şanpuan falan döktüm mahsustan
ve sonuç akşam banyo yaparken çok eylendi sesi çıkmadı ve ben yine duşa girdiğimde geldi tekrar anee bende bende diyo..
yerim onun o bende bende diyen ağzını annesini de örnek alırmış maşallah kuzuma. evet cnm birlikte girmeyi seviolar duşa en son bizde birlikte girdik sesi çıknadı kuzumun hiç. buarada ben ilk kez tek başıma yıkamış oldum zeynep ilayı hep babamızda oluodu onun kucağında yıkıyordum.
yerim onun o bende bende diyen ağzını annesini de örnek alırmış maşallah kuzuma. evet cnm birlikte girmeyi seviolar duşa en son bizde birlikte girdik sesi çıknadı kuzumun hiç. buarada ben ilk kez tek başıma yıkamış oldum zeynep ilayı hep babamızda oluodu onun kucağında yıkıyordum.
ay benzaten hep babasının kucağında yıkıyorum onuda senden öğrenmiştim ama şimdi yaz geldi benimle banyo yapa bilr çünkü birlikte çıkarız önce onu giydire bilirim
bizim babamız giydirme konusunda biraz başarısızda malesef..
bu arada ben prima kulanıyorum aktif bebek çok memnunum 5 numara..
oyyy ranamada baksen neyse yaz gelio artık bol bol yıkanacaklar..
ay benzaten hep babasının kucağında yıkıyorum onuda senden öğrenmiştim ama şimdi yaz geldi benimle banyo yapa bilr çünkü birlikte çıkarız önce onu giydire bilirim
bizim babamız giydirme konusunda biraz başarısızda malesef..
bu arada ben prima kulanıyorum aktif bebek çok memnunum 5 numara..
oyyy ranamada baksen neyse yaz gelio artık bol bol yıkanacaklar..
Bizde aynı bezi kullanıyoruz canım bence en iyisi o ya
Giyinme konusunda bizim babamız da aynı canım rana bende giyinmek istiyo gitmiyo babasına
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?