2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bu arada bnm evde ve is yerinde tel cekmiyo maleseff. ..iste bahcede çekiyor aslinda ama tel yasak .o yuzden disarda da ise yaramiyo sadece isr gidip grkirjen veya yoldayken girebiliyorummm....amaa aklim hrp sizder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de elektrikli Süpürge alalim diyorz bnm sulu boralardan vardi da hem cok ses yapıyo gem pratik degil hemde ii cekmiyo artik..bugun rocentanin silence serisine baktik gerçekten cok sessiz...feba degil gibi.bide philios maratona baktik o süperdi. Adam diyoki bunu alanlar daha once temzlk tapniyosz diyo

sıbel canım ısyerındemı tlf yasak ınsallah spnuclarnız guzel cıkar

emekı cok zor gunler gecırmıssın ama suan ıyıymıs kuzun masallah ınsallah hep boyle devam eder

fatma canım bendede banyoda karınca ıstılası var neyapıcam bılemedım
bende prıma aktıf bebek 5 numara kullanyorum yesıl olan bayağ oldu buna gecelı lastık tarafı sımaya baslamtı kızarıyodu bende gectım sende gecsen olur bence
bıde ben artık gunduzlerı canbebe gecelerı prıma kullanyorum malum prıma pahalı hem buyudu artık ama prıma gıbısı yok

yasmın bende 38+4 07.20 de normal doğum yaptım

benı nıdanın maceralarını okumak cok zevklı hernekdar senın ıcın temızlemesı zevklı olmasada

masalgıbı gecmıs olsun canım asya ya bızde yasamıstık kılo kaybı dısler cıkarken ıstahı oluyo kuzuların
napıcan bıraktırcanmı emmeyı

betul canım kp ne gecıs olsun ınsallah bukezde atlatır hayırlısıyla

songul gecmıs olsun kuzuma ası olmus sonuclarınzda ıyı cıkar ınsallah

Evet cnm is yerinde yasak cok komik.bina icinde pek sıkıntı olmyyo ama cekmuyo.dusarda da telle dolaşamyorz cunku yasak....

Bisey sorcam esinizi anbesinden kuskaniyor musunz..yani söyle bnm esim ailesinin yanında hic dojunmaz bana buz kvlrrde kalırken on gunde bi geluyidu ne gelince ne giderken onlarn yanibda sarlmdi mesela arkadas gibi tokalastk....sindi kv bizde ya bugun hastanede elele yürüdüler. Simdide yanyana oturuyolar uelele tutusmus vaziyette. Iki de bir elini öpüp duruyo cnm sıkıldı

canım coğu erkek aılesınn yanında esıne boyle davranır ama ben olsam bende kıskanrdım
nıye elele dolasıyolarkı otururken de neden anlayamadım,kım kımın elını opuyo
esın sana gelmıyosa sen gıt
onun yanına otur sohbet muhabbet ac sen op goderken falan tabı esın bunlara tepkı gosterırmı

Fatmaaa KiiZz ne guzel ya bahce tavuklarrr.......cok guzellll....

Bakalim cnm sonuçlar ii cikar inşallah.

Evet canim tam cekebilseydim orasi cok buyuk yesillik falan cok guzel.
İns.sonuclarda guzel cikar canim.
Hadi ya kotu olmus bu canim ama ogrendigimiz iyi oldu niye yazmadigini bilmis oluruz en azindan.

Prima tabi biraz masrafli oluyo oyuzdenpek 5e gecmek isteniyorumama biz zaten kutuda aylik paket aliyoruz sicaklar geldiginde eger kizariklik olursa bende 5e gecerim simdilik kizariklik pek yok canim.

Simdi canim ailesinin yaninda samimi davranmamasi normalde buz gibide davranmasida gerekmez sonucta kari kocasiniz hadi onu gectim eger annesi yasliysa yurumesine yardim ediyosada oda normal ama arabadada niye ikiniz yanyana oturmuyosunuz elele tutusup bide surekli opmesi insanin sinirini bozar bende olsam kizardim yani tamam annesi saygida sevgide kusur etmesin ama karisini yok sayipta annesine boyle davranmasi bence yanlis.

Simdi bu saatte izledim korku filmini hadi uyu uyuyabilirsen tabi bide evi kontrol ediyoruz bukadar korkudan sonra artik dua edip yaticam napem ama simdi oglusum yanimda peki daha sonra ilerde ben film izledikten sonra napicam eren baska odada olucak aklim onda kalicak .:-(

çok geçmiş olsun cnm yaa dişler perişan edio kuzuları. bizde uzun zamandır geri geri gidiyoruz. buara iyiyiz toparlarız inş. bende kanına baktırmak istiyorum ama bakalım cesaret edebilirsem...

Bence baktir canım ben çok şükür kurtuldum demir b12 falan çok iyi kullanma demiri dedi içim rahat çünkü zayıf ama hareketten baska sıkıntısı yok

Bu arada günaydın
Rana uyuyordu çıktığımda bugün son ve yarın tatil

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sibelcim eşinin davranışı gerçekten can sıkıcı sonuçta annesi ve sen ikinizede ortayı bulup davrabnmalı bence ben olsam bende sinirlenirim.
bu arada meryemciğin tahlilleri umarım sorunsuz çıkar.
songülüm akşamınız nasıl geçti aras paşamın ateşi çıktımı.

helinim güzel haberlerini beklioruz.
özcenanım günaydın sana evet evet yarın tatillll yaşasınnnnn:
funda, nuray, masal gibi, ayşegül, wavs, yasemin, beni, fatma, emegi, betül,

sizede günaydınkızlar umarım herkes iyidir..

evet cnm alpi biliyorum aynı gün doğumlular kuzumla saatler var arasında. ama en küçük benim kuzummuş 36+5 de doğdu malum küçümendi he he:)

ay cnm aynı durumda olsa kıskanırdım sanırım hani annesidir illa ki yardımcı olcak koluna girip götürcekte yani sürekli onların elele dolaşması öpmesi filan kıskanırdım yani.

evevt cnm bencede yaptırmalıyım da aşıyla aynı gün yaptıramam sanırım yaa bilemiyorum . ama yaptırmak şart bakalım. zaten bıngıldak kapanmamşı derse yapılacak bi sürü test
herkaese günaydın kızlar.... bu sabah kuzum kendi kıyafetini kendisi seçti:) bebe bebe deyip durdu bende takımı var etekli önünde bebek var bu mu annecim dedim kolarını uzattı onu giymek istiomuş giydirdik gönlü oldu kuzunun:) herkes iidir inş. söngülüm uğramamış yine akşam nuraym da yokmuş nerdesiniz kızlar.... beni kızlar ne alemde maceraları bekliyoruz iki tane cimcime olunca çok şeker oluo...

günaydın güldenim biz iyiyiz çok şükür güzel nilim napıo var mı yeni yaramazlıklar .sen diosun ya takla atıo nil diye benim kız kalkayım derken ynalışlıkla takla attı ödü koptu ha ha:)
buarada biz doğumdan beri canbebe kullanıyoruz gayet memnunum.

günaydın yaseminim
ay çok güldüm demek korktu ay yerim ben onuuuu:

nilin yeni yaramazlıkları yok cnm akşam kendi suyunu kendi içti tamamen hiç dokunmadım ben
yarısı içine yarısı dışına gitti sonra bardak bitiyo anneee daha daha diyo öye 3 bardak su içti ama çok komikti..
birde kızlar nil 2 hafta önce banyo yaparken birkaç kez ağladı sürekli banyo yapmak istemedi
ama ben sakince devam ettim
sonra kendim bnanyo yaparken onuda yanıma aldım beni izledi banyo yaparken nekadar mutlu olduğumu falan anlattım onada şanpuan falan döktüm mahsustan
ve sonuç akşam banyo yaparken çok eylendi sesi çıkmadı ve ben yine duşa girdiğimde geldi tekrar anee bende bende diyo..

yerim onun o bende bende diyen ağzını annesini de örnek alırmış maşallah kuzuma. evet cnm birlikte girmeyi seviolar duşa en son bizde birlikte girdik sesi çıknadı kuzumun hiç. buarada ben ilk kez tek başıma yıkamış oldum zeynep ilayı hep babamızda oluodu onun kucağında yıkıyordum.

Biz de uzun zaman sonra küvetinde yıkadik o kadar eğlendi ki ama sonu hüsran oldu çıkmayacam diye çok ağladı yavrum çıkmasa hasta olacak diye çıkardık bizde :-(

ay benzaten hep babasının kucağında yıkıyorum onuda senden öğrenmiştim ama şimdi yaz geldi benimle banyo yapa bilr çünkü birlikte çıkarız önce onu giydire bilirim
bizim babamız giydirme konusunda biraz başarısızda malesef..
bu arada ben prima kulanıyorum aktif bebek çok memnunum 5 numara..

oyyy ranamada baksen neyse yaz gelio artık bol bol yıkanacaklar..

Bizde aynı bezi kullanıyoruz canım bence en iyisi o ya

Giyinme konusunda bizim babamız da aynı canım rana bende giyinmek istiyo gitmiyo babasına

Bizde aynı bezi kullanıyoruz canım bence en iyisi o ya

Giyinme konusunda bizim babamız da aynı canım rana bende giyinmek istiyo gitmiyo babasına

ha ha sıkıntı yok kızlar bizim babamızda giydiremez :) yeleğini çorabını montunu ayakkabısını filan giydiri yani en fazla o da... bizde havalar ısınırsa devam ederiz birlikte cıbı cıbılara :)

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? Geçmiş yapamadım. Hemen okuyup döneri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…