- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.381
yerim onun o bende bende diyen ağzını annesini de örnek alırmış maşallah kuzuma. evet cnm birlikte girmeyi seviolar duşa en son bizde birlikte girdik sesi çıknadı kuzumun hiç. buarada ben ilk kez tek başıma yıkamış oldum zeynep ilayı hep babamızda oluodu onun kucağında yıkıyordum.
günaydın cnm
ceydacık nasıl*
günadyın cnm benim kızda arada ağzına alıo...Kızlar ceyda bu ara kğıt pecete yemeye merak sardı nedendır acaba
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm yerden kalakyım derken yanlışlıkla oldu yoksa benim kızımın öyle bi derdi yok:) çok uslu kızım var hehe:) benim elifimde pek hamarat yaa maşallah bi de güzelki fıstık yemelik.:) zeynep ilayda bir haftayı geçti biberonu kesinlikle almıo doğal olarak devam sütünü de bıraktı. dün akşam bardakla verdim bi yudum alıp bıraktı.yapcak bişey yok. suyunu içio her türlü bardakla. arada içine doğru döküo ama olsun:)Günaydın güzel anneler dün akşam çaya misafirim vardı öğleden sonra giremedim bugünde annemler gelecek annemi bir buçuk aydır görüyorum memlekete gitmişlerdi çok özledim
sibel valla bende kiskanirdim hadinyuruyemez koluna girer falan tamam da elini tutması yok yanında oturup elini devamlı öpmesi falan ben senin yerinde olsam eşimle konisurdum
yasemin çok guldum ya demek takla atınca korktu zeynep bizimki de daha takla atamiyor o.pozisyonu alıyor ben attiriyorum takla çok gülüyor
guldencim elifte uzun zamandır her türlü bardaktan kendi hiç dökmeden içiyor su ama bizimki biberon almiyor ondan alıştı
Dün doldurdum verdim bardagi içti sonrada gitti masanın üstüne koydu boş bardagi. etrafta bardak falan gorurse alıp masanın.üstüne koyuyor çok hamarat benim.kızım.masallah
ozcanan nasılsın canım ranam napiyor
fatma ben o saatte izleyemem korkarım iyi cesaret sndeki
Gunaydın kızlar hepınıze
Beysal kp ıne uzuldum Allah sıfasını versın ıns ılkını atlatmıs bunu sıkıntısız gecırır ıns Allah yardımcınız olsun cnm..
Songul gecmıs olsun pasaya kactane ası olmus öyle
Gecenız ıyı gecmıstır ıns
Sonuclar gelınce bıze yaz meraktayız ıns ıyı cıkar..
Fatma bahcenız cok guzel cnm yesıllıkler ıcınde yaz gunu ne guzel vakıt gecer orda..
Bu arada erenın yuzunu göremesekte boyunu posunu görmus olduk😉 masallah oynayıp duruyo kendı..
Sıbelcım bende olsam kıskanırdım bıraz, bazı erkegın yapısında var buyuklerın yanında esımde benımle cok yakın olmaz genelde
Annesı yaslımı belkı ondan elinı tutup yuruyodur..
Sonuclarınızda ıyı cıkar ıns meryemın ve kv nın..
Yasmıncım tek basına banyo yapmaların devamı gelır ıns😄
Baska ne vardı gundemde unuttum😔
Bızde dun aksam ustu arkadasa davetlıydık eltımlerle falan kalabalık bı guruptuk, nıda herzamankı gıbı dıbımden ayrılmadı.beyza yok gıbıydı 😄 10 yas cıvarı kızlar vardı hep onlarla oynadı..
Nıda eltımler dısında kımseye gıtmıyo bı ara ayakkabısını gördu ılla gıyıp gıdecekmıs kızlar dısarı cıkardı bıraz öyle sakınlestı..
Gecende böyleydı bıde gırdıgı kapıyı unutmuyo sıpa oturma odasından cıkıp dogru gırıs kapısına cekıyo benı😄
Bende prıma kullanıyorum gunduz 4+ gece 5, baska bez denıyorum bazen hemen kızarıyo popo😄
Elıfe nılos a masallahnıda da kendı ıcıyo bardaktan bazen yarısını dokuyo ustune😄
Ben yemegıde onune koyuyorum artık yıyebılecegı turden seylerı pılav makarna kucuk tavuk parcaları yogurt falan acıkmıssa yıyo bıraz kendı encokta yogurt yemeyı sevıyo yarısını ustune yarısını agzına cok tatlı oluyo😄
Zeynepılay da yanlıslıkla mı attı taklayı cok guldum😄
Bızımkıde abladan görup atmak ıstıyo beceremıyo😄 bende beceremesın dıye bakıyorum heryerde yapmaya calısıyo yoksa koltuk ustu falan😁😁
takla olayı çok tehlikeli gereçkten
bende çok korkuorum
sonuçta yerde koltukta bizim içinde yer hiç farketmiyo allah korusun boynu zaar görecek diye korkuorum..
Kızlar ceyda bu ara kğıt pecete yemeye merak sardı nedendır acaba
Kuzum herşeye değersin 💝
günadyın cnm benim kızda arada ağzına alıo...
cnm yerden kalakyım derken yanlışlıkla oldu yoksa benim kızımın öyle bi derdi yok:) çok uslu kızım var hehe:) benim elifimde pek hamarat yaa maşallah bi de güzelki fıstık yemelik.:) zeynep ilayda bir haftayı geçti biberonu kesinlikle almıo doğal olarak devam sütünü de bıraktı. dün akşam bardakla verdim bi yudum alıp bıraktı.yapcak bişey yok. suyunu içio her türlü bardakla. arada içine doğru döküo ama olsun:)
günaydın cnm oh ne güzel gezmişsin. ii gelio insana stres atıo çocuklar da kendi başına takılmış:)
evet cnm bende çok güldüm kalkayımderken nasıl becerdiyse artık:) ay benim kuzumda kendi yemek istio sıkıntı yok önüne koyuyorumda e benden de arada yese ii olcak çünkü ağzını isabet ettirdiği çok az he he:)
nurayım günaydın sanada maşallah elifime
ben çocuk gelişimine bakıorum 18 aylık bebek suyunu kendi içe bilir bardağını masaya koya bilir yazıyo
kocaman bi alkış elifimeeee..
ee hamarat annenin hamarat kızı nurayımm..
benicim günaydın nasıl kızlar
yerim ben o nidayı..
Bisey sorcam esinizi anbesinden kuskaniyor musunz..yani söyle bnm esim ailesinin yanında hic dojunmaz bana buz kvlrrde kalırken on gunde bi geluyidu ne gelince ne giderken onlarn yanibda sarlmdi mesela arkadas gibi tokalastk....sindi kv bizde ya bugun hastanede elele yürüdüler. Simdide yanyana oturuyolar uelele tutusmus vaziyette. Iki de bir elini öpüp duruyo cnm sıkıldı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bendede kagit yeme meragi vardi demir eksikligindnw oluyormus
be ozellikkle siyah beyaz yemek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?