- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.401
Canum herkez ailesinin yaninda sicak cavranamaZki basbasayken gostersin sicakligini
Ne guzell annesinle ilgilenmis elini opmus kimbilir kadin ne mutku oldu
bence cok gereksiz yere canini slkmissin
o onun annesi kimbikir ileride bizim evlatlatiniz bize sevkat veribce ne kdar mutku olucaz
ben esten annne kiskanmayi digru bulmuyorum
ay songülüm kızkanma değilde sürekli elele gezme abartı yani. ama tabiki koluma girecek ilgilenecek aksi olsa ben kızarım zaten yani. benim eşimde ailesinin yanında samimi olmaz ki zaten bende istemem sonunda böle şeyler başbaşayken güzel milletin gözü önünde hoş değil yani.
ay songülüm kızkanma değilde sürekli elele gezme abartı yani. ama tabiki koluma girecek ilgilenecek aksi olsa ben kızarım zaten yani. benim eşimde ailesinin yanında samimi olmaz ki zaten bende istemem sonunda böle şeyler başbaşayken güzel milletin gözü önünde hoş değil yani.
benicim iyiyiz çok şükür işte aşı için bekliyecez birkaçgündaha bakalım..
songülüm paşam nasıl?
akşam aradım ama ulaşamadım sana..
Cnm annesinubhastaneye goturmus elinden tutmus ilgilrnmis manevi destek vermis
bu adamda evde tum gun elini tutmuyir ki kadinin evde
ha ha yok cnm sen söleyince tuhaf geldi ... hani normalde de bana soğuk ona sıcak deyince ben normal halleri bu diye düşündüm yani:)
Ben hastanedeki halleeinden bahsettim
hani anlatilan olaydan
sen normalde olarakmi anladin yasemincik
ne bileyim şekerim ailesinin yanında bana arkadaş gibi davranıo filan deyince normal halleride böyle diye düşündüm.
Bisey sorcam esinizi anbesinden kuskaniyor musunz..yani söyle bnm esim ailesinin yanında hic dojunmaz bana buz kvlrrde kalırken on gunde bi geluyidu ne gelince ne giderken onlarn yanibda sarlmdi mesela arkadas gibi tokalastk....sindi kv bizde ya bugun hastanede elele yürüdüler. Simdide yanyana oturuyolar uelele tutusmus vaziyette. Iki de bir elini öpüp duruyo cnm sıkıldı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bende hastane kısmından bahsetmedım ama burda sankı evdeyken sureklı oyle oldugunu bahsedıyo yanlısmı anladık acep:26:
Sıbel aydınlat bızı:))
hastanede normalde songülüm evde otururkende elini tutuyomuş öpüyomuş ben sibelin yazdıklarından bunu anladım
hastanedekiler zaten normal
ama evdekiler anormal
bennormade vıcık vıcık hiç sevmem zaten bana karşıda annesine karşıda
okonudada rahatım..
sonülüm sevindim ateş çıkmamasına biz erteledik bakalım birkaç gün..
Kızlar bende hastane kısmından bahsetmedım ama burda sankı evdeyken sureklı oyle oldugunu bahsedıyo yanlısmı anladık acep:26:
Sıbel aydınlat bızı:))
hastanede normalde songülüm evde otururkende elini tutuyomuş öpüyomuş ben sibelin yazdıklarından bunu anladım
hastanedekiler zaten normal
ama evdekiler anormal
bennormade vıcık vıcık hiç sevmem zaten bana karşıda annesine karşıda
okonudada rahatım..
sonülüm sevindim ateş çıkmamasına biz erteledik bakalım birkaç gün..
hay yaşayın kızlar yaa bende tek ben öle anladım sandım he he:) sibellllllllllll :)
Farkindaysani karsinizda bir erkek anasi var
bilmem anlatabildimmmi hehe
prk kaynana gordum kendimi
(Saka bir yana neden eleele gezsinler canum evde sacma yani)
aynen özcenanım benim ablam aktif bebek kullanıyodu bende oyüzden hiç başka marka kullanmadım alllahtan hiçte sorun yaşamadım..
yaseminim ah bu babalar işlerine öyle geliyo bence onların
fundam hoşgeldin herşey yolunda dimi
ay kızlar bu arada ben akşam bizim dre aradım dedim nilin yarışn aşısı var ama burnu akıyo erteliyelim dedi zaten bunlar 2. doz oyüzden sıkıntı olmaz dedi nil ateş konusunda hassaz oyüzden önce düzelsin dedi
gerçi sadece burnu akıyo ama yinede erteledik bakalım birkaçgün..
günaydın cnmGünaydın hanımlar
Kuzum herşeye değersin 💝
Farkindaysani karsinizda bir erkek anasi var
bilmem anlatabildimmmi hehe
prk kaynana gordum kendimi
(Saka bir yana neden eleele gezsinler canum evde sacma yani)
songülüm benim kafa bugün bi milyon ne düşüneceğimi şaşırdım.üniden sınıf arkadaşım var ıspartada . hamile kırkıncı haftasına girdi. eşi görevde yükselme sınavı için bir haftadır şehir dışında. kızcağız yalnız yanında kimse yok eşi yarın dönecek. sabah dörtte watsapptan yazmış nişan geldi dua et diye. altıda kalkınca yazıştık biraz eşnin bugün sınavı vardı hadi ona sölemiosun annenlere haber ver dedim. annesi panik atak hastası diye vermedi. tek başına gitti hastaneye 2 cm açıklık varmış. dr kararını ver ya yarına kadar bekle normal doğum yap yada bugün sezaryen demiş. yarın sezaryene almam demiş. kızcağız tek başına yaa... annesi yeni geldi yanına çok şükür şimdi yatış yapmışlar.. ay eşine çok kızdım yaa kendisine demedim tabi. hadi zorunlu gittin de bari ya anneni ya kv yi çağır yanına . olmadı götür bırak annesine ne bilim yaa sinirim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?