2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay songülüm kızkanma değilde sürekli elele gezme abartı yani. ama tabiki koluma girecek ilgilenecek aksi olsa ben kızarım zaten yani. benim eşimde ailesinin yanında samimi olmaz ki zaten bende istemem sonunda böle şeyler başbaşayken güzel milletin gözü önünde hoş değil yani.

Aynen sureklı oyle olması can sıkıcı olur yoksa benımde hosuma gıder annesıyle ılgılenmesı
Cocuklarımında oyle olmasını ısterım ne anadan ne yardan:)

Cnm annesinubhastaneye goturmus elinden tutmus ilgilrnmis manevi destek vermis
bu adamda evde tum gun elini tutmuyir ki kadinin evde

benicim iyiyiz çok şükür işte aşı için bekliyecez birkaçgündaha bakalım..
songülüm paşam nasıl?
akşam aradım ama ulaşamadım sana..

Kuzum malum persembe gezmesindeydik acamadim

aras iyi teyzesi cok sukur ates etki yapmafi

alerjik durumuda yagmur yagdigi gun tamamen bitti

Cnm annesinubhastaneye goturmus elinden tutmus ilgilrnmis manevi destek vermis
bu adamda evde tum gun elini tutmuyir ki kadinin evde

ha ha yok cnm sen söleyince tuhaf geldi ... hani normalde de bana soğuk ona sıcak deyince ben normal halleri bu diye düşündüm yani:)

songülüm benim kafa bugün bi milyon ne düşüneceğimi şaşırdım.üniden sınıf arkadaşım var ıspartada . hamile kırkıncı haftasına girdi. eşi görevde yükselme sınavı için bir haftadır şehir dışında. kızcağız yalnız yanında kimse yok eşi yarın dönecek. sabah dörtte watsapptan yazmış nişan geldi dua et diye. altıda kalkınca yazıştık biraz eşnin bugün sınavı vardı hadi ona sölemiosun annenlere haber ver dedim. annesi panik atak hastası diye vermedi. tek başına gitti hastaneye 2 cm açıklık varmış. dr kararını ver ya yarına kadar bekle normal doğum yap yada bugün sezaryen demiş. yarın sezaryene almam demiş. kızcağız tek başına yaa... annesi yeni geldi yanına çok şükür şimdi yatış yapmışlar.. ay eşine çok kızdım yaa kendisine demedim tabi. hadi zorunlu gittin de bari ya anneni ya kv yi çağır yanına . olmadı götür bırak annesine ne bilim yaa sinirim bozuldu.

Son düzenleme:

Kızlar bende hastane kısmından bahsetmedım ama burda sankı evdeyken sureklı oyle oldugunu bahsedıyo yanlısmı anladık acep:26:
Sıbel aydınlat bızı:))

hastanede normalde songülüm evde otururkende elini tutuyomuş öpüyomuş ben sibelin yazdıklarından bunu anladım
hastanedekiler zaten normal
ama evdekiler anormal
bennormade vıcık vıcık hiç sevmem zaten bana karşıda annesine karşıda
okonudada rahatım..

sonülüm sevindim ateş çıkmamasına biz erteledik bakalım birkaç gün..

Kızlar bende hastane kısmından bahsetmedım ama burda sankı evdeyken sureklı oyle oldugunu bahsedıyo yanlısmı anladık acep:26:

hay yaşayın kızlar yaa bende tek ben öle anladım sandım he he:) sibellllllllllll :)

hay yaşayın kızlar yaa bende tek ben öle anladım sandım he he:) sibellllllllllll :)

Farkindaysani karsinizda bir erkek anasi var
bilmem anlatabildimmmi hehe
prk kaynana gordum kendimi

(Saka bir yana neden eleele gezsinler canum evde sacma yani)

Dogru unutmusuz:))
Cnm dıyoya sımdı de elını tutmus oturuyolar elını sureklı opuyo vs..
Ay ne bılım sureklı oyleyseler bozulurdum ne yalan soylım benle de olmasın tabı oyle

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar ben ancak kahvalti yapiyorum eren sabaha karsi emip emip agladi ya biturlu uyumadi sonra gittik sut isittik geldik icti sonra bi sag bi sol derken en son uyudu ya hic uyumuycak sandim ancak kalktik ereni doyurdum.
Burdada geceden beri saganak halinde yagmur yagiyo masallah baya yagdi simdide azar azar yagiyo.
Sizlerde iyisinizdir umarim.

YOLunda cnm şükür
sizde durumlar ne?
Günaydın hanımlar

Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm

sibel cnm eşinin hastanede annesine destek olası normal ama evde dipdibe,sürekli öpmesi bana garip geldi.ailenin akrabaların yanında aşırı samimi olunmasını ben de tasvip etmem ama çok dauzak durmak da doğru değil.yani şöyle söyleyim.kendi ailem ve eşimin ailesi yanında ben de aşırı samimi olmam hatta eşime çok garip gelir bu.biz karıkocayız ne var bunda der ama ben aldığım terbiye ve yapım gereği çok samimi olamam.ama eşimi uğurlarken ailesinin de yanında olsak sarılırız birbirimize.sonuçta insan kardeşine,annesine nasıl sarılıyorsa eşine de öyle sarılabilir.annesinden kıskanmak da çok doğru değil ama.anladığım kadarıyla bu konuda eşin en uçlarda

songül cnm arasın aşıyı hafif atlatmasına sevindim.iştahı ne durumda?

betül erdem kaka yapmış mı?ne yaptınız?

beni cnm ben de misafir ağırlamaya bayılırım.keşke benimde davet edebileceğim çok arkadaşım olsa

herkes iyidir inşallah

ay pardon unutmuşuz şekerim hahahha:
ama aynen öyle evde el ele oturuyolarmış ve elini öpüyonmuş
garip bi durum bende
songül desene senin gelin yandı hha ha ha.i):)

bizdede durumlar iyi fundacım allaha şükür..
bu arada ben keleyim ozaman fundam misafir olarak..

Betulcum geçmiş olsun kp Allah şifa versin ins bir kez daha sagligina kavusur
benicim bayılıyorum senin kızlara ya çok sekerler çok da akillilar masallah

Canım Allah kurtarsın ark ayrıca eşi de çok dusuncesiz mis son günleri gelen gebe kadın yanlız birakilir mi benim son iki haftam da hep kv yanımdaydı eşim bazen gece bazen gündüz yok ne olur ne olmaz diye yani
ins sağ saglim kucağına alır bebeğini

Kızlar evde arada sarilsun opsun annesini hürmet gostersin tatlı sözler söylesin dimi bunlar normal ama devamlı elele oturmaları elini öpüp öpüp durmasi biraz anormal bence de
karısıyla da aynı şeyleri yapması hoş değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…