- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.421
Canım pipeti dnedin mi elife sütü p şekilde iciritorum ben denemediysen dene belki icergünadyın cnm benim kızda arada ağzına alıo...
cnm yerden kalakyım derken yanlışlıkla oldu yoksa benim kızımın öyle bi derdi yok:) çok uslu kızım var hehe:) benim elifimde pek hamarat yaa maşallah bi de güzelki fıstık yemelik.:) zeynep ilayda bir haftayı geçti biberonu kesinlikle almıo doğal olarak devam sütünü de bıraktı. dün akşam bardakla verdim bi yudum alıp bıraktı.yapcak bişey yok. suyunu içio her türlü bardakla. arada içine doğru döküo ama olsun:)
günaydın cnm oh ne güzel gezmişsin. ii gelio insana stres atıo çocuklar da kendi başına takılmış:)
nurayım günaydın sanada maşallah elifime
ben çocuk gelişimine bakıorum 18 aylık bebek suyunu kendi içe bilir bardağını masaya koya bilir yazıyo
kocaman bi alkış elifimeeee..
ee hamarat annenin hamarat kızı nurayımm..
benicim günaydın nasıl kızlar
yerim ben o nidayı..
Canim bendede kagit yeme meragi vardi demir eksikligindnw oluyormus
be ozellikkle siyah beyaz yemek isterdim
ay pardon unutmuşuz şekerim hahahha:
ama aynen öyle evde el ele oturuyolarmış ve elini öpüyonmuş
garip bi durum bende
songül desene senin gelin yandı hha ha ha.i):)
bizdede durumlar iyi fundacım allaha şükür..
bu arada ben keleyim ozaman fundam misafir olarak..
Kızlar evde arada sarilsun opsun annesini hürmet gostersin tatlı sözler söylesin dimi bunlar normal ama devamlı elele oturmaları elini öpüp öpüp durmasi biraz anormal bence de
karısıyla da aynı şeyleri yapması hoş değil yani
Kızlar ceyda bu ara kğıt pecete yemeye merak sardı nedendır acaba
Kuzum herşeye değersin 💝
Erwnin oynadigi yer islak toprak canim yagmur yagmisti sabahinda bende izin verdim heryeri toprak oldu batti ama cok eglendi en son aglayarak ayirdim orda.nGunaydın kızlar hepınıze
Beysal kp ıne uzuldum Allah sıfasını versın ıns ılkını atlatmıs bunu sıkıntısız gecırır ıns Allah yardımcınız olsun cnm..
Songul gecmıs olsun pasaya kactane ası olmus öyle
Gecenız ıyı gecmıstır ıns
Sonuclar gelınce bıze yaz meraktayız ıns ıyı cıkar..
Fatma bahcenız cok guzel cnm yesıllıkler ıcınde yaz gunu ne guzel vakıt gecer orda..
Bu arada erenın yuzunu göremesekte boyunu posunu görmus olduk😉 masallah oynayıp duruyo kendı..
Sıbelcım bende olsam kıskanırdım bıraz, bazı erkegın yapısında var buyuklerın yanında esımde benımle cok yakın olmaz genelde
Annesı yaslımı belkı ondan elinı tutup yuruyodur..
Sonuclarınızda ıyı cıkar ıns meryemın ve kv nın..
Yasmıncım tek basına banyo yapmaların devamı gelır ıns😄
Baska ne vardı gundemde unuttum😔
Bızde dun aksam ustu arkadasa davetlıydık eltımlerle falan kalabalık bı guruptuk, nıda herzamankı gıbı dıbımden ayrılmadı.beyza yok gıbıydı 😄 10 yas cıvarı kızlar vardı hep onlarla oynadı..
Nıda eltımler dısında kımseye gıtmıyo bı ara ayakkabısını gördu ılla gıyıp gıdecekmıs kızlar dısarı cıkardı bıraz öyle sakınlestı..
Gecende böyleydı bıde gırdıgı kapıyı unutmuyo sıpa oturma odasından cıkıp dogru gırıs kapısına cekıyo benı😄
Bende prıma kullanıyorum gunduz 4+ gece 5, baska bez denıyorum bazen hemen kızarıyo popo😄
Hakkaten 1hafta yalniz dogum yapmak uzere olan karisini birakmasi ayy nebilim bya oadamda ne genismis ya kadina cocuga bisey olsa nekadar dusuncesiz.songülüm benim kafa bugün bi milyon ne düşüneceğimi şaşırdım.üniden sııf arkadaşım var ıspartada . hamile kırkıncı haftasına girdi. eşi görevde yükselme sınavı için bir haftadır şehir dışında. kızcağız yalnız yanında kimse yok eşi yarın dönecek. sabah dörtte watsapptan yazmış nişan geldi dua et diye. altıda kalkınca yazıştık biraz eşnin bugün sınavı vardı hadi ona sölemiosun annenlere haber ver dedim. annesi panik atak hastası diye vermedi. tek başına gitti hastaneye 2 cm açıklık varmış. dr kararını ver ya yarına kadar bekle normal doğum yap yada bugün sezaryen demiş. yarın sezaryene almam demiş. kızcağız tek başına yaa... annesi yeni geldi yanına çok şükür şimdi yatış yapmışlar.. ay eşine çok kızdım yaa kendisine demedim tabi. hadi zorunlu gittin de bari ya anneni ya kv yi çağır yanına . olmadı götür bırak annesine ne bilim yaa sinirim bozuldu.
amin nurayım amnnn:
keşka yakın olsak fundam atlar glirdim.
fatmacım erenin nesivardı acaba mızırdandıki?
mdic cnm sibelin kv ve eşinden bahsedioruz
bu arada cnm tahlil yaprtırmadan kafana göre damla başlama derim ben tabi karar senin..
amin nurayım amnnn:
keşka yakın olsak fundam atlar glirdim.
fatmacım erenin nesivardı acaba mızırdandıki?
mdic cnm sibelin kv ve eşinden bahsedioruz
bu arada cnm tahlil yaprtırmadan kafana göre damla başlama derim ben tabi karar senin..
Kızlar evde arada sarilsun opsun annesini hürmet gostersin tatlı sözler söylesin dimi bunlar normal ama devamlı elele oturmaları elini öpüp öpüp durmasi biraz anormal bence de
karısıyla da aynı şeyleri yapması hoş değil yani
Bencede oyle canim benimde oglum var simdi oglum evlenince karisini yok sayip bana hurmet gosterse sevgi gosterisi yapsa ben bile rahatsiz olurum herseyin bi ayari siniri var yani ayrica anladigim ve tanidigim kadariyla sibelin eside oyle konularda cok dusuncesiz sibel bisey dese mesela hemen ona kizar biraz sert karakteri var.
Ayrica elifede masallah cok hamarat annesi.
Benimkide cekmecelerden biseyler alsin yine goturup ayni yerine koyuyo tabi herzaman degil camasirlarinida ayiriyorum kirlileri goturup makinaya atiyo.biraz buyusun zaten onada is yaptiricam.;-)
Bencede oyle canim benimde oglum var simdi oglum evlenince karisini yok sayip bana hurmet gosterse sevgi gosterisi yapsa ben bile rahatsiz olurum herseyin bi ayari siniri var yani ayrica anladigim ve tanidigim kadariyla sibelin eside oyle konularda cok dusuncesiz sibel bisey dese mesela hemen ona kizar biraz sert karakteri var.
Benimkide cekmecelerden biseyler alsin yine goturup ayni yerine koyuyo tabi herzaman degil camasirlarinida ayiriyorum kirlileri goturup makinaya atiyo.biraz buyusun zaten onada is yaptiricam.;-)
Kizlar bizde prima aktif bebe 5 numara kullaniyoruz
takla olayi arastada var bozim yataga cikarsa heo mucadele
bu arada ates hic bir etli yapmadi cok sukur
:)) bizde takla olayı yok ama totoşu havaya dikip köprü yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?