2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım pipeti dnedin mi elife sütü p şekilde iciritorum ben denemediysen dene belki icer
zeynebime de masallah annesi onun o temkinli halleri çok tatlı ya

Nilime de masallah annesi Rabbim korusun hepsini

buyur gel cnm arkadaşım
ne demek başım üstüne

Ben anlamadım kı olayı kımın esı annesıyle el ele oluruyomus

Kuzum herşeye değersin 💝

amin nurayım amnnn:
keşka yakın olsak fundam atlar glirdim.
fatmacım erenin nesivardı acaba mızırdandıki?
mdic cnm sibelin kv ve eşinden bahsedioruz
bu arada cnm tahlil yaprtırmadan kafana göre damla başlama derim ben tabi karar senin..

Erwnin oynadigi yer islak toprak canim yagmur yagmisti sabahinda bende izin verdim heryeri toprak oldu batti ama cok eglendi en son aglayarak ayirdim orda.n

Hakkaten 1hafta yalniz dogum yapmak uzere olan karisini birakmasi ayy nebilim bya oadamda ne genismis ya kadina cocuga bisey olsa nekadar dusuncesiz.

Bilmiyorumki canim dunden yorgunmuydu acaba oglen az uyumustu pazara falanda gidince aksam erkenden mizirdanmaya baslamisti belkide oyuzdendi.

Nilin asisida ertelenmis sanirim ama pazartesi olur heralde ins.burnu akmazda olur asisini.

olabilir fatmacım anlatamıyolarki kendilerini tam olarak bilelim .
evet aşımız ertelendi
ama cumayı ben istemiştim ama şuand 1 hafta bekleyemem ayy bilmiorum..
herhalde pazartesi olur bakalım..

Hımmm garıp bı durum var yanı.

Doktora bı götüreyım o zaman

Kuzum herşeye değersin 💝

Bencede oyle canim benimde oglum var simdi oglum evlenince karisini yok sayip bana hurmet gosterse sevgi gosterisi yapsa ben bile rahatsiz olurum herseyin bi ayari siniri var yani ayrica anladigim ve tanidigim kadariyla sibelin eside oyle konularda cok dusuncesiz sibel bisey dese mesela hemen ona kizar biraz sert karakteri var.

Ayrica elifede masallah cok hamarat annesi.
Benimkide cekmecelerden biseyler alsin yine goturup ayni yerine koyuyo tabi herzaman degil camasirlarinida ayiriyorum kirlileri goturup makinaya atiyo. biraz buyusun zaten onada is yaptiricam.;-)

Kızlar sabahtan berı basım ağrıyo gözümü acamıyorum agrıdan su okul bıtsede eve gıtsem

Kuzum herşeye değersin 💝

Bızım ceyda da babasının corqpları götürüp makıneye atıyo ya da banyoya atıp gelıyo annesıne yardım edecek kuzu

Kuzum herşeye değersin 💝

Bızım ceyda da babasının corqpları götürüp makıneye atıyo ya da banyoya atıp gelıyo annesıne yardım edecek kuzu

Kuzum herşeye değersin 💝

Kuzum herşeye değersin 💝

Herkesin Cumasi mubarek olsun arkadaslar Allahim butun skntilarimizi gidersin ins.

Yarin okul var kafam hic yerinde degil ne can skci bu okul ya erenide uyutuyayim ders calisayim artik hic yemek yapasimda yok dondurucudan haslanmis kuru fasulye cikarmistim bide bulgur pilavi yaparim artik napem belki corbada yaparim hem yarina kalir yarinida bi atlatsam.

kızlar slmm
ben geldım bgun sabahtan beri mutfaktan cıkamadım yaaa
mutfaklta kapalı balkon var pwc kaplı tabıkı
allhım bembeyaz lıktan eser kalmamıs canım cıktı temızleyene kadar onu temızledım sonra yemek bulasık masalı uyut derken anca gırebıldım
herkesın cuması mubarek olsun dualarınız kabul olsun ıns
erdem ve dedesı ıyılesır ınssss
hevın de saglıkla bebegını kucagına alır ınss
bı gecmıs yapıp geleyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…