- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.441
Hehe bizimkide mucadele icinde teyzesi
Herkesin Cumasi mubarek olsun arkadaslar Allahim butun skntilarimizi gidersin ins.
Yarin okul var kafam hic yerinde degil ne can skci bu okul ya erenide uyutuyayim ders calisayim artik hic yemek yapasimda yok dondurucudan haslanmis kuru fasulye cikarmistim bide bulgur pilavi yaparim artik napem belki corbada yaparim hem yarina kalir yarinida bi atlatsam.
Bisim asi yerimiz yine sisti kizardi
niye ki ya ? bu arada koldan yapıyolar demi
Bisim asi yerimiz yine sisti kizardi
niye ki ya ? bu arada koldan yapıyolar demi
Yokyok iki bacaktan bir agizdan
kizamiktada kizarmisti cnm
neden ki acaba öncekilerde de olmuştu sanki dimi yanlış mı hatırlıyorum acaba
kuzum yaa çok hassas ondan böle oluo sanırım. bizimde haftaya cuma aşımız. o gün kanda aldırsam çok mu yüklenmiş olurum kuzuma acaba
Evet evet canim
bu tarz bir ihtimal varsa hemen kuzum degerlendirir kizariverir
Evet evet canim
bu tarz bir ihtimal varsa hemen kuzum degerlendirir kizariverir
Bence hepsini bir gunde bitir o cesaretle
dun ki halimizi dusun bir daha gozunde buyur
kuzucul hassas aleejik reaksiyonlarda hic kacirmaz
çok ağladı mı paşa ya ?? bizim kan alma olayını hala unutmadı rana korkuyorum valla(
Ah aglamazmi kuzum
ama abartmadan agladi
seviyeliydi
Burada ne guzel yagmur yagiyor
yagsin da kuzum hasta olmasin
yagmur candir.....
Burada ne guzel yagmur yagiyor
yagsin da kuzum hasta olmasin
yagmur candir.....
Kızlar songul aras agladı deyınce aklıma geldı bız ası olurken esım tutuyo nıdayı ben bakamıyorum zaten bı kac seferdır bısey kesfettık anlamıyo bıle ası oldugunu yada cok az aglıycak oluyo bıtmıs oluyo ası gozyası akmadan halledıyoruz..
Dr ıgneyı yaparken hemsıre bı oyuncak gösterıyo nıdaya esımde kolunu yada bacagını hafıf sıkıyo bu sayede heralde hıc bısey anlamıyo dr ye soyledık ıyı fıkır oldugunu soyledı aklınızda olsun belkı sızın kuzulardada ıse yarar kıyamam aglamasınlar..
Beyzayı almaya gıttık krese butun cocuklara annelerıne versınler dıye hedıye hazırlamıslar paketlemısler
cok duygulu kızımın elınden ılk anneler gunu hedıyem eve gelınce dayanamayıp actık ama pazarı beklıyemedı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?