2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah yardımcın olsun canım ya bizim de bir ay sonra yine sınav var 6 derse daha hiç başlamadım bile hiç canım istemiyo ya iş yerinde pek işim yok oturup çalışayım diyorum yok akşam çalışırsın diyo şeytan.. akşam oluyo saat 10 buçuk benim gözler hafiften kapanmaya başlıyo zaten nolacak bilmiyorum güya bu sene bitirecektim.. bıktım hep sınava girmekten.. sınava girmekten öte iki gün boyunca kızımı göremiyorum ve çok etkileniyo.. bakıcı öğretmiş anne işe gitti diye arkamdan bağırıyodu bugün ayrılırken anneee iş aannee iş diye

Kızlar songul aras agladı deyınce aklıma geldı bız ası olurken esım tutuyo nıdayı ben bakamıyorum zaten bı kac seferdır bısey kesfettık anlamıyo bıle ası oldugunu yada cok az aglıycak oluyo bıtmıs oluyo ası gozyası akmadan halledıyoruz..
Dr ıgneyı yaparken hemsıre bı oyuncak gösterıyo nıdaya esımde kolunu yada bacagını hafıf sıkıyo bu sayede heralde hıc bısey anlamıyo dr ye soyledık ıyı fıkır oldugunu soyledı aklınızda olsun belkı sızın kuzulardada ıse yarar kıyamam aglamasınlar..

Beyzayı almaya gıttık krese butun cocuklara annelerıne versınler dıye hedıye hazırlamıslar paketlemısler
cok duygulu kızımın elınden ılk anneler gunu hedıyem eve gelınce dayanamayıp actık ama pazarı beklıyemedı:)

ha ha ne çıktı içinden önce onu sorayım:) ne güzel cnm bizlere de nasip olsun inş.
yöntem için de sağol tatlım neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…