2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bunlarda bizim bahceden kizlar ama sarjim cok azdi aceleyle cekmistim pek guzel gorunmuyo oralari ama bide erenin yuzunun gorunmediklerini koydum ozellikle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh masallhhh erene
rsım atmayı öğrenmıssın beklerız gerısınıde
süpürge bende ıstıom yaaaa hangısıne kararverdın pekı
yok kıskanmam aılesınden ama bu durum kıskanma degılkı
garıp sana buz gbıyken anneye vıcık vıcık hoş değil
ohh yarın ranayla vakıt gecırceksın desene:)
ohh buyumuste kendı secermıs masallhhhhhhh
canbebeyı bensevmedım cnm ya kagıt gbı dokusu
yumusacık prıma huggıes falan ama canbebe seert geldı bana
ohh hasret gıder cnm annelerle neguzel elıfee masallhh
masal bardak kullnmıo vermıom dokuo ıcmıo dıye ama yanımda ıctıyse oda masaya koyuyo bıberonunu göturp mutfaga bırakıo:)
masallhh nıdaya oyun yaparken yemegıde ogrencek desene
Kizlar bizde prima aktif bebe 5 numara kullaniyoruz

takla olayi arastada var bozim yataga cikarsa heo mucadele

bu arada ates hic bir etli yapmadi cok sukur
etkı yapmamasına sevındım cnm sukur
Kuzum malum persembe gezmesindeydik acamadim

aras iyi teyzesi cok sukur ates etki yapmafi

alerjik durumuda yagmur yagdigi gun tamamen bitti
alerjıde bıtmıs ohh nasıl keyıfler ıstah da duzelır yakında annesı
ayy ne kadr uzuldum kv sı gelseydı durumu bılıo ıllakı esının yada bırının demesıne de gerek yokkı
sezeryanmı olcak sımdı pekı keske beklesedı nısan bazen 1gün önceden gelebılır normal olsaydı keske
doktorunda lafı sacma sırf sezaryan yapmak ıcın ıste yarın gelırsen yapmam dıo mecbur kalırsan yapcaksın tabıkı

Hımmm garıp bı durum var yanı.

Doktora bı götüreyım o zaman

Kuzum herşeye değersin 💝
merakdan da yapabılır masal9 aylıga kadr yapıodu sımdı hıc yapmaz
bı tahlıl yaptır sonra kullan cnm
Bisim asi yerimiz yine sisti kizardi

Ah aglamazmi kuzum
ama abartmadan agladi
seviyeliydi
hassa oldgundanmı kızardıkı normal mı yanı olabılır demısmıydı doktor falan
sevıyelı aglarmıs bıde masallhhh

Burada ne guzel yagmur yagiyor
yagsin da kuzum hasta olmasin

yagmur candir.....
burda bol ruzgar var polenler ucus ucus heryer agac yapragı balkon nasıl toz dolmus ınanamadım
burda da yağıo kaloriferler de yanmıyo dondum iş yerinde 5. günüm bugün ama hala karnım ağrıyo (

neyse öpüldünüz kızlar ben biraz ders çalışayım
ıyı calısmalar cnm bı agrı kesıcı alsaydın
burda bol rüzgar var yağmur yok
aynen bol ruzgar polen dolu pıslık dolmus balkonum ayy felaket olmus
ayyy aynını bızım doktor da ypıo masala oda hıc aglamıo gıydırırken aglar azuıcık naz yapr:)
oyy ne guzel allh bızlerde gostersın ellerınden hedıye almak

Ah canim bizde durum aslinda su asida arassabit kaldigu icin agliuor
Asi degilde
kan alinirken igneden sonra iki tup kan dolduruluyor yariya kadar ozamanda sabit kalip kol sikilip kan dolduruluyot beklemek tutulmak aras pasayi bozuyor

Ama iyi fikirmis

Hediyeye cok sevindim cnm bende pazari bekliuorim bakalim bizinkiler ne yapicak bu seger

kızlar bız komsuya ınıyoruz masal uyandı
malum havalar kötu dısarı cıkamıoz çoçuklar sıkılıo dıye hergun
bırbırımıze gelıp gıdıoz :)
optum sızı muahhhhhh

Him evet canim.olabiliryormus
bizde bu olabilme ihtimalini kacirmadik tabikide

Farkindaysani karsinizda bir erkek anasi var
bilmem anlatabildimmmi hehe
prk kaynana gordum kendimi

(Saka bir yana neden eleele gezsinler canum evde sacma yani)

Kuzum herşeye değersin 💝

bencede götür cnm..

Kızlar sabahtan berı basım ağrıyo gözümü acamıyorum agrıdan su okul bıtsede eve gıtsem

Kuzum herşeye değersin 💝

geçmiş olsun
:)) bizde takla olayı yok ama totoşu havaya dikip köprü yapıyoruz

yerim ben o kuzuyu yaaa:

sağol cnm sanada kolay gelsin..

ay kıyamam ya..

cnm neden olmuştu daha öncede olmuştu dimi
sanıyorum cildi çok hassas benim paşamın..

kuzum yaa çok hassas ondan böle oluo sanırım. bizimde haftaya cuma aşımız. o gün kanda aldırsam çok mu yüklenmiş olurum kuzuma acaba

cnm bence 2 kere ayrı ayrı götürüp o psikolojiyi yşatmaktansa bikere yaşasın daha iyi..
derim benn.

Farkindaysani karsinizda bir erkek anasi var
bilmem anlatabildimmmi hehe
prk kaynana gordum kendimi

(Saka bir yana neden eleele gezsinler canum evde sacma yani)

Kuzum herşeye değersin 💝

Kızlar sabahtan berı basım ağrıyo gözümü acamıyorum agrıdan su okul bıtsede eve gıtsem

Kuzum herşeye değersin 💝

:)) bizde takla olayı yok ama totoşu havaya dikip köprü yapıyoruz

kuzum yaa çok hassas ondan böle oluo sanırım. bizimde haftaya cuma aşımız. o gün kanda aldırsam çok mu yüklenmiş olurum kuzuma acaba

Ah aglamazmi kuzum
ama abartmadan agladi
seviyeliydi

nilde ağlıyo ama abartmadan ağlıyo..

burdada çok yağmur yayıyo ve bizimde kaliferlerimiz yanmıyo ve bende üşüorummmm
ay kızlar geçen konuştuğumuz şu konturol hapının adı neydıya.
ben yasmin kullanıyorumya bu ay hapımın bitmesine 5 6 tane varken ara kanama yaşadım 3 4 gün damla damla kan geldi hiç bişey anlamadım
oyüzden yarın doktora gidicem..

benicim ohh hediyeni güle güle kullan çok güzel bişey gerçekten..

ama ama içinden ne çıktı bende onau merak ettim
bakalım bizimkiler ne alıcak..
iyi gezmeler ayşegülcüm

kızlar sağolun arkadaşımı sormuşsunuz saat dörtte epudural sezaryen olcakmış. eşi yolda annesi yanında çok şükür. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bi zeynepcik daha gelio:)

Benım yazıların ustune gelmıs ben kacırmısım
Neysekı esıde gelıyomus sag salım kurtulurlar ıns yavrusuna kavusur hayırlısıyla..
Desene zeynepler cogalıyo:) nidanin da göbek adı zeynep ıkısı uzun oluyo burda söylemek sıkıntı olur diye sadece nida yazdirdik..

oyyy sevsinler o zeynep nidayııı:) amin cnm inş.
yok cnm ben yanlış anlamışım eşinin mülakatı varmış ancak akşam yola çıkabilecekmiş gece gelicek dio. neyse artık birlikte karşılıycaklar babalarını.:) anane var yanlarında şükür

Beyzamın hedıyesı kızlar kucuk bı resım uzerıne elısı kelebekler boncuklar yapıstırmıslar
Sızlerede kuzularınızın böyle gunlerını görmeyı nasıp etsın Allahım cok guzel bı duygu.. (Banada nıda nın:)

selam kızlar hayırlı Cumalar
tek tek alıntı yapamadım zamanım yok malesef, misafirim gelicek hazırlıkları bitiremedim daha tam,
hemen size haber vermek istedim,

sabah gittik hastaneye, eşimde Allah razı olsun işyerinden geldi hastaneye yalnız bırakmadı beni
enine boyuna herşeyi sordum konuştuk dikişler sorun olmaz ama keşke 2 senelik olsaymış falan dedi,
neyse bitti herşey biz sezeryana karar verdik zaten, ultrasona koydular benim paşa sırtı aşağı doğru yatıyormuş bu pozisyonda zor olurdu normal dedi, yüzü yukarı bakıyordu yani. bide bana fazla sancı çekttirmiceklerdi, yani bi kaç saat sonra baktılar olmuyor direk sezeryana alıcaklardı, bizde dedik öyle olacağına direk hemen sezeryan olsun daha iyi,ki bide ilki sezeryan olduğu için ikincisinde normal yaparsan ilk doğum olarak geçiyormuş yani 5 saatte zaten doğuramazdım herhalde.

uzun lafın kısası kızlar 15.05.2014e gün verdiler, haftaya perşembe oğlumuza kavuşuyoruz Allah nasip kısmet ederse, Kaanda olduğu gibi buda spinal sezeryan olcak, ben memnun kalmıştım baya. hakkımızda hayırlısı olsun artık.

şimdi çıkmam lazım kızlar hazırlıkları tamamlıyayım Kaan uyanmadan hepinizi çok sevyorum destekleriniz, dualarınız için Allah bin kez razı olsun iyiki tanımışım sizleri

oyyy helinimya gözlerim doldu inan buyazdıklarını okurken bende kendi adıma iyiki sizi tanımışım çok seviorum sizi
cnm dualarımız seninle sağlıkla gelicek inşallah 2 . bebişimizde mutlaka haberdar etbizi olurmu
yada birimize teliniverirsen en azından birimiz haberleşiriz cnm
tabi eşinle konuş istersen
öpüyorum seni

Kızları yatırdım benım mısafır ısı olmadı dolularmıs bı denklesemedık:)
Gecen gelmek ıstedıler gunu nu falan ayarladık tam ogun esı rahatsızlandı neyse vardır bı hayır..
Funda bende sıze gelmek ıstedım bı an kızları alıp:) bıkac arkadas gereklı gercekten yoksa olmuyo bızım cevre genıs Allahtan yoksa bende patlardım sıkıntıdan benım eltıler yetıyo zaten:) aksama eltım cagırdı ama hıc gıdesım yok esımınde arkadas bulusması var artık takılırız kız kıza:)
Neyse benım kalkıp bahcede calısmam lazım benım yapmam gereken ısler var esım gelene kadar bıraz calısayım gorusuruz kızlar
Hepınıze sımdıden ıyı hafta sonları

Yasmın olsun cnm hayırlısıyla bebegını alsında kucagına neysekı annesı varmıs
Son zamanlarda esının böyle ısı olması kotu olmus
Bız esımle ıkı dogumdada tahmını dogum tarıhını dusunup ona gore ızın almıstı denkte gelmıstı Allahtan
Tabı sartlarda el vermeyebılır

heyy benim eşimle aynı gün doğumlu olcak tam bi boğa erkeği:) hayırla gelsin inş. canım sağlıkla sıhhatle

Ay cok sevındım cnm ben bıle sıkıntı yapıyodum normal olucak dıye:)
Hadı artık sayılı gunler kaldı cnm kavusacaksınız sag salım ıns..
Bızı habersız bırakma yıne bızde senı cok sevıyoruz Allaha emenet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…