- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.461
ohh masallhhh ereneBunlarda bizim bahceden kizlar ama sarjim cok azdi aceleyle cekmistim pek guzel gorunmuyo oralari ama bide erenin yuzunun gorunmediklerini koydum ozellikle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rsım atmayı öğrenmıssın beklerız gerısınıde
süpürge bende ıstıom yaaaa hangısıne kararverdın pekıBi de elektrikli Süpürge alalim diyorz bnm sulu boralardan vardi da hem cok ses yapıyo gem pratik degil hemde ii cekmiyo artik..bugun rocentanin silence serisine baktik gerçekten cok sessiz...feba degil gibi.bide philios maratona baktik o süperdi. Adam diyoki bunu alanlar daha once temzlk tapniyosz diyo
yok kıskanmam aılesınden ama bu durum kıskanma degılkıBisey sorcam esinizi anbesinden kuskaniyor musunz..yani söyle bnm esim ailesinin yanında hic dojunmaz bana buz kvlrrde kalırken on gunde bi geluyidu ne gelince ne giderken onlarn yanibda sarlmdi mesela arkadas gibi tokalastk....sindi kv bizde ya bugun hastanede elele yürüdüler. Simdide yanyana oturuyolar uelele tutusmus vaziyette. Iki de bir elini öpüp duruyo cnm sıkıldı
garıp sana buz gbıyken anneye vıcık vıcık hoş değil
ohh yarın ranayla vakıt gecırceksın desene:)Bence baktir canım ben çok şükür kurtuldum demir b12 falan çok iyi kullanma demiri dedi içim rahat çünkü zayıf ama hareketten baska sıkıntısı yok
Bu arada günaydın
Rana uyuyordu çıktığımda bugün son ve yarın tatil
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ohh buyumuste kendı secermıs masallhhhhhhhevet cnm alpi biliyorum aynı gün doğumlular kuzumla saatler var arasında. ama en küçük benim kuzummuş 36+5 de doğdu malum küçümendi he he:)
ay cnm aynı durumda olsa kıskanırdım sanırım hani annesidir illa ki yardımcı olcak koluna girip götürcekte yani sürekli onların elele dolaşması öpmesi filan kıskanırdım yani.
evevt cnm bencede yaptırmalıyım da aşıyla aynı gün yaptıramam sanırım yaa bilemiyorum . ama yaptırmak şart bakalım. zaten bıngıldak kapanmamşı derse yapılacak bi sürü test
herkaese günaydın kızlar.... bu sabah kuzum kendi kıyafetini kendisi seçti:) bebe bebe deyip durdu bende takımı var etekli önünde bebek var bu mu annecim dedim kolarını uzattı onu giymek istiomuş giydirdik gönlü oldu kuzunun:) herkes iidir inş. söngülüm uğramamış yine akşam nuraym da yokmuş nerdesiniz kızlar.... beni kızlar ne alemde maceraları bekliyoruz iki tane cimcime olunca çok şeker oluo...
canbebeyı bensevmedım cnm ya kagıt gbı dokusugünaydın güldenim biz iyiyiz çok şükür güzel nilim napıo var mı yeni yaramazlıklar .sen diosun ya takla atıo nil diye benim kız kalkayım derken ynalışlıkla takla attı ödü koptu ha ha:)
buarada biz doğumdan beri canbebe kullanıyoruz gayet memnunum.
yumusacık prıma huggıes falan ama canbebe seert geldı bana
ohh hasret gıder cnm annelerle neguzel elıfee masallhhGünaydın güzel anneler dün akşam çaya misafirim vardı öğleden sonra giremedim bugünde annemler gelecek annemi bir buçuk aydır görüyorum memlekete gitmişlerdi çok özledim
sibel valla bende kiskanirdim hadinyuruyemez koluna girer falan tamam da elini tutması yok yanında oturup elini devamlı öpmesi falan ben senin yerinde olsam eşimle konisurdum
yasemin çok guldum ya demek takla atınca korktu zeynep bizimki de daha takla atamiyor o.pozisyonu alıyor ben attiriyorum takla çok gülüyor
guldencim elifte uzun zamandır her türlü bardaktan kendi hiç dökmeden içiyor su ama bizimki biberon almiyor ondan alıştı
Dün doldurdum verdim bardagi içti sonrada gitti masanın üstüne koydu boş bardagi. etrafta bardak falan gorurse alıp masanın.üstüne koyuyor çok hamarat benim.kızım.masallah
ozcanan nasılsın canım ranam napiyor
fatma ben o saatte izleyemem korkarım iyi cesaret sndeki
masal bardak kullnmıo vermıom dokuo ıcmıo dıye ama yanımda ıctıyse oda masaya koyuyo bıberonunu göturp mutfaga bırakıo:)
masallhh nıdaya oyun yaparken yemegıde ogrencek deseneElıfe nılos a masallahnıda da kendı ıcıyo bardaktan bazen yarısını dokuyo ustune😄
Ben yemegıde onune koyuyorum artık yıyebılecegı turden seylerı pılav makarna kucuk tavuk parcaları yogurt falan acıkmıssa yıyo bıraz kendı encokta yogurt yemeyı sevıyo yarısını ustune yarısını agzına cok tatlı oluyo😄
Zeynepılay da yanlıslıkla mı attı taklayı cok guldum😄
Bızımkıde abladan görup atmak ıstıyo beceremıyo😄 bende beceremesın dıye bakıyorum heryerde yapmaya calısıyo yoksa koltuk ustu falan😁😁
etkı yapmamasına sevındım cnm sukurKizlar bizde prima aktif bebe 5 numara kullaniyoruz
takla olayi arastada var bozim yataga cikarsa heo mucadele
bu arada ates hic bir etli yapmadi cok sukur
alerjıde bıtmıs ohh nasıl keyıfler ıstah da duzelır yakında annesıKuzum malum persembe gezmesindeydik acamadim
aras iyi teyzesi cok sukur ates etki yapmafi
alerjik durumuda yagmur yagdigi gun tamamen bitti
ayy ne kadr uzuldum kv sı gelseydı durumu bılıo ıllakı esının yada bırının demesıne de gerek yokkısongülüm benim kafa bugün bi milyon ne düşüneceğimi şaşırdım.üniden sınıf arkadaşım var ıspartada . hamile kırkıncı haftasına girdi. eşi görevde yükselme sınavı için bir haftadır şehir dışında. kızcağız yalnız yanında kimse yok eşi yarın dönecek. sabah dörtte watsapptan yazmış nişan geldi dua et diye. altıda kalkınca yazıştık biraz eşnin bugün sınavı vardı hadi ona sölemiosun annenlere haber ver dedim. annesi panik atak hastası diye vermedi. tek başına gitti hastaneye 2 cm açıklık varmış. dr kararını ver ya yarına kadar bekle normal doğum yap yada bugün sezaryen demiş. yarın sezaryene almam demiş. kızcağız tek başına yaa... annesi yeni geldi yanına çok şükür şimdi yatış yapmışlar.. ay eşine çok kızdım yaa kendisine demedim tabi. hadi zorunlu gittin de bari ya anneni ya kv yi çağır yanına . olmadı götür bırak annesine ne bilim yaa sinirim bozuldu.
sezeryanmı olcak sımdı pekı keske beklesedı nısan bazen 1gün önceden gelebılır normal olsaydı keske
doktorunda lafı sacma sırf sezaryan yapmak ıcın ıste yarın gelırsen yapmam dıo mecbur kalırsan yapcaksın tabıkı
merakdan da yapabılır masal9 aylıga kadr yapıodu sımdı hıc yapmazHımmm garıp bı durum var yanı.
Doktora bı götüreyım o zaman
Kuzum herşeye değersin 💝
bı tahlıl yaptır sonra kullan cnm
Bisim asi yerimiz yine sisti kizardi
hassa oldgundanmı kızardıkı normal mı yanı olabılır demısmıydı doktor falanAh aglamazmi kuzum
ama abartmadan agladi
seviyeliydi
sevıyelı aglarmıs bıde masallhhh