- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.481
Kızları yatırdım benım mısafır ısı olmadı dolularmıs bı denklesemedık:)
Gecen gelmek ıstedıler gunu nu falan ayarladık tam ogun esı rahatsızlandı neyse vardır bı hayır..
Funda bende sıze gelmek ıstedım bı an kızları alıp:) bıkac arkadas gereklı gercekten yoksa olmuyo bızım cevre genıs Allahtan yoksa bende patlardım sıkıntıdan benım eltıler yetıyo zaten:) aksama eltım cagırdı ama hıc gıdesım yok esımınde arkadas bulusması var artık takılırız kız kıza:)
Neyse benım kalkıp bahcede calısmam lazım benım yapmam gereken ısler var esım gelene kadar bıraz calısayım gorusuruz kızlar
Hepınıze sımdıden ıyı hafta sonları
Yasmın olsun cnm hayırlısıyla bebegını alsında kucagına neysekı annesı varmıs
Son zamanlarda esının böyle ısı olması kotu olmus
Bız esımle ıkı dogumdada tahmını dogum tarıhını dusunup ona gore ızın almıstı denkte gelmıstı Allahtan
Tabı sartlarda el vermeyebılır
Ay cok sevındım cnm ben bıle sıkıntı yapıyodum normal olucak dıye:)
Hadı artık sayılı gunler kaldı cnm kavusacaksınız sag salım ıns..
Bızı habersız bırakma yıne bızde senı cok sevıyoruz Allaha emenet ol..
benicim kolay gelsin cnm arada kız kıza takılmak ityidir bence hehe:
yaseminim bende yanlız bıraktığı için kızdım yan çağır yanına birini yada götür dimi ama
düşüncesiz bu erkeklerya
bazılarıda iyice odun..
oyyy yaseminim hayırlısı olsun şekerim yakında senden bi haber alırım diye bekliorum benn..
amin yaseminimmaminnnnnnn:
Canlarım merhaba sabahtan beri yazmak için sayfayı aıyom sonra yazamıyorum kalıyo
sabah erdemi götrüdüm devlet hastanesine endokrine gitmek için çıcuk dr u görmesi gerekiyormuş gittik tekrar tahlil aldılar çok ağladı kuzum bir haftada 2 kez kan aldırmak fena oldu bebeğime sonuçlar çıktı ferittrin (demir bağlama) çok düşük çıktı en düşük 21 olması gerekirken 12 çıktı ilaç başlayacakmışız bakalım benim ilaç düşmanı paşa içicekmi erdem vücudundaki demiri bitirmiş depoları boşaltmak üzereymiş tiroid le ilgili bi hormonu yüksek çıkmış diğerleri normalmiş onun için endokrine sevketti yine bakalım ona randevu alıcaz inşallah
dün ilaç kullanmamızın ikinci günü erdem ishal olmuş gündüz yapmış akşamda ishal şeklimnde yaptı ve çok ağladı kkuzum sonrada biraz keyiflendi ve bu seferde enerji patlaması yaşadı babayla kahkaha cümbüş güzel bir akşamdı babamızın da canı sıkkınken oğluşum moralini düzeltti babamızın şükür bakalım Allaha şükürler olsunki onu verdi bize o olmasaydı ne yapardık bilmem bugün öğlen bıraktım anneme çok ağladı kuzum anne gitme diye oof of çok zor bu akşiam istanbuldan ablam yeğenim gelicek onlarla keyiflenicez inşallah bizden haberler böyle kızlar
Ayy kiyamam ben ona.Allah yardımcın olsun canım ya bizim de bir ay sonra yine sınav var 6 derse daha hiç başlamadım bile hiç canım istemiyo ya iş yerinde pek işim yok oturup çalışayım diyorum yok akşam çalışırsın diyo şeytan.. akşam oluyo saat 10 buçuk benim gözler hafiften kapanmaya başlıyo zaten nolacak bilmiyorum güya bu sene bitirecektim.. bıktım hep sınava girmekten.. sınava girmekten öte iki gün boyunca kızımı göremiyorum ve çok etkileniyo.. bakıcı öğretmiş anne işe gitti diye arkamdan bağırıyodu bugün ayrılırken anneee iş aannee iş diye
Gecmis olsun aras pasaya bide seviyeli aglarmis bizimki bagirirda bagirir eminim.Bisim asi yerimiz yine sisti kizardi
kuzum yaa çok hassas ondan böle oluo sanırım. bizimde haftaya cuma aşımız. o gün kanda aldırsam çok mu yüklenmiş olurum kuzuma acaba
neden kızardı acaba cnm?Bisim asi yerimiz yine sisti kizardi
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmkızlar sağolun arkadaşımı sormuşsunuz saat dörtte epudural sezaryen olcakmış. eşi yolda annesi yanında çok şükür. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bi zeynepcik daha gelio:)
amin cnmBeyzamın hedıyesı kızlar kucuk bı resım uzerıne elısı kelebekler boncuklar yapıstırmıslar
Sızlerede kuzularınızın böyle gunlerını görmeyı nasıp etsın Allahım cok guzel bı duygu.. (Banada nıda nın:)
cnm sezeryan olmasına sevindimselam kızlar hayırlı Cumalar
tek tek alıntı yapamadım zamanım yok malesef, misafirim gelicek hazırlıkları bitiremedim daha tam,
hemen size haber vermek istedim,
sabah gittik hastaneye, eşimde Allah razı olsun işyerinden geldi hastaneye yalnız bırakmadı beni
enine boyuna herşeyi sordum konuştuk dikişler sorun olmaz ama keşke 2 senelik olsaymış falan dedi,
neyse bitti herşey biz sezeryana karar verdik zaten, ultrasona koydular benim paşa sırtı aşağı doğru yatıyormuş bu pozisyonda zor olurdu normal dedi, yüzü yukarı bakıyordu yani. bide bana fazla sancı çekttirmiceklerdi, yani bi kaç saat sonra baktılar olmuyor direk sezeryana alıcaklardı, bizde dedik öyle olacağına direk hemen sezeryan olsun daha iyi,ki bide ilki sezeryan olduğu için ikincisinde normal yaparsan ilk doğum olarak geçiyormuş yani 5 saatte zaten doğuramazdım herhalde.
uzun lafın kısası kızlar 15.05.2014e gün verdiler, haftaya perşembe oğlumuza kavuşuyoruz Allah nasip kısmet ederse, Kaanda olduğu gibi buda spinal sezeryan olcak, ben memnun kalmıştım baya. hakkımızda hayırlısı olsun artık.
şimdi çıkmam lazım kızlar hazırlıkları tamamlıyayım Kaan uyanmadan hepinizi çok sevyorum destekleriniz, dualarınız için Allah bin kez razı olsun iyiki tanımışım sizleri
ay cnm erdemin kakasını yapmasına çok sevindim allahtan tekrar lavmana ihtiyaç kalmadıCanlarım merhaba sabahtan beri yazmak için sayfayı aıyom sonra yazamıyorum kalıyo
sabah erdemi götrüdüm devlet hastanesine endokrine gitmek için çıcuk dr u görmesi gerekiyormuş gittik tekrar tahlil aldılar çok ağladı kuzum bir haftada 2 kez kan aldırmak fena oldu bebeğime sonuçlar çıktı ferittrin (demir bağlama) çok düşük çıktı en düşük 21 olması gerekirken 12 çıktı ilaç başlayacakmışız bakalım benim ilaç düşmanı paşa içicekmi erdem vücudundaki demiri bitirmiş depoları boşaltmak üzereymiş tiroid le ilgili bi hormonu yüksek çıkmış diğerleri normalmiş onun için endokrine sevketti yine bakalım ona randevu alıcaz inşallah
dün ilaç kullanmamızın ikinci günü erdem ishal olmuş gündüz yapmış akşamda ishal şeklimnde yaptı ve çok ağladı kkuzum sonrada biraz keyiflendi ve bu seferde enerji patlaması yaşadı babayla kahkaha cümbüş güzel bir akşamdı babamızın da canı sıkkınken oğluşum moralini düzeltti babamızın şükür bakalım Allaha şükürler olsunki onu verdi bize o olmasaydı ne yapardık bilmem bugün öğlen bıraktım anneme çok ağladı kuzum anne gitme diye oof of çok zor bu akşiam istanbuldan ablam yeğenim gelicek onlarla keyiflenicez inşallah bizden haberler böyle kızlar
Erende o taktigin ise yariycani sanmiyorum canim cok acikgoz igneyi anlasin basar cigligi hicte dayanamam ama yine deniycem soyledigini.Kızlar songul aras agladı deyınce aklıma geldı bız ası olurken esım tutuyo nıdayı ben bakamıyorum zaten bı kac seferdır bısey kesfettık anlamıyo bıle ası oldugunu yada cok az aglıycak oluyo bıtmıs oluyo ası gozyası akmadan halledıyoruz..
Dr ıgneyı yaparken hemsıre bı oyuncak gösterıyo nıdaya esımde kolunu yada bacagını hafıf sıkıyo bu sayede heralde hıc bısey anlamıyo dr ye soyledık ıyı fıkır oldugunu soyledı aklınızda olsun belkı sızın kuzulardada ıse yarar kıyamam aglamasınlar..
Beyzayı almaya gıttık krese butun cocuklara annelerıne versınler dıye hedıye hazırlamıslar paketlemısler
cok duygulu kızımın elınden ılk anneler gunu hedıyem eve gelınce dayanamayıp actık ama pazarı beklıyemedı:)
oyyy sevsinler o zeynep nidayııı:) amin cnm inş.
yok cnm ben yanlış anlamışım eşinin mülakatı varmış ancak akşam yola çıkabilecekmiş gece gelicek dio. neyse artık birlikte karşılıycaklar babalarını.:) anane var yanlarında şükür
Canlarım merhaba sabahtan beri yazmak için sayfayı aıyom sonra yazamıyorum kalıyo
ohh masallhhh erene
rsım atmayı öğrenmıssın beklerız gerısınıde
süpürge bende ıstıom yaaaa hangısıne kararverdın pekı
yok kıskanmam aılesınden ama bu durum kıskanma degılkı
garıp sana buz gbıyken anneye vıcık vıcık hoş değil
ohh yarın ranayla vakıt gecırceksın desene:)
ohh buyumuste kendı secermıs masallhhhhhhh
canbebeyı bensevmedım cnm ya kagıt gbı dokusu
yumusacık prıma huggıes falan ama canbebe seert geldı bana
ohh hasret gıder cnm annelerle neguzel elıfee masallhh
masal bardak kullnmıo vermıom dokuo ıcmıo dıye ama yanımda ıctıyse oda masaya koyuyo bıberonunu göturp mutfaga bırakıo:)
masallhh nıdaya oyun yaparken yemegıde ogrencek desene
etkı yapmamasına sevındım cnm sukur
alerjıde bıtmıs ohh nasıl keyıfler ıstah da duzelır yakında annesı
ayy ne kadr uzuldum kv sı gelseydı durumu bılıo ıllakı esının yada bırının demesıne de gerek yokkı
sezeryanmı olcak sımdı pekı keske beklesedı nısan bazen 1gün önceden gelebılır normal olsaydı keske
doktorunda lafı sacma sırf sezaryan yapmak ıcın ıste yarın gelırsen yapmam dıo mecbur kalırsan yapcaksın tabıkı
merakdan da yapabılır masal9 aylıga kadr yapıodu sımdı hıc yapmaz
bı tahlıl yaptır sonra kullan cnm
hassa oldgundanmı kızardıkı normal mı yanı olabılır demısmıydı doktor falan
sevıyelı aglarmıs bıde masallhhh
selam kızlar hayırlı Cumalar
tek tek alıntı yapamadım zamanım yok malesef, misafirim gelicek hazırlıkları bitiremedim daha tam,
hemen size haber vermek istedim,
sabah gittik hastaneye, eşimde Allah razı olsun işyerinden geldi hastaneye yalnız bırakmadı beni
enine boyuna herşeyi sordum konuştuk dikişler sorun olmaz ama keşke 2 senelik olsaymış falan dedi,
neyse bitti herşey biz sezeryana karar verdik zaten, ultrasona koydular benim paşa sırtı aşağı doğru yatıyormuş bu pozisyonda zor olurdu normal dedi, yüzü yukarı bakıyordu yani. bide bana fazla sancı çekttirmiceklerdi, yani bi kaç saat sonra baktılar olmuyor direk sezeryana alıcaklardı, bizde dedik öyle olacağına direk hemen sezeryan olsun daha iyi,ki bide ilki sezeryan olduğu için ikincisinde normal yaparsan ilk doğum olarak geçiyormuş yani 5 saatte zaten doğuramazdım herhalde.
uzun lafın kısası kızlar 15.05.2014e gün verdiler, haftaya perşembe oğlumuza kavuşuyoruz Allah nasip kısmet ederse, Kaanda olduğu gibi buda spinal sezeryan olcak, ben memnun kalmıştım baya. hakkımızda hayırlısı olsun artık.
şimdi çıkmam lazım kızlar hazırlıkları tamamlıyayım Kaan uyanmadan hepinizi çok sevyorum destekleriniz, dualarınız için Allah bin kez razı olsun iyiki tanımışım sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?