2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy kizlar bugun tvde gordum namaz kildigimiz seccadelerde nekadar kotu hileler varya resmen sekillerin arasinda hinzir yani (domuz) resmi var haç isaretleri var bide yildiz benzer onlarin isaretleri var nekadar kotu biseyye belkide onlarda namaz kiliyoruz ve bunlari uretenler bilerek uretiyolar bizleri nasilda kandiriyolar lutfen sizde evinizdeki seccadeleri kontrol edin bende kontrol edicem bakalim varmi biseyler.

Canim bendede kagit yeme meragi vardi demir eksikligindnw oluyormus

be ozellikkle siyah beyaz yemek isterdim

Bak bunu bilmiyordum. Berranin elinden agzindan zor aliyorum pecete kağıt ne bulursa yemek istiyor. Yemek yemez kagit yer benim kuzu da nadir bulunan cinsten işte:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

microgynom du cnm ılaç
gıt sor bakalım
benicim ohh hediyeni güle güle kullan çok güzel bişey gerçekten..

ama ama içinden ne çıktı bende onau merak ettim
bakalım bizimkiler ne alıcak..
iyi gezmeler ayşegülcüm
tsk ederım cnm ayy saolsun koösum kardesım gıt cat kapı gırıp cıkıoz bırbırımıze ıyı oluoyor ya hele bu havalarda sart boyle komsuluk
amınnn ınss hosgelsın zeynepcık
amınn ınss bızlerde göruruz ayy cok hosmus hedıye
ayyy yemın ederım cok heycanlandım okuyuncaaa
allhım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın sezeryan olmasına sevındım
dualarımasın cnmmm
ayyy nasıl sevındım kaksını yapıp rahatlamsına neguzl babayıda guldurmustur
allhımm ıns tamamen kurtulur kabız olayındn ılacını ıcer demır ıhtıyacıda duzelır ınsss
dedemızde atlatır ıns hep duamdasın cnm
ayyy hıc bılmıodum sen deyıunce baktım goremedım net gözukuyormuyumus pekı hıle ya sonucta nasıl görcez gızlıdır buyuk ıhtımal
ama benım annemın kanavıce ıslemesı seccadem var onda kılıom

Ii geceler kızlar. ...cok moralim bozuk cok Üzgünüm nedenini bilmediğim bi şekilde son gunlerde cok fazla anlasmazliga dusuyoruz esimle o da farkında sabah diyo bu aralar anlasamiyoryz diye...cok uzgunm cok

Evet yasemncm dogru anlamsson hadi disardaki tamam yürüyemiyo diyeydi de aksamkari falanda dip dibeler..bende bi tandan yemk temxlk cay bir yandan da meryemle ilgilenmeye calisyorm.....

ne bileyim şekerim ailesinin yanında bana arkadaş gibi davranıo filan deyince normal halleride böyle diye düşündüm.

Songül hadi asilari atlatmissiniz atessiz darısı bizim basimiza artik

Betul oyle sevindim ki erdemcigin kakasini yapmasina. Inşallah tiroit icin de ilac kullanmasina gerek kalmaz. Demiri de kullancaz artik mecbur napalim onlar iyi olsun da. Kp de rabbim şifa versin inşallah canim

Songül wavss geceleri gelmez oldunuz artık nerelerdesiniz

Canim duzeniniz yasaminiz tammen degisti onun stresundrn dolayidir insalla.zamanla yoluna girexektir

Kuzum hic tarzi olmayan birsey yapti ve saat 6 da kalktu
sebebini merak ederken burnuma kokular geldo
kuzum su gibi kaka yapmis insalla ishal olmuyordir
gecen kuzenim hastane donusu bize gelmisri kusma ishal vardi yarenim hafif atlatti sira arasta degildir insalla
zaten yemek yiyemiyordu gecede hep midesi eksidi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Bingildagi kapanmayan var mi? doktora sormayı unuttuğum tek yer kafasi hoş ben söylemeden bakması gerekiyo ama nerdeeee
Neyse ölçtüm parmağımla hala bir santim acik 18 aya 15 gün kaldı kapanır mi sizce??

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın canım
İnşallah ishal değildir yaa geçmiş olsun yattiniz mi tekrar

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canim duzeniniz yasaminiz tammen degisti onun stresundrn dolayidir insalla.zamanla yoluna girexektir

Ah songul abla inşallah dediğin gibi olur. . Aras pasa. Da iyidr inşallah. .
Herkese Günaydın bu arada.ii tatiller

arasın dış bitmişti dimi masal 2gün ishal gbi sık sık yaptı pisik oldu ama keyfi yerindeydi yemesi falan
dün hep muhallebi patats haslamsi yedirdim dün geçti ishali baktım dışı patlamış usteki köpek dışşükür bgun iyi
ins hastalık değildir

masalın kapanmisti canım aynrn doktor sürekli kontrol ediyodu biz demeden
bi sefer sen sor bakalım baksın doktor belki kapanmistor canım

Ah songul abla inşallah dediğin gibi olur. . Aras pasa. Da iyidr inşallah. .
Herkese Günaydın bu arada.ii tatiller

canım günaydın geçen hdta bizde eşimle hep zittik ama bihafta aksine yapışık ikiz gbiyiz:)
yani olabiliyor bazen anlasmazlik yada uç safada mutluluk
ki siz yeni düzen kurdunuz yanınızda kv var yeni iş haytina basladin stres altindasin
mutlaka olcak canım bide eşinin o bahsettigin soğukluğu canını skmistir nr yapsa ters gelir sana
biraz bekle bakalım zamana bırak sen eşini değil meryemi dusun onla vakit geçir esin fark etsin mesafeni

Kizlar merhaba.Tek tek alintiliyamadim tesekkur ederim hepinize.2 gunden beri asyayi gunduzleri emzirmiyorum.Yara bandi yapistirdim bakiyor yok gitti diyor :) Istahida acildi.Simdilik geceleri emziriyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…