- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.501
Canim bendede kagit yeme meragi vardi demir eksikligindnw oluyormus
be ozellikkle siyah beyaz yemek isterdim
microgynom du cnm ılaçnilde ağlıyo ama abartmadan ağlıyo..
burdada çok yağmur yayıyo ve bizimde kaliferlerimiz yanmıyo ve bende üşüorummmm
ay kızlar geçen konuştuğumuz şu konturol hapının adı neydıya.
ben yasmin kullanıyorumya bu ay hapımın bitmesine 5 6 tane varken ara kanama yaşadım 3 4 gün damla damla kan geldi hiç bişey anlamadım
oyüzden yarın doktora gidicem..
tsk ederım cnm ayy saolsun koösum kardesım gıt cat kapı gırıp cıkıoz bırbırımıze ıyı oluoyor ya hele bu havalarda sart boyle komsulukbenicim ohh hediyeni güle güle kullan çok güzel bişey gerçekten..
ama ama içinden ne çıktı bende onau merak ettim
bakalım bizimkiler ne alıcak..
iyi gezmeler ayşegülcüm
amınnn ınss hosgelsın zeynepcıkkızlar sağolun arkadaşımı sormuşsunuz saat dörtte epudural sezaryen olcakmış. eşi yolda annesi yanında çok şükür. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bi zeynepcik daha gelio:)
amınn ınss bızlerde göruruz ayy cok hosmus hedıyeBeyzamın hedıyesı kızlar kucuk bı resım uzerıne elısı kelebekler boncuklar yapıstırmıslar
Sızlerede kuzularınızın böyle gunlerını görmeyı nasıp etsın Allahım cok guzel bı duygu.. (Banada nıda nın:)
ayyy yemın ederım cok heycanlandım okuyuncaaaselam kızlar hayırlı Cumalar
tek tek alıntı yapamadım zamanım yok malesef, misafirim gelicek hazırlıkları bitiremedim daha tam,
hemen size haber vermek istedim,
sabah gittik hastaneye, eşimde Allah razı olsun işyerinden geldi hastaneye yalnız bırakmadı beni
enine boyuna herşeyi sordum konuştuk dikişler sorun olmaz ama keşke 2 senelik olsaymış falan dedi,
neyse bitti herşey biz sezeryana karar verdik zaten, ultrasona koydular benim paşa sırtı aşağı doğru yatıyormuş bu pozisyonda zor olurdu normal dedi, yüzü yukarı bakıyordu yani. bide bana fazla sancı çekttirmiceklerdi, yani bi kaç saat sonra baktılar olmuyor direk sezeryana alıcaklardı, bizde dedik öyle olacağına direk hemen sezeryan olsun daha iyi,ki bide ilki sezeryan olduğu için ikincisinde normal yaparsan ilk doğum olarak geçiyormuş yani 5 saatte zaten doğuramazdım herhalde.
uzun lafın kısası kızlar 15.05.2014e gün verdiler, haftaya perşembe oğlumuza kavuşuyoruz Allah nasip kısmet ederse, Kaanda olduğu gibi buda spinal sezeryan olcak, ben memnun kalmıştım baya. hakkımızda hayırlısı olsun artık.
şimdi çıkmam lazım kızlar hazırlıkları tamamlıyayım Kaan uyanmadan hepinizi çok sevyorum destekleriniz, dualarınız için Allah bin kez razı olsun iyiki tanımışım sizleri
ayyy nasıl sevındım kaksını yapıp rahatlamsına neguzl babayıda guldurmusturCanlarım merhaba sabahtan beri yazmak için sayfayı aıyom sonra yazamıyorum kalıyo
sabah erdemi götrüdüm devlet hastanesine endokrine gitmek için çıcuk dr u görmesi gerekiyormuş gittik tekrar tahlil aldılar çok ağladı kuzum bir haftada 2 kez kan aldırmak fena oldu bebeğime sonuçlar çıktı ferittrin (demir bağlama) çok düşük çıktı en düşük 21 olması gerekirken 12 çıktı ilaç başlayacakmışız bakalım benim ilaç düşmanı paşa içicekmi erdem vücudundaki demiri bitirmiş depoları boşaltmak üzereymiş tiroid le ilgili bi hormonu yüksek çıkmış diğerleri normalmiş onun için endokrine sevketti yine bakalım ona randevu alıcaz inşallah
dün ilaç kullanmamızın ikinci günü erdem ishal olmuş gündüz yapmış akşamda ishal şeklimnde yaptı ve çok ağladı kkuzum sonrada biraz keyiflendi ve bu seferde enerji patlaması yaşadı babayla kahkaha cümbüş güzel bir akşamdı babamızın da canı sıkkınken oğluşum moralini düzeltti babamızın şükür bakalım Allaha şükürler olsunki onu verdi bize o olmasaydı ne yapardık bilmem bugün öğlen bıraktım anneme çok ağladı kuzum anne gitme diye oof of çok zor bu akşiam istanbuldan ablam yeğenim gelicek onlarla keyiflenicez inşallah bizden haberler böyle kızlar
ayyy hıc bılmıodum sen deyıunce baktım goremedım net gözukuyormuyumus pekı hıle ya sonucta nasıl görcez gızlıdır buyuk ıhtımalAyy kizlar bugun tvde gordum namaz kildigimiz seccadelerde nekadar kotu hileler varya resmen sekillerin arasinda hinzir yani (domuz) resmi var haç isaretleri var bide yildiz benzer onlarin isaretleri var nekadar kotu biseyye belkide onlarda namaz kiliyoruz ve bunlari uretenler bilerek uretiyolar bizleri nasilda kandiriyolar lutfen sizde evinizdeki seccadeleri kontrol edin bende kontrol edicem bakalim varmi biseyler.
Günaydın güzel anneler dün akşam çaya misafirim vardı öğleden sonra giremedim bugünde annemler gelecek annemi bir buçuk aydır görüyorum memlekete gitmişlerdi çok özledim
sibel valla bende kiskanirdim hadinyuruyemez koluna girer falan tamam da elini tutması yok yanında oturup elini devamlı öpmesi falan ben senin yerinde olsam eşimle konisurdum
yasemin çok guldum ya demek takla atınca korktu zeynep bizimki de daha takla atamiyor o.pozisyonu alıyor ben attiriyorum takla çok gülüyor
guldencim elifte uzun zamandır her türlü bardaktan kendi hiç dökmeden içiyor su ama bizimki biberon almiyor ondan alıştı
Dün doldurdum verdim bardagi içti sonrada gitti masanın üstüne koydu boş bardagi. etrafta bardak falan gorurse alıp masanın.üstüne koyuyor çok hamarat benim.kızım.masallah
ozcanan nasılsın canım ranam napiyor
fatma ben o saatte izleyemem korkarım iyi cesaret sndeki
günadyın cnm benim kızda arada ağzına alıo...
cnm yerden kalakyım derken yanlışlıkla oldu yoksa benim kızımın öyle bi derdi yok:) çok uslu kızım var hehe:) benim elifimde pek hamarat yaa maşallah bi de güzelki fıstık yemelik.:) zeynep ilayda bir haftayı geçti biberonu kesinlikle almıo doğal olarak devam sütünü de bıraktı. dün akşam bardakla verdim bi yudum alıp bıraktı.yapcak bişey yok. suyunu içio her türlü bardakla. arada içine doğru döküo ama olsun:)
günaydın cnm oh ne güzel gezmişsin. ii gelio insana stres atıo çocuklar da kendi başına takılmış:)
ne bileyim şekerim ailesinin yanında bana arkadaş gibi davranıo filan deyince normal halleride böyle diye düşündüm.
Songül wavss geceleri gelmez oldunuz artık nerelerdesiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ii geceler kızlar. ...cok moralim bozuk cok Üzgünüm nedenini bilmediğim bi şekilde son gunlerde cok fazla anlasmazliga dusuyoruz esimle o da farkında sabah diyo bu aralar anlasamiyoryz diye...cok uzgunm cok
Kuzum hic tarzi olmayan birsey yapti ve saat 6 da kalktu
sebebini merak ederken burnuma kokular geldo
kuzum su gibi kaka yapmis insalla ishal olmuyordir
gecen kuzenim hastane donusu bize gelmisri kusma ishal vardi yarenim hafif atlatti sira arasta degildir insalla
zaten yemek yiyemiyordu gecede hep midesi eksidi
Canim duzeniniz yasaminiz tammen degisti onun stresundrn dolayidir insalla.zamanla yoluna girexektir
arasın dış bitmişti dimi masal 2gün ishal gbi sık sık yaptı pisik oldu ama keyfi yerindeydi yemesi falanKuzum hic tarzi olmayan birsey yapti ve saat 6 da kalktu
sebebini merak ederken burnuma kokular geldo
kuzum su gibi kaka yapmis insalla ishal olmuyordir
gecen kuzenim hastane donusu bize gelmisri kusma ishal vardi yarenim hafif atlatti sira arasta degildir insalla
zaten yemek yiyemiyordu gecede hep midesi eksidi
Günaydın kızlar
Bingildagi kapanmayan var mi? doktora sormayı unuttuğum tek yer kafasi hoş ben söylemeden bakması gerekiyo ama nerdeeee
Neyse ölçtüm parmağımla hala bir santim acik 18 aya 15 gün kaldı kapanır mi sizce??
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ah songul abla inşallah dediğin gibi olur. . Aras pasa. Da iyidr inşallah. .
Herkese Günaydın bu arada.ii tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?