- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.521
Asyaya cok gecmis olsun
sakaryadada cok salgin var
sukur ko atlatmissiniz rabbim beterinden korusun
canım günaydın geçen hdta bizde eşimle hep zittik ama bihafta aksine yapışık ikiz gbiyiz:)
yani olabiliyor bazen anlasmazlik yada uç safada mutluluk
ki siz yeni düzen kurdunuz yanınızda kv var yeni iş haytina basladin stres altindasin
mutlaka olcak canım bide eşinin o bahsettigin soğukluğu canını skmistir nr yapsa ters gelir sana
biraz bekle bakalım zamana bırak sen eşini değil meryemi dusun onla vakit geçir esin fark etsin mesafeni
Bilmiyorum aysegulcm ya ii degilim....hersey gözüme batiyo kv falan aslında alışkınz birlikte kalmaya ama nedense hic tahammülüm yok...mesela sabah ne oldu bak..uyandk ben kahvaltı hazrlamaya basladm esime de hadi ekmek getir dedim.kv ordan kalktı hemen ekmek var dünden sibel gerek yok dedi....az o anne dedim usenmedi kalkti buldu ekmek poşetini işte burda yeter dedi...sinirlendm bende bi haftasonu kahvaltı yapıyorm taze taze yemk istiyorum sonucta....sinirlendimi anladi.sustu oturdu yemeği de cok az yedi....zaten hep oyle yiyo tabagina koydugumyn yarisini bosaltip duruyo anlamuyorm yani cok sıkıldım artik......offf evime gecip duzenimi kurmk istiyorum...kizimi da krese vercem ohh kafam rahat olcak inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Bingildagi kapanmayan var mi? doktora sormayı unuttuğum tek yer kafasi hoş ben söylemeden bakması gerekiyo ama nerdeeee
Neyse ölçtüm parmağımla hala bir santim acik 18 aya 15 gün kaldı kapanır mi sizce??
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim balbocegi zeynebinde daha kapanmamistu
arasin da cok olmadi biriki ay once kapando
ben kapanmadigini dusunuyordum ama kapanmis
Sukur cnm 6 dan beri yapmadiGünaydın canım
İnşallah ishal değildir yaa geçmiş olsun yattiniz mi tekrar
Ah songul abla inşallah dediğin gibi olur. . Aras pasa. Da iyidr inşallah. .
Herkese Günaydın bu arada.ii tatiller
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla sabah o kadar içim sıkıldı ki hemsireyi aradım içini ferah tut az birşey kalmıştır ki normal dedi önemli olan baş çevresi onu da aşı günü konuşuruz dedi ama ben rahatlamadim kız kardeşimi aradım o da bas çevresi dedi gittim mezura aldım ölçütm 47 çıktı normal persentile göre gerçi daha iki hafta var 18 aya ama ben evhamli kadın!! Nefret ediyorum kendimden :-(
Sukur cnm 6 dan beri yapmadi
daha rahat yedi bu sabah sanki yemegini kuzenimin sr u bulasici demisti demek arasin ondan surekli midesi bulaniyor yemek yemiuor arasin kusma huyuda hic yoktur
saat 7 de yeniden uyidi cnm belliki zorunlu kalkmis
Duzelir ablacim
saniyormusun ki hepimiz hergun elele dizdizeyiz
az sabret sonra duzeninizi kuracaksiniz bu donemu guzelcebgecirin
kv nin herseyine takilma
bak reces neler yasiyor
Oy oy bende bir okadar evhamliyim cnm
takilma bak tahlilleride yapildi kafa capida cok onemli biliyorsun ki herseyvyolunda
Anneme söylesem yerim fırçayı çok araştırıyorsun diye kızıyo bana ama elimde değil ki hayır kendime kızıyorum o tahlil zamanı doktora sormayı unuttum kafayi gerçi suratsiz adam zor bakti boyuna falan
Neyse artık bekleyecez 29 mayısı
Haha ay biximkide tamtersi hemen motive olur hemen eyvah eyvah moduna girer
Ama bakmasi lazim di rutin olarak asinijnoldugu ebe de bakti
Zamanında kardeşimin ön disi çürük çıktı neden olduğunu bilmiyoruz hala belki antibiyotik belki d vitamini yüzünden ve o kadar üzülmüştü ki annem çok ağladı süt disi için çürük çıkan diş çıkar çıkmaz düştü zaten
On sene sonra kardeşim böbrek yetmezliğine yakalandı 4 senedir uğraşıyo annem ve bana dediği şu. Olmadık şeylere o kadar üzüldüm ki Allah gerçekten uğraşayim diye bu hastalığı verdi :-(. Ondan kızar bana kafanda kurup durma diye, kardeşim de bu arada terleyip vücuttaki fazla tuzu atmak için hergün düzenli spor yapar evde, dün sandalyeye çıkmış akıllı atlayayim derken ayağının dördüncü parmağını çıkarmış ezik ve çatlak da var yatıyo evde
Her evde sıkıntısız gün geçmiyo songülum ay ne çok yazdım ayağımda rana dışarda yağmur ve ben çoook acıktım
Annecigin ne kadar sikintili donemler gecirmis ki halada gecieiyor raabbom dermansiz vermesindiyoriz ama evlat istr
kardesinede uzuldim cnm canida yaniyordur
Kardesinin disi nasi su anda
arastada suphe ettigi durum var
verdigimiz hava malesef dis curugu yapabiliyornus
ay si an gozumde canlandin bak
Normal dişleri çıktı canım hiç sıkıntı yok
Benim kız uyandı iki saat uyutmayi başardım tek uykuya düştükbir haftadır
Aaa bak duzgun cikmis buna sevindim
bakicida insalla devam eder cnm afasta uzun zama dir tek uyku uyuyor daha duzenli oluyor
Canım benim süt diplerinde sıkıntı olsa bile gerçek diplerinde hiç sıkıntı olmuyo bu tür şeylerde doktor öyle söylemişti
Bakıcı da da düzenli uykuya geçtik çok şükür akşam on da yatıyo biraz zorluyo akşam ama olacak o kadar
Oh baknicim rahatladi
uyku dizenede cok sevindim bence huzel bir saat on
canim ben kacayim kuzum uyurken bir kav isim var gece kacmaya calis opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?