2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar
sibelcim bence de duzenınız değişti bide sen yeni işe başladın belki biraz streslisin zamanka düzelecektir ins
özcanan elifinde cok minik bi kısım kalmış kapanmak üzere
songul geçmiş olsun arasıma hastaneye gittti hemen kaptı mı virusleri
kızlar sabah bi yazı okudum kopyalıyorum linkini ins faydali olur
günlük bebek ve çocukların alması gereken vitaminler besinler ve miktarları var
http://www.milupa.com.tr/cocugunuzu...064104111116109097105108046099111109valuemail
herkese mutlu hafta sonları

Bilmiyorum aysegulcm ya ii degilim....hersey gözüme batiyo kv falan aslında alışkınz birlikte kalmaya ama nedense hic tahammülüm yok...mesela sabah ne oldu bak..uyandk ben kahvaltı hazrlamaya basladm esime de hadi ekmek getir dedim.kv ordan kalktı hemen ekmek var dünden sibel gerek yok dedi....az o anne dedim usenmedi kalkti buldu ekmek poşetini işte burda yeter dedi...sinirlendm bende bi haftasonu kahvaltı yapıyorm taze taze yemk istiyorum sonucta....sinirlendimi anladi.sustu oturdu yemeği de cok az yedi....zaten hep oyle yiyo tabagina koydugumyn yarisini bosaltip duruyo anlamuyorm yani cok sıkıldım artik......offf evime gecip duzenimi kurmk istiyorum...kizimi da krese vercem ohh kafam rahat olcak inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kinsenin minnetini çekmeye niyetm yok valla

İnsan sinir olunca herşeyi gözüne batar bilirim Allah yardımcın olsun takma fazla ne zaman düzene girecek eve ne zaman taşınacaksin kv olunca bizde /sadece doğumda geldi baska gelmedi evime/ eşimle anlaşamayan bi çift haline geldik ki o zaman lohusaydim, izne onlara gittiğimizde her gün kavga ettik benden de var suç biliyorum ama ne yapayım evimizde olunca yalnız kavga gürültü yok inşallah tez zamanda kurarsin düzenini

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canim balbocegi zeynebinde daha kapanmamistu
arasin da cok olmadi biriki ay once kapando
ben kapanmadigini dusunuyordum ama kapanmis

Canim balbocegi zeynebinde daha kapanmamistu
arasin da cok olmadi biriki ay once kapando
ben kapanmadigini dusunuyordum ama kapanmis

Valla sabah o kadar içim sıkıldı ki hemsireyi aradım içini ferah tut az birşey kalmıştır ki normal dedi önemli olan baş çevresi onu da aşı günü konuşuruz dedi ama ben rahatlamadim kız kardeşimi aradım o da bas çevresi dedi gittim mezura aldım ölçütm 47 çıktı normal persentile göre gerçi daha iki hafta var 18 aya ama ben evhamli kadın!! Nefret ediyorum kendimden :-(

Günaydın canım
İnşallah ishal değildir yaa geçmiş olsun yattiniz mi tekrar

Sukur cnm 6 dan beri yapmadi
daha rahat yedi bu sabah sanki yemegini kuzenimin sr u bulasici demisti demek arasin ondan surekli midesi bulaniyor yemek yemiuor arasin kusma huyuda hic yoktur
saat 7 de yeniden uyidi cnm belliki zorunlu kalkmis
Ah songul abla inşallah dediğin gibi olur. . Aras pasa. Da iyidr inşallah. .
Herkese Günaydın bu arada.ii tatiller

Duzelir ablacim
saniyormusun ki hepimiz hergun elele dizdizeyiz
az sabret sonra duzeninizi kuracaksiniz bu donemu guzelcebgecirin
kv nin herseyine takilma
bak reces neler yasiyor

Oy oy bende bir okadar evhamliyim cnm
takilma bak tahlilleride yapildi kafa capida cok onemli biliyorsun ki herseyvyolunda

Kıyamam yaa öyle attı belki sıkıntıyı inşallah yapmaz bi daha da

Oy oy bende bir okadar evhamliyim cnm
takilma bak tahlilleride yapildi kafa capida cok onemli biliyorsun ki herseyvyolunda

Anneme söylesem yerim fırçayı çok araştırıyorsun diye kızıyo bana ama elimde değil ki hayır kendime kızıyorum o tahlil zamanı doktora sormayı unuttum kafayi gerçi suratsiz adam zor bakti boyuna falan
Neyse artık bekleyecez 29 mayısı

Haha ay biximkide tamtersi hemen motive olur hemen eyvah eyvah moduna girer
Ama bakmasi lazim di rutin olarak asinijnoldugu ebe de bakti

Haha ay biximkide tamtersi hemen motive olur hemen eyvah eyvah moduna girer
Ama bakmasi lazim di rutin olarak asinijnoldugu ebe de bakti

Zamanında kardeşimin ön disi çürük çıktı neden olduğunu bilmiyoruz hala belki antibiyotik belki d vitamini yüzünden ve o kadar üzülmüştü ki annem çok ağladı süt disi için çürük çıkan diş çıkar çıkmaz düştü zaten
On sene sonra kardeşim böbrek yetmezliğine yakalandı 4 senedir uğraşıyo annem ve bana dediği şu. Olmadık şeylere o kadar üzüldüm ki Allah gerçekten uğraşayim diye bu hastalığı verdi :-(. Ondan kızar bana kafanda kurup durma diye, kardeşim de bu arada terleyip vücuttaki fazla tuzu atmak için hergün düzenli spor yapar evde, dün sandalyeye çıkmış akıllı atlayayim derken ayağının dördüncü parmağını çıkarmış ezik ve çatlak da var yatıyo evde
Her evde sıkıntısız gün geçmiyo songülum ay ne çok yazdım ayağımda rana dışarda yağmur ve ben çoook acıktım

Annecigin ne kadar sikintili donemler gecirmis ki halada gecieiyor raabbom dermansiz vermesindiyoriz ama evlat istr
kardesinede uzuldim cnm canida yaniyordur

Kardesinin disi nasi su anda
arastada suphe ettigi durum var
verdigimiz hava malesef dis curugu yapabiliyornus

ay si an gozumde canlandin bak

Normal dişleri çıktı canım hiç sıkıntı yok
Benim kız uyandı iki saat uyutmayi başardım tek uykuya düştük bir haftadır

Normal dişleri çıktı canım hiç sıkıntı yok
Benim kız uyandı iki saat uyutmayi başardım tek uykuya düştük bir haftadır

Aaa bak duzgun cikmis buna sevindim

bakicida insalla devam eder cnm afasta uzun zama dir tek uyku uyuyor daha duzenli oluyor

Aaa bak duzgun cikmis buna sevindim

bakicida insalla devam eder cnm afasta uzun zama dir tek uyku uyuyor daha duzenli oluyor

Canım benim süt diplerinde sıkıntı olsa bile gerçek diplerinde hiç sıkıntı olmuyo bu tür şeylerde doktor öyle söylemişti
Bakıcı da da düzenli uykuya geçtik çok şükür akşam on da yatıyo biraz zorluyo akşam ama olacak o kadar

Oh baknicim rahatladi
uyku dizenede cok sevindim bence huzel bir saat on

canim ben kacayim kuzum uyurken bir kav isim var gece kacmaya calis opuldunuz

Aysegul hani bahsettigim isaretler biri hinzir resmi biri yildiz gibi sekli olan bi sekil varya o bide haç isaretleri tabi her seccadede yoktur sanirim ama dikkatli bakildigi zaman goruluyo zaten kucuk olarak koymuslar tvde gosterdiler hep resimlerini olsa farkedersin bence.

Aras pasamizda salginami yakalandi yoksa gecmis olsun songulcum neyseki sonra duzelmis sevindim.

Ozcanan bizim bingildak kapanmistir sanirim en son 9aylikken az bisey kalmisti bidahada doktor bakmadi sanirim zaten cok fazlada doktora gitmedik bencede evham yapma canim sen soylemesen ben unutmustum mesela.kardesinede gecmis olsun.peki bobrekleride iyilestimiki.

Masalgibi ilk adimin hayirli olsun canim ne guzel istahinizda acilmis masallah geriside gelir merak etme sakin vazgecme gunduz alissin emmemeye sonrada gece biraktirirsin.bizimki zaten gunduz bikere emiyo uyaninca okadar bizimde az kaldi bakalim biraktiricam bende.

Sibelcim seni cok iyi anliyorum canim ama biraz daha sabir esinlede aranizin gergin olmasi cok normal yeni sehir yeni duzen herseyiniz degisti bi taraftan cocuk bide esinin sana degil annesine ilgi gostermesi canini skiyodur haliyle ama uzulme en azindan kv. laf sokan dik dik konusan biri degil ya bide oyle olsaydi benimki oyleydi mesela hic onunla artik birarada kalmaya tahammulum kalmadi yani dusun.sizinde yoluna girer zamanla canim uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…