- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.881
kızlar dün ne olmuş biliyormusunuz, duyunca çok korktum
kv mutfakta pilav yapıyormuş.defne de yanındaymış.sonra kv nasıl daldıysa defne sandalyeye çıkmış,oradan masanın üzerine çıkmış
kv diyorki "birden gülme sesi geldi.niye gülüyor diye döndüm baktım ki masanın üstüne çıkmış.düşecek diye çok korktum".bir de beni tembihliyor sakın balkona sandalye koyma diye.
yahu ben zaten akşamın 8inde gelip hangi arada balkon sefası yapacağım.kendisi her yaz balkonda oturur,balkonda yatar.kendine söyle sen bunu
dikkatsizliği öldürecek beni
kaçkere defne yüzünü çizdirdi görmedi(hala defnenin yüzünde iz var),çocuğumun altı pişik oldu-ki hala defnenin kaka yaptığını anlamıyor.kaynım ya da kp kokuyu alıp çocuk kaka yapmış diyorlar da defnenin altını öyle yıkıyor-, allah korusun ya masadan düşseydi ne yapardım ben
rabbim bütün bebişleri korusun kazalardan belalardan
ıyıyım canım alp tuğra bı huysuz bı huzursuz bıkacgundur bı ağlamalar anlamadım gıttı normalde 1.30 2 gıbı uyuyodu bugunluk bırazonce uyuttum oğleden sonra kpss ye basvuru yapıcam ıslerım var
aynen bende sana katılıyorum canım herkesın yerı bellı olsa bı sorun yok ama gelde bunu erkeklere anlat
sorma cnm ya tam 1 saat uğraştım
düşün halimi
cnm keşke başka hemşire baksaydı birde
ay ben yerim bal böcüğünün elleme demesine
cnm zaten istemiyor ama eşime de bişey diyemiyor
alttan alttan bana gaz veriyor ama bende yemiyorum
ya düşünsene karşısında okul var.okulun 23 nisan etkinliğine defneyi götürüyor.ve okulun erkek olan beden eğitimi hocası durduk yerde "anacığım sen olmasan gelinin hali harap.nasıl çalışacaktı.allah senden razı olsun.genelde anneanneler bakar valla sen iyi bakıyorsun" der mi?
keşke ben bakmam artık dese
sen de anneler gününde kv den papara yemişsin.nedense yaranılmıyor.
ben anlamadım bu işi ya
keşke eşinle tartışmasaydın cnm
of ya bu kadınlar niye böyle yapıyor
ay ben de anlamadım cnm ya
ama içim nasıl yandı bi bilsen
Canim yasadigunuz olaya cok cok uzuldum hani illa aglar ederde burde bulamamis ne bicim is anlamadim gutti
Burda bebek hemsuresi var hic zorlanmadi tek atista buldu
aynen cnm yaa zaten ona üzülüyorummm bari kan verebilseydik ama olmadı bi daha ağlıycak kuzum. karar verdim cuma aşımız var önce aşımızı filan atlatalım sonra artık kan işi.
Ben dedim yasemin vazgecer diye ama yanilmisim bak
ha ha pekte vazgeçmedim sayılmaz tatlım ileriiiiiiiiiiiii bi tarihe atıldı:)
Saglik ocagindami oldu isleem
canım güle güle kullan hediyelerinikızlar hayırlı günler herkese
hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun eşim bu sene beni çok sasirtti hem.kendi hemde elif versin diye hediye almış çok mutlu etti beni
pazar akşamı anneme geçtik dunde oradaydık akşam geldik eve ablamlar falan.hepimiz toplandık eğlendik çok.güzeldi ve benim temizlik bugüne kaldı bugün evi temizliyirum yani gülden doğru tahmin
yeni arkadaslarimiz hosgelmisler afa gtirmisler
mdrcnn geçmiş olsun canım ablaminda serçe parmağının ucu kesilmisti parmak kendini yeniledi ama keşke bi dr falan gitseydin mikrop kapmasin ve kv yaptiklarinada üzülme sen esinle arani sıcak tut her zaman
funda defnenin yaptilarini okuyunca çok uzuluyorum bende ama onun geleceği için çalışıyorsun sonuçta ve kv yede pes diyorum yani
gülden nilime de bak sen ben diyen dillerini yerim onun
yasemin kiyamam ben zeynebime elleme diyen dillerini de yerim bizim.hastanede bile damar bulamiyorlar çocuğun canı yandigiyla kalıyor
karteinur canım ins mamayi ver berrak bu günlerde geçecek yıpratma kendini
wavscim alp napiyor bugün başvuru yapacakmissin hadi hayirlisi bakalım
beni elifte çilek kivi ve cikolata yediğinde vucudunda bi.kaç tane minik taneler cikiyor ve yüzünde de iki güne geçiyor ben de çok az veriyorum rahatsız etmesin diye
fatma sinavlar birer birer bitiyor Allah yardımcın olsun
betül erdem formundaymis gece ugrastirmis annesini
sibel evde durumlar nasıl
masalgibi ise gittiğimde elifte gündüz ememiyor hatta bi meme geceye kalıyor süt bekledikce daha doyurucu olurmus yaglanirmis diye duydum ben
bebeciklerimiz sendroma girmiş hadi ins sıkıntısız çabucak anlatırlar bu gunleri
cnm ne biliyimCanim arasin cok slk yaptigi birdey aslinda bu
Biz.yanundaykende olabikiyor boyle seyker
cnm ben ilk defa kv den duyuyorum böyle şeyleri zaten.hatta bir tek kv den duyuyorum.etrafımda hiç böyle bişey duymadım.bankada o kadar insanla karşılaşıyorum amahiç duymadım şimdiye kadarInsanlarda gaz veriyirlar demek ki
nasil adetmis orakarda anlamadim gitti
Kuzummm benim yaaaaa kıyamam ama canım böylece alışaak kaka yapmaya acımadığını anlayacak her şerde bir hayır vardır...Ben dinledimmmmmmmmmm Ahmet mehmettt diye bağırıyor 1 saat güldüm vallahi inanın
Geçicek inan vaba hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor her ayy ahh 7 kilo olduğunu görsem ayyy 8 kiloyu görsem diye diye geldik bu günlere imuneksi sordun mu doktora keşke soraydın..
Canım giremiyorum her zaman işteyken zaman oldukça yazıyorum ama evde vallahi çok zor oluyorrr...
kızlar buarada sabah birisi eşimin ne zaman geleceğini sormuştu.cevaplamayı unuttum
kısmetse eşim çarşamba günü geliyor.
cumartesi günü ben ankaraya gideceğim.1 hafta ayrı kalacağız sonra tekrar dönüyorum
çok heyecanlıyım
en son seçimlerin olduğu gün görmüştüm adamı.1,5 aydır görmüyorum.
evet cnm allahtan herhangi bir işleme maruz kalmadı yani iğne değmedi. önceden de hastanede bulamamışlardı ben doğum yaptığım özel hastaneye götürmüştüm orda ki bebek hemşiresi almıştı. hata bende direkt oraya gitmeliydim yineama sağlık ocağını aradım ve bebek hemşiresi var dediler yaa
bizde de öyledir cnm zaten.fundacım kimin annesi müsaitse o bakar öyle o bakar bu bakar olurmu
ankaradaykende annen baktı sonuçta dimi ama..
ooo sen baya baya çalıştırmışsın kızıAyyy ne çok geçmiş olmuş canım çıktı okuyacam diye:)masallhhhh
ben sarma sardim masalla birlikte oda içini yedi yaprağı emio eksimsi ya bayıldı
Şimdi uyuo kuzuzuk temizlik yaptı sarma sardı parka gitti yorulduuu
cnm inşallah siz de kilo alacaksınızAynen canim ya ayni seyleri yasiyoruz aylardır bi 9 kiloyu gorsem diye bekliyordum dün hastanede gorunce oyle bi sevindim ki. Oysa tarti farkli o yüzden oyle cikti. Hep saglik ocaginda tartiliyoruz ona gore anliyorum alip almadigini. Ama yine de sevindim:)
Dr a imuneksi degil de bağışıklık testini sorduk hastayken getirmeniz gerekiyor o zaman yapabiliyoruz dedi. O yüzden bişey demedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özledik evet cnmOhh nasıl ozlemissinizdir allh kavuştursun canım defnedeozlemistir babayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?