2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim arasin cok slk yaptigi birdey aslinda bu
Biz.yanundaykende olabikiyor boyle seyker

Ah bir sendromcanda sendemi var annesi

ay arasta emzik cok seviyor ama ben aglayinca birde uyuyacagi zaman veriyorum

Dedigun gibi aras cok komuk ay ne suratlar deniyor varya

Insanlarda gaz veriyirlar demek ki
nasil adetmis orakarda anlamadim gitti

Canim yasadigunuz olaya cok cok uzuldum hani illa aglar ederde burde bulamamis ne bicim is anlamadim gutti
Burda bebek hemsuresi var hic zorlanmadi tek atista buldu

Canim yasadigunuz olaya cok cok uzuldum hani illa aglar ederde burde bulamamis ne bicim is anlamadim gutti
Burda bebek hemsuresi var hic zorlanmadi tek atista buldu

aynen cnm yaa zaten ona üzülüyorummm bari kan verebilseydik ama olmadı bi daha ağlıycak kuzum. karar verdim cuma aşımız var önce aşımızı filan atlatalım sonra artık kan işi.

Saglik ocagindami oldu isleem

evet cnm allahtan herhangi bir işleme maruz kalmadı yani iğne değmedi. önceden de hastanede bulamamışlardı ben doğum yaptığım özel hastaneye götürmüştüm orda ki bebek hemşiresi almıştı. hata bende direkt oraya gitmeliydim yine ama sağlık ocağını aradım ve bebek hemşiresi var dediler yaa

canım güle güle kullan hediyelerini
onun geleceği için cnm ama işte insan öyle görünce evladını kötü hissediyor
temizlikte kolay gelsin cnm,zor valla

Canim arasin cok slk yaptigi birdey aslinda bu
Biz.yanundaykende olabikiyor boyle seyker
cnm ne biliyim
defne benim yanımda hiç böyle şeyler yapmıyor
kitaplıktaki kitapları indirir,dolapları boşaltır ama bi yere çıkmaz böyle
bir de yanında olmayınca insan korkuyor işte
yine de dediğim tek şey allah korusun.ben ne yaparsam yapıyım önemli değil önemli olan allaha emanet etmek

Insanlarda gaz veriyirlar demek ki
nasil adetmis orakarda anlamadim gitti
cnm ben ilk defa kv den duyuyorum böyle şeyleri zaten.hatta bir tek kv den duyuyorum.etrafımda hiç böyle bişey duymadım.bankada o kadar insanla karşılaşıyorum amahiç duymadım şimdiye kadar

kızlar buarada sabah birisi eşimin ne zaman geleceğini sormuştu.cevaplamayı unuttum
kısmetse eşim çarşamba günü geliyor.
cumartesi günü ben ankaraya gideceğim.1 hafta ayrı kalacağız sonra tekrar dönüyorum
çok heyecanlıyım
en son seçimlerin olduğu gün görmüştüm adamı.1,5 aydır görmüyorum.

nurayım hoşgeldin
peki hediyeler ne acaba ben merak ettim özel değilse şekerim..
fatmacım yoksun bugün aşk olsun ama budefada ben alınıorum ıh:.(

yaseminim kıyamam ben bal böceğime .

Aynen canim ya ayni seyleri yasiyoruz aylardır bi 9 kiloyu gorsem diye bekliyordum dün hastanede gorunce oyle bi sevindim ki. Oysa tarti farkli o yüzden oyle cikti. Hep saglik ocaginda tartiliyoruz ona gore anliyorum alip almadigini. Ama yine de sevindim:)
Dr a imuneksi degil de bağışıklık testini sorduk hastayken getirmeniz gerekiyor o zaman yapabiliyoruz dedi. O yüzden bişey demedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy ne çok geçmiş olmuş canım çıktı okuyacam diye:)masallhhhh
ben sarma sardim masalla birlikte oda içini yedi yaprağı emio eksimsi ya bayıldı
Şimdi uyuo kuzuzuk temizlik yaptı sarma sardı parka gitti yorulduuu

Ohh nasıl ozlemissinizdir allh kavuştursun canım defnedeozlemistir babayı

Tuhh ya nasıl aksilik olmuş tamda cesaret etmisken ama yinede canı yanmamis asidan sonra hastaner götür cnm ozman aldir

fundacım kimin annesi müsaitse o bakar öyle o bakar bu bakar olurmu
ankaradaykende annen baktı sonuçta dimi ama..
bizde de öyledir cnm zaten.
tabi cnm benim annem aylarca baktı
üstüne üstlük biz de orada kaldık aylarca
yedik içtik,çamaşırımız yıkandı,ütümüz yapıldı,banyomuzu olduk,arabalarını istediğimiz gibi kullandık-hatta eşim kaza bile yaptı arabayla-
ama annem 1kg bişey alıp gelsem eve bana kızardı, evin hiçbir masrafını dile getirmedi
kaldı ki annemlerin eline doğru düzgün para kalmıyor.çünkü benim düğün için çektikleri kredi var,kardeşimin okulu ve özel dersi var,
annem hiçbir zaman defneden dert yanmadı

ooo sen baya baya çalıştırmışsın kızı

cnm inşallah siz de kilo alacaksınız
nice 9 kiloları göreceksiniz
sen moralini yüksek tut ki berra da iyi olsun

Ohh nasıl ozlemissinizdir allh kavuştursun canım defnedeozlemistir babayı
özledik evet cnm
inşallah defne de özlemiştir yoksa halimiz harap
defne hayatta babasını bana yaklaştırmaz
defne babasını kendisine rakip olarak görüyor.babası ne derse tam tersini yapar.babası bana yaklaşamaz,babada 5 dakika durmaz
defne için varsa yoksa ben

Kitap konusu geçmiş
masalın kitabı var hayvanlar nesneler falan vr sayıları öğretiyor
bi sayfada 2kedi digerinde 3balon var vb
10akdr aylilar var ama sayı için erken de şekillere bayilio kediyi aç doorum acio
dondurmayı aç acar osekilde nesneleri hayvanları tanımasını sağladı
bu kitap2aydır var bqyilio ama nornal kitap okumaya 8ayligindan beri ara ara yaparım kelime dağarcığı gelişmesi için
dinlemio gbi gozuksede bazen pat diye soylegim kelimeyi tekrar edio dinlio aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…