- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.901
özledik evet cnm
inşallah defne de özlemiştir yoksa halimiz harap
defne hayatta babasını bana yaklaştırmaz
defne babasını kendisine rakip olarak görüyor.babası ne derse tam tersini yapar.babası bana yaklaşamaz,babada 5 dakika durmaz
defne için varsa yoksa ben
bizde de öyledir cnm zaten.
tabi cnm benim annem aylarca baktı
üstüne üstlük biz de orada kaldık aylarca
yedik içtik,çamaşırımız yıkandı,ütümüz yapıldı,banyomuzu olduk,arabalarını istediğimiz gibi kullandık-hatta eşim kaza bile yaptı arabayla-
ama annem 1kg bişey alıp gelsem eve bana kızardı, evin hiçbir masrafını dile getirmedi
kaldı ki annemlerin eline doğru düzgün para kalmıyor.çünkü benim düğün için çektikleri kredi var,kardeşimin okulu ve özel dersi var,
annem hiçbir zaman defneden dert yanmadı
ooo sen baya baya çalıştırmışsın kızı
cnm inşallah siz de kilo alacaksınız
nice 9 kiloları göreceksiniz
sen moralini yüksek tut ki berra da iyi olsun
kızlar buarada sabah birisi eşimin ne zaman geleceğini sormuştu.cevaplamayı unuttum
kısmetse eşim çarşamba günü geliyor.
cumartesi günü ben ankaraya gideceğim.1 hafta ayrı kalacağız sonra tekrar dönüyorum
çok heyecanlıyım
en son seçimlerin olduğu gün görmüştüm adamı.1,5 aydır görmüyorum.
inşallah cnm.İns pzlemistir defme de
ama buralar masalda babası beni öperken hayirrr dio elio beni opuo normalde hiç böyle dgildi
İns defne çok ozlemistirde babasıyla vakit geçirir borazda olsa
Inşallah canim sayenizde yükseliyor moralim.
Esine de kavusuyormussun canim gözün aydin. ay ne heycanli bu kadar ayriliktan sonra kavusmak defne de ozlemistir babasini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canim sayenizde yükseliyor moralim.
Esine de kavusuyormussun canim gözün aydin. ay ne heycanli bu kadar ayriliktan sonra kavusmak defne de ozlemistir babasini
evet cnm allahtan herhangi bir işleme maruz kalmadı yani iğne değmedi. önceden de hastanede bulamamışlardı ben doğum yaptığım özel hastaneye götürmüştüm orda ki bebek hemşiresi almıştı. hata bende direkt oraya gitmeliydim yineama sağlık ocağını aradım ve bebek hemşiresi var dediler yaa
Merhaba kızlar
Gecmıs cok bırıkmıs masallah
Cvp larınız ıcın tesekkur ederım karasızlıgımdan cocuk ıyılesemıycek bır ıkı defa sursem dıyorum bakalım nasıl olacak..
Sabahtan eltım kahvaltıya davet ettı ordaydım sımdı ısler benı beklıyo
Yenı gelen arkadaslar hosgeldınız kasım annelerının yureklerı kocaman gelmek ısteyenlere kapılar acık herzaman dımı kızlar? :)
Herkese tek tek yazmak ısterdım ama zamanım yok cıkmam lazım sevıyorum sızı
Merhaba kızlar
Cvp larınız ıcın tesekkur ederım karasızlıgımdan cocuk ıyılesemıycek bır ıkı defa sursem dıyorum bakalım nasıl olacak..
Yenı gelen arkadaslar hosgeldınız kasım annelerının yureklerı kocaman gelmek ısteyenlere kapılar acık herzaman dımı kızlar? :)
cnm malesef eşim defneyle pek zaman geçirmiyor hemen sıkılıyorayşegül kız masalı çalıştırma bukadar
sayenizde bizim kızlar evde kalacak ha a ha ha ha ha :):).)
şaka bi yana aferin hamarat masala herkonuda örnek maşallah ona:
fundam umarım defnem babaya gider ama ne yapsınki çocuk babası onun için herhangi biri bence.
buda malesef kötü bişey
ama babası sürekli defneyle olmadığı için aslında ola bildiği zamanlarda sürekli defneyle vakit geçirmeli onunla kaliteli zaman geçirsinki defne babaya alışsın yoksa malesef işiniz zor cnm..
cnm ilk defa bu kadar uzak kaldıkCanik esinin is duzeni hep bu sekildemi
zor olmuyormu bu sekile 1.5 ay cok uzun br sure sanki
defneninde ole davranmasonim sebebi o olsa gerek
yada bir ayda bir geliyor.siz ankarada dizen kursaniz ne kadar guzel olur
cnm malesef eşim defneyle pek zaman geçirmiyor hemen sıkılıyor
eve geldiğinde en çok internete girer yada dizi seyreder veya annesiyle vakit geçirmek ister
bu nedenle de defnenin babasıyla çok fazla paylaşımı yok
yani anlayacağın defneyle ben bir aileyiz eşim de kendi ailesiyle bir aile
henüz üçümüz bir aile olamadık
aslında bu konuda çok üzülüyorum çünkü sağlıklı bir baba kız ilişkileri yok
eşim çok seviyor defneyi ama vakit geçirmeye gelince iş değişiyor
cnm ilk defa bu kadar uzak kaldık
genelde 2-3 hafta ayrı kalıyoruz ama hakkariden izmire gelip gitmek zor olduğu için 1,5 ay görüşemedik
bir de sudi arabistana gittiğinde görüşememiştik 1 ay
neyse bu geldiğinde bişey çıkmazsa 3-4 ay birarada olacağız inşallah
Canım eğer takip edoyorsan bizim problemlerimizi biliyorsundur. Yakin şeyler yasiyoruz. Kilosu ne kadar. Hic mi bisey yemiyor. Benim kizim yine sevdigi şeyler olunca az da olsa yiyor. Yemeyen cocuk cok zor canim allah hepimize kolaylik versin
aynen benicim
ohhh ohh negüzel kahvaltılar edildi
ay bende evde olup gezmek istiyom o gün senin bu gün benimyaaaa:
3 4ay yanunuzdami yani artik
e super
Cnm öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Kilosu bir ay önce 8.650 ye kadar düştü.doktor iştah açıcı olarak on gün sipraktin kullanmamız gerektiğini söyledi. Ve vitamin eksikliğimda çıkınca iğne verdi.bunları kullanıp kullanmama konusunda çok kararsız kaldım.ama hiçbir şey yediremeyince kullandım.çok zorlandık. Bunları sonucunda 9 kiloya çıktık şimdi ama tekrar kilosu düşer diye çok korkuyorum.gerçekten iğne vurulurken çok zorlandı.
Merhaba kızlar
cnm malesef eşim defneyle pek zaman geçirmiyor hemen sıkılıyor
eve geldiğinde en çok internete girer yada dizi seyreder veya annesiyle vakit geçirmek ister
bu nedenle de defnenin babasıyla çok fazla paylaşımı yok
yani anlayacağın defneyle ben bir aileyiz eşim de kendi ailesiyle bir aile
henüz üçümüz bir aile olamadık
aslında bu konuda çok üzülüyorum çünkü sağlıklı bir baba kız ilişkileri yok
eşim çok seviyor defneyi ama vakit geçirmeye gelince iş değişiyor
cnm ilk defa bu kadar uzak kaldık
genelde 2-3 hafta ayrı kalıyoruz ama hakkariden izmire gelip gitmek zor olduğu için 1,5 ay görüşemedik
bir de sudi arabistana gittiğinde görüşememiştik 1 ay
neyse bu geldiğinde bişey çıkmazsa 3-4 ay birarada olacağız inşallah
cnm aynı şeyi ben de istiyorum
bol bol misafirim olsun,onları ağırlayım,ben misafirliğe gidiyim
bir sürü arkadaşım olsun ama yok
cnm mutlaka seviyodur ama sadece sevmek yetmiyo işte
biraz zaman geçirmeleri gerekiyo..
akşam eşim tv izliyo nilde yanında eşim sözde hem izleyip hemde nille ilgileniyodu nil 3 kere baba diye seslendi ensonunda resmen çılık attı öyle duydu eşim tabi hemen geldim olaya müdale ettim tv kapatıldı benim tarafımdan sonra önce eşim biraz kızdı
ama sonra nille oynamaya başladılar nil mutlu huzurlu babamızda mutlu oldu tabi nil onunla oynuyo diye ..
benhep gideyim bana kimse gelmesin istiyom dermişim
ha hjaha
şaka tabi
ama gerçekten çok istiyorum bende
bende severim misafir ağırlamayı hele yaptıklarım beyenilince çok hoşuma gidiyo
ay bu arada size söylemişmiydim
bizim amway toplantılarının birinde ben kurabiyelerden yaptımve inanılmaz övgü aldım herks tarif istedi he he he :=:):)
cnm hoşgeldin öncelikle biraz kendinden ve bebeüğinden bahsedersen
zaten bizim yazılarıda okursan burda bi çok bebeğimiz aynı sorunu yaşıyoruz..
Hoşbulduk cnm.cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.ben üniversite okuduğum için gündüzleri kv bakıyor oğluma ama çok uzun süre kalmıyorum iki saat bir gelip doyurmaya uyutmaya çalışıyorum.oğlum şuan 9 kilo.ve boyu 73 cnm. Çok aşırı hareketli.durduğu yerde iki saniye durmuyor.bu aralar iştahı yok.yedirmek için çok zorluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?