- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.921
Canum sipraktin alerji surubudur ve yan etki olarak istah ve uyku yapar
ben kullanmamani tavsiye ederim
bebekler icin formule edilmis mamalar yada vutaminlet kullanmak daha saglikli olabilit
Gece ateslendi canim. Ama cok şükür sabahtan beri cikmadi. Kuzum birisi azi olmak üzere 2 dis patlatmis ama annesi hic farketmemis. E bu ates de normal sanirim.Canim nasil oldu atesiniz
Cnm öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Kilosu bir ay önce 8.650 ye kadar düştü.doktor iştah açıcı olarak on gün sipraktin kullanmamız gerektiğini söyledi. Ve vitamin eksikliğimda çıkınca iğne verdi.bunları kullanıp kullanmama konusunda çok kararsız kaldım.ama hiçbir şey yediremeyince kullandım.çok zorlandık. Bunları sonucunda 9 kiloya çıktık şimdi ama tekrar kilosu düşer diye çok korkuyorum.gerçekten iğne vurulurken çok zorlandı.
Gece ateslendi canim. Ama cok şükür sabahtan beri cikmadi. Kuzum birisi azi olmak üzere 2 dis patlatmis ama annesi hic farketmemis. E bu ates de normal sanirim.
Biz de yeni 9 kg olduk canim. Iyi bi dr a gitmeni tavsiye ederim. Söylediğin ilaclari hic duymadim. Biz fortini diye bi mama basladik ilk sisesini ictik daha. Kullanan arkadaslar cok memnun. Dr una bi sorabilirsin. Bi de balik yagi ve keci boynuzu özü istah acabiliyor. Onlari kullan istersen. Allah kolaylik versin canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
parfüm ve tisort canım hediyelernurayım hoşgeldin
peki hediyeler ne acaba ben merak ettim özel değilse şekerim..
fatmacım yoksun bugün aşk olsun ama budefada ben alınıorum ıh:. (
yaseminim kıyamam ben bal böceğime .
canım çokuzun zaman olmuş ya az buz değil defne de çok ozlemistir eminim kikızlar buarada sabah birisi eşimin ne zaman geleceğini sormuştu.cevaplamayı unuttum
kısmetse eşim çarşamba günü geliyor.
cumartesi günü ben ankaraya gideceğim.1 hafta ayrı kalacağız sonra tekrar dönüyorum
çok heyecanlıyım
en son seçimlerin olduğu gün görmüştüm adamı.1,5 aydır görmüyorum.
evet yani bizde de öyle bazen kv geliyor bazen annem hatta kv daha çok bakmistirfundacım kimin annesi müsaitse o bakar öyle o bakar bu bakar olurmu
ankaradaykende annen baktı sonuçta dimi ama..
cnm mutlaka seviyodur ama sadece sevmek yetmiyo işte
biraz zaman geçirmeleri gerekiyo..
akşam eşim tv izliyo nilde yanında eşim sözde hem izleyip hemde nille ilgileniyodu nil 3 kere baba diye seslendi ensonunda resmen çılık attı öyle duydu eşim tabi hemen geldim olaya müdale ettim tv kapatıldı benim tarafımdan sonra önce eşim biraz kızdı
ama sonra nille oynamaya başladılar nil mutlu huzurlu babamızda mutlu oldu tabi nil onunla oynuyo diye ..
benhep gideyim bana kimse gelmesin istiyom dermişim
ha hjaha
şaka tabi
ama gerçekten çok istiyorum bende
bende severim misafir ağırlamayı hele yaptıklarım beyenilince çok hoşuma gidiyo
ay bu arada size söylemişmiydim
bizim amway toplantılarının birinde ben kurabiyelerden yaptımve inanılmaz övgü aldım herks tarif istedi he he he :=:):)
parfüm ve tisort canım hediyeler
canım çokuzun zaman olmuş ya az buz değil defne de çok ozlemistir eminim ki
evet yani bizde de öyle bazen kv geliyor bazen annem hatta kv daha çok bakmistir
ooo becerikli hatun masallqh
Biz de yeni 9 kg olduk canim. Iyi bi dr a gitmeni tavsiye ederim. Söylediğin ilaclari hic duymadim. Biz fortini diye bi mama basladik ilk sisesini ictik daha. Kullanan arkadaslar cok memnun. Dr una bi sorabilirsin. Bi de balik yagi ve keci boynuzu özü istah acabiliyor. Onlari kullan istersen. Allah kolaylik versin canim
Âmin cnm.allah sanada kolaylık versin.Fortini mamayı bende deneyeceğim inş. Keçiboynuzu pekmez içiriyorum.ama bugün Özüne başlayacağım.
Dr rapor cikartinca devlet bi kismini karşılıyor canim yoksa pahalıymis sanirim. Reçetesiz satılıyor mu bilmiyorum yani normal mama degil. Inşallah iyi gelir kuzularimiza da toparlanir lar
İnş.cnm mamanın tadı nasıl? Yani severek içiyor mu bebeğin?
Malesef zorla icirdik bi sisenin yarısını. Tutup zorla agzina kasik kasik veriyorum aglaya bagira icticikolatali almis babasi. Eczaneler siparisle getiriyormus muzlu siparis etmiş yarin sabah gelecekmis. Inşallah onu sever yoksa yandik valla
Kızlar biz hastaneye yatmadan önce tavuk çıkarmıştım. Pisireyim diye. O gun hastaneye yatinca esime dedim bozulmasın eve gidince pisir ye diye. Firinds pisirmis ama firinin halini gormelisiniz hayatımda böyle biseyle karsilasmadim. Kac gündür silecem firsat bulamiyordum. Biraz once sildim ama bi ara cikarip atasim geldi firini. Her tarafi yag olmus bi de kapkara olmuş. Nasil bu hale gelmis olabilir sizce? Soruyorum normal koydum pisirdim diyor.
bu bir buçuk yaş aşısı 2 gün ateş yapıyo ya haberiniz olsun.
Su kundak işini deniycem songül:)) ay cok komik yaa. Bizde de tutuyormus bi de:)Kundak yap:)...........
Ben de cok sogudum valla kollarım ağrıyorAy zateb bu ara taviga bir takintim var bak simdi heptej sogidum
Su kundak işini deniycem songül:)) ay cok komik yaa. Bizde de tutuyormus bi de:)Kundak yap:)...........
Ben de cok sogudum valla kollarım ağrıyorAy zateb bu ara taviga bir takintim var bak simdi heptej sogidum
Su kundak işini deniycem songül:)) ay cok komik yaa. Bizde de tutuyormus bi de:)
Ben de cok sogudum valla kollarım ağrıyor
Ay nasil temizlendimi.bari...
ay insalla ise yarar ay cok gulerim ras cok komuk oluyor kocaman bur bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?