2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canum sipraktin alerji surubudur ve yan etki olarak istah ve uyku yapar
ben kullanmamani tavsiye ederim
bebekler icin formule edilmis mamalar yada vutaminlet kullanmak daha saglikli olabilit

Evet bende tereddüt ettim.ama ilaçların yan etkilerinide tedavi amaçlı bir süre kullanılabiliyor dedi.bende zaten bıraktım artık kullanmıyorum.mama da içmiyor ki. Vitamin olarak ne kullanıyorsun cnm?

hoşgeldiniz kızlar ... bugün ara ara baktığım için pek adapte olamadım... ama yemeyen çocuk dendiğinde arkadaşların sayacağı isimlerin ilk sıralarında benim kızım yer alır sanırım burdan çok fikirler aldım çok yardımcı oldu kızlar sağolsun. bazısı bizde işe yaradı bazısı yaramadı. ama burası gerçekten insanı bilgilendiren bi platform oldu. hepiniz çok sağolun kızlar çok başınızı ağrıttım bu konuda. şu sıralar iştahımız biraz daha ii balık yağı ve keçiboynuzu özü bizde bi nebze olsun işe yaradı sanırım. ayrıca nurayımın gönderdiği videolarında hakkını vermek gerek.:) öyle yada böle artık tek lokma boğazımızdan geçmeden akşam etmiyoruz şükürler olsun. buarada 2 yaş sendromu sağolsun bizede erken geldi. gerçi nette 18-36 ay arası dio tam zamanı sanırım. ama geç gelse fena olmazdı hani:) çünkü sadece kendisi yemek yemek istio bana izin vermio artık ne yese kar. buna şükür.hepinizi ve meleklerinizi seviorummmm

Canim nasil oldu atesiniz
Gece ateslendi canim. Ama cok şükür sabahtan beri cikmadi. Kuzum birisi azi olmak üzere 2 dis patlatmis ama annesi hic farketmemis. E bu ates de normal sanirim.

Biz de yeni 9 kg olduk canim. Iyi bi dr a gitmeni tavsiye ederim. Söylediğin ilaclari hic duymadim. Biz fortini diye bi mama basladik ilk sisesini ictik daha. Kullanan arkadaslar cok memnun. Dr una bi sorabilirsin. Bi de balik yagi ve keci boynuzu özü istah acabiliyor. Onlari kullan istersen. Allah kolaylik versin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katreinur cnm çk geçmiş olsun temiz çıkmış anladığım kadarıyla sonuçlar şükürler olsun. inş mama etkisini gösterir dahada çabuk toplar berracık

nurayım hoşgeldin
peki hediyeler ne acaba ben merak ettim özel değilse şekerim..
fatmacım yoksun bugün aşk olsun ama budefada ben alınıorum ıh:.(

yaseminim kıyamam ben bal böceğime .
parfüm ve tisort canım hediyeler
canım çokuzun zaman olmuş ya az buz değil defne de çok ozlemistir eminim ki
fundacım kimin annesi müsaitse o bakar öyle o bakar bu bakar olurmu
ankaradaykende annen baktı sonuçta dimi ama..
evet yani bizde de öyle bazen kv geliyor bazen annem hatta kv daha çok bakmistir

ooo becerikli hatun masallqh

güle güle kullan hediyelerini cnm
evet cnm baya zaman oldu, inşallah özlemiştir
bakalım çarşamba günü göreceğiz
cnm zaten insanın torunu olunca böyle şeyleri sorun etmemesi lazım ama malesef işte
inşallah ben bakamam der diyorum, kendiliğinden söylesin.çünkü ben başkasına vermek istediğimde karşı çıkıyor ama söylenmekten de geri kalmıyor.o bakmazsa hiç olmazsa minnetim de olmaz.gerçi huyumu biliyorum ben yine yumuşak davranırım ama neyse.

Biz de yeni 9 kg olduk canim. Iyi bi dr a gitmeni tavsiye ederim. Söylediğin ilaclari hic duymadim. Biz fortini diye bi mama basladik ilk sisesini ictik daha. Kullanan arkadaslar cok memnun. Dr una bi sorabilirsin. Bi de balik yagi ve keci boynuzu özü istah acabiliyor. Onlari kullan istersen. Allah kolaylik versin canim

Âmin cnm.allah sanada kolaylık versin.Fortini mamayı bende deneyeceğim inş. Keçiboynuzu pekmez içiriyorum.ama bugün Özüne başlayacağım.

Yasemincin sagol canım. Inşallah icerse etkisini gosterecek. Ama 200 ml lik bi mama günde iki şişe nasil icsin berra. Zaten o kadar süt icse kilo alir ki benim kizim:)

Nuraycim hediyelerini Güle güle kullan canım

Dr rapor cikartinca devlet bi kismini karşılıyor canim yoksa pahalıymis sanirim. Reçetesiz satılıyor mu bilmiyorum yani normal mama degil. Inşallah iyi gelir kuzularimiza da toparlanir lar

Kızlar biz hastaneye yatmadan önce tavuk çıkarmıştım. Pisireyim diye. O gun hastaneye yatinca esime dedim bozulmasın eve gidince pisir ye diye. Firinds pisirmis ama firinin halini gormelisiniz hayatımda böyle biseyle karsilasmadim. Kac gündür silecem firsat bulamiyordum. Biraz once sildim ama bi ara cikarip atasim geldi firini. Her tarafi yag olmus bi de kapkara olmuş. Nasil bu hale gelmis olabilir sizce? Soruyorum normal koydum pisirdim diyor.

İnş.cnm mamanın tadı nasıl? Yani severek içiyor mu bebeğin?

İnş.cnm mamanın tadı nasıl? Yani severek içiyor mu bebeğin?

Malesef zorla icirdik bi sisenin yarısını. Tutup zorla agzina kasik kasik veriyorum aglaya bagira icti cikolatali almis babasi. Eczaneler siparisle getiriyormus muzlu siparis etmiş yarin sabah gelecekmis. Inşallah onu sever yoksa yandik valla

Kundak yap:)...........

Ay zateb bu ara taviga bir takintim var bak simdi heptej sogidum

Su kundak işini deniycem songül:)) ay cok komik yaa. Bizde de tutuyormus bi de:)

Ben de cok sogudum valla kollarım ağrıyor

Ay nasil temizlendimi.bari...

ay insalla ise yarar ay cok gulerim ras cok komuk oluyor kocaman bur bebek

Ay nasil temizlendimi.bari...

ay insalla ise yarar ay cok gulerim ras cok komuk oluyor kocaman bur bebek

Eh işte tam istedigim gibi olmadi ya idare eder şimdilik.

Malesef yaramadı işe. Bi kaşığı zorla verdim sonra basladi aglamaya. Ama cok tatli oldu ya koca bebek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…