- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.941
Yaseminim ya benimde hep aklimda kitap okumak kac tanede kitap almistim erene hatra birini markette kendi aldi bende dayanamadim onuda almistim ama gel gor okumaya vaktim olmadi bende cok ojumak istiyorum bakalim.Bu arada su emzirmeyi biraktirma olayini sonra ayri yazicam canim simdi vakit yok.
Ozcanan bakicinin cilek hakkinda dedigi yani sana soylemesi biraz garip olmustur senin icin ama bide su tarafindan bak ranayi nekadar dusunuyo onu gercekten onemsiyo demekki.
Masalgibi canim seninde yazdigina guldum ne yalan soyliyim anne sutu bozulurmu hic zaten onlar emdikce sut olusuyo bende gunduz bikere sag gogsumu emziriyorum okadar anne sutu bu canim gece gunduz tazecik.
Songul ve gulden attiginiz yazdiginiz yazi ve linke bakamadim musait oldugumda bakicam kizlar.
Bu arada varya bi msj yazip cikmistim bidaha yazamadim yoklugumu hic anlamamissiniz cok uzuldum ya oysaki hergun duzenli yaziyorum nerdeyse hic farkina varmamissiniz kac tanede sayfa birikmis bu saate kadar uykulu gozlerle zor okudum ama varligimla yoklugum ayni heralde belki yarin girmem gerci farketmessiniz ama yinede yazmis olayim.:-(
Sagol canim.Net olmayincada zor oluyo ben bide yazip yollamistim tam ikinciyide yazdim yollayamadim daha cok icimde kaldi soylemek istediklerim.asya nasil gunduz emzirmiyosun diymi artik alistimi.
Kızlar biz hastaneye yatmadan önce tavuk çıkarmıştım. Pisireyim diye. O gun hastaneye yatinca esime dedim bozulmasın eve gidince pisir ye diye. Firinds pisirmis ama firinin halini gormelisiniz hayatımda böyle biseyle karsilasmadim. Kac gündür silecem firsat bulamiyordum. Biraz once sildim ama bi ara cikarip atasim geldi firini. Her tarafi yag olmus bi de kapkara olmuş. Nasil bu hale gelmis olabilir sizce? Soruyorum normal koydum pisirdim diyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar hayırlı günler herkese
hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun eşim bu sene beni çok sasirtti hem.kendi hemde elif versin diye hediye almış çok mutlu etti beni
pazar akşamı anneme geçtik dunde oradaydık akşam geldik eve ablamlar falan.hepimiz toplandık eğlendik çok.güzeldi ve benim temizlik bugüne kaldı bugün evi temizliyirum yani gülden doğru tahmin
yeni arkadaslarimiz hosgelmisler afa gtirmisler
mdrcnn geçmiş olsun canım ablaminda serçe parmağının ucu kesilmisti parmak kendini yeniledi ama keşke bi dr falan gitseydin mikrop kapmasin ve kv yaptiklarinada üzülme sen esinle arani sıcak tut her zaman
funda defnenin yaptilarini okuyunca çok uzuluyorum bende ama onun geleceği için çalışıyorsun sonuçta ve kv yede pes diyorum yani
gülden nilime de bak sen ben diyen dillerini yerim onun
yasemin kiyamam ben zeynebime elleme diyen dillerini de yerim bizim.hastanede bile damar bulamiyorlar çocuğun canı yandigiyla kalıyor
karteinur canım ins mamayi ver berrak bu günlerde geçecek yıpratma kendini
wavscim alp napiyor bugün başvuru yapacakmissin hadi hayirlisi bakalım
beni elifte çilek kivi ve cikolata yediğinde vucudunda bi.kaç tane minik taneler cikiyor ve yüzünde de iki güne geçiyor ben de çok az veriyorum rahatsız etmesin diye
fatma sinavlar birer birer bitiyor Allah yardımcın olsun
betül erdem formundaymis gece ugrastirmis annesini
sibel evde durumlar nasıl
masalgibi ise gittiğimde elifte gündüz ememiyor hatta bi meme geceye kalıyor süt bekledikce daha doyurucu olurmus yaglanirmis diye duydum ben
bebeciklerimiz sendroma girmiş hadi ins sıkıntısız çabucak anlatırlar bu gunleri
Ah bir sendromcanda sendemi var annesi
ay arasta emzik cok seviyor ama ben aglayinca birde uyuyacagi zaman veriyorum
Dedigun gibi aras cok komuk ay ne suratlar deniyor varya
hedıyelerın ne bılmyorum ama gule gule kullan canım
basvuru yaptım canım hayırlısı artık
Temmuza kadar dvam da kv hazıranın basında gıdecek allahtan dayanamıyorum artık canım sınırler laçka oldu bende artık
Kuzum herşeye değersin 💝
ben hıc sevmedım bu sendromu:18:
bende senın gıbı verıyodm canım ama gun ıcındede ıstyor artık kendı alıyo yada
kızlar buarada sabah birisi eşimin ne zaman geleceğini sormuştu.cevaplamayı unuttum
kısmetse eşim çarşamba günü geliyor.
cumartesi günü ben ankaraya gideceğim.1 hafta ayrı kalacağız sonra tekrar dönüyorum
çok heyecanlıyım
en son seçimlerin olduğu gün görmüştüm adamı.1,5 aydır görmüyorum.
Kız herkese gelmiş hediye bana yok :-(
Bu ay gün sırası bende cumartesi kendime anneler günü hediyesi alacam
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al benden de o kadar yedek emzigi var iki tane yerini bulmuş değiştirip değiştirip emiyo
Emmis diyo bulamadıği zaman ama bunu genelde uykusu gelince yapıyo
Ben gidiyorum ders çalışmaya wavvs senin geçmiş bitmez
Kızlar biz hastaneye yatmadan önce tavuk çıkarmıştım. Pisireyim diye. O gun hastaneye yatinca esime dedim bozulmasın eve gidince pisir ye diye. Firinds pisirmis ama firinin halini gormelisiniz hayatımda böyle biseyle karsilasmadim. Kac gündür silecem firsat bulamiyordum. Biraz once sildim ama bi ara cikarip atasim geldi firini. Her tarafi yag olmus bi de kapkara olmuş. Nasil bu hale gelmis olabilir sizce? Soruyorum normal koydum pisirdim diyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm hoşgeldin öncelikle biraz kendinden ve bebeüğinden bahsedersen
zaten bizim yazılarıda okursan burda bi çok bebeğimiz aynı sorunu yaşıyoruz..
Hoşbulduk cnm.cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.ben üniversite okuduğum için gündüzleri kv bakıyor oğluma ama çok uzun süre kalmıyorum iki saat bir gelip doyurmaya uyutmaya çalışıyorum.oğlum şuan 9 kilo.ve boyu 73 cnm. Çok aşırı hareketli.durduğu yerde iki saniye durmuyor.bu aralar iştahı yok.yedirmek için çok zorluyorum.
mutlaka yiyecektir zamanla annesi
ama yemeye çocuk zor gerçekten..
allah yardımcın olsun umarm en kısa zamanda yer cn
ama keçi boynuzu özünü deneye bilirsin hem bağaşıklığı güçleniyo hemde işta arttırıyo..
hoşgeldiniz kızlar ... bugün ara ara baktığım için pek adapte olamadım... ama yemeyen çocuk dendiğinde arkadaşların sayacağı isimlerin ilk sıralarında benim kızım yer alır sanırımburdan çok fikirler aldım çok yardımcı oldu kızlar sağolsun. bazısı bizde işe yaradı bazısı yaramadı. ama burası gerçekten insanı bilgilendiren bi platform oldu. hepiniz çok sağolun kızlar çok başınızı ağrıttım bu konuda. şu sıralar iştahımız biraz daha ii balık yağı ve keçiboynuzu özü bizde bi nebze olsun işe yaradı sanırım. ayrıca nurayımın gönderdiği videolarında hakkını vermek gerek.:) öyle yada böle artık tek lokma boğazımızdan geçmeden akşam etmiyoruz şükürler olsun. buarada 2 yaş sendromu sağolsun bizede erken geldi. gerçi nette 18-36 ay arası dio tam zamanı sanırım. ama geç gelse fena olmazdı hani:) çünkü sadece kendisi yemek yemek istio bana izin vermio artık ne yese kar. buna şükür.hepinizi ve meleklerinizi seviorummmm
ayyy bende nili besleyemiyorum artık benm yicem diyooooo:
akşam barbunya
yedik suyuna ekmekle bandı..
bu bir buçuk yaş aşısı 2 gün ateş yapıyo ya haberiniz olsun.
çok şükür biz vukaatsız atlatıyoruz aşıyı galiba ateşimiz yok umarım herkes öyle atlatır..
parfüm ve tisort canım hediyeler
canım çokuzun zaman olmuş ya az buz değil defne de çok ozlemistir eminim ki
evet yani bizde de öyle bazen kv geliyor bazen annem hatta kv daha çok bakmistir
ooo becerikli hatun masallqh
güle güle kullan tatlım..
güle güle kullan hediyelerini cnm
evet cnm baya zaman oldu, inşallah özlemiştir
bakalım çarşamba günü göreceğiz
cnm zaten insanın torunu olunca böyle şeyleri sorun etmemesi lazım ama malesef işte
inşallah ben bakamam der diyorum, kendiliğinden söylesin.çünkü ben başkasına vermek istediğimde karşı çıkıyor ama söylenmekten de geri kalmıyor.o bakmazsa hiç olmazsa minnetim de olmaz.gerçi huyumu biliyorum ben yine yumuşak davranırım ama neyse.
ay evet keşke öyle bşişey yapsa
amna sen böyle iyi niyetli olduğun sürece onun senin kıymetini anlıyacağı yok cnm..
cnm eşim bir türlü çocuk oyalamayı beceremedi
eşim herşeyden çabuk sıkılır sağolsun kv el bebek gül bebek büyütmüş,her dediğini yapmış ve sonuç bu
şimdi çocuğu oyalamasını istediğimde 5 dakika maksimum oyalama süresidr
tabi bu nedenle defne de babasını pek benimseyemiyor
dediğim gibi defneyle ben bir aileyiz eşimle de ailesi bir aile
eşim bir türlü bize dahil olamıyor malesef.
kaynım bile eşimden daha çok ilgilenir defneyle
malesef herşeye tek başıma koşturuyorum
belki yanınızda sürekli olsa bunu daha iyi anlar diyecem ama
2. çocuğu istemesini biliyo
negüzel iş çocukla herşeyle eşin ilgilensin sen çocuğumvar hatta çocuklarımvar diye böbürlen
o çocuklara hem anne hem baba sevgisiveremedikten sonra ne gerek var bende onu anlamıyorum..
nil biz yemek yerken anne gel baba geldiye ikimizide sandaliyeden kaldırıyo
ve ikimizde yerimizden kalkınca bi gülüş atıyo anlatamam..
yani o sevgiyi 2 kişiden hissediyo ve çok mutlu oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?