2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canım çilek konusunda haklısın ama ışte kimse kendine laf kondurmuyo /misal ben /

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bim den güldal in yağçözünu al bi ton marka denedim onun kadar çözenini görmedim
Bi de direk yağ çöz var ama o biraz yüzeye zarar veriyo gibi

hedıyelerın ne bılmyorum ama gule gule kullan canım
basvuru yaptım canım hayırlısı artık

hedıyelerın ne bılmyorum ama gule gule kullan canım
basvuru yaptım canım hayırlısı artık

Kız herkese gelmiş hediye bana yok :-(
Bu ay gün sırası bende cumartesi kendime anneler günü hediyesi alacam

ben hıc sevmedım bu sendromu:18:
bende senın gıbı verıyodm canım ama gun ıcındede ıstyor artık kendı alıyo yada

Al benden de o kadar yedek emzigi var iki tane yerini bulmuş değiştirip değiştirip emiyo
Emmis diyo bulamadıği zaman ama bunu genelde uykusu gelince yapıyo

ben sormustum canım hadı gozunaydın dıyeyım cok ayrı kaldınız bu ara
ama olmadıkı o gelıyo sen gıdıyosun

Ben gidiyorum ders çalışmaya wavvs senin geçmiş bitmez

Al benden de o kadar yedek emzigi var iki tane yerini bulmuş değiştirip değiştirip emiyo
Emmis diyo bulamadıği zaman ama bunu genelde uykusu gelince yapıyo

bı ara neguzel bırakmıstı ben tekrar alıstrdım alıstırmz olaydım nasıl bıraktrcm bılmem
onun emmıs dıyen ağzını yerım:)

Yaa bi geçmiş yapayım dedim yazılar abuk subuk çıkıyo arsda sayılar falan var. ..sifre cozuyorm sanki))
Ama berra iyiymis sevindim

Fatmacm kolay gelsin az kaldı

Nuraycm ii gidiyo diyelim ii olsun us yermde sıkıntı yok cok sukur düzene girdi kadadengi bi arkadas geldi yeni ii oldu...evde ii esimle daha iyiyiz masallah diyeym de. ...

Yeni Gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Ayy bnm kocis de ayakkabı aldı. ..aksam diyo ku bu anneler gunu icindi))ama aslinda Bnmde ona almam lazımdı sanki o olmasaydi ben anne olamazdm kiii...

Kızlar meryemde sendrona girdi sanırım uc gündür kök söktürüyo...gündüz gayet güzel duruyoms ama biz eve gelince bi sinir bi tafra gormenz lazm nasil davransak bilemedk

Fundacm seni cok ii anliyorum ayri kalmk o kadar zor ki...Allah kavustrsun inşallah

Songul ablaaaa maşallah aras pasa ya yaaaa disler de tamamlanmışss ohhh hayat size güzel. .bizim saha 8 tanecik varrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler arkadaslar esim bu hafta evde isleri biraz durgun diye yillik izine cikardilar zaten 3hafta kullanmis oldu geriye bir haftamiz kaldi yillik izinden onunlada napicaksak artik cok az kaldi bugunde piknige gittik ereni tutabilene askolsun hep kostu durdu bayir yerlerden falan nasil cikiyo ya hicte aliskin degil aslinda ama surekli elimi birakip kostu bende arkasindan tabi iyice yorulmus aksam hep agladi yorgunluktan uykusu geldi bende 9gibi uyuttum bakalim gece napicak gecmisi okuyamadim herkes iyidir umarim bende ders calisiyodum ama gozlerim kapaniyo yaticam artik napayim yarin calisirim esim evdeyken baksin erene. iyi geceler herkese.

işte tavuğun sonuçları
yanlış anlaşılmak istemiyorum
ama amwayın fırın temizleyicisin üzerinede bişey ytanımıyorum
yakınında varsa amway yapan birileri cnm mutlaka almalısın farkı göreceksin..
öyle ovalamıyosun fırçasıvar sürüyosun yarımsaat sonra sadece siliyosun okadar..

günaydın arkdaşlar.anneler günü hediyesi konusu açılmış bence boş verin kocişleri bebeklerimiz büyüyüp bize hediye aldıklarında daha tarifsiz benim kızım çok sevdiğim bir tokam kırılmıştı onu tamir etmiş (yamuk yumuk bantlamış)annecim bu senin anneler günü hediyen yarında bi çikolata alırım yeter demi demesinmi eşimden pırlanta gelse bu kadar mutlu etmezdi beni.buarada cumartesi günü yusuf binanın siteye açılan kapısından dikkatsizliğimiz yüzünden 4 basamak yuvarlandı evden çıkarken tam onoktaya geldiğimizde bi bağırıyo tutun beni diye zaten kafa falan sıyrıldı hep artık nasıl acı cekmişse düştüğü yeri unutmuyo düştüğünde çok ağlamıştım ama sabahları o halini görünce çok komiğime gidiyo.sabahta ablasının sevdiği çikolatalardan ağladı istedi bu arada benimki 05:30 da ayakta sizde durum ne neyse bende verdim çikolatadan abla yok ya rahat yesin dedim yarısını yemiş yarısınıda uyuyan ablasının ağzına sokmaya çalışırken yakaladım,kardeş olmak çok farklı ya....tek çocuklular lütfen ikinciyi düşünün ve arayı çok uzatmayın paylaşımları daha çok oluyo.optum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…