- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.961
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir.
biz çok şükür ateşsiz bi gece geçirdik .
ama gecenin 4ünde kalkıp 1 saat boyunca
anneee atta aneee atta deyip durdu
benden6 7 kere su isteyip birer yudum içip bıraktı
sanıyorum özelleklikle yapıyo süt vermediğim için..
günaydın arkdaşlar.anneler günü hediyesi konusu açılmış bence boş verin kocişleri bebeklerimiz büyüyüp bize hediye aldıklarında daha tarifsiz benim kızım çok sevdiğim bir tokam kırılmıştı onu tamir etmiş (yamuk yumuk bantlamış)annecim bu senin anneler günü hediyen yarında bi çikolata alırım yeter demi demesinmi eşimden pırlanta gelse bu kadar mutlu etmezdi beni.buarada cumartesi günü yusuf binanın siteye açılan kapısından dikkatsizliğimiz yüzünden 4 basamak yuvarlandı evden çıkarken tam onoktaya geldiğimizde bi bağırıyo tutun beni diye zaten kafa falan sıyrıldı hep artık nasıl acı cekmişse düştüğü yeri unutmuyo düştüğünde çok ağlamıştım ama sabahları o halini görünce çok komiğime gidiyo.sabahta ablasının sevdiği çikolatalardan ağladı istedi bu arada benimki 05:30 da ayakta sizde durum ne neyse bende verdim çikolatadan abla yok ya rahat yesin dedim yarısını yemiş yarısınıda uyuyan ablasının ağzına sokmaya çalışırken yakaladım,kardeş olmak çok farklı ya....tek çocuklular lütfen ikinciyi düşünün ve arayı çok uzatmayın paylaşımları daha çok oluyo.optum hepinizi
günaydın arkdaşlar.anneler günü hediyesi konusu açılmış bence boş verin kocişleri bebeklerimiz büyüyüp bize hediye aldıklarında daha tarifsiz benim kızım çok sevdiğim bir tokam kırılmıştı onu tamir etmiş (yamuk yumuk bantlamış)annecim bu senin anneler günü hediyen yarında bi çikolata alırım yeter demi demesinmi eşimden pırlanta gelse bu kadar mutlu etmezdi beni.buarada cumartesi günü yusuf binanın siteye açılan kapısından dikkatsizliğimiz yüzünden 4 basamak yuvarlandı evden çıkarken tam onoktaya geldiğimizde bi bağırıyo tutun beni diye zaten kafa falan sıyrıldı hep artık nasıl acı cekmişse düştüğü yeri unutmuyo düştüğünde çok ağlamıştım ama sabahları o halini görünce çok komiğime gidiyo.sabahta ablasının sevdiği çikolatalardan ağladı istedi bu arada benimki 05:30 da ayakta sizde durum ne neyse bende verdim çikolatadan abla yok ya rahat yesin dedim yarısını yemiş yarısınıda uyuyan ablasının ağzına sokmaya çalışırken yakaladım,kardeş olmak çok farklı ya....tek çocuklular lütfen ikinciyi düşünün ve arayı çok uzatmayın paylaşımları daha çok oluyo.optum hepinizi
günaydın tatlım yerim onun su isteyen dillerini. olcak bunlar annesi sende kuzumu sütten ayırıon ama:)
ama çok şükür ateşsiz bi gece herşeye bedel...
günaydın tatlım ay çok duygulandım kızının hediyesi gerçekten hiç bişeye değişilmez ömür boyu saklanacak bi hediye olmuş...maşallah... oğluşunda çok tatlı yaa bence de bi sağlık problemi yoksa kesinlikle ikinci çocuk olmalı. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bizde bir yaşa kadar sabah namazında ayaktaydık sonra 6 da kalkmaya başladı şu son günler saat yedi yada altı buçuk gibi uyanıo çok şükür bugünleri gördük darısı size inş.
buarada herkese günaydın kızlarrrrr.... bugün çok iç karartan bi haberle uyandık 201 işçinin ölüm haberi.rabbim ailelerine sabır versin inş.
günaydın cnm aynen ateş olmaması beni çok mutlu etti.
bu arada
o 201 bide daha devamı gelecek gibi
alahım ailelerine sabır versin onlada rahmet eylesin
insanlar ne şartlarda çalışıyolar..
aynen cnm yaa çok zor. rabbim sabır versin inş. sayıları artmaz...
ikinci çocuk için süper dadıyı baz almayınız lütfen onlar istisnai durumlar. sen songülüme bak beni ye bak cansudeye bakkkk:) ha ha
Gunaydin herkesee kizlar ins herkes iyidir
Somada 201 insanimizi kaybettik sabah duydugumda sok oldum cok cok cok uguldum rabbim ailesine sabir mekanlarini cennet eylesin basimiz sagolsun TUrkiye......
ha ha ha :)
gümnaydın cnm allahım sabırlar versin..
Günaydın hanımlar somada yasamanı yitirenlere Allah rahmet eyledın ailelerıne sabır versın.
Gelelım soruma :) kuzulara kahvaltıda neler yedırıyosunuz. Bızde ceydanın yumurta alerjısı oldugu için fazla yumurta yedıremıyorum. Peynırde yemek ıstemıyo ne yapabılırım kahvaltı için
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm efecik nasıl eşin nasıl olduGunaydin canim amin canim cok uzucu
Kahvalti olarak tost yapabilirsin domatesli peynirli salatalik patates kizartabilirsin firinds yagsiz olur hem
günaydın cnm kahvaltı bizde hala kara listede.. menemen olur tost olur .. mücürüm var :) bol maydonoz doğra bi tane soğan rendele baharatını tuzunu koy üstüne yumurta kır güzelce çırp. yağı kızdırdığın tavaya boşalt düzle omlet gibi. alt üst pişir. afiyet olsun.ağırlık maydonoz oluo ama çok lezzetli oluo.Günaydın hanımlar somada yasamanı yitirenlere Allah rahmet eyledın ailelerıne sabır versın.
Gelelım soruma :) kuzulara kahvaltıda neler yedırıyosunuz. Bızde ceydanın yumurta alerjısı oldugu için fazla yumurta yedıremıyorum. Peynırde yemek ıstemıyo ne yapabılırım kahvaltı için
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm iyiyiz çok şükür sizde ne var neyok elifim nasılgünaydın arkadaşlar
guldencim ay darısı başımıza ne güzel atessiz bi gece gecirmissiniz ee zor alıştığı şeyi birakmasi atta diye gezmeye gitmek.istiyor sandim ben su mu istiyormuş
yasemin günaydın tatlım naber
cansude çok güzel gerçekten iki kardeşin birbirleri ile bu kadar.bağlı olmasi kizinin hediyesi de gerçekten çok anlamlı
Günaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik kızımla
bugün değişik bir tarif denedim hoşumuza gitti masal çok sevdi
patatsi soğanı rendele kasar rendele 1yumurta kir maydanoz dereotu baharat köy
un la kıvamını ayarla çok katı olmasinteflon tavaya yay yogurdugun karisimi
kizarinca alt üst tamandirrrrr az yağda yetio kısık ateste kapağı olan bir tavada agzi kapalı kızartın
bayıldık biz
ikinci çocuk için süper dadıyı baz almayınız lütfen onlar istisnai durumlar. sen songülüme bak beni ye bak cansudeye bakkkk:) ha ha
Somada 201 insanimizi kaybettik sabah duydugumda sok oldum cok cok cok uguldum rabbim ailesine sabir mekanlarini cennet eylesin basimiz sagolsun TUrkiye......
Dun aksam beni nin kurabiyesini yaptim simdi firina attim insallah bu sefer olacak misafirim var bugun cunku
dilekçim kurabiyeleri fazla tutma fırında unutma 190 derece ben 14 dakika tutuyortum
kurabiyelerin üzeri yumuşak olacak yani iyice sertleşmesini bekleme sakın..
Dun aksam beni nin kurabiyesini yaptim simdi firina attim insallah bu sefer olacak misafirim var bugun cunku
Günaydın hanımlar somada yasamanı yitirenlere Allah rahmet eyledın ailelerıne sabır versın.
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın arkadaşlar
guldencim ay darısı başımıza ne güzel atessiz bi gece gecirmissiniz ee zor alıştığı şeyi birakmasi atta diye gezmeye gitmek.istiyor sandim ben su mu istiyormuş
yasemin günaydın tatlım naber
cansude çok güzel gerçekten iki kardeşin birbirleri ile bu kadar.bağlı olmasi kizinin hediyesi de gerçekten çok anlamlı
Günaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik kızımla
bugün değişik bir tarif denedim hoşumuza gitti masal çok sevdi
patatsi soğanı rendele kasar rendele 1yumurta kir maydanoz dereotu baharat köy
un la kıvamını ayarla çok katı olmasinteflon tavaya yay yogurdugun karisimi
kizarinca alt üst tamandirrrrr az yağda yetio kısık ateste kapağı olan bir tavada agzi kapalı kızartın
bayıldık biz
kız niye benden alıntı yapıon kurabiye mesajında. yoksa bana bişey mi demek istiyon ha ha:)
günaydın cnm efecik nasıl eşin nasıl oldu
günaydın cnm kahvaltı bizde hala kara listede.. menemen olur tost olur .. mücürüm var :) bol maydonoz doğra bi tane soğan rendele baharatını tuzunu koy üstüne yumurta kır güzelce çırp. yağı kızdırdığın tavaya boşalt düzle omlet gibi. alt üst pişir. afiyet olsun.ağırlık maydonoz oluo ama çok lezzetli oluo.
günaydın cnm iyiyiz çok şükür sizde ne var neyok elifim nasıl
günaydın tatlım tarif güzelmiş denenmeli afiyet olsun kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?