2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir.
biz çok şükür ateşsiz bi gece geçirdik .
ama gecenin 4ünde kalkıp 1 saat boyunca
anneee atta aneee atta deyip durdu
benden6 7 kere su isteyip birer yudum içip bıraktı
sanıyorum özelleklikle yapıyo süt vermediğim için..

günaydın tatlım yerim onun su isteyen dillerini. olcak bunlar annesi sende kuzumu sütten ayırıon ama:)
ama çok şükür ateşsiz bi gece herşeye bedel...

günaydın tatlım ay çok duygulandım kızının hediyesi gerçekten hiç bişeye değişilmez ömür boyu saklanacak bi hediye olmuş...maşallah... oğluşunda çok tatlı yaa bence de bi sağlık problemi yoksa kesinlikle ikinci çocuk olmalı. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bizde bir yaşa kadar sabah namazında ayaktaydık sonra 6 da kalkmaya başladı şu son günler saat yedi yada altı buçuk gibi uyanıo çok şükür bugünleri gördük darısı size inş.
buarada herkese günaydın kızlarrrrr.... bugün çok iç karartan bi haberle uyandık 201 işçinin ölüm haberi.rabbim ailelerine sabır versin inş.

günaydın cnm ohhh hediye bencede çok anlamlı olmuş.. cnm ben süper dadıyı izlediğimde 2. çocuğa kesinlikle hayır diorummmm:

günaydın cnm aynen ateş olmaması beni çok mutlu etti.
bu arada
o 201 bide daha devamı gelecek gibi
alahım ailelerine sabır versin onlada rahmet eylesin
insanlar ne şartlarda çalışıyolar..

günaydın cnm aynen ateş olmaması beni çok mutlu etti.
bu arada
o 201 bide daha devamı gelecek gibi
alahım ailelerine sabır versin onlada rahmet eylesin
insanlar ne şartlarda çalışıyolar..

aynen cnm yaa çok zor. rabbim sabır versin inş. sayıları artmaz...
ikinci çocuk için süper dadıyı baz almayınız lütfen onlar istisnai durumlar. sen songülüme bak beni ye bak cansudeye bakkkk:) ha ha

Gunaydin herkesee kizlar ins herkes iyidir

Somada 201 insanimizi kaybettik sabah duydugumda sok oldum cok cok cok uguldum rabbim ailesine sabir mekanlarini cennet eylesin basimiz sagolsun TUrkiye......

ikinci çocuk için süper dadıyı baz almayınız lütfen onlar istisnai durumlar. sen songülüme bak beni ye bak cansudeye bakkkk:) ha ha

ha ha ha :)

Somada 201 insanimizi kaybettik sabah duydugumda sok oldum cok cok cok uguldum rabbim ailesine sabir mekanlarini cennet eylesin basimiz sagolsun TUrkiye......

gümnaydın cnm allahım sabırlar versin..

Günaydın hanımlar somada yasamanı yitirenlere Allah rahmet eyledın ailelerıne sabır versın.

Gelelım soruma :) kuzulara kahvaltıda neler yedırıyosunuz. Bızde ceydanın yumurta alerjısı oldugu için fazla yumurta yedıremıyorum. Peynırde yemek ıstemıyo ne yapabılırım kahvaltı için

Kuzum herşeye değersin 💝

Gunaydin canim amin canim cok uzucu

Kahvalti olarak tost yapabilirsin domatesli peynirli salatalik patates kizartabilirsin firinds yagsiz olur hem

günaydın arkadaşlar
guldencim ay darısı başımıza ne güzel atessiz bi gece gecirmissiniz ee zor alıştığı şeyi birakmasi atta diye gezmeye gitmek.istiyor sandim ben su mu istiyormuş
yasemin günaydın tatlım naber
cansude çok güzel gerçekten iki kardeşin birbirleri ile bu kadar.bağlı olmasi kizinin hediyesi de gerçekten çok anlamlı

Günaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik kızımla
bugün değişik bir tarif denedim hoşumuza gitti masal çok sevdi
patatsi soğanı rendele kasar rendele 1yumurta kir maydanoz dereotu baharat köy
un la kıvamını ayarla çok katı olmasinteflon tavaya yay yogurdugun karisimi
kizarinca alt üst tamandirrrrr az yağda yetio kısık ateste kapağı olan bir tavada agzi kapalı kızartın
bayıldık biz

Mudurcan bilmeden kahvaltıya öneride bulunmusum güzel tesadüf olmuş
deneyebilirsin yumurtasiz yap sorun olmaz peynirli omletler yap omlet içinde anlamaz peyniri

gülden sorunsuz gece gecirmissiniz sevindim crsmbada bizim var bakalım asimiz

Ohh kardeş sevgisi neguzel böyle düşününce canım cekio bazen ama bazen diorum daha iyi sartya bakmak için birazdaha ara vermeliyim diorum
yusufada ecmis olsun düştüğü yeride unutmazmis akıllı bidik kizinin hediyeside çok anlamlı gerçekten

yasemin nuray funda herkese gunaydinmmn

maden işçileri içinde çok üzüldüm allhim sayıları artmasin artık içim parcalandi ailelerine sabır versin rabbim

Gunaydin canim amin canim cok uzucu

Kahvalti olarak tost yapabilirsin domatesli peynirli salatalik patates kizartabilirsin firinds yagsiz olur hem
günaydın cnm efecik nasıl eşin nasıl oldu

günaydın cnm kahvaltı bizde hala kara listede.. menemen olur tost olur .. mücürüm var :) bol maydonoz doğra bi tane soğan rendele baharatını tuzunu koy üstüne yumurta kır güzelce çırp. yağı kızdırdığın tavaya boşalt düzle omlet gibi. alt üst pişir. afiyet olsun.ağırlık maydonoz oluo ama çok lezzetli oluo.

günaydın cnm iyiyiz çok şükür sizde ne var neyok elifim nasıl

günaydın tatlım tarif güzelmiş denenmeli afiyet olsun kuzuya

Dun aksam beni nin kurabiyesini yaptim simdi firina attim insallah bu sefer olacak misafirim var bugun cunku

dilekçim kurabiyeleri fazla tutma fırında unutma 190 derece ben 14 dakika tutuyortum
kurabiyelerin üzeri yumuşak olacak yani iyice sertleşmesini bekleme sakın..

dilekçim kurabiyeleri fazla tutma fırında unutma 190 derece ben 14 dakika tutuyortum
kurabiyelerin üzeri yumuşak olacak yani iyice sertleşmesini bekleme sakın..

kız niye benden alıntı yapıon kurabiye mesajında. yoksa bana bişey mi demek istiyon ha ha:)

Günaydın canım aunen bende sabh duydum dün tv acmamistik ayy duymamsim.şok.oldum bende nasıl üzüldüm
çok zor ya acaba bir ihmal kurbanimi acaba yeterli güvenlik önlemi alinmismisydi
Aileleri ne durumda kimbilir allhimm sabır versin

Dun aksam beni nin kurabiyesini yaptim simdi firina attim insallah bu sefer olacak misafirim var bugun cunku

akıtmada yapa bilirsin cnm arkadaşların önrülerinin yanında..

günaydın cnm yok hem atta gitmek istiyomuş hemde su istiyomuş
ay umarım sizinde sorunsuz geçer tatlım nezaman sizn aşı?

günaydın cn kıvamı nasıl oluyo peki akıtma gibimi yoksa poça gibimi?
bene hafta sonu deniyecemde..

kız niye benden alıntı yapıon kurabiye mesajında. yoksa bana bişey mi demek istiyon ha ha:)

ha ha ha ha
hayır şekerimya byine takıldı benim pc maluımmmm:).)

Günaydın camim dene belki.balbocugun de sever bende senin.mucurunu çok seviom
bende çok sık yaparım hatta ikindi çayının yanına yaparım sarimsakli yogurtla superrrrgidio masal uyurken keyif yaparım onla
uyanıkken masal da iatio sarimsakli yoğurt çok yemek istio dokunur diye o uyurken yiorum genelde:)
Sizcede dokunur dimi sarimsakli.yoğurt benim bile tansiyonum dusuo ama bayiliom napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…