- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #43.981
Gunaydin canim nasilsiniz elifim nasil anneler gunu hediyeni gule gule kullangünaydın arkadaşlar
guldencim ay darısı başımıza ne güzel atessiz bi gece gecirmissiniz ee zor alıştığı şeyi birakmasi atta diye gezmeye gitmek.istiyor sandim ben su mu istiyormuş
yasemin günaydın tatlım naber
cansude çok güzel gerçekten iki kardeşin birbirleri ile bu kadar.bağlı olmasi kizinin hediyesi de gerçekten çok anlamlı
Gunaydin tatlim afiyet olsun bal seker olsunGünaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik kızımla
bugün değişik bir tarif denedim hoşumuza gitti masal çok sevdi
patatsi soğanı rendele kasar rendele 1yumurta kir maydanoz dereotu baharat köy
un la kıvamını ayarla çok katı olmasinteflon tavaya yay yogurdugun karisimi
kizarinca alt üst tamandirrrrr az yağda yetio kısık ateste kapağı olan bir tavada agzi kapalı kızartın
bayıldık biz
Gunaydin canim efe iyi cnm burnu tikali bifaz okadar sukur esimde pazar hastaneye yatacak pazartesi ameliyat olacak cnm insgünaydın cnm efecik nasıl eşin nasıl oldu
günaydın cnm kahvaltı bizde hala kara listede.. menemen olur tost olur .. mücürüm var :) bol maydonoz doğra bi tane soğan rendele baharatını tuzunu koy üstüne yumurta kır güzelce çırp. yağı kızdırdığın tavaya boşalt düzle omlet gibi. alt üst pişir. afiyet olsun.ağırlık maydonoz oluo ama çok lezzetli oluo.
günaydın cnm iyiyiz çok şükür sizde ne var neyok elifim nasıl
günaydın tatlım tarif güzelmiş denenmeli afiyet olsun kuzuya
dilekçim kurabiyeleri fazla tutma fırında unutma 190 derece ben 14 dakika tutuyortum
kurabiyelerin üzeri yumuşak olacak yani iyice sertleşmesini bekleme sakın..
Günaydın camim dene belki.balbocugun de sever bende senin.mucurunu çok seviom
bende çok sık yaparım hatta ikindi çayının yanına yaparım sarimsakli yogurtla superrrrgidio masal uyurken keyif yaparım onla
uyanıkken masal da iatio sarimsakli yoğurt çok yemek istio dokunur diye o uyurken yiorum genelde:)
Sizcede dokunur dimi sarimsakli.yoğurt benim bile tansiyonum dusuo ama bayiliom napim
akıtmada yapa bilirsin cnm arkadaşların önrülerinin yanında..
günaydın cnm yok hem atta gitmek istiyomuş hemde su istiyomuş
ay umarım sizinde sorunsuz geçer tatlım nezaman sizn aşı?
günaydın cn kıvamı nasıl oluyo peki akıtma gibimi yoksa poça gibimi?
bene hafta sonu deniyecemde..
ha ha ha ha
hayır şekerimya byine takıldı benim pc maluımmmm:).)
Hahahah alemsin kiz..kız niye benden alıntı yapıon kurabiye mesajında. yoksa bana bişey mi demek istiyon ha ha:)
Günaydın canım aunen bende sabh duydum dün tv acmamistik ayy duymamsim.şok.oldum bende nasıl üzüldüm
çok zor ya acaba bir ihmal kurbanimi acaba yeterli güvenlik önlemi alinmismisydi
Aileleri ne durumda kimbilir allhimm sabır versin
Günaydın camim dene belki.balbocugun de sever bende senin.mucurunu çok seviom
bende çok sık yaparım hatta ikindi çayının yanına yaparım sarimsakli yogurtla superrrrgidio masal uyurken keyif yaparım onla
uyanıkken masal da iatio sarimsakli yoğurt çok yemek istio dokunur diye o uyurken yiorum genelde:)
Sizcede dokunur dimi sarimsakli.yoğurt benim bile tansiyonum dusuo ama bayiliom napim
Günaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik kızımla
kizarinca alt üst tamandirrrrr az yağda yetio kısık ateste kapağı olan bir tavada agzi kapalı kızartın
bayıldık biz
cnm 13- 14 martta çalışmanın müfettişleri o madendeymiş yani sıkıntı olsa kapatılırdı. zeten iş güvenliği tedbirleri hat safhada uygulanmış. firma üstüne düşeni yapmış yaptığım işten dolayı benimde ilk aklıma gelen iş sağlığı güvenliği oldu. ama açıklamalar doğruyssa sıkıntı yok. trafo patlaması her yerde ani gelişebilecek bi durum allah korusun. rabbim ailelerine sabır versin inş.Günaydın canım aunen bende sabh duydum dün tv acmamistik ayy duymamsim.şok.oldum bende nasıl üzüldüm
çok zor ya acaba bir ihmal kurbanimi acaba yeterli güvenlik önlemi alinmismisydi
Aileleri ne durumda kimbilir allhimm sabır versin
hadi öle olsun:)akıtmada yapa bilirsin cnm arkadaşların önrülerinin yanında..
günaydın cnm yok hem atta gitmek istiyomuş hemde su istiyomuş
ay umarım sizinde sorunsuz geçer tatlım nezaman sizn aşı?
günaydın cn kıvamı nasıl oluyo peki akıtma gibimi yoksa poça gibimi?
bene hafta sonu deniyecemde..
ha ha ha ha
hayır şekerimya byine takıldı benim pc maluımmmm:).)
yok cnm niye dokunsun . biz ailecek mantı hastasıyız. zeynepte yoğurdunu bayıla bayıla yer yani. hiç bi sorun olmadı çok şükür. sarımsağın dengeleyici etkisi var tansiyon üzerinde. ayrıca çok faydalı annesi doğal antibiyotik ay ben bayılırım ah kokusu olmasa:) mücürüm bizde favori cnm annemlerden gelen bi yemek bana:)Günaydın camim dene belki.balbocugun de sever bende senin.mucurunu çok seviom
Gunaydin canim nasilsiniz elifim nasil anneler gunu hediyeni gule gule kullan
Gunaydin tatlim afiyet olsun bal seker olsun
Gunaydin canim efe iyi cnm burnu tikali bifaz okadar sukur esimde pazar hastaneye yatacak pazartesi ameliyat olacak cnm ins
Sen nasilsin bal bocugu nasil yemesi duzeldimi fistigin
Tamam canim super oldular bu kez 13 dakika pisirdim hepsini goruntusu iyi oldh tadini denemedim daha
ay ben bu peceyi kapatıp bidaha açayım
dilekçim
eşinin yanında kim kalacak peki umarım sorunsuz halledersiiz cnm:
bu arada kurabiyeler için şimdiden afiyet olsun eminim güzel olmuşlardır..
neyi seviyon sarımsaklı yoğurtlu kız ben anlamadım
az yerse dokunmaz bence tabi çok olmamak kaydiyle..
ay ben bu peceyi kapatıp bidaha açayım
dilekçim
eşinin yanında kim kalacak peki umarım sorunsuz halledersiiz cnm:
bu arada kurabiyeler için şimdiden afiyet olsun eminim güzel olmuşlardır..
cnm 13- 14 martta çalışmanın müfettişleri o madendeymiş yani sıkıntı olsa kapatılırdı. zeten iş güvenliği tedbirleri hat safhada uygulanmış. firma üstüne düşeni yapmış yaptığım işten dolayı benimde ilk aklıma gelen iş sağlığı güvenliği oldu. ama açıklamalar doğruyssa sıkıntı yok. trafo patlaması her yerde ani gelişebilecek bi durum allah korusun. rabbim ailelerine sabır versin inş.
hadi öle olsun:)
yok cnm niye dokunsun . biz ailecek mantı hastasıyız. zeynepte yoğurdunu bayıla bayıla yer yani. hiç bi sorun olmadı çok şükür. sarımsağın dengeleyici etkisi var tansiyon üzerinde. ayrıca çok faydalı annesi doğal antibiyotik ay ben bayılırım ah kokusu olmasa:) mücürüm bizde favori cnm annemlerden gelen bi yemek bana:)
oh afiyet olsun cnm biz iyiyiz çok şükür keyfimiz yerinde.
günayddın cnmKız herkese gelmiş hediye bana yok :-(
Bu ay gün sırası bende cumartesi kendime anneler günü hediyesi alacam
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne yapalım cnm arkadaşımın düğünü varben sormustum canım hadı gozunaydın dıyeyım cok ayrı kaldınız bu ara
ama olmadıkı o gelıyo sen gıdıyosun
inşallah cnmFundacm seni cok ii anliyorum ayri kalmk o kadar zor ki...Allah kavustrsun inşallah
Songul ablaaaa maşallah aras pasa ya yaaaa disler de tamamlanmışss ohhh hayat size güzel. .bizim saha 8 tanecik varrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın cnmGünaydın herkese
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte tavuğun sonuçları
yanlış anlaşılmak istemiyorum
ama amwayın fırın temizleyicisin üzerinede bişey ytanımıyorum
yakınında varsa amway yapan birileri cnm mutlaka almalısın farkı göreceksin..
öyle ovalamıyosun fırçasıvar sürüyosun yarımsaat sonra sadece siliyosun okadar..
tabi ister cnm çünkü ne hamileliğimde yanımdaydı, çektiğim zorlukları görmedimutlaka yiyecektir zamanla annesi
ama yemeye çocuk zor gerçekten..
allah yardımcın olsun umarm en kısa zamanda yer cn
ama keçi boynuzu özünü deneye bilirsin hem bağaşıklığı güçleniyo hemde işta arttırıyo..
ayyy bende nili besleyemiyorum artık benm yicem diyooooo:
akşam barbunya
yedik suyuna ekmekle bandı..
çok şükür biz vukaatsız atlatıyoruz aşıyı galiba ateşimiz yok umarım herkes öyle atlatır..
güle güle kullan tatlım..
ay evet keşke öyle bşişey yapsa
amna sen böyle iyi niyetli olduğun sürece onun senin kıymetini anlıyacağı yok cnm..
belki yanınızda sürekli olsa bunu daha iyi anlar diyecem ama
2. çocuğu istemesini biliyo
negüzel iş çocukla herşeyle eşin ilgilensin sen çocuğumvar hatta çocuklarımvar diye böbürlen
o çocuklara hem anne hem baba sevgisiveremedikten sonra ne gerek var bende onu anlamıyorum..
nil biz yemek yerken anne gel baba geldiye ikimizide sandaliyeden kaldırıyo
ve ikimizde yerimizden kalkınca bi gülüş atıyo anlatamam..
yani o sevgiyi 2 kişiden hissediyo ve çok mutlu oluyo..
nede doğum sonrası doğru düzgün yanımdaydı
hatta doğumda bile yanımda değildi
geceler boyu ben uykusuz kaldım,hastalanınca ben yanındaydım
eşim sadece sevme kısmında vardı
malesef benim kızımın bir yanı eksik inşallah bundan sonra tamamlar
günaydın cnmgünaydın arkdaşlar.anneler günü hediyesi konusu açılmış bence boş verin kocişleri bebeklerimiz büyüyüp bize hediye aldıklarında daha tarifsiz benim kızım çok sevdiğim bir tokam kırılmıştı onu tamir etmiş (yamuk yumuk bantlamış)annecim bu senin anneler günü hediyen yarında bi çikolata alırım yeter demi demesinmi eşimden pırlanta gelse bu kadar mutlu etmezdi beni.buarada cumartesi günü yusuf binanın siteye açılan kapısından dikkatsizliğimiz yüzünden 4 basamak yuvarlandı evden çıkarken tam onoktaya geldiğimizde bi bağırıyo tutun beni diye zaten kafa falan sıyrıldı hep artık nasıl acı cekmişse düştüğü yeri unutmuyo düştüğünde çok ağlamıştım ama sabahları o halini görünce çok komiğime gidiyo.sabahta ablasının sevdiği çikolatalardan ağladı istedi bu arada benimki 05:30 da ayakta sizde durum ne neyse bende verdim çikolatadan abla yok ya rahat yesin dedim yarısını yemiş yarısınıda uyuyan ablasının ağzına sokmaya çalışırken yakaladım,kardeş olmak çok farklı ya....tek çocuklular lütfen ikinciyi düşünün ve arayı çok uzatmayın paylaşımları daha çok oluyo.optum hepinizi
oğluna da geçmiş olsun
süt içmemeye alışacak cnmkızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir.
biz çok şükür ateşsiz bi gece geçirdik .
ama gecenin 4ünde kalkıp 1 saat boyunca
anneee atta aneee atta deyip durdu
benden6 7 kere su isteyip birer yudum içip bıraktı
sanıyorum özelleklikle yapıyo süt vermediğim için..
ama biraz zaman alıyor
bu arada ateşinizin olmamasına da sevindim
günaydın cnmgünaydın tatlım yerim onun su isteyen dillerini. olcak bunlar annesi sende kuzumu sütten ayırıon ama:)
ama çok şükür ateşsiz bi gece herşeye bedel...
günaydın tatlım ay çok duygulandım kızının hediyesi gerçekten hiç bişeye değişilmez ömür boyu saklanacak bi hediye olmuş...maşallah... oğluşunda çok tatlı yaa bence de bi sağlık problemi yoksa kesinlikle ikinci çocuk olmalı. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. bizde bir yaşa kadar sabah namazında ayaktaydık sonra 6 da kalkmaya başladı şu son günler saat yedi yada altı buçuk gibi uyanıo çok şükür bugünleri gördük darısı size inş.
buarada herkese günaydın kızlarrrrr.... bugün çok iç karartan bi haberle uyandık 201 işçinin ölüm haberi.rabbim ailelerine sabır versin inş.
evet somadaki maden işçilerine allah rahmet eylesin,geride kalanlara da sabır versin
günaydın cnmGunaydin herkesee kizlar ins herkes iyidir
Somada 201 insanimizi kaybettik sabah duydugumda sok oldum cok cok cok uguldum rabbim ailesine sabir mekanlarini cennet eylesin basimiz sagolsun TUrkiye......
olur cnm merak etme olurDun aksam beni nin kurabiyesini yaptim simdi firina attim insallah bu sefer olacak misafirim var bugun cunku
günaydın cnmGünaydın hanımlar somada yasamanı yitirenlere Allah rahmet eyledın ailelerıne sabır versın.
Gelelım soruma :) kuzulara kahvaltıda neler yedırıyosunuz. Bızde ceydanın yumurta alerjısı oldugu için fazla yumurta yedıremıyorum. Peynırde yemek ıstemıyo ne yapabılırım kahvaltı için
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnmgünaydın arkadaşlar
guldencim ay darısı başımıza ne güzel atessiz bi gece gecirmissiniz ee zor alıştığı şeyi birakmasi atta diye gezmeye gitmek.istiyor sandim ben su mu istiyormuş
yasemin günaydın tatlım naber
cansude çok güzel gerçekten iki kardeşin birbirleri ile bu kadar.bağlı olmasi kizinin hediyesi de gerçekten çok anlamlı
en kısa zamanda denenecekGünaydın kızlar biz kahvaltimizi ettik kızımla
bayıldık biz
akitmadan biraz daha katı mucver yatın mi onun gbi cıvık olmyack ama katida olmicak
tavada kizarcak çünkü
Yasemin kizz masal yedimi iki kaşıkla durmuoki koca tabağı.bitircek bittiii diye bize gostercek öyle kalkar masadan oyuzden ağır gelirmi.diye takıldı aklıma
pişmiş olarka tarhanada koftede bol sarimsakli yediriom zaten soğan falan hep bol koyuyom yemklerine
ama yogurtta cig ya korkuom benim tansiyonumu dusuruo mesela korkarak yerim ama vazgecemiom:)
Önlem aliissa sevindim ins doğrudur anlatılanlar ozman
Gülden dene canım yaseminim tarifide dene benimkinide ikiside harika ama nil yumuşak seviosa azicik kabrtma tozu at yumuşak oluo ozman cnm
dilek ins esin soynsuz atlatır agrilarindand akurtulur
kurabiyeninde görüntüsünü isterizzzz afiyet olsunnn
akitmadan biraz daha katı mucver yatın mi onun gbi cıvık olmyack ama katida olmicak
tavada kizarcak çünkü
yaseminimmmmm:
ne tarifi o bende istiyommmmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?