2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ne kara bir sabah
kac aile babasiz kac anne evlatsiz kaldi
kelimeler yetmez bu aciya ole uzgunum ki cok aci cok....

Rabbim sabir versin ailelerine cok zor gercekten. En cok da kac cocugun babasiz kaldığını düşünmek üzüyor insani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın songülüm evet düşünsene
düşünüyorumda 100 tanesinin çocuğu olsa yani bu 100 çocuğun babasız büyüyeceği anlamına gelicek..
offf allahım yardımcıları olsun..

fundam kvye diyecek söz yok artık gerçekten
sen nedesen boş eşinde olurdedikten sonra
sen ya eşini alıcaksın karşına içindekileri bir bir anlatıcaksın sonuçlarınıda göze alarak tartışmaları yani
başka türlü bu iş düzelmez cnm sen kendini sinir etmekle kalırsın..
bekliyorum yaseminimmm..

cnm ne kadar konuşursam konuşuyum boş
adam anlamıyor
önce hak veriyor bana ama annesine hayır diyemiyor bir türlü

Ay canım senınkı de benımkıyle aynı kafada valla bunların beynının ıcınde ne var bılmıyorum. Bızde esımle kususuz kadın hıcbısey dememıs gıbı ckıldı kenara ıyı mı allah nasıl bılıyosa oyle yapsın emı

Kuzum herşeye değersin 💝

Canlar kahvaltı fıkırlerı super ama kv bunların hıcbırını yapmaz zır gelır hanıma off off su okullar bı kapansa da kurtulsam

Kuzum herşeye değersin 💝

zaten hep öyle olur
arayı bozarlar sonrada kenara çekilir marifetlerini izlerler

Canlar kahvaltı fıkırlerı super ama kv bunların hıcbırını yapmaz zır gelır hanıma off off su okullar bı kapansa da kurtulsam

Kuzum herşeye değersin 💝

cnm az kaldı sık dişini
bak benim öyle bi şansımda yok

iyiyiz canım çok şükür elif isyanlarda kalabalıktan cikipta evde yanlız kalınca böyle yapıyor neyse bugün biraz daha sakinledi cook şükür mucurumu ilk fırsatta deneyeceğim ilginç geldi
dilekçim kurabiyeleri fazla tutma fırında unutma 190 derece ben 14 dakika tutuyortum
kurabiyelerin üzeri yumuşak olacak yani iyice sertleşmesini bekleme sakın..
ohh sen.usta oldun kurabiye konusunda hamarat gülden
haha nilime bak sen sirsaydin gece gece nereye gidecekmis bizim 20 sinde canimhaftaya salı

sağol canım afiyet olsun kurabiye güzel de olmuş misafirlerine beğenir ins kolay gelsin sana da
efe yede geçmiş olsun eşinin ameliyatina da az kalmis

ay nurayımya sorma bide cingibi anlatamam yani .
kalk gidelim desem inan kalkıp gide bilir okadar yani..
cnm sizde sorunsuz atlatırsınız ins elifimin aşısını..

off funda ya senin au kv sinir ediyor beni gorsunler evre geri dorsunler arabada beklemenin anlamı ne ki hem ona da zorluk çocuğu arabada zapt etmek kolaymi canı sıkılır defnenin uyku gelir karnı acikir bunları düşünse ya gezme dusunecegine

ay nurayımya sorma bide cingibi anlatamam yani .
kalk gidelim desem inan kalkıp gide bilir okadar yani..
cnm sizde sorunsuz atlatırsınız ins elifimin aşısını..

ins canım bizde de ateş falan olmaz
kız gece uyandığı zaman elifte öyle sanki saatlerdir uyuyor da uykusunu almış gibi bi deliksiz uyusalarda rahat etsek dimi guldenim ya

ins canım bizde de ateş falan olmaz
kız gece uyandığı zaman elifte öyle sanki saatlerdir uyuyor da uykusunu almış gibi bi deliksiz uyusalarda rahat etsek dimi guldenim ya

aynen ya nezaman deliksiz uyuyacak bunlar
hadi meme emen bebişleri anlıyorum ama nil emmiyoda ee biz şimdi sütüde bırakıyoruz ama bi kesintisiz uykumuz yok
bilemiorumyani..
nezaman olacak kesintisiz uykumuz nurayım.
eşim bazen diyoki sen nasıl dayanıyosun
uykusuzluğa diye ee alışıyo bünye bi dönemden sonra diyorum bende
bide ben uykuyu acayip seven biriyim yani
ama bazen pilim bitmiş gibi hisediorum..

Birisi pil bitmesi mi dedi. Benim bugün bitti sanırım nasil sarj olcam bilmem

aynen öyle bunye alışıyor ben bazı geceler yorgunluktan horluyormusum gece uyuma gündüz kos peşinden ev işi derken canın ciksin e horlarım tabi
nil annesini.istiyor.o da alışkanlıktan uyanıyor iste
Birisi pil bitmesi mi dedi. Benim bugün bitti sanırım nasil sarj olcam bilmem

sende yatican canım berrqyi yatirinca uyumasanda yat dinlen kapat gözlerini biraz kendine gelirsin boş ver.evle ugrasma bugün
çıkmadı dimi bi daha atesi berra nin

kızlar kına.yakmak.istiyorum saclarima zeytinyagi falan koyacağım saçlarım beslensin diye çok dökülüyor sizin varmı bu konuda tecrubeniz bilginiz

ay benim kızımda gece uyandıkça anne gittii deyip duruyo alıyorum koynuma burdayım annem dyorum nasıl sokuluo koynuma anlatamam

canım nilin uyku saatini öne çek uyutmadan öncede muhallebi yada 250ml süt icir altını dgistir yatır
uyanincada şu ver sadece yine hiç konuşma acilmasin uykusu
masalın uyku saati 9olduğundan beri sabah 8e kadar deliksiz uyuyor sabh 8de uyanincada parka gidersek
2de uyuo şimdi uyuttum dolayısıyla 9da kolaylıkla uyuo
oncedende deliksiz uyuduğu oluyodu ama genelde 5gni kalkardi şu içerdi
şimdi onuda yapmio masallhhhhh
sadee saatini öne çek yorgun bebek rahat uyumaz gece sık uyanır
s
kızlar kına.yakmak.istiyorum saclarima zeytinyagi falan koyacağım saçlarım beslensin diye çok dökülüyor sizin varmı bu konuda tecrubeniz bilginiz

annem kullanmisti sağlıklı besleyici diye ama çok pisman oldu sürekli kasinio derisi tekrr istiyor saç
kuaforlerde kına onermio geri dönüşü zor yıllarca atamazsin kestirmen gerek
bide gerçekten saç derisi kasinir istermiş tekrar

Ben bioblas saç dökülmeye karşı olanı kullnmistim çok ise yaradı bide argan yağıyla masaj yap harika besleyici

ayşe gülcüm zaten nil artık 10da uyuyor gündüzde 1 uyku yapıyo
ve bizim herhakşam bi rutinimiz var
önce altımızı alıoruz sonra pijamalarımızı giyuioruz sütümüzü içioruz dişlerimizi fırçalayıp yatağımıza yatıp kitap okuyup uykuya dalıoruz
ama nilin yapısı bu deyişmez bence
bide artık gündüz 1de uyuyup 3 te uyanıyo..

nurayım kınaya gelince hayırrrr:
bi arkadaşımda yaptırmıştı geçende koföre gitti
saçı için çok zor dedi bence vazgeç tatlımmm:

Herkese iyi gunler arkadaslar gecmis yapamiyorum k.bakmayin esim evdeyken bende islerimi hallediyorum erenide uyuttum ders calisicam artik bakalim havalarda guzel tisortleride butun yazliklari cikardim artik onlari yikamaya basliycam ayy havalar bi isinsa ereni artik sortu tisortlu gormek istiyorumy.a. isiricam onun kollarini bacaklarini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…