2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gülden süpersin 1de uyuyp 2-3gni kalkması çok hoş
herşey süper 10yerime 9da yatır fark etmezse istedgini yap canimo okudgum uyku egitmenide senin yaptigin herşey var
doğru yapiosun sadece uyku saatini öne çek
birhafta kadr dene olmuosa degismiosa yapısı budur yada farklı aliskanliklari vardır
mesela nil senle yatıo ya oyuzdende uyanır bide calisiosun gitceksin sanıp uyanır seni kontrol için
ozman zamna bırakirsin cnm

aa neden canın anlamadim çok zor derken nasıl yani bi de ben ilk defa yqkmayacagim evlenmeden önce yakardim benim saclarima çok iyi geliyor dokulmesi azalıyor besleniyor ve rengi çok hoşuma gidiyor
ve sık sık da yakmiyirum sene de iki defa falan ama altı yedi.yıl oldu yakmayali o yüzden tekrar istiyorum
ayşegül annen belki çok sık yaktığı için öyle olmuştur alışınca devamlı istermiş bende duydum onu ama bende öyle sıkıntılar olmadı

Ayy yazliklari ni bendebheycanla giymesini bekliorum
bide gecnbyilki hiç biseyi olmuyor hep yeni aldım ya
çok merak ediyorum nasıl olcak ayy giysin artık diye:)
eşinin evde olmasını degerlndirbistevrahatca ders çalış ins kolayca atlatorsin artikda nefes alırsın sende

Annem senede iki defa bile yakmipdu kız bikere yakardi baya bi dip çıkar sonra yine yakardi yani senede bikere yakardi
o sonra kasintidan duramadı kına yakincavgeciou mecbr kaldı artık dip çıkınca yakmisti hemn
ama kuaför dayımın kızı uzat kestir kurtul boyaylim bidah yakna dedi oyke yaptı
şimdi boya yapuo hep

ayy ben bide sactaki kokusunu hele yazın hiç sevmem midem bulnir
birinde otobüste yanımda kızın saçı kinaliydi nasıl kokuyor arkada yer vardida değiştirdim allhtan
yazın sicakta çok kokuyor yakalı çok olsada geçmiyor

Kizlar erene bi tane dolap begendim ama netten bu dolap bebek odasinin takimlarindan bi dolap erenin besigini falan ordan almistik sizce nasil aslinda 3kapilisi falanda var ama ben oda kucuk oldugu icin bunu istiyorum ve uzun surede kullansin istiyorum aslinda ama biraz buyudugunde bu dolap gorunus olarak yani nasil olurki benim hosuma gitti ama bide fiyatida 712 tl falandi netten fiyati pek emin olmuyo ama biraz pahali aslinda cok daha ucuza kocaman dolaplar var ama bebek urunleri pahali iste sizce nasil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400066974532.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $1400067051525.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 26

Canim bende evlenmeden once hatta kucuklukten beri ara ara yakmistim sirf rengi icin yoksa benim saclar gur zaten benimde hosuma gidiyo kina yakmak ama evlenince hic yakamadim bide rengi girsin diye icine katilan kucuk bi pakette bisey vardi adini unuttum kinanin zararli oldugunu hic dusunmuyorum ama faydalari hakkinda cok bilgim yok acikcasi.

ay nerdeyse vaz gecicem he

canım çok güzel aslında ve bebek ürünleri gerçekten pahalı oluyor ama gerçekten pahalı yani öyle beyaz bi dolap daha ucuza alıp üstüne cikartmalarla kendin susleyebilirsin oglusunun yatağına yada nevresimine göre ben öyle yapacağım kelebekli hello kity li çıkartmalar aldım anlamaya başlayınca yapistiracagim odasına tabi karar senin

zararı iste saçı çalıştırırsan devamlı yakmak gerekiyor aslında.boya gibi ben boya dan yana değilim ama kına dan da vaz geçmek üzereyim

çokpahalı be güzelim bende şu sıra süekli dolap arayışından olduğum için söylüuorum birde o perdeli olanlar büyüyünce çok güzel olmuyo ablamında o şekilde yeğenim ilk okulda şimdi arabalı yatak istedi o dolap çok sırıttı orada ama çok güzel :) ben düz alıp üzerine ahşap süsler yapıştırmayı planlıyorumn

bakalım biraz odaya alışalım sütü bırakalım onada bakıcaz cnm.
hepsini aynı anda yaparsam bunalıma girer kuzu..

cnm rengini deyiştirmek istediğinde..
sıkıntı oluyo
ama karar senin
sen diyosunki ben kullanıyodum iyi geliyodu ozamman yaka bilirsin tatlım..

Gecen sene cok kucuklerdi ya ben erenin kucuklere daha bakmadim bile hicbirini giyemezki ama 3tsort aldim simdilik zaten ikili gunluk sortu bide gezmelik kareli sortu var onlari gecen yaz sonu almistim indirim varken lcwden.bide sort tisort takim hediye vardi ama daha cok sey alicam soyle rahat bi alisveris yapmayi bekliyorum havalarda az daha isinsa.
Karnimi doyuruyom simdi esiminde isi vardi disarda birazdan basliycam derslere bakalim oglusum uyanmadan cisayim.

fatmacım nilinde dolabı 3 kapılı bi dolabı camlı ve orda perde var
ama ben zaten o kendini bildiği zaman odasını deyiştirmek istiyorum okula giderken nasıl beğeniyosa öyle seçsin istiorum.
bu arada en azından eşin evdeyken senderahat ders çalışırsın cnm..
geçen nilin ateşi yükselir gibi olmuş bakıcı ablamız çıkarmış kısa kollu giydirmiş eve bi gittim ay kolları okadar tatlıydıki anlatamammmÇ:

cnm ben yapma dedim ya inadına yapacak
zaten akşam babasını görecek
3-4 saat sonra görse ne olur
ayrıca defne de babasına bayılan bi çocuk değil, kucağına bile çok zor gider
ben çocuğumun düzenini düşünürken kv gezmesini düşünüyor işte
neyse baya bi zorlanacak işte

kızlar kına.yakmak.istiyorum saclarima zeytinyagi falan koyacağım saçlarım beslensin diye çok dökülüyor sizin varmı bu konuda tecrubeniz bilginiz
cnm ben hiç kına yakmadım ama büyükler yakardı
yalnız alışınca çok sık kına istediğini söylerler bizde
bir de eğer kınayı kararken içine birazda demlenmiş çayve ceviz yaprağı katarsan rengi daha iyi çıkar

bende defneye oda yapacağım ama seneye ocak ayı gibi düşünüyorum
çünkü şuan elim biraz sıkışık
aldığım oturma grubu ve tv taksitleri bitsin o zaman alacağım

Bende oyle dusunuyodum hatta bendede cikartmalar var almistim ama bitaraftanda boyle cocuk odasi oldugu belli olsun istiyorum dolapta oyuzden cok kararsiz kaldim ama bide bu urunler kanserojen madde yapmayan seylerden falan ozel uretiliyo oyuzdenmi pahali acaba bende hep gittigim yerlerde bakiyorum koca koca dolaplar hatta genc odalarinin dolaplari 300-400 en fazla kafam karisik benimde.
Benimde niyetim oyleydi aslinda ama bi taraftanda dolapta biraz sirin olsun istiyorum ya ama daha arastirma asamasindayim bakalim sizlerinde bukonudaki fikirlerinizi ogrenmek istedim ama daha fiyati uygun biseyler bakayim ozaman.

Gelde isirma o kollari diymi cok tatli oluyolar ayy bi havalar isinsa hepimiz tati bayrami yapicaz.::)
Bende biraz ders calisayim hazir firsat bulmusken geriye iki gunum kaldi ve 2sinavim var ins.bunlar son sinavlarim okulda.

iyi çalışmalar fatmacım.
dolap işi göreceli bi iş cnm senin için nasıl rahat ederse öyleyap
ama nilin dolabını ben aldım fakat oda düz beyaz
üzerine kelebeklerivar ve bağzı kuluplarındada kelebekler var..
telefonumuz gelsin odamızın resmini çekip atarım yasemin teyzemize oda buraya atar..

Ayy kizlar somadaki maden faciasinda 283 kisi vefat etmis nasil buyuk bi aci ya ben evlenmeden once bizim koyun orda madendede olmustu grizu patlamasi olmustu 19kisi vefat etmisti arkadasimin abiside vardi onlarin icinde ayrica enistem ve abiside orda calisiyolardi simdide calisiyolar ama ozaman bisey olmamisti cok sukur.ama cok aci biseyya enistem hep calismalara yardim ettigi icin anlatmisti cesetler falan insan nasil kotu oluyo anlatamam yani gunlerce kendimize gelememistik hatta arkadasiminda ikiz bebekleri oldu erkek oda rahmetli abisinin adini koymus birine ama daha gormeye bile gidemedim.Allah rahmet eylesin hepsine ailelerinede sabir versin ya bende yeni gordum tvde icim cok kotu oldu cok uzuldum.

Watsaptanda gonderebilirsin direk canim daha uygun biseyler bakicam bende ins.ikinci bebisim olursa ona alirim artik.
Senin tel.de cok bekletti bizi hadi gelsin artik.:)

canım malesef
allah vefat edenlere rahmet eylesin, varsa günahlarını affetsin
sabah ben onlar için fatiha okudum
allah geride kalanlara sabır versin

bende defneye oda yapacağım ama seneye ocak ayı gibi düşünüyorum
çünkü şuan elim biraz sıkışık
aldığım oturma grubu ve tv taksitleri bitsin o zaman alacağım

Ozaman daha iyi olur canim cocuk odasi alirsin ozamana kadar yataktada kendi yatmaya baslar iyi olur.ins.dusundugun gibi yaparsin canim.

canım malesef
allah vefat edenlere rahmet eylesin, varsa günahlarını affetsin
sabah ben onlar için fatiha okudum
allah geride kalanlara sabır versin

Amin canim daha geride 120kisi varmis sanirim bekleyenler icin gecmek bilmez hep bi umutla bekliyolardir Allahim hepsine sabir versin vefat edenleride cumlemizide cennetine alsin ins.

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…