- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.041
iyi geceler kızlar;
uzun zaman giremedim kusura bakmayın hepinizi çok özledim.bahar temizliğine başlamıştım her akşam gece yarılarına kadar kısım kısım yaptım bitirdim. bu arada emir en son bademcik iltahabı olmuştu hatırlarsınız antibiyotik kullanmıştık sonra hemen arkasına 1 hafta sonra da grip oldu. anlamıyorum inanın niye böyle oluyor antibiyotik kullanmadık neyse geçti.
birde şunu farkettim benim oğlumun bahar alerjisi var. polenlere sanırım dışarı çıkalım hemen burnu tıkanıyor gözleri ve burnu kaşınıp hapşuruyor.
bende de var saman nezlesi sanırım genetik. bu yüzden artıkk çok nadir dışarı çıkartıyoruz.bu yüzdende mi sık grip oluyor onuda bilmiyorum. o atlattı sonradabana geçti. temizlik yaparkende tabi terledim çok yoruldum bende şifayı kaptım. ama evim tertemiz oldu çok şükür.
somadaki faciaya kalbim kan ağlıyor çok üzgünüm çokinsanlar ne şartlarda ekmek parası kazanmak zorundalar onların şansı olsa maden ocağında çalışmayı secerler mi ama maalesef binlerce insan işsiz ve evine ekmek götürmek zorundalar... Allahım sabır versin geride kalan ailelerine .
Watsaptanda gonderebilirsin direk canim daha uygun biseyler bakicam bende ins.ikinci bebisim olursa ona alirim artik.
Senin tel.de cok bekletti bizi hadi gelsin artik.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın fundam bende izleyemiorumya akşam kapattım tvyi eşimdiyo ne yapıyosun o insanların acısıvar ama dayanamıyorumdedim..
bu arada gözün aydın eşin geldidimi?
defneden ne haber*
günaydın kızlar
gülden bende izleyemiyorum haberleri ölü sayısı artıyor çok uzuluyorum
sen niye uyumadin bakalım nil uyumadi mi gece
funda hadi gözün aydın gelmiş esin ama bence de çamaşırları oraya cikarmasi kötü olmuş sizin eviniz ayrı ne gerek var ki ins bundan dolayı kv sana patlamaz
sağol cnm dün geldi
defne iyi ama hala tam olarak babasını kabullenemedi
babası öpmek istediğinde itekliyor
dün kv defneyi de getirdi
tabi yavrum uykusuzluktan helak oldu
geç saatte uyudu
kv dün işkembe pişirmiş.defneye işkembe yedirmeye çalıştı, defne de yemedi
başka yemek de yoktu, 2 gün önce pişirdiği pilavdan yedirdim biraz
ben defnenin peşinde koşturmaktan yemek yiyemedim.kendileri bir güzel yediler.ben mutfağa gittimki yemeklerini yemişler,kv bulaşıkları yıkıyor.diğerleri de çay içiyor.sofra falan toparlanmış.yemek de kalmamış zaten.ben de içeri gittim bişey demedim.akşam defneyi uyutunca evimde yoğurt yedim
bir de günahını almayım ama kv mutfakta söyleniyordu bulaşık yıkarken.eşim,kp ve kaynım da balkonda çay içip sohpet ediyorlardı.ben içerde defneyle oynarken birden sesini duydum.inşallah bana söylemiyordur.cümleleri aynen aktarıyorum:" a.ından çıkana sahip çıkamıyor.benim bi haftasonum bile yok.sürekli geliyorlar.bundan sonra kendi evlerinde kalsınlar" ben şok geçirdim.anladığım kadarıyla uzun süredir söyleniyordu ama ben defneyle oyuna daldığım için farketmemişim.üzerime alınmak istemedim ama bu sözler kime söylenirki?kv ye bitek biz gidiyoruz.komşuluk,arkadaşlık ilişkisi yok kimseyle.özellikle kırmızıya boyadığım kelimeler ne kadar seviyesiz bi konuşma olduğunu size anlatır.sonra da kp e sardı."ben akşama kadar yoruluyorum.hiçbir işime yaramıyorsun,bir işin ucundan tutmuyorsun" diye.ki kp cam siler,evi süpürür,siler,ütüleri yapar,bulaşıkları yıkar.
zaten dün eşime de kızdım.sen valizi oraya çıkar.kirlileri oraya çıkardı yıkansın diye.ben de eve götürelim dedim.kv yok ben yıkarım dedi.ama adım gibi eminim 2 gün sonra başıma kakacak
akşam namazını kıldıktan 15 dakika sonra da kalktık.saat 9u 20 geçiyordu
dün bir de bana milletin dedikodusunu yapıyor arabada.neymiş karşısında dr bi çift oturuyormuş.adam uzun zamandır eve gelmiyormuş.dün de bir kısım eşyayı toparlayıp götürmüş.kadın arabasını değiştirmiş.neymiş bunlar kesin boşanıyormuş.vs vs.ya bana niye anlatıp da beni de günaha sokuyorsun be kadın.bahsettiğin kişileri 1 kere bile görmedim.eve gelincede kapıcıya sordu boşanıyorlar mı diye.o da evet dedi.kapıyı kapatınca başladı".şimdiki gençler evliliği bişey sanıyor.kimse kimsenin kahrını çekmiyor.kahrını çekmeyeceksen niye evleniyorsun.bitek yatıp kalkmakla olmuyor" vs vs.namazdan sonra da aklına ne geldiys bu sefer de başladı ay çok üzüldüm boşanmalarına diye.hiç bir şey demedim.sadece kendi kendine konuştu.allahım bu kadını ıslah et.kendini günaha soktuğu yetmiyor beni de ortak etmeye çalışıyor
Günaydın diyecem ama kızlar beni hiç aymadi bu habrler beni cpk üzüyor
hiç bişey yapasim gelmiyor yakınlarının yerine kendimi.koyunca kahroluyorum
allh hepsine sabır versin çok zor ya çok zor
günaydın kızlar
gülden bende izleyemiyorum haberleri ölü sayısı artıyor çok uzuluyorum
sen niye uyumadin bakalım nil uyumadi mi gece
funda hadi gözün aydın gelmiş esin ama bence de çamaşırları oraya cikarmasi kötü olmuş sizin eviniz ayrı ne gerek var ki ins bundan dolayı kv sana patlamaz
cnm ben zaten valizi çıkardığını görünce çıkarma eve götürelim dedim.kv kendi dedi yok kalsın diye.ama daha önce de öyle yapmıştı.sonra bana demedi kalmadı.tabi eşim yokken yaptı bunları.
cnm kv bizi doğru düzgün bırakmadığı için eşim bir türlü anlayamadı evinin ayrı olduğunu.geçen de dedim ya defneyle ben bir aileyiz eşimle de ailesi bir aile.eşimle henüz bir olamadık biz.
günaydın benicim
ay keşke öyle bişey olsa nekadar çok babasız anneler evlatsız eşlerde eşsiz kaldı
allahımyardımcıları olsun..
günaydın cnm
pöfff
ya ne yapmak lazım bilemiorumki berracık için.
işin zor gerçekten ama hiç çorba vermeseydin yine mamayı yemezmiydi cnm acaba.
ay nebileyim fikir üretiorum işte sendaha iyi bilirsin sonuçta..
Günaydın kızlar nasılsınız
Dun pek yazamadım. Psikolojik olarak coktugum bi gündü. Insanlar ne dertlerle ugrasiyorlar benimki elbette onlara bakinca önemli degil ama sinirlerim yıpranmış sanırım. Cok kötü bi haldeydim. Berra ya dun mamasini iciremedik. Mamasini zorladigimiz icin yemek de yemedi. Inanir misiniz aksam 6 ya kadar hic bisey yemedi. Sabah mamadan önce yedigi bildircin yumurtasi yla aksama kadar durdu. Akşam dayanamdi heralde artik sütlü corba yaptim onu yedi. Tabi bu arada sabahtan aksama kadar benim nasıl yiprandigimi siz düşünün.
Sanirim mama konusunda pes ettik kizlar kesinlikle iciremiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk yemeğini yedirsen canım sadece gece yatarken icirsen zorlayark günde bikez icirsen bide öyle dene pes etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?