2012 kasım bebekleri büyüyor..

Neyse kizlar bizi bosverin cok sıktım sizi de. Siz nasılsınız bebeler nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim seni ile iyi anliyorum ki
arasada ilk hava vermeyw baslqdigumizda psikolojim alt ust olmustu vermek zorundayim ama aras o kadar agliyor s
duko oni zorlamak zorunda olmak beni altustu etmisti
com dua ettim sukue zamanla yoluna girdu arasin elime veroyorum kendi aliyor artik havasini
insalla suzinde duzene giricektir

Son düzenleme:
Kizlar 18 ay asisi sonrasi kaka da bir degisim yasanabiliyor arasin ve bir arkadasin kizinin sari degisik bir hal olunca cocuk dr na sormus
Oda asidan kaynakli demis
Agizdan alinan bir asida olsa gwrek

Kizlar dunden beri tuh halim cok kotu ole cok uzuldum ki anlatamam
yazmak sohpet etmek icimden gelmedi
sonra disariya cikim biraz
Tum gece boyunca surekli uyandim o insanlarin ailelerin durumu hic cikmadi aklimdan
yasanan cok buyuk birseu bir degil iki degil yuzlerce insan cok caresiz bir sekildw can verdi
Bol bol dua edelim

Inşallah canim bize de dua et. Aras pasa nasil

günaydın cnm
aaa dur bende bakıcı teyzemize sorayım baalım genelde gündüz yapıyoruz kakamızı biz..

katreynuruum olurmu öyleşey anlatıcaksın tabi aaa bizniçin burdayız bir birimizin sorunlarına çözümler bulmaya çalışacaz dimi..

Inşallah canim bize de dua et. Aras pasa nasil

Aras saglik anlaminda iyu
ama isyanlarda bur bakiyorum cok iyi bir ruhhalindeyken birdeb kendini ordab oraya atiyot
Dun okula yuruyerek goturdum donuste ise parka gittik
apartmana girunce resmen kendini ywrlere atti tepindi
hic birsekilde mudahale etmedim aonrasa sustu kalkti ayaga eve gidincede bir guzel yikadim

Sor bakayim ne dicek bir haftaya yakin da gidyor

nurayım çok sağol aradı yaseminim.
bal böcüğünün kanı gayet güzel çıkmış
boyuve kilosuda süper
yaseminim gelince yazar ayrıntıları size.
songülüm sorucam.
dönücem sana
inan benimde içimden hiç bişey yapmak gelmiyo

allahım yardımcıları olsun nedenirki..

çok isyankar gördüm aras paşamı
hehe
songülüm hatırlıyomusun ses kaydında soru sorar hesap sorar gibi bi hali vardı paşamın ozamandan belliydi bu isyankarlık
ay yerim onu ben
akşam nilde çok isyandaydı ne istediğini ne o anlata bildi nebiz anladık babası anlatmaya çalışıyo dedim anlatma ağlıyo çünkü seni duymuyo
aldım yattık birlikte
kitap okuyacaz ona bile isyan etti
bi sen oku diyo bi ben okuyacam diyo böyle 5 10 dakika mücadele etti kitapla sonra pes etti..

inşallah cnm
ama gazetelerde verilen rakamların gerçek olmadığı, hayatını kaybedenlerin daha fazla olduğunu söylüyorlar

cnm malesef eşime duyurmuyor,sadece bana duyuruyor lafları
eşim duymadığı için de bana inanmıyor
tabi eşimin bir de anne kuzusu olması ayrı dert
dün akşam bana aklınca sitem ediyor.hani geçenlerde eve bir kız bir erkek arkadaşım gelmişti,bu ikisi evlilik yolunda ilerliyorlardı ya.kv de namusuma laf uzatmıştı hani bu konuyla ilgili.akşam eşim diyor ki kendine laf getirme.ama annesinin düşünceleri.ben de kızdım.senin benden şüphen mi var dedim.o da hayır senden kesinlikle şüphem yok dedi.ama neymiş konu komşu hakkımda kötü konuşurmuş, hatta erkek komşular benim hakkımda yanlış düşünürmüş ve eşim yokken bana sarkıntılık edermiş.bende kızdım.bu seferde benim gönlümü almaya çalışıyor.benim iyliğimi düşünüyormuş.ben de dedim ki sen beni bilmiyormusun?biliyorum tabiki dedi.daha da önemlisi allah biliyor içimi dedim..o yüzden kim ne derse desin umrumda değil dedim.öyle bir konuşuyorlarki sanki ben eve durmadan erkek alıyorum.ya dünya ahiret kardeşim olsun,kardeşim gibi sevdiğim insan evime geldi,üstelik sevgilisiyle geldi demedikleri kalmadı.
annesinin ağzıyla sanki beni düşünüyormuş gibi bana annesinin düşüncelerini aktarıyor.beni salak zannediyor.çok kızdım.böyle yaptığı için hiç affetmiyorum,allaha havale ediyorum.
hem eşimi hem kv yi allaha havale ediyorum.rabbim büyüktür.
adam için varsa yoksa annesinin sözleri.keşke annesinin bana söylediklerini bir gün duysa. o zaman anlayacak ama iş işten geçmiş olacak
kv nin verdiği gazlar sonrasında eşimin etrafında hiç arkadaşı kalmadı
1 tek arkadaşımız var zaten kv onlarla da aramızı bozmaya çalışıyor

canım benim 1-2,1-2 kaşık derken zamanla artacak ama sabır
biliyorum çok zor ama sabır biraz nolur

cnm zaten sorunumuz eşim kulağıyla duymadan annesinin öyle dediğine inanmıyor
illa kulağıyla duyacak
hatırlarsın 23 nisanda eve yemeğe davet etmiştim, bikaç gün öncesinde olur gelirim demişti .ben bir sürü alışveriş yapmıştım ama o gün hayır gelemem ben evimde dinleneceğim siz de bana gelmeyin demişti.
bunu bile anlattığımda eşimin söylediği" annem siz defneyle baş başa kalın,birlikte zaman geçirin diye öyle demiştir" dedi
yani eşim fazla iyi niyetli sanırım annesine karşı
aynı isyan bizdede var cnm
dışardan eve girince kendini yerlere atıyor resmen
bu sabah da aynanın karşısında yüzüne değişik kızgın ifadeler,değişik değişik kaş çatma şekilleri veriyor

çünkü arkadaşlarınız size akıl falan verirler
eşin kvden uzaklaşır diye korkuyodur eminim kv..
ay nediyeyim bilemiorum.
keşke akşam duyduğun gibi gidip anne sanıyoru bizden bahsediyosun sürekli geliyolar diye söyleseydin hem eşinin yanında ceryan ederdi olay böylelikle bakalım nasıl kıvıracaktı ozaman kadın..

Ayy pes yani fazla iyi niyetli degilde annesiyle basedemiyceni.bilio sanırım da oyuzden hiç bulasmiyor

Ohh yasemin pes etmemiş ileri tarihe attım diodu
iyi yapmış aklından çıkmış enazindan
çok sevindim iyi ciktigina sonuclarin

İyi yapmışsın canım.müdahele etmeyerek kendi kalkmis bak yoksa dahada atardi kendini.yere kesin
Ayy bahsettiğim komsumun kizida 25aylık oda öyle herşeye aglio aniden yere atio kendini parka gidiyoruz masalın salincaga binmesine izin vermio kendiside binio olmasına rağmen masalın oyuncaklarını bile masala oynatmiyor çok zorlaniyorum sureklide beraberiz
annesinin cahilleigimi desem vurdumduymazligimi desem bilmiyorum
ya yaz google tarat napabilirm diye bak doktora sor dimi
ilgilenme bırak diorum daha çok aglio dio herdedgini yapiolar kızı
tepinmeye başlayınca hem bagirio kizio çocuğa hem istedgini yapio
çocuğa kizma 2yaş sendromudur bunlar bi arastr diorum aman başlarım sendromuna dio
çocuğu daha çok hircinlastirio hbri yok

günaydın canım ins bi mucize olur
Allah yadimcin olsun canım gerçekten çok zor istemiyorsa icirenezsin daha da inada biner sevdiği şeylerin içine azar azar karistirsan tadını alamayacak şekilde yogurduna sutune corbasina ne bileyim iste neyi severek yiyorsa
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasilsin masal nasil

gunaydin herkese;
bugu n asiya gittik emir herzamanki gibi daha kapjdan girince kiyamet i kopardi.cok agliyo cocuk hastane gorsun uzakta agliyo.
boyu 85 cm.kilo 14 olmus.
sabah saat 6.30 da kalkmisti bende iseyetiseyim diye bir daha uyutmadim simdi aradim yeni uyumus tabi sabah uyumaya aliskin oldugu icin huzursuz uyumus bu saate kadar uyanik kaldigi ivcin.

songulcu m emirde cok asi surekli kendini yerlere atip bagiriyor.heleki altini acmamiz mumkun ddgil yirtiyor ortaligi herseyi kendi yapmak istiyor.

katrenur cok gecmis olsun cnm.Allahim beterinden korusun diyelim.

guldencim cok sagol cnm emir simdilik iyi bakalim cok hastalandi bu kis vallahi.ama bunada sukur diyelim ne dertler var degilmi arkadasim...

Herkese iyi gunler sabah kahvaltidayken saglik ocagindan hemsire aradi asi icin bugun yada yarin getirin dedi bizde kahvalti sonrasi gittik esimle iki kolundan vurdu asiyi ama eren cok agladi zaten bastan boy kilo olculurken cok korktu ozaman aglamaya basladi ustunde tisort ve sort vardi kilosu 11.300 cikti ama boyunu soramadim osira eren aglarken aklima gelmedi.sonrada eren mutlu olsun diye parka gittik oynadi kostu durdu parki bastan sona hep kostu ya hicte yorulmuyo yada anlamiyo yoruldugunu cocuklari gorunce bide onlarin yanina gidip konusuyo onlarla tabi parktan ayrilmak istemedi artik zorla ciktik geldik eve bakalim ins.atesimiz olmaz uyutucam biseyler yedirip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…