- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.061
Günaydın kızlar nasılsınız
Dun pek yazamadım. Psikolojik olarak coktugum bi gündü. Insanlar ne dertlerle ugrasiyorlar benimki elbette onlara bakinca önemli degil ama sinirlerim yıpranmış sanırım. Cok kötü bi haldeydim. Berra ya dun mamasini iciremedik. Mamasini zorladigimiz icin yemek de yemedi. Inanir misiniz aksam 6 ya kadar hic bisey yemedi. Sabah mamadan önce yedigi bildircin yumurtasi yla aksama kadar durdu. Akşam dayanamdi heralde artik sütlü corba yaptim onu yedi. Tabi bu arada sabahtan aksama kadar benim nasıl yiprandigimi siz düşünün.
Sanirim mama konusunda pes ettik kizlar kesinlikle iciremiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canim seni ile iyi anliyorum ki
arasada ilk hava vermeyw baslqdigumizda psikolojim alt ust olmustu vermek zorundayim ama aras o kadar agliyor s
duko oni zorlamak zorunda olmak beni altustu etmisti
com dua ettim sukue zamanla yoluna girdu arasin elime veroyorum kendi aliyor artik havasini
insalla suzinde duzene giricektir
Inşallah canim bize de dua et. Aras pasa nasil
günaydın cnm
aaa dur bende bakıcı teyzemize sorayım baalım genelde gündüz yapıyoruz kakamızı biz..
katreynuruum olurmu öyleşey anlatıcaksın tabi aaa bizniçin burdayız bir birimizin sorunlarına çözümler bulmaya çalışacaz dimi..
Aras saglik anlaminda iyu
ama isyanlarda bur bakiyorum cok iyi bir ruhhalindeyken birdeb kendini ordab oraya atiyot
Dun okula yuruyerek goturdum donuste ise parka gittik
apartmana girunce resmen kendini ywrlere atti tepindi
hic birsekilde mudahale etmedim aonrasa sustu kalkti ayaga eve gidincede bir guzel yikadim
inşallah cnmGunaydin kizlar
Soma ıcımızı yaktı....
tv de yazandan daha cok olu oldugu soylenıyor ıns dogru degıldır..
Rabbım bı mucıze olsunda ıcerdekıler sag salım cıkarılsın ıns....
Daha fazla yanmasın analar babalar esler yavrular...
Cok uzgunum elım hıc bı ıse gıtmıyo((
cnm malesef eşime duyurmuyor,sadece bana duyuruyor laflarıfundam
bence bu lafların hepsi sana ama çok seviyesizce gerçekten
bence birkaç zaman defneyi al ve çık eşinede anlat
bukadarınada pes diorum ister anlasın ister anlamasın oda
madem ailesilyle aile olmak istiyo onlarla devam etsin ozaman bukadarıda gerçekten fazla
yani o gitsin ailesini özlediğinde sen sadece defneyi bırak ve al okadar
amin cnm amin allahım yardımcıları olsun
çok komik banka çıkıyo öelenlerin kıredisini silioruz diyo sağ kalanlarında silsene
ölenlerin zaten sigortasıvar
şaka gibilarya budurumdan bilekendilerine pay çıkarıyolar çok sinir bozucu bi durum..
günaydın cnm ay bilemiorumki nil bi huysuz uyudu zaten sonra 3te uyandı oraya dönüyo buraya dönüyo mıkırdıyo yok uyumuyo sonra bir baktım çişimiz geçmiş pijamamıza hadi kalktık altımızı deyiştirdik sonra tyattık budefada uyumak istemedi üzerini açıyo dedim tulumuınu giyiyosun hadi onuda giyidik sonra uyudu ama saat kaçtı inan bilmiyorum azdaha geç kalacaktım işe ay artık pilim gerçekten bilitoooo..
sen tavrını koyacaksın fundam eşinde gitmek istiyosa gidecek bence böyle yani yapacak bişey yok
söyleseydin eşine annen bunları diyo diye.
vallaha allah ıslah eylesin nediyeyimki..
canım benim 1-2,1-2 kaşık derken zamanla artacak ama sabırGünaydın kızlar nasılsınız
Dun pek yazamadım. Psikolojik olarak coktugum bi gündü. Insanlar ne dertlerle ugrasiyorlar benimki elbette onlara bakinca önemli degil ama sinirlerim yıpranmış sanırım. Cok kötü bi haldeydim. Berra ya dun mamasini iciremedik. Mamasini zorladigimiz icin yemek de yemedi. Inanir misiniz aksam 6 ya kadar hic bisey yemedi. Sabah mamadan önce yedigi bildircin yumurtasi yla aksama kadar durdu. Akşam dayanamdi heralde artik sütlü corba yaptim onu yedi. Tabi bu arada sabahtan aksama kadar benim nasıl yiprandigimi siz düşünün.
cnm zaten sorunumuz eşim kulağıyla duymadan annesinin öyle dediğine inanmıyorNil cosmus canım yine gece uykusuz birakmis annesini
beni canım benimde hicbisey yapasim gelmiyor çok uzgunum ya çok
nuray günaydın cnm sen nasılsın
Funda cnm senibanlamk istiyorum bende susarim soyleyemmvuzulurum amavinanki senin onda birini yasamadgim içindir
senin yasadiklarini yasasam asla susmam hele gecenki arkadsin gelince namusuna laf etmesi artık pess
eşine onubdahi soylemedin tartismayalim diye ama güzelim
anneside olsa bir eş eşinin namusuna laf uzattirmamali asla
mesela dün duymussun şöyle eşine annen bak şimdi.böyle dio senbyokkende bikacseferdir imabediyo defneye bakmak istemedgini falan de
benim haftasonu gelmemden rahatsız oluyo de güzelce anlat yoruluyodur gezmekbistiyodur defneylebzorlaniyor krese verelim de
yani bazı şeyleri artık bilmesi gerek eşinin
ilerde patlasan artık sen suçlu olursun hakliyken haksız duruma dusersin
aynı isyan bizdede var cnmAras saglik anlaminda iyu
ama isyanlarda bur bakiyorum cok iyi bir ruhhalindeyken birdeb kendini ordab oraya atiyot
hic birsekilde mudahale etmedim aonrasa sustu kalkti ayaga eve gidincede bir guzel yikadim
inşallah cnm
ama gazetelerde verilen rakamların gerçek olmadığı, hayatını kaybedenlerin daha fazla olduğunu söylüyorlar
cnm malesef eşime duyurmuyor,sadece bana duyuruyor lafları
eşim duymadığı için de bana inanmıyor
tabi eşimin bir de anne kuzusu olması ayrı dert
dün akşam bana aklınca sitem ediyor.hani geçenlerde eve bir kız bir erkek arkadaşım gelmişti,bu ikisi evlilik yolunda ilerliyorlardı ya.kv de namusuma laf uzatmıştı hani bu konuyla ilgili.akşam eşim diyor ki kendine laf getirme.ama annesinin düşünceleri.ben de kızdım.senin benden şüphen mi var dedim.o da hayır senden kesinlikle şüphem yok dedi.ama neymiş konu komşu hakkımda kötü konuşurmuş, hatta erkek komşular benim hakkımda yanlış düşünürmüş ve eşim yokken bana sarkıntılık edermiş.bende kızdım.bu seferde benim gönlümü almaya çalışıyor.benim iyliğimi düşünüyormuş.ben de dedim ki sen beni bilmiyormusun?biliyorum tabiki dedi.daha da önemlisi allah biliyor içimi dedim..o yüzden kim ne derse desin umrumda değil dedim.öyle bir konuşuyorlarki sanki ben eve durmadan erkek alıyorum.ya dünya ahiret kardeşim olsun,kardeşim gibi sevdiğim insan evime geldi,üstelik sevgilisiyle geldi demedikleri kalmadı.
annesinin ağzıyla sanki beni düşünüyormuş gibi bana annesinin düşüncelerini aktarıyor.beni salak zannediyor.çok kızdım.böyle yaptığı için hiç affetmiyorum,allaha havale ediyorum.
hem eşimi hem kv yi allaha havale ediyorum.rabbim büyüktür.
adam için varsa yoksa annesinin sözleri.keşke annesinin bana söylediklerini bir gün duysa. o zaman anlayacak ama iş işten geçmiş olacak
kv nin verdiği gazlar sonrasında eşimin etrafında hiç arkadaşı kalmadı
1 tek arkadaşımız var zaten kv onlarla da aramızı bozmaya çalışıyor
Ayy pes yani fazla iyi niyetli degilde annesiyle basedemiyceni.bilio sanırım da oyuzden hiç bulasmiyorcanım benim 1-2,1-2 kaşık derken zamanla artacak ama sabır
biliyorum çok zor ama sabır biraz nolur
cnm zaten sorunumuz eşim kulağıyla duymadan annesinin öyle dediğine inanmıyor
illa kulağıyla duyacak
hatırlarsın 23 nisanda eve yemeğe davet etmiştim, bikaç gün öncesinde olur gelirim demişti .ben bir sürü alışveriş yapmıştım ama o gün hayır gelemem ben evimde dinleneceğim siz de bana gelmeyin demişti.
bunu bile anlattığımda eşimin söylediği" annem siz defneyle baş başa kalın,birlikte zaman geçirin diye öyle demiştir" dedi
yani eşim fazla iyi niyetli sanırım annesine karşı
aynı isyan bizdede var cnm
dışardan eve girince kendini yerlere atıyor resmen
bu sabah da aynanın karşısında yüzüne değişik kızgın ifadeler,değişik değişik kaş çatma şekilleri veriyor
nurayım çok sağol aradı yaseminim.
bal böcüğünün kanı gayet güzel çıkmış
boyuve kilosuda süper
yaseminim gelince yazar ayrıntıları size.
songülüm sorucam.
dönücem sana
inan benimde içimden hiç bişey yapmak gelmiyo
allahım yardımcıları olsun nedenirki..
Aras saglik anlaminda iyu
günaydın canım ins bi mucize olurGunaydin kizlar
Soma ıcımızı yaktı....
tv de yazandan daha cok olu oldugu soylenıyor ıns dogru degıldır..
Rabbım bı mucıze olsunda ıcerdekıler sag salım cıkarılsın ıns....
Daha fazla yanmasın analar babalar esler yavrular...
Cok uzgunum elım hıc bı ıse gıtmıyo((
Allah yadimcin olsun canım gerçekten çok zor istemiyorsa icirenezsin daha da inada biner sevdiği şeylerin içine azar azar karistirsan tadını alamayacak şekilde yogurduna sutune corbasina ne bileyim iste neyi severek yiyorsaGünaydın kızlar nasılsınız
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasilsin masal nasilNil cosmus canım yine gece uykusuz birakmis annesini
beni canım benimde hicbisey yapasim gelmiyor çok uzgunum ya çok
nuray günaydın cnm sen nasılsın
Funda cnm senibanlamk istiyorum bende susarim soyleyemmvuzulurum amavinanki senin onda birini yasamadgim içindir
senin yasadiklarini yasasam asla susmam hele gecenki arkadsin gelince namusuna laf etmesi artık pess
eşine onubdahi soylemedin tartismayalim diye ama güzelim
anneside olsa bir eş eşinin namusuna laf uzattirmamali asla
mesela dün duymussun şöyle eşine annen bak şimdi.böyle dio senbyokkende bikacseferdir imabediyo defneye bakmak istemedgini falan de
benim haftasonu gelmemden rahatsız oluyo de güzelce anlat yoruluyodur gezmekbistiyodur defneylebzorlaniyor krese verelim de
yani bazı şeyleri artık bilmesi gerek eşinin
ilerde patlasan artık sen suçlu olursun hakliyken haksız duruma dusersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?