- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.081
İyi yapmışsın canım.müdahele etmeyerek kendi kalkmis bak yoksa dahada atardi kendini.yere kesin
Ayy bahsettiğim komsumun kizida 25aylık oda öyle herşeye aglio aniden yere atio kendini parka gidiyoruz masalın salincaga binmesine izin vermio kendiside binio olmasına rağmen masalın oyuncaklarını bile masala oynatmiyor çok zorlaniyorum sureklide beraberiz
annesinin cahilleigimi desem vurdumduymazligimi desem bilmiyorum
ya yaz google tarat napabilirm diye bak doktora sor dimi
ilgilenme bırak diorum daha çok aglio dio herdedgini yapiolar kızı
tepinmeye başlayınca hem bagirio kizio çocuğa hem istedgini yapio
çocuğa kizma 2yaş sendromudur bunlar bi arastr diorum aman başlarım sendromuna dio
çocuğu daha çok hircinlastirio hbri yok
gunaydin herkese;
bugu n asiya gittik emir herzamanki gibi daha kapjdan girince kiyamet i kopardi.cok agliyo cocuk hastane gorsun uzakta agliyo.
boyu 85 cm.kilo 14 olmus.
sabah saat 6.30 da kalkmisti bende iseyetiseyim diye bir daha uyutmadim simdi aradim yeni uyumus tabi sabah uyumaya aliskin oldugu icin huzursuz uyumus bu saate kadar uyanik kaldigi ivcin.
songulcu m emirde cok asi surekli kendini yerlere atip bagiriyor.heleki altini acmamiz mumkun ddgil yirtiyor ortaligi herseyi kendi yapmak istiyor.
katrenur cok gecmis olsun cnm.Allahim beterinden korusun diyelim.
guldencim cok sagol cnm emir simdilik iyi bakalim cok hastalandi bu kis vallahi.ama bunada sukur diyelim ne dertler var degilmi arkadasim...
gunaydin herkese;
bugu n asiya gittik emir herzamanki gibi daha kapjdan girince kiyamet i kopardi.cok agliyo cocuk hastane gorsun uzakta agliyo.
sabah saat 6.30 da kalkmisti bende iseyetiseyim diye bir daha uyutmadim simdi aradim yeni uyumus tabi sabah uyumaya aliskin oldugu icin huzursuz uyumus bu saate kadar uyanik kaldigi ivcin.
songulcu m emirde cok asi surekli kendini yerlere atip bagiriyor.heleki altini acmamiz mumkun ddgil yirtiyor ortaligi herseyi kendi yapmak istiyor.
guldencim cok sagol cnm emir simdilik iyi bakalim cok hastalandi bu kis vallahi.ama bunada sukur diyelim ne dertler var degilmi arkadasim...
çünkü arkadaşlarınız size akıl falan verirler
eşin kvden uzaklaşır diye korkuyodur eminim kv..
ay nediyeyim bilemiorum.
keşke akşam duyduğun gibi gidip anne sanıyoru bizden bahsediyosun sürekli geliyolar diye söyleseydin hem eşinin yanında ceryan ederdi olay böylelikle bakalım nasıl kıvıracaktı ozaman kadın..
valla bilmiyorum cnm nedenAyy pes yani fazla iyi niyetli degilde annesiyle basedemiyceni.bilio sanırım da oyuzden hiç bulasmiyor
günaydın cnmgunaydin herkese;
Geçmiş olsun ins ateslenmeden atlatirsiniz sizdeHerkese iyi gunler sabah kahvaltidayken saglik ocagindan hemsire aradi asi icin bugun yada yarin getirin dedi bizde kahvalti sonrasi gittik esimle iki kolundan vurdu asiyi ama eren cok agladi zaten bastan boy kilo olculurken cok korktu ozaman aglamaya basladi ustunde tisort ve sort vardi kilosu 11.300 cikti ama boyunu soramadim osira eren aglarken aklima gelmedi.sonrada eren mutlu olsun diye parka gittik oynadi kostu durdu parki bastan sona hep kostu ya hicte yorulmuyo yada anlamiyo yoruldugunu cocuklari gorunce bide onlarin yanina gidip konusuyo onlarla tabi parktan ayrilmak istemedi artik zorla ciktik geldik eve bakalim ins.atesimiz olmaz uyutucam biseyler yedirip.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle çocukların hiçbir suçu yokişte böyle yapınca hırçın çocuk oluyo bence
ama malesef cnm herkes araştırmıyo ki
of of..
çocuklarında suçuyok aslında suç bizlerin bence..
cnm seni bu saatlerde buırda görmek negüzel
maşallah emirime boyuda kilosuda çok iyi annesi
bizimde sağlık ocağında 14 kilo çıkmış aşıda boyuda 86 ama asıl konturolümüz 31 mayısta drede olacak bakalım
aşı umarım ateş yapmaz cnm
nilde bukışı çok hastalıklarla atlattı biliyosun allahımdermansız dert vermesin bunlar geçecek cnm..
gunaydin herkese;
zaten arkadaşımız olmasın ki kimseyle görüşmeyelim,kimseyle vakit geçirmeyelim,sadece onlarla vakit geçirelim onların dediği yerlere gidelim istiyor
merak etme cnm her türlü kıvırır o
yalan söylemeyi onun kadar beceren birini daha görmedim
2yas sendromu baslamis bebislerimizde ya erende sakindi daha onceleri ama son zamanlarda oda hircinlasti cabuk sinirleniyo hemen kiziyo bazi seylere kendini yerlere atiyo mesela ufacik biyere carpsin dussun hemen kiziyo elindeki emzigi krakeri meyveyi ne varsa o an elinde hemen kizip atiyo bende ya ilgilenmiyorum yada baska biseyle unutturuyorum neyseki cabuk avunuyo unutuyo yemek yemesinde bi problem yok cok sukur ama sinirlenmeler cok iste bakalim nolucak boyle.
Bi gecmiside okuyup geleyim.
İyi yapmışsın canım.müdahele etmeyerek kendi kalkmis bak yoksa dahada atardi kendini.yere kesin
Ayy bahsettiğim komsumun kizida 25aylık oda öyle herşeye aglio aniden yere atio kendini parka gidiyoruz masalın salincaga binmesine izin vermio kendiside binio olmasına rağmen masalın oyuncaklarını bile masala oynatmiyor çok zorlaniyorum sureklide beraberiz
annesinin cahilleigimi desem vurdumduymazligimi desem bilmiyorum
ya yaz google tarat napabilirm diye bak doktora sor dimi
ilgilenme bırak diorum daha çok aglio dio herdedgini yapiolar kızı
tepinmeye başlayınca hem bagirio kizio çocuğa hem istedgini yapio
çocuğa kizma 2yaş sendromudur bunlar bi arastr diorum aman başlarım sendromuna dio
çocuğu daha çok hircinlastirio hbri yok
gunaydin herkese;
Herkese iyi gunler sabah kahvaltidayken saglik ocagindan hemsire aradi asi icin bugun yada yarin getirin dedi bizde kahvalti sonrasi gittik esimle iki kolundan vurdu asiyi ama eren cok agladi zaten bastan boy kilo olculurken cok korktu ozaman aglamaya basladi ustunde tisort ve sort vardi kilosu 11.300 cikti ama boyunu soramadim osira eren aglarken aklima gelmedi.sonrada eren mutlu olsun diye parka gittik oynadi kostu durdu parki bastan sona hep kostu ya hicte yorulmuyo yada anlamiyo yoruldugunu cocuklari gorunce bide onlarin yanina gidip konusuyo onlarla tabi parktan ayrilmak istemedi artik zorla ciktik geldik eve bakalim ins.atesimiz olmaz uyutucam biseyler yedirip.
2yas sendromu baslamis bebislerimizde ya erende sakindi daha onceleri ama son zamanlarda oda hircinlasti cabuk sinirleniyo hemen kiziyo bazi seylere kendini yerlere atiyo mesela ufacik biyere carpsin dussun hemen kiziyo elindeki emzigi krakeri meyveyi ne varsa o an elinde hemen kizip atiyo bende ya ilgilenmiyorum yada baska biseyle unutturuyorum neyseki cabuk avunuyo unutuyo yemek yemesinde bi problem yok cok sukur ama sinirlenmeler cok iste bakalim nolucak boyle.
Bi gecmiside okuyup geleyim.
Selnec plasebo sizleri görmek çok hoş
nasılsınız bi satir yazıp gidin bari:)
Bebwkleriniz nasıl neler yapiolar
plasbo bak çiş eğitimi ve 2yaş sendromlarindan bahsediliyor
senin goruslerin neler
haklısın ayşegülüm işte ne yapacan malesef insanları anlamak zor
sende birdahaki sefer aramıyacan ozaman anlar hatasını zanlımca..
evet kızlar plesebu
selmeç neden yazmıyorsunuz?
merhaba arkadaşlar
soma için hepimiz çok üzgünüz hepimizin başı sağolsun
anne olduktan sonra tüm kötü olayları kendim yaşamışçasına üzülüyorum tüm anneler aynı durumdadır eminimki
annelik anne olan kadınlar arasında ayrı bir bağ yaratıyo sanırım tüm acılarını bizde hissediyoruz...
slm kızlar... biz bu sabah hastaneye gitik zeynep ilay kakasını yapmakta zorluk çekoio doğduğundan beri son günlerde iice arttı çok sıkıo ıkınıo bazen çığlık attığı bile oluo. sabahta anneme bırakacakken baktım yine zorlanıo hadi hastaneye gidelim dedik ve gittik. kan tahlili idrar tahlili verdik dr geniz etinden şüphelenmiş kafa röntgeni istedi. kilomuz 12 boyumuz 83 cm olmuş . maşallah. tüm sonuçlarımızda temiz çıktı allaha şükür. geniz eti filan da yokmuş. buarada kanımız 12,4 çıktı önce llahın izniyle bize keçiboynuzu özü çok yaramış. tekrar teşekkürler songülll teyzesi...
slm cnm yazdım zaten girince sürekli yazmayınca yazılanlar havada kalıyo ama tabiki selm vermek için olsun yazdım ama genelde okuyorum tüm yazılanları..
eymen iyi çok şükür herşey yolunda iznimin bitmesine yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım yeni yeni etkinlikler yapmaya başlıyoruz onla
sanada msj atmıştım hatta bir yaşında odasını ayırrdık çok rahatız şükür.17 aylıkkende emmeyi bıraktı oda çok sorunsuz geçti gece uyanmasınıda bitirdi
cnm daha öncede bi kaç konuda uzun uzadıya msjlar yazdım bilgi vermeye çalıştım ama pek dikkate alan bi teşekkür eden bi kaç kişi oldu sadece.. Bnde kötü hissettim açıkçası herkes herşeyi biliyo zaten uygulama noktasında sıkıntı var bnm bişi dememin bi anlamı yok
merhaba arkadaşlar
soma için hepimiz çok üzgünüz hepimizin başı sağolsun
anne olduktan sonra tüm kötü olayları kendim yaşamışçasına üzülüyorum tüm anneler aynı durumdadır eminimki
annelik anne olan kadınlar arasında ayrı bir bağ yaratıyo sanırım tüm acılarını bizde hissediyoruz...
slm kızlar... Biz bu sabah hastaneye gitik zeynep ilay kakasını yapmakta zorluk çekoio doğduğundan beri son günlerde iice arttı çok sıkıo ıkınıo bazen çığlık attığı bile oluo. Sabahta anneme bırakacakken baktım yine zorlanıo hadi hastaneye gidelim dedik ve gittik. Kan tahlili idrar tahlili verdik dr geniz etinden şüphelenmiş kafa röntgeni istedi. Kilomuz 12 boyumuz 83 cm olmuş . Maşallah. Tüm sonuçlarımızda temiz çıktı allaha şükür. Geniz eti filan da yokmuş. Buarada kanımız 12,4 çıktı önce llahın izniyle bize keçiboynuzu özü çok yaramış. Tekrar teşekkürler songülll teyzesi...
slm cnm yazdım zaten girince sürekli yazmayınca yazılanlar havada kalıyo ama tabiki selm vermek için olsun yazdım ama genelde okuyorum tüm yazılanları..
Eymen iyi çok şükür herşey yolunda iznimin bitmesine yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım yeni yeni etkinlikler yapmaya başlıyoruz onla
sanada msj atmıştım hatta bir yaşında odasını ayırrdık çok rahatız şükür.17 aylıkkende emmeyi bıraktı oda çok sorunsuz geçti gece uyanmasınıda bitirdi
cnm daha öncede bi kaç konuda uzun uzadıya msjlar yazdım bilgi vermeye çalıştım ama pek dikkate alan bi teşekkür eden bi kaç kişi oldu sadece.. Bnde kötü hissettim açıkçası herkes herşeyi biliyo zaten uygulama noktasında sıkıntı var bnm bişi dememin bi anlamı yok :d
biraz geçmiş okuyup yazdım hemen cnm zaten
ben aslında hep yazmak istiyorum ve yazabilenlerede çok saygı duyuyorum
vakit bulamıyorum ben hiç yazmaya çünkü
Birden alisamaz canim sen azar azar arada yine dene tadina alissin sonra hepsini icer bitirir uzulme canim.Günaydın kızlar nasılsınız
Dun pek yazamadım. Psikolojik olarak coktugum bi gündü. Insanlar ne dertlerle ugrasiyorlar benimki elbette onlara bakinca önemli degil ama sinirlerim yıpranmış sanırım. Cok kötü bi haldeydim. Berra ya dun mamasini iciremedik. Mamasini zorladigimiz icin yemek de yemedi. Inanir misiniz aksam 6 ya kadar hic bisey yemedi. Sabah mamadan önce yedigi bildircin yumurtasi yla aksama kadar durdu. Akşam dayanamdi heralde artik sütlü corba yaptim onu yedi. Tabi bu arada sabahtan aksama kadar benim nasıl yiprandigimi siz düşünün.
Sanirim mama konusunda pes ettik kizlar kesinlikle iciremiyoruz
Bu aralar bizdede oyle bi sinir hali var canim neyseki cok uzatmiyo bende ya ilgilenmiyorum yada baska biseyle unutturuyorum ins.kisa surer bu durumlari.Aras saglik anlaminda iyu
ama isyanlarda bur bakiyorum cok iyi bir ruhhalindeyken birdeb kendini ordab oraya atiyot
Dun okula yuruyerek goturdum donuste ise parka gittik
apartmana girunce resmen kendini ywrlere atti tepindi
hic birsekilde mudahale etmedim aonrasa sustu kalkti ayaga eve gidincede bir guzel yikadim
inşallah cnm
ama gazetelerde verilen rakamların gerçek olmadığı, hayatını kaybedenlerin daha fazla olduğunu söylüyorlar
cnm malesef eşime duyurmuyor,sadece bana duyuruyor lafları
eşim duymadığı için de bana inanmıyor
tabi eşimin bir de anne kuzusu olması ayrı dert
dün akşam bana aklınca sitem ediyor.hani geçenlerde eve bir kız bir erkek arkadaşım gelmişti,bu ikisi evlilik yolunda ilerliyorlardı ya.kv de namusuma laf uzatmıştı hani bu konuyla ilgili.akşam eşim diyor ki kendine laf getirme.ama annesinin düşünceleri.ben de kızdım.senin benden şüphen mi var dedim.o da hayır senden kesinlikle şüphem yok dedi.ama neymiş konu komşu hakkımda kötü konuşurmuş, hatta erkek komşular benim hakkımda yanlış düşünürmüş ve eşim yokken bana sarkıntılık edermiş.bende kızdım.bu seferde benim gönlümü almaya çalışıyor.benim iyliğimi düşünüyormuş.ben de dedim ki sen beni bilmiyormusun?biliyorum tabiki dedi.daha da önemlisi allah biliyor içimi dedim..o yüzden kim ne derse desin umrumda değil dedim.öyle bir konuşuyorlarki sanki ben eve durmadan erkek alıyorum.ya dünya ahiret kardeşim olsun,kardeşim gibi sevdiğim insan evime geldi,üstelik sevgilisiyle geldi demedikleri kalmadı.
annesinin ağzıyla sanki beni düşünüyormuş gibi bana annesinin düşüncelerini aktarıyor.beni salak zannediyor.çok kızdım.böyle yaptığı için hiç affetmiyorum,allaha havale ediyorum.
hem eşimi hem kv yi allaha havale ediyorum.rabbim büyüktür.
adam için varsa yoksa annesinin sözleri.keşke annesinin bana söylediklerini bir gün duysa. o zaman anlayacak ama iş işten geçmiş olacak
kv nin verdiği gazlar sonrasında eşimin etrafında hiç arkadaşı kalmadı
1 tek arkadaşımız var zaten kv onlarla da aramızı bozmaya çalışıyor
amin cnmAllhim onun gbilerden korusun insssss
ben kv yi öpüp başıma koyayim ozman:)
cnm niye canını sıkıyorsun kiKızlar anneler ginunde benim canım çok sıkıldı yaaa
annemi aradim kutladim oda benimkini kutladı artık sende annesin dimi bende aricaktim seni dedi
neyse sonra esimdaha uyuo annesini aramadı
ben aradim kutladim cvp şu"saol bakalım kızım napior"
Okadr bozuldumki bian yutkundum masala versim oda asla konusmuor bende hiç almadım teli masal elinde gezdiriken
eşim uyandı kim o dedi annen dedim aldı tlfnu anneler gününü kutladı sonra biliomus gbi sen aysgulunkini kutladinmi dedi
kv de o kutlayinca bende kutladim demiş kapatınca söyledi bunu eşim esimde
Olmazzz özel arayacaktin oda anne dedi gülerek
tabi bişey bilmio tesadüf oldu eşimin yorumları
kapatınca dedim kutlamadi diye bide kutladim dio bak falan dedi
pazar gununden.beri beni hiç aramadı eşimi ario bana verirdi eşim hep
istemiom diye işaret ettim slmi var dedi kapattı esimde
haklısın kirilmissindir bide sen hediye alcaktin bak iyiki almamsisin dedi eşim
para yoktu güzel bişey alamicaksam bide kargoyla gndermeye dgmez dedim alnadim
uzuluodm alamadım diye
ama sevgililikten beri 2003ten beri ger yıl alirim hiç kullnmio
bilmiom neden ihtiyacı olanı aliom bide hep bildgim için
ama çok kirildim konuşmadım hiç bidaha
iyi çok sevindim cnmslm kızlar... biz bu sabah hastaneye gitik zeynep ilay kakasını yapmakta zorluk çekoio doğduğundan beri son günlerde iice arttı çok sıkıo ıkınıo bazen çığlık attığı bile oluo. sabahta anneme bırakacakken baktım yine zorlanıo hadi hastaneye gidelim dedik ve gittik. kan tahlili idrar tahlili verdik dr geniz etinden şüphelenmiş kafa röntgeni istedi. kilomuz 12 boyumuz 83 cm olmuş . maşallah. tüm sonuçlarımızda temiz çıktı allaha şükür. geniz eti filan da yokmuş. buarada kanımız 12,4 çıktı önce llahın izniyle bize keçiboynuzu özü çok yaramış. tekrar teşekkürler songülll teyzesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?