2012 kasım bebekleri büyüyor..

işte böyle yapınca hırçın çocuk oluyo bence
ama malesef cnm herkes araştırmıyo ki
of of..
çocuklarında suçuyok aslında suç bizlerin bence..

cnm seni bu saatlerde buırda görmek negüzel
maşallah emirime boyuda kilosuda çok iyi annesi
bizimde sağlık ocağında 14 kilo çıkmış aşıda boyuda 86 ama asıl konturolümüz 31 mayısta drede olacak bakalım
aşı umarım ateş yapmaz cnm
nilde bukışı çok hastalıklarla atlattı biliyosun allahımdermansız dert vermesin bunlar geçecek cnm..

Reactions: cvr

Masallah masallah aman nazar degmesin 14kilomu pasamiz kiz tombik biseydir ozaman seninki tam minciklamalik bizde asimizi olduk bakalim ins. atesleri cikmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten arkadaşımız olmasın ki kimseyle görüşmeyelim,kimseyle vakit geçirmeyelim,sadece onlarla vakit geçirelim onların dediği yerlere gidelim istiyor
merak etme cnm her türlü kıvırır o
yalan söylemeyi onun kadar beceren birini daha görmedim

Ayy pes yani fazla iyi niyetli degilde annesiyle basedemiyceni.bilio sanırım da oyuzden hiç bulasmiyor
valla bilmiyorum cnm neden

günaydın cnm
maşallah emir paşaya

Geçmiş olsun ins ateslenmeden atlatirsiniz sizde
kontrolde güzel geçmiş masallhh erene
Kesinlikle çocukların hiçbir suçu yok
anne bagirio kizio biyandan istedgini yapio
ee cocukda bilio anne kizsada yapcak diye herseferinde bu yöntemi kullnio
allhim uzuluyirum ococugun halini görünce
duzeltilebilir bi donem ama anne kalıcı hale getirio
resmn inatlasio cicukla bazen
sonrada dert yanio Ayy ne yaramaz yok dinlemio beni
ee sen çocuğa beni dinleme nasılsa yapcam dedgini msjini veriosun
çocuk niye dinkesindimi ama

Ojhh sizde atlattiniz aşıyı geçmiş olsunins sizdede etki yapmaz ateş gbi
pasayada masallh topigin en kglusumu desek emire:)
Binkere masallhhhrabbim nazardan korusun
boyu kg da çok iyi
isyan arada olcak artık annesi birey oldgunu hissediolar onlarda bağımsızlığını ilan etmeye calisiolar:)
Önemli olan bu gecicibdonemi sakin atlatmak
o atakları tutunca yapici ol sinirlenme sende sakin ol ins kolayca atlatirsiniz
komsumun yaptığını yapma yani :)

2yas sendromu baslamis bebislerimizde ya erende sakindi daha onceleri ama son zamanlarda oda hircinlasti cabuk sinirleniyo hemen kiziyo bazi seylere kendini yerlere atiyo mesela ufacik biyere carpsin dussun hemen kiziyo elindeki emzigi krakeri meyveyi ne varsa o an elinde hemen kizip atiyo bende ya ilgilenmiyorum yada baska biseyle unutturuyorum neyseki cabuk avunuyo unutuyo yemek yemesinde bi problem yok cok sukur ama sinirlenmeler cok iste bakalim nolucak boyle.
Bi gecmiside okuyup geleyim.

Allhim onun gbilerden korusun insssss
ben kv yi öpüp başıma koyayim ozman:)

Sakin kal aynen yaptgini yapmaya devam et cnm inatlaşma aglio diye yapma istedhini
bisure sonra vazgecicek emin ol
sen tutarli olursan eren akıllı uyumlu sakin bir bebek kplay algılar msjini geçer
normal yani artık büyüdüler arada olucak tabiki ozguvenleri içinde böyle diretmelerde aada iyidir
ezik suskun kalmasın

Kızlar anneler ginunde benim canım çok sıkıldı yaaa
annemi aradim kutladim oda benimkini kutladı artık sende annesin dimi bende aricaktim seni dedi
neyse sonra esimdaha uyuo annesini aramadı
ben aradim kutladim cvp şu"saol bakalım kızım napior"
Okadr bozuldumki bian yutkundum masala versim oda asla konusmuor bende hiç almadım teli masal elinde gezdiriken
eşim uyandı kim o dedi annen dedim aldı tlfnu anneler gününü kutladı sonra biliomus gbi sen aysgulunkini kutladinmi dedi
kv de o kutlayinca bende kutladim demiş kapatınca söyledi bunu eşim esimde
Olmazzz özel arayacaktin oda anne dedi gülerek
tabi bişey bilmio tesadüf oldu eşimin yorumları
kapatınca dedim kutlamadi diye bide kutladim dio bak falan dedi
pazar gununden.beri beni hiç aramadı eşimi ario bana verirdi eşim hep
istemiom diye işaret ettim slmi var dedi kapattı esimde

haklısın kirilmissindir bide sen hediye alcaktin bak iyiki almamsisin dedi eşim
para yoktu güzel bişey alamicaksam bide kargoyla gndermeye dgmez dedim alnadim
uzuluodm alamadım diye
ama sevgililikten beri 2003ten beri ger yıl alirim hiç kullnmio
bilmiom neden ihtiyacı olanı aliom bide hep bildgim için
ama çok kirildim konuşmadım hiç bidaha

Selnec plasebo sizleri görmek çok hoş
nasılsınız bi satir yazıp gidin bari:)
Bebwkleriniz nasıl neler yapiolar

plasbo bak çiş eğitimi ve 2yaş sendromlarindan bahsediliyor
senin goruslerin neler

ohh maşallah paşama annesi sağlıklı olsunlarda hepsi geçecek..
umarım ateşsiz atlatırsınız.

atlatıcaz inşallah sabırla bu dönemlerde geçecek
geçende eşim diyodu aaa biz artık ergenlik pskolojisiyle başladık desene artık hiç bitmez bu senduromlar diye..

merhaba arkadaşlar
soma için hepimiz çok üzgünüz hepimizin başı sağolsun
anne olduktan sonra tüm kötü olayları kendim yaşamışçasına üzülüyorum tüm anneler aynı durumdadır eminimki
annelik anne olan kadınlar arasında ayrı bir bağ yaratıyo sanırım tüm acılarını bizde hissediyoruz...

haklısın ayşegülüm işte ne yapacan malesef insanları anlamak zor
sende birdahaki sefer aramıyacan ozaman anlar hatasını zanlımca..

evet kızlar plesebu
selmeç neden yazmıyorsunuz?

slm kızlar... biz bu sabah hastaneye gitik zeynep ilay kakasını yapmakta zorluk çekoio doğduğundan beri son günlerde iice arttı çok sıkıo ıkınıo bazen çığlık attığı bile oluo. sabahta anneme bırakacakken baktım yine zorlanıo hadi hastaneye gidelim dedik ve gittik. kan tahlili idrar tahlili verdik dr geniz etinden şüphelenmiş kafa röntgeni istedi. kilomuz 12 boyumuz 83 cm olmuş . maşallah. tüm sonuçlarımızda temiz çıktı allaha şükür. geniz eti filan da yokmuş. buarada kanımız 12,4 çıktı önce llahın izniyle bize keçiboynuzu özü çok yaramış. tekrar teşekkürler songülll teyzesi...

Selnec plasebo sizleri görmek çok hoş
nasılsınız bi satir yazıp gidin bari:)
Bebwkleriniz nasıl neler yapiolar

plasbo bak çiş eğitimi ve 2yaş sendromlarindan bahsediliyor
senin goruslerin neler

slm cnm yazdım zaten girince sürekli yazmayınca yazılanlar havada kalıyo ama tabiki selm vermek için olsun yazdım ama genelde okuyorum tüm yazılanları..
eymen iyi çok şükür herşey yolunda iznimin bitmesine yavaş yavaş yaklaşıyoruz bakalım yeni yeni etkinlikler yapmaya başlıyoruz onla
sanada msj atmıştım hatta bir yaşında odasını ayırrdık çok rahatız şükür.17 aylıkkende emmeyi bıraktı oda çok sorunsuz geçti gece uyanmasınıda bitirdi

cnm daha öncede bi kaç konuda uzun uzadıya msjlar yazdım bilgi vermeye çalıştım ama pek dikkate alan bi teşekkür eden bi kaç kişi oldu sadece.. Bnde kötü hissettim açıkçası herkes herşeyi biliyo zaten uygulama noktasında sıkıntı var bnm bişi dememin bi anlamı yok

haklısın ayşegülüm işte ne yapacan malesef insanları anlamak zor
sende birdahaki sefer aramıyacan ozaman anlar hatasını zanlımca..

evet kızlar plesebu
selmeç neden yazmıyorsunuz?

biraz geçmiş okuyup yazdım hemen cnm zaten
ben aslında hep yazmak istiyorum ve yazabilenlerede çok saygı duyuyorum
vakit bulamıyorum ben hiç yazmaya çünkü

aynen cnm ama

aferin benim kuzumaaaaa:

aferin benim kuzuma maşallah onaaa:
allahım nazarlardan korusun..

cnm hoşgeldin tekrar özletme kendini kötüde hissetme
sen
anlatıyosun sonuçta bizde inan alıyoruz
mesela bizde odamızı ayırıyoruz nasıl alıştınız senmi uyutuyorsun kendimi uyuyor bana biraz bilgi verirmisin
şahsen kendim adıma benim senin bilgilerinae ihtiyacımvar
ki burdaki arkadaşlarımında öyle eminim..

biraz geçmiş okuyup yazdım hemen cnm zaten
ben aslında hep yazmak istiyorum ve yazabilenlerede çok saygı duyuyorum
vakit bulamıyorum ben hiç yazmaya çünkü

haklısın evde olunca bende yazamıyorum cnm:
Hele hafta içi çalışıp hafta sonu evde olunca zor oluyo işte

Birden alisamaz canim sen azar azar arada yine dene tadina alissin sonra hepsini icer bitirir uzulme canim.
Bu aralar bizdede oyle bi sinir hali var canim neyseki cok uzatmiyo bende ya ilgilenmiyorum yada baska biseyle unutturuyorum ins.kisa surer bu durumlari.

Funda ya cok uzuluyorum sanada ayni sehirde olsak mutlaka kv. ile tanismak isterdim ben senin kv.bas edebilirdim ama iste benimkide ayri vaka hicbiseyden anlamaz yemek temizlik bizde kaldiginda bile wcden sonra ellerini sadece suyla yikiyomus ben bi farkettim sordum kv.ye suyla yikiyomus yetermis zaten temizmis elleri gibi konusup sinir ediyodu bide eren var evde zaten pek yaklastirmiyodum seversede goturup erenin ini yuzunu yikiyodum 65yasindadir en fazla ama kilolu gorsen acincak hali var ama isin icyuzu oyle degil iste isine gelince bilmis gibi konusur esim her konuda adaletlidir hakli haksiz diye ama annesi ona gorede saf bisey bilmez kotu bisey soylesede oyle konusur yani ama en azindan annesine temizlik konularinda falan sureki uyarir amaan neyse soyle akilli bi kadin olsa halledicemde boyle oluncada ne soylesem pek kar etmiyo.Tovbe tovbe hicte boyle konusmak istemiyorum ama illaki konusturuyolar ya seninkini okuyunca banada sinir geliyo sende gerekirse konusmalari ses kaydina al canim tel.ile esine dinlet yani zaten her konusmasi olay kadinin o sizi oyuncak gibi elinin altinda kullaniyo iste hayret yani esin niye annesinin buldugu bi kizla degilde senle evlenmis keske baskasiyla evlenseydide senle normal bi yuva kurup mutlu olurdun.kiziyomda iste ne dedigimi bilmiyorum canim bakma sen bana.

Allhim onun gbilerden korusun insssss
ben kv yi öpüp başıma koyayim ozman:)
amin cnm
allah düşmanıma bile böyle birisini vermesin
gerçekten bunu çok içten söylüyorum
cnm niye canını sıkıyorsun ki
bak en azından eşin senin yanında
benim kv benim anneler gününü kutlamadı,üstüne üstlük de sapır saçma konuşup moralimi bozdu

iyi çok sevindim cnm
sonuçlar temiz çıkmış
seninle aynı marka keçiboynuzu özü kullanıyorduk biz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…