2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm. evde iş yaparken benle oynamak istio ve ben o işi yapmak zorundaysam bile suçluluk duyuyorum yine vaktinden çalıyorum çocuğumun diye

akşam aygazı sildirmedi bana biliyomusun kendi yerlere atıyo
geleyim yanına diye öyle ağlarsan gelmem ağlama dedim neyse sustu ama çekeliyo beni
neyse gittik
çalışma masasına oturduk sonra oynadık mutlu oldu işte..

bunların hepsi aynı güldenim yaa bana kesinlikle mutfağı toplatmıo illa gidip yanında durcam. önce onunla oynuyoruz uyutuyorum eğer bende onla uyyp kalmazsam işe koyuluyorum . yok uyursam artık onikide silan kalkıp mutfak topluyorum:) bazende kalkmışken o saatte kızlara laf yetiştiriyorum genelde de nöbetçi anne songüle:)

aynen cnm bende iş harici bi yerde zeynep ilaysız vakit geçirmek kızıma haksızlık gibi gelio.

ben defnesiz hiçbir şey yapmıyorum
çünkü haftaiçi o kadar az görebiliyoruz ki birbirimizi haftasonu onsuz hiçbir şey yapmıyorum

bende evde önce defneyi uyutup sonra iş yapıyorum eğer ben de uyuyup kalmazsam

ay yok cnm zaten benimde bişey yapabildiğim. herşeyi ona göre ayarlamaya çalışıyorum. hafta içi akşamları en fazla dört saatimiz birlikte geçio ondada zamanından çalmak istemiyorum. haftasonu zaten yapışık ikiz gibiyiz zaruri bir durum olmadıkça.

canımcım 4 saatlik zaman dilimini nasıl geçiriyorsunuz biz artık sıkıldık rana hanımla hep aynı oyunları oynamaktan

4 saat süpermiş cnm
biz maksimum 2 saat geçirebiliyoruz
malum akşam 8 de evde oluyorum ancak

canımcım 4 saatlik zaman dilimini nasıl geçiriyorsunuz biz artık sıkıldık rana hanımla hep aynı oyunları oynamaktan

cnm zaten ilk iki saat yemekti falandı derken geçio bi şekilde. sonra ki iki saatte zeynep hanımın canı neyi isterse. buaralar at biniyoruz sonra sıkılıp iniyoruz alt üst boğuşuyoruz. babamız şu tekerlekler varya baston gibi ondan almış onu çok sevdi ondla oynuyoruz. top oynuyoruz.legolarla oynuo çok kısa. ay aklıma bunlar geldi... :)

kızlar buarada canımı sıkan bir konu var
kv defneye kendisine anne dedirttiriyor
ve bundan acayip zevk alıyor.kp babaanne de kızım diye defneyi düzeltirse kp i tersleyip defneye "söyle anneciğim" diyor.ya da defne bişey isterken "anne şunu istiyorum" de diyor
acayip sinir oluyorum.zaten daha önce de "60ında çocuk doğurursan olacağın bu. yorulursun tabi bu kadar" diyordu.
annem ise "kızım dedirtsin ne olacak.ne yaparsa yapsın defne ilerde mutlaka defne seni seçer, çocuk bu annesini bilir sen canını sıkma" diyor.
kızıyorum ama elimde değil.ya bir de kadın herkese bana anne diyor diye övünüyor.

çok güzel şeyler anlatmışsın ve bu anlattıklarını çok güzel uygulamışsın ben ranayı sallamak istemiyorum artık ama sallamadığım zaman da uyumuyo gözleri kapanacak gibi oluyo ama olmuyo ne kadar sürüyor birlikte yatmanız ne kadar zamanda uyuyor.. bi de gündüzleri nasıl uyuyo sallanmadan mı yine geceki gibi

ben ayırmayı daha düşünmüyorum galiba bi de evde ona göre oda yok gibi yani yataktan düşerse diye hep aklıma bi ton düşünce geliyo rana uyanır uyanmaz anneem diyo beni bekliyo ama beşiğinde olduğu için normalde beşikten inecek kapasitede ama bunu denemiyo ( denemesin zaten düşer diye korkumdan yatağımızla birleştirdim beşiği) bilemiyorum ya nasıl yapsam küçük bi odamız var orda da iki çekyatımız var birini açıp ona mı dizayn etsem gerçi emziriyorum hala emzirme bittikten sonra ayırırım galiba

ben bakıcısına anne demesini kesinlikle istemiyorum ki derlermiş çocuklar ama rana demedi annemi ya da ananne diyo bana annem diyo ama senin kv ne yapmaya çalışıyo anlamadım sen sustukça daha çok canın sıkılıyo al eşini ve kv yi bi odaya konuş olmaz böyle de ben bakıcı tutacam de benim de canım sıkıldı

Ayy sevindim cnm sonuçlar temiz ciknis masallahh balbocegine
Ben uyguladim cnm senin yazdıklarını ben masal dogdugundan1ay sonra odasına geçirdim
hiç sallamafam uyuttum 6aylıkken emmeyi bırakınca aygimda salldim2ay sadee
sonra pis pis layrak yanına yatarak alistirdim
şimdi sutunu veriorum yaninada yatmiyorum o kendi uyuo gecede uyanmio dediğin gbi mutlaka uyanıp geri dalio
amabirlikte yatsak her kipirtisinda uyandı sanıp uyandirirm çocuğu

Çok haklısın katılıyorum tüm söylediklerine anne hazır olcak karrli olcak
gerisi en fazla 1hafta sürer deliksiz uyku
ama anne pes ettiği için bu kısır döngü devam edio
masal da besiginde yatio geniş yerde yatinca uyanio bizimki:)

Cnm bende ilk yanına yatarak alistirdim ilk günler 15dak falan surupdu şimdi 5dakkda uyuo
ama artık masalın yanına yatmiyorum sutunu verip cikiom kendi uyuo sütü bitince uyuo 10dak gni yani
sen nezman hazır hissedersen ozman.yap cnm cekyatta masal uyanıp sürekli mesela rana yi denemn lazım
madal dr alan sevio geniş yerde dönünce uyanio sürekli
bi dene bakalimbem ilk günler besiginin altına dossek seriodum gece uyanır sarkarsa ben duyup gelene kadr düşerse diye
sende besigin önüne döşek köy yada cekyatin altına köy duserse diye
ama emzirmeyi bırakınca yapman daha doğru gbi

Ayy bende sevmem benden başkasına anne dese
ama buyunce kendiliğinden derse sorun etmm
bnm kardesimde bana anne derdi şimdide hala ikinci annem der

ben buyuttum onu annem çalıştı annemi pek gorenzdi oyuzden bana anne derdi
ama ben dedirtmedim
masalda kendiliğinden sevdgi için derse uzulmem ama şimdiden biri öyle dedirtse sinir oluum yani

ah sorma güldencim işyerinde telden gireyimdedimbir türü fırdat olmadı başka aslında devam etcektim konuşmaya geldi siz gitmişsiniz ( emirle nil ayı kiloda desene

masallah masallah aman nazar degmesin 14kilomu pasamiz kiz tombik biseydir ozaman seninki tam minciklamalik bizde asimizi olduk bakalim ins. Atesleri cikmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım.ayne n tam ısırmalık ama hiçhırpalanarak sevilmediği için alışkındeil dişlerimi sıkıyorum bazen ama kıyamıyorum.

valla bilmiyorum cnm neden

günaydın cnm
maşallah emir paşaya
saben sağol tatlım . Cnm çok sinir oldum senin şu kv nin anne dedirtmesine sende peygamber sabrı derler ya maşlalah cnm ya ben olsam ipleri kopartmıştım nasıl dayanıyorsun

sağol canım evet sakin oluyorum yadailgilenmiyorum ağladığı yerde dönüyorum arkamı sesi kesiliyor.

canım ne kadarsinir bozucu bunlarsırf kendşlerini oğullarına iyi göstermek için ellerinden geleni yapıyorlarya ben hiç aramadım çünkü kırgınımaramamaı da hak ettiğini düşünmüyorum

gülden / yasemin aynı suçluluk duygusu bende de oluyor çalıştığım için onunla gidilecek bir yer değilse hiç gitmiyorum zaten. evde iş yaparken bile üzülüyorum pişmanlık duyuyorum. bazı arkadaşalrım var bakıyorum hiç umurlarında değil vallahi kendi zevkleri için bırakırlar çocukalrı belkide bu doğru bilemiyorum kendinede vakit ayırması lazım insanın . ama ben yapamıyorum maalesef

ozcanan canım emirde hep sallnıyor ve inan bıktım yoruldum artık ayaklarım acıyor bazen ama maalesef yanına yatmakla uyumuyor dadıyı izliyorum bazen ama ordakileri uygulayacak vaktide olması lazım insanın ben uyuşunda bende işlerimi halledeyim diye bakıyorum.

plasebo cnm bende çok fazla yazmak isteyipte yazamayanlardanım. çok istiyorum internet r oluyorum kendime niye beceremiyorum bendemi sorun var anlamadım. telden yazmak yadaişler bırakmıyor evde de emir uyusun işleirmi yapıp gireyim diyorum bakıyorum saat geç olmuş uykum geliyor

Son düzenleme:
kızlar emir sabah geç uyandıysa mesela 10 gibi eğer iyi kahvaltı yaparsa özellikle karışım verdiyesem ( ki artık vermiyorum bu yüzdensüt ) öğlen uyuyor bu sefer 3-4 gibi yemek istiyor ondan sonradaakşam yemeği yemiyor sütünü içip yatıyor . bayılıyor sütünü biberonda içmeye resmen ağlıyor yapayım diye. yani günde 2 öğün yemiş oluyormi ? sizce normal mi
sabah 6 da kalktıysa da çok erken oluyo ve çok uykusu oluyor diye kahvaltı yerine sütiçirip yatırıyorum işte bu seferde 10-11 gibi kalkıyor

Canlarrrr nasisinzzz ben psikopata bagladm resmen...mesela meryem aksam anne anne diyo kv hemen benden once efendm diyo cildriyorm onun annesi bnm demk istyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uyuması 5 dakka ancak sürüyor.. evt cnm gündüzde aynı şekilde yatağına yatıp uyuyo.Bn eymeni hiç sallamadım zaten doğduğundan beri.. Hatta kolayıma gelmesin die yatağını bile sallanmayandan aldım özellikle..
Allah korusun tabi aklının kalmaması lazım ayırdığında o yüzden ben yer yatağını tercih ettim zaten.. çekyat filan tehlikeli olur bence ben olsam yatıramam hele benm oğlum çok deli yatıyo hiç olmaz yani..inş zamanla ayarlarsın snede bi düzen

işte herkes kendi çocuğunu tanıyo eymende dar yerde hiç yatamaz geniş geniş dönecek bi o tarafa bi bu tarafa yatacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…