- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.161
günaydın fundacım rabbim yardımcın olsun ne diyeyim işin çok zor...buarada herkese günaydın kızlar
bizimde doğğduğundan beri var canım malesef artık morarmaya kadar gitti ama bizimki yapmamak için ıkınıyordu çatlak var popoda yapmadıkça sertleşyro sertleştikçe yyapmıyo yapıncada çatlak artıyo
bizim toz ilaç m ile başlıyo canım günde bir çay kaşığı yoğurdun içine katıp kahvaltıdan sonra die özellikle belirtti sonra öğle akşam yemekten sonra 1 tatlı kaşığı dupalack la başladık fena ishal oldu sonra tozu yarım çay kaşığı dupalacı yarım tatlı kaşığı yaptık dün yine ishaldi bugün tozu çay kaşığının ucu ile koymuş annem bakalım bu akşam ne olucak
buarada herkese günaydın kızlar
Günaydın hanımlar nasılsınız ben ıyıyım ceyda bu aralar cok mız mız ama ıdare edıyoz bısey yapmak ıstedıgı zaman baslıyo yalandan ağlamaya evın içinde mız mız mız dolanıyo bu aralar benımde tahamulum yok cok cabuk sınırlenıyorum ve kızıyorum ceydayanıye böyle yapıyo kı bu cocuk
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm daha ben ağzımı açmadan kadın üzerime saldırıyor
dün akşam onlardaydık.defne klimanın kumandasını istedi.ben de verdim.çünkü tuşlarına basmıyor.sadece inceliyor.merakını giderince de kendiliğinden getirip veriyor.defnenin elinde kumandayı görünce hemen çocuğun elinden çekip aldı.defne de ağlamaya başladı.eşim de bana dedi ki " her istediğni yapmayalım öyle alışmasın.ben de dedim ki elinden güzellikle alıyorum ben zaten.ayrıca merak ediyor çocuk.istediğini yapmayacağım diye çocukla inatlaşmayalım.güzellikle anlatalım" hemen içerden koştu ben çocukla inatlaşmıyorum,elinden kandırarak alıyorum dedi.ama gözümün önünde çocuğun elinden zorla çekip aldı ve ağlattı.neyse ben bişey demedim balkona çıktı defneyle hala ordan konuşuyor.ben inatlaşmıyorum diye.1 dedi,2 dedi,3 dedi artık dayanamadım."anne ben sen inatlaşıyorsun demedim.ben eşime dedim inatlaşmayalım çocukla diye sen niye üzerine alınıyorsun" dedim.sustu cvp vermedi ama suratı da düştü.dün eşimin yanında bana bir iyi davranıyor görmeniz lazım.dün defneye yemek yedireceğim hemen getirdi deli gömleği gibi koldan giyilen bi önlük var onu taktı defneye.böyle yemek yemeye alışacakmış.ya çocuk 1,5 yaşına geldi.bu saatten sonra alışır mı?sürekli bana emir veriyor yok şöyle alıştır,yok böyle alıştır
dün bir de eşime beni şikayet ediyor.neymiş akşama kadar defne yaramazlık yapmıyormuş ama akşam beni görünce benden yüz bularak heryeri dağıtıyormuş
cnm malesef ben de sinir oluyorum
ama o defneye zorla dedirtiyor
cnm malesef burada kimseyi tanımıyorum.bakıcı bulmak da tanıdık olmayınca zor olduğu için sabretmeye mecburum
cnm bu 2 öğünde yemesi gerkenleri yiyorsa bence sorun değil.yani sabah kahvaltıkların tamamından yiyorsa ikindi yemeğinde de çorba,yemek,yoğurt tarzı şeyleri iyi yiyorsa ve arada da meyvesini yiyorsa bence sorun olmaz
al işte benim durumum sende de var.ve emin ol yakında meryem de senin kv ye kafası karışıp anne diyecek offffff
sana da hayırlı cumalara cnm
inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar da ilaç kullanmak zorunda kalmazsın
cnm kaç kere uyardım
kadın benimle inatlaşmaktan,benimle rekabet etmekten zevk alıyor
cnm inşallah iyi sonuçlarla iyi haberlerle gelir
cnm herşeye eyvallah ama bu anne deme işi gerçekten çok üzüyor beni
tamam biliyorum defne ben varken kv ye yüz vermiyor ama yine de cnm sıkılıyor
eşimde saf saf mutlu oluyor demekki annemi seviyor,annem iyi bakıyor defneye diye
cnm bence ishal olması iyi
hiç olmazsa psikolojik olarak kaka yapmanın canını yakmayacağını öğrenir
Günaydın hanımlar nasılsınız ben ıyıyım ceyda bu aralar cok mız mız ama ıdare edıyoz bısey yapmak ıstedıgı zaman baslıyo yalandan ağlamaya evın içinde mız mız mız dolanıyo bu aralar benımde tahamulum yok cok cabuk sınırlenıyorum ve kızıyorum ceydayanıye böyle yapıyo kı bu cocuk
Kuzum herşeye değersin 💝
Aynen bu iki yas sendromu bizi perişan etti ama eşimle bi yöntem bulduk istediği ve alamadığı sonuçta ağladığı olay mahallinden kaçıyoruzfundam senin eşin annesine karşı bukadar iyi niyetli olduğuna göre çevresine karşı nasılya
yada sanan karşıda okadr iyi niyet gösteriomu merak ettim..
bukadarınada pes diyecem çünkü..
günaydın cnm allah yardımcın olsun ..
biz buna 2 yaş senduromu dioruz cnm
sinirlenmek yok sakin olacaksın inatlaşmıyacaksın öyle atlatacaksınız..
günaydın canım iyiki söyleidn bak hiç aklıma gelmiyordu bu sonuçta içine bir şey katmadığım için onu tutmaz diye düşünüyordum bak şimdi aradım yine yemek istememiş çok az yemiş.aynen cnm niloşla emir paşa ayni kiloalar
onların zaten birbirine benzeyne özellikleride var hasta oldular ikiside busene sıkça..
allahım dermansız ddert vermesin dediğim gibi..
aynen cnm bende keyifen bırakanlara sinir oluyorum bide neymiş çocuk hatırlamazmış bunları diyorlarya daha çok sinir oluyorum..
cnm emir emiyomuydu senipeki
birde bence sabah 6da süt vermeki kahvaltısını güzel yesin bak ben 1 haftadır gece sütünü kesmeye çalışıyorum akşamınız dahada rahat geçti mesela.
zamanla alışıyolar.
çünkü gece süt içince ikinciye sabah kavaltıyı güzel yapmıyodu nil şuanda daha iyi
sabah sütüde kesersen bence ozaman 3 öyün olacak sıkıntıda kalmayacakk..
aynısını bizde uyguluyruz canım susup paşa paşa arkamızdan geliyorAynen bu iki yas sendromu bizi perişan etti ama eşimle bi yöntem bulduk istediği ve alamadığı sonuçta ağladığı olay mahallinden kaçıyoruz
uyor
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın tatlımbuarada herkese günaydın kızlar
günaydın canım iyiki söyleidn bak hiç aklıma gelmiyordu bu sonuçta içine bir şey katmadığım için onu tutmaz diye düşünüyordum bak şimdi aradım yine yemek istememiş çok az yemiş.
nasıl çocuk hatırlamaz demi hem hatırlamasını bırak ben anne olarak içim rahatdeğilki
aynısını bizde uyguluyruz canım susup paşa paşa arkamızdan geliyor
günaydın tatlım
amin cnm amingünaydın fundacım rabbim yardımcın olsun ne diyeyim işin çok zor...
cnm yaa kıyamam kuzuma. çok zor gerçekten. bakalım bizde başlıycaz ilaca düzene girer inş.
cnm ben kendimden biliyorum, başka şeylere muhtemelen kızıyorsun ama ceydaya patlıyorsunGünaydın hanımlar nasılsınız ben ıyıyım ceyda bu aralar cok mız mız ama ıdare edıyoz bısey yapmak ıstedıgı zaman baslıyo yalandan ağlamaya evın içinde mız mız mız dolanıyo bu aralar benımde tahamulum yok cok cabuk sınırlenıyorum ve kızıyorum ceydayanıye böyle yapıyo kı bu cocuk
Kuzum herşeye değersin 💝
haklısın cnm bize bişey olsa kvler keyfine bakarFunda canım gunaydın bu gidisle senle ben kafayı yerızcanım herseyı takma kafana enınde sonunda defne sana anne dıyecek ona babaanne dıyecek sıkma canını hasta olacaksın. Valla ben baktım olmuyo artık kafaya tak tak bana bısey olursa benım annem yanacak cocugum ortada kalacak kv hıcbısey olmaz canım. Takma kafana hersyı görmemezlınten gelmeye calıs bıraz.
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm annesi sürekli çocuklarının başına kakar "sizi ben tek büyüttüm,ne zorluklar çektim,bu evleri arabayı alana kadar yokluk çektim.herşeye ben katlandım.başkası olsa sizi bir kenara atar keyfine bakardı vs".çünkü kp deniz astsubayıymış.bütün maaşı kv ye bırakırmış.yurtdışına görevli gidermiş aylarca gelmezmiş.ablası kadar malvarlıklı olmak için o da parayı biriktirip kendine altın,ev almış.o yüzden yokluk çektim diyor.halbuki eşimin dedesinin toptancı dükkanı varmış.evin bütün ihtiyacını dükkandan gönderirmiş.eşimin dedesi, babaannesi de aynı şehirdeymiş.hatta aynı mahalledeymiş.nasıl tek büyütmüş oluyor anlamadım.kp gidince kv çocuklarla kp gilde kalırmış.bana hep der ki "nefret ederdim orada kalmaktan.çocuklar okula başlayınca orada kalmaktan kurtuldum"kv kpin kardeşleriyle arasını bozmuş.sürekli kp e gaz veriyor kardeşleriyle ilgili.sürekli aralarına nifak sokuyor.düşünsene görümcesine,kv ne kart yollatmadı düğünde.gelmelerini istemiyorum dedi.sadece güç bela eşimin amcasına davetiye göndermeye ikna ettikfundam senin eşin annesine karşı bukadar iyi niyetli olduğuna göre çevresine karşı nasılya
yada sanan karşıda okadr iyi niyet gösteriomu merak ettim..
bukadarınada pes diyecem çünkü..
günaydın cnm allah yardımcın olsun ..
biz buna 2 yaş senduromu dioruz cnm
sinirlenmek yok sakin olacaksın inatlaşmıyacaksın öyle atlatacaksınız..
evet bakıcı zor olurda canım sen iki yasına gelince onun sosyal gelişimi için filan de önce eşini ikna et kreşe ver.rahat edersin kafan rahat our canım.kv seni bence çok kıskanıyor.oğluna çok düşkün . hadi bunları geçtim çocuğuna süper baksa zaten sabır ediyorsun biraz daha et diycem ama oda yok.düşünsene kumandayı bile nasıl çekiyor elinden diyosunsadeceyeme içme değil çocuğun psikolojide çok önemli cnm 3cnm malesef burada kimseyi tanımıyorum.bakıcı bulmak da tanıdık olmayınca zor olduğu için sabretmeye mecburum
cnm bu 2 öğünde yemesi gerkenleri yiyorsa bence sorun değil.yani sabah kahvaltıkların tamamından yiyorsa ikindi yemeğinde de çorba,yemek,yoğurt tarzı şeyleri iyi yiyorsa ve arada da meyvesini yiyorsa bence sorun olmaz
Günaydın kızlar
Daha geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah
Biz berranin ignesini vurdurduk geldik. Bu arada ben de asi vuruldum. Hafyaya cuma da hem asi hem igne bi arada yaptircaz inşallah. Bingildagini gosterdim cok az parmak ucu kadar kalmis dedi. 18 aya kadar kapanmasını bekliyoruz ama kapanmasa da normal dedi icim rahatladı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız bu arada arkamızdan geliyo elimden tutup olay mahalline dönüyoruzçok fenalar çok
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
birazdan hastaneye gtcem kardiyoljiye kontrol için
benim dogustan kalp rahatsizligim vardı ameliyt olnustum15yasindaykn
kalp ilacı kullniodum kullanmadgimda bayiliodum mecbrdum ilaca
hamileyken çok sıkı takiptydim çünkü kulndgim ilaç bebeğe ters etki yapıp kalbinin durma ihmimali vatdi
rabbim korudu masalimi bişey olmqdi şükür
ama işin garibi ben masal dogunca hastanede hemsire verdi ictim ilacimi
eve gidince bebekle ugrasirken ilaç içmeyi unutmuşum :)
Taa ki topuk kanı almaya gidince birhaftalikken doktor sorinca hatırladım
ve şok oldum1haftadır kullnmiom ama bayilmadim hiç kalp şikayetim olmadı
bende bilerek kullnmadim nekadr dayancam diye
ogun bugundur hiç kullnmadim
yani1.5sene oldu ve ben hiç şikayetim yok çok iyiym
ama doktor kontrolum şarttı
dua edin iyi oldgumu hissediom ama iyi çıksın herşey
Ayy çok heycanliyim hic sevmiom kalp doktoruna gtmeyi
çocukluk travması sanırım titriorum suan resmn:)
canım benim hayırlı sonuçlarla gel inşallah
günaydın kızlar 2 gündür hiç yazasım gelmedi kusura bakmayın halada yok sürekli takip ediyorum ama ne iş yapasım var nede yazasım aklım kalbim somada rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah...
bugün kayınpederimin dr kontrolü var kanser tarama cihazının sonuçları çıkacak inşallah başka yerine sıçramamıştır. çok merak ediyorum
oyyy allahım annesine sabır versin nedenirki off off..
allahım evlatlarımızı korusun..
günaydın cnm evet akşam güzel uyudu çok şükür gerçi budefada ben geç yattım ama olsun daha iyidi..
katreynurum nedir berradaki sondurunm içiyomu mamayı cnm..
Rabbim sabir versin cok zor gerçektenamin cnmm onlar ii sağlıklı olsunda.. dün akşam boyu bi annenin feryadını dinledik
Günaydın kızlar
Biz berranin ignesini vurdurduk geldik. Bu arada ben de asi vuruldum. Hafyaya cuma da hem asi hem igne bi arada yaptircaz inşallah. Bingildagini gosterdim cok az parmak ucu kadar kalmis dedi. 18 aya kadar kapanmasını bekliyoruz ama kapanmasa da normal dedi icim rahatladı.
Aynen bu iki yas sendromu bizi perişan etti ama eşimle bi yöntem bulduk istediği ve alamadığı sonuçta ağladığı olay mahallinden kaçıyoruz
Gunaydın kızlar
Yazmaya dahıl olamadım bıkac gundur hayattan servıs dısıyım sankı
Yasmın Allah sabır versın komsu ablaya
Allah kımseye yasatmasın evladıyla ımtıhan etmesın
Zeynep ılayın sonucları guzel cıkmıs sevındım kabızlıkta duzene gırer ıns..
Aysegul gecmıs olsun cnm masal sana saglık getırmıs ılaca gerek kalmamıs:)
Ins hayırlı haberlerle gelırsın..
Beysal kp de ıns hayırlı haberle gelır bıze moral olur
Erdem daha ıyıdır ıns..
Funda gözun aydın cnm esın gelmıs
Defneyle arası ıyıdır ıns..
Cvr hosgeldın cnm tekrar, merak etmıstık senı hersey yolundadır ıns..
Plasebo paylasımların önerılerın ıcın tesekkur ederız cnm herzaman beklerız..
Hevın bebısını kucagına almıssındır saglıcakla ıns cnm
Hersey yolundadır ıns fırsat bulunca yaz bıze cnm merakta bırakma..
Beyzayı merak etmıssınız sagolun kızlar kremı bır ıkı kere surdum kasıntı oluyo arada cılt dr randevu almak ıcın aradık zaten zaman gecmeden 8 cı aya verıyolar esım konusmus salı gıdıcez bakalım..
Nıda soyunmaya tam gaz devam ben gıydırmeye yetısemıyorum artık..
Aklımda kalanlara yazmaya calıstım unuttuklarım kusuruma bakmayın herkes ıyıdır umarım..
günaydın canım iyiki söyleidn bak hiç aklıma gelmiyordu bu sonuçta içine bir şey katmadığım için onu tutmaz diye düşünüyordum bak şimdi aradım yine yemek istememiş çok az yemiş.
nasıl çocuk hatırlamaz demi hem hatırlamasını bırak ben anne olarak içim rahatdeğilki
aynısını bizde uyguluyruz canım susup paşa paşa arkamızdan geliyor
günaydın tatlım
amin cnm amin
cnm ben kendimden biliyorum, başka şeylere muhtemelen kızıyorsun ama ceydaya patlıyorsun
bunda belki de kv ile yaşadıkların etkilidir
haklısın cnm bize bişey olsa kvler keyfine bakar
cnm bana zaten anne diyor ama yine de takılıyorum işte
zaten ya sabır diyorum,büyüğüm yetişme tarzı böyledir diyorum
ama kendi kendimi sıkıyorum malesef
cnm annesi sürekli çocuklarının başına kakar "sizi ben tek büyüttüm,ne zorluklar çektim,bu evleri arabayı alana kadar yokluk çektim.herşeye ben katlandım.başkası olsa sizi bir kenara atar keyfine bakardı vs".çünkü kp deniz astsubayıymış.bütün maaşı kv ye bırakırmış.yurtdışına görevli gidermiş aylarca gelmezmiş.ablası kadar malvarlıklı olmak için o da parayı biriktirip kendine altın,ev almış.o yüzden yokluk çektim diyor.halbuki eşimin dedesinin toptancı dükkanı varmış.evin bütün ihtiyacını dükkandan gönderirmiş.eşimin dedesi, babaannesi de aynı şehirdeymiş.hatta aynı mahalledeymiş.nasıl tek büyütmüş oluyor anlamadım.kp gidince kv çocuklarla kp gilde kalırmış.bana hep der ki "nefret ederdim orada kalmaktan.çocuklar okula başlayınca orada kalmaktan kurtuldum"kv kpin kardeşleriyle arasını bozmuş.sürekli kp e gaz veriyor kardeşleriyle ilgili.sürekli aralarına nifak sokuyor.düşünsene görümcesine,kv ne kart yollatmadı düğünde.gelmelerini istemiyorum dedi.sadece güç bela eşimin amcasına davetiye göndermeye ikna ettik
eşim başkalarına karşı bu kadar iyi niyetli değil.kötü birisi değil ama bu kadar da iyi niyetli değil
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?