2012 kasım bebekleri büyüyor..

buarada herkese günaydın kızlar
günaydın fundacım rabbim yardımcın olsun ne diyeyim işin çok zor...

cnm yaa kıyamam kuzuma. çok zor gerçekten. bakalım bizde başlıycaz ilaca düzene girer inş.

Günaydın hanımlar nasılsınız ben ıyıyım ceyda bu aralar cok mız mız ama ıdare edıyoz bısey yapmak ıstedıgı zaman baslıyo yalandan ağlamaya evın içinde mız mız mız dolanıyo bu aralar benımde tahamulum yok cok cabuk sınırlenıyorum ve kızıyorum ceydaya nıye böyle yapıyo kı bu cocuk

Kuzum herşeye değersin 💝

Funda canım gunaydın bu gidisle senle ben kafayı yerız canım herseyı takma kafana enınde sonunda defne sana anne dıyecek ona babaanne dıyecek sıkma canını hasta olacaksın. Valla ben baktım olmuyo artık kafaya tak tak bana bısey olursa benım annem yanacak cocugum ortada kalacak kv hıcbısey olmaz canım. Takma kafana hersyı görmemezlınten gelmeye calıs bıraz.

Kuzum herşeye değersin 💝

günaydın cnm buara tüm bebişlerimiz bu modda dolaşıo . normal yani malesef 2 yaş sendromuyla karşı karşıyaymışız

fundam senin eşin annesine karşı bukadar iyi niyetli olduğuna göre çevresine karşı nasılya
yada sanan karşıda okadr iyi niyet gösteriomu merak ettim..
bukadarınada pes diyecem çünkü..

günaydın cnm allah yardımcın olsun ..

biz buna 2 yaş senduromu dioruz cnm
sinirlenmek yok sakin olacaksın inatlaşmıyacaksın öyle atlatacaksınız..

Aynen bu iki yas sendromu bizi perişan etti ama eşimle bi yöntem bulduk istediği ve alamadığı sonuçta ağladığı olay mahallinden kaçıyoruz

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunaydın kızlar
Yazmaya dahıl olamadım bıkac gundur hayattan servıs dısıyım sankı

Yasmın Allah sabır versın komsu ablaya
Allah kımseye yasatmasın evladıyla ımtıhan etmesın
Zeynep ılayın sonucları guzel cıkmıs sevındım kabızlıkta duzene gırer ıns..

Aysegul gecmıs olsun cnm masal sana saglık getırmıs ılaca gerek kalmamıs:)
Ins hayırlı haberlerle gelırsın..

Beysal kp de ıns hayırlı haberle gelır bıze moral olur
Erdem daha ıyıdır ıns..

Funda gözun aydın cnm esın gelmıs
Defneyle arası ıyıdır ıns..

Cvr hosgeldın cnm tekrar, merak etmıstık senı hersey yolundadır ıns..

Plasebo paylasımların önerılerın ıcın tesekkur ederız cnm herzaman beklerız..

Hevın bebısını kucagına almıssındır saglıcakla ıns cnm
Hersey yolundadır ıns fırsat bulunca yaz bıze cnm merakta bırakma..

Beyzayı merak etmıssınız sagolun kızlar kremı bır ıkı kere surdum kasıntı oluyo arada cılt dr randevu almak ıcın aradık zaten zaman gecmeden 8 cı aya verıyolar esım konusmus salı gıdıcez bakalım..
Nıda soyunmaya tam gaz devam ben gıydırmeye yetısemıyorum artık..

Aklımda kalanlara yazmaya calıstım unuttuklarım kusuruma bakmayın herkes ıyıdır umarım..

günaydın canım iyiki söyleidn bak hiç aklıma gelmiyordu bu sonuçta içine bir şey katmadığım için onu tutmaz diye düşünüyordum bak şimdi aradım yine yemek istememiş çok az yemiş.
nasıl çocuk hatırlamaz demi hem hatırlamasını bırak ben anne olarak içim rahatdeğilki
Aynen bu iki yas sendromu bizi perişan etti ama eşimle bi yöntem bulduk istediği ve alamadığı sonuçta ağladığı olay mahallinden kaçıyoruz
uyor
aynısını bizde uyguluyruz canım susup paşa paşa arkamızdan geliyor

günaydın tatlım

Kız bu arada arkamızdan geliyo elimden tutup olay mahalline dönüyoruz çok fenalar çok

günaydın fundacım rabbim yardımcın olsun ne diyeyim işin çok zor...

cnm yaa kıyamam kuzuma. çok zor gerçekten. bakalım bizde başlıycaz ilaca düzene girer inş.
amin cnm amin

cnm ben kendimden biliyorum, başka şeylere muhtemelen kızıyorsun ama ceydaya patlıyorsun
bunda belki de kv ile yaşadıkların etkilidir

haklısın cnm bize bişey olsa kvler keyfine bakar
cnm bana zaten anne diyor ama yine de takılıyorum işte
zaten ya sabır diyorum,büyüğüm yetişme tarzı böyledir diyorum
ama kendi kendimi sıkıyorum malesef

cnm annesi sürekli çocuklarının başına kakar "sizi ben tek büyüttüm,ne zorluklar çektim,bu evleri arabayı alana kadar yokluk çektim.herşeye ben katlandım.başkası olsa sizi bir kenara atar keyfine bakardı vs".çünkü kp deniz astsubayıymış.bütün maaşı kv ye bırakırmış.yurtdışına görevli gidermiş aylarca gelmezmiş.ablası kadar malvarlıklı olmak için o da parayı biriktirip kendine altın,ev almış.o yüzden yokluk çektim diyor.halbuki eşimin dedesinin toptancı dükkanı varmış.evin bütün ihtiyacını dükkandan gönderirmiş.eşimin dedesi, babaannesi de aynı şehirdeymiş.hatta aynı mahalledeymiş.nasıl tek büyütmüş oluyor anlamadım.kp gidince kv çocuklarla kp gilde kalırmış.bana hep der ki "nefret ederdim orada kalmaktan.çocuklar okula başlayınca orada kalmaktan kurtuldum"kv kpin kardeşleriyle arasını bozmuş.sürekli kp e gaz veriyor kardeşleriyle ilgili.sürekli aralarına nifak sokuyor.düşünsene görümcesine,kv ne kart yollatmadı düğünde.gelmelerini istemiyorum dedi.sadece güç bela eşimin amcasına davetiye göndermeye ikna ettik
eşim başkalarına karşı bu kadar iyi niyetli değil.kötü birisi değil ama bu kadar da iyi niyetli değil

evet bakıcı zor olurda canım sen iki yasına gelince onun sosyal gelişimi için filan de önce eşini ikna et kreşe ver.rahat edersin kafan rahat our canım.kv seni bence çok kıskanıyor.oğluna çok düşkün . hadi bunları geçtim çocuğuna süper baksa zaten sabır ediyorsun biraz daha et diycem ama oda yok.düşünsene kumandayı bile nasıl çekiyor elinden diyosunsadeceyeme içme değil çocuğun psikolojide çok önemli cnm 3
yaşına kadar nasıl yetiştirirsek öçok önemli

Günaydın kızlar

Daha geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah

Biz berranin ignesini vurdurduk geldik. Bu arada ben de asi vuruldum. Hafyaya cuma da hem asi hem igne bi arada yaptircaz inşallah. Bingildagini gosterdim cok az parmak ucu kadar kalmis dedi. 18 aya kadar kapanmasını bekliyoruz ama kapanmasa da normal dedi icim rahatladı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay inşallah bana da öyle der bingildak içimde bin bin duruyo

ay ben bile heycanlandim hayirli haberlerle gelirsin inşallah canim

inşallah sonuclar iyi cikar canim

Malesef canim icmiyor

amin cnmm onlar ii sağlıklı olsunda.. dün akşam boyu bi annenin feryadını dinledik
Rabbim sabir versin cok zor gerçekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım nasılsın zor günler atlatmışsın yazamadım çok ama çok geçmiş olsun . sen ne aşısı vuruldun canım

he he
bizde yapıyoruz o yöntemmi zaman zaman tıpış tıp ş geliyo yada unutturmaya çalııyoruz..

cnm beyzayı sormuştum ben ama bide arkadaşının bebei vardıya hani onu merak ettim nedir sondurum
günaydın bu arada..

cnm dene bak daha iyi yediğini göreceksin..
ay bu arada arada kaçamak yap böyle güzel oluyo..

yok artık onua kafasına kakacaksa yapmasaymış madam bakmak zor geliyo doğurmasaymış ozaman hayret bişey ya
ayyyy ..
cuma cuma nediyeyim allah ıslah eylesin onu

cnm günaydın kapanacak merak etmeyin bak çok az kalmış zaten
peki mamada ne durumdasınız?

kızlar siz telefondan nasıl alıntı yapıyorsunuz benim yazılar birbirine giriyor sonrada çok canım sıkılıyor,soğuyorum vallahi.
heleki bir arkadaş birden fazla kişiye yorum yapmışsa sadece bana yazdığı yeri alıntı yapmaya çalışmak işkence e öbür türlüde sanki sayfada çok yer kaplıyo gibi geliyor
ay çokmu karışık anlattım bilemiyorum ama bu telf. konusunda benmi becerikisizim diye düşünmeye başladım.
sizden geri kalmamak için gündüz de yazmak istiyorum gecemalum her zaman olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…