2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben de yer yatağında yatırayim o zaman ya doğru söylüyorsun ben sallayarak uyutmak istemesem de o yastığı ve örtüsünü alip eee diyo ayağıma yatıp birlikte uyuyalim diye bi kere denedim ama aksine uykusu açıldı bi kisa kestirme yaptı ve ben anlamadım
Gerçi baya oldu tekrar denemek lazım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yattığı yerin onun yatağı olduğunu benmsemeli yani bi iki seferle olacak iş değil alışması lazım.. önce kitap bakabilirsiniz yan yana yatıp bakarken bakarken dalıverir.hafif bi ninni müziği açabilirsin. ışığı kapatırsın koridorun ışıgını yakarsın loş olur oda..böyle şeyler deneyebilirsin tabi ayırmak istiyosan..

Canlarrrr nasisinzzz ben psikopata bagladm resmen...mesela meryem aksam anne anne diyo kv hemen benden once efendm diyo cildriyorm onun annesi bnm demk istyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok haklısın ama maalesef bu yaşadığını bir çok anne yaşıyor ne yazıık ki ananeler yapmıyor ama ne yazıkki babaanneler yapıyor. söyle mutlaka kv ne annesinin yerini babaannesinin yerini bilsin çocuk anne dediği zaman ben babaannenim anne işte demesi gerektiğini hatırlat .ben olsam kesin söylerdim.aiyiki kv dem bakmıyor papaz olurduk biz kesin.y

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
birazdan hastaneye gtcem kardiyoljiye kontrol için
benim dogustan kalp rahatsizligim vardı ameliyt olnustum15yasindaykn
kalp ilacı kullniodum kullanmadgimda bayiliodum mecbrdum ilaca
hamileyken çok sıkı takiptydim çünkü kulndgim ilaç bebeğe ters etki yapıp kalbinin durma ihmimali vatdi
rabbim korudu masalimi bişey olmqdi şükür
ama işin garibi ben masal dogunca hastanede hemsire verdi ictim ilacimi
eve gidince bebekle ugrasirken ilaç içmeyi unutmuşum :)
Taa ki topuk kanı almaya gidince birhaftalikken doktor sorinca hatırladım
ve şok oldum1haftadır kullnmiom ama bayilmadim hiç kalp şikayetim olmadı
bende bilerek kullnmadim nekadr dayancam diye
ogun bugundur hiç kullnmadim
yani1.5sene oldu ve ben hiç şikayetim yok çok iyiym
ama doktor kontrolum şarttı

dua edin iyi oldgumu hissediom ama iyi çıksın herşey
Ayy çok heycanliyim hic sevmiom kalp doktoruna gtmeyi
çocukluk travması sanırım titriorum suan resmn:)

cnm uyar bence sonuçta onun annesi sensin
ben uyarırım sonuçta anne benim ben nile annane ve babaanne demesini öğretriorum
babaannemizi arıyoruz nil telde babaanne diyo kadıncık okadar mutlu oluyoki hakkını yiyemem..
herkesin yeri ayrı sonuçta
tama belki ilerde anlayacak ama yinede can sıkıcı bi durum..

aynen cnm niloşla emir paşa ayni kiloalar
onların zaten birbirine benzeyne özellikleride var hasta oldular ikiside busene sıkça..
allahım dermansız ddert vermesin dediğim gibi..

aynen cnm bende keyifen bırakanlara sinir oluyorum bide neymiş çocuk hatırlamazmış bunları diyorlarya daha çok sinir oluyorum..

cnm emir emiyomuydu senipeki
birde bence sabah 6da süt vermeki kahvaltısını güzel yesin bak ben 1 haftadır gece sütünü kesmeye çalışıyorum akşamınız dahada rahat geçti mesela.
zamanla alışıyolar.
çünkü gece süt içince ikinciye sabah kavaltıyı güzel yapmıyodu nil şuanda daha iyi
sabah sütüde kesersen bence ozaman 3 öyün olacak sıkıntıda kalmayacakk..

Canlarrrr nasisinzzz ben psikopata bagladm resmen...mesela meryem aksam anne anne diyo kv hemen benden once efendm diyo cildriyorm onun annesi bnm demk istyorummm

uyar cnm söyle kvye..
anne sen babaannesinde
o annamıyosa çaktırmadan meryeme söyle ona anne dediğinde..

helincim dün 2. paşanı sağlıkla aldın inşallah kucağanına.
cnm bizi merakta bırakma
allahım yardımcın olsun öpüyorum seni..

songülüm girmiyosun meraktayım.
benicim sende akşam girmemişsin.
bu arada beyza nasıl oldu kıremi kullandınmı?
bide hani bi arkadaşınvardı bebeği nasıl oldu varmı bi haber cnm:

fatmacım eşin evde tabi rahatla çalış dersini en azından.
betül sende yazmıyosun nedir erdem paşamın durumu cnm?
yaseminim normale döndümü bal böcüğüm ama sizin bugün aşınızvar umarım sorunsuz geçer cnm.
nurayım sizin aşıdünmüydü yoksa haftayamıydı?
plesebu tekrar sağol cnm bşlgiler için..
ayşegül masal hiç üzmedi annesini zaten negüzel.
özcenanım ranamdaalışacak inşallah cnm
ama gerçekten annenin kararlılığı önemli ama çok zor bi karar baştan söyliyeyimmm:

wavsum seninlede karşılaşamıoruz.
umarım alp iyidir.

canım benim hayırlı sonuçlarla gel inşallah

günaydın kızlar 2 gündür hiç yazasım gelmedi kusura bakmayın halada yok sürekli takip ediyorum ama ne iş yapasım var nede yazasım aklım kalbim somada rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah...
bugün kayınpederimin dr kontrolü var kanser tarama cihazının sonuçları çıkacak inşallah başka yerine sıçramamıştır. çok merak ediyorum

cnm günaydın umarım sonuçların güzel olacak
dualarımseninle..
hayırlı cumlar..

kızlarrrr:
herkese günaydın..
hayırlı cumalar..

ay can sıkacak bi durum cnm. zeynepde arada şaşırıp annee dio anaesine ben ona bile bzuluyorum anane annecim anne anne diyorum bastıra bastıra bence sende öyle yapmalısın...ki anneme dio yani babaanneye dese hiç kaldıramam sanırım ha ha sabah sabah çok kötü gelin gördüm kendimi:)

ay annem beş sene çocuk baktı çocuk anneme anne diodu ben kıskanıodum annesi kıskanmıodu yaaa:)

maşallah bal böcüğüne güzel çıkmış sonuçları canım inşallah düzelir kaka sorununuz
sağol cnm allah razı olsun...

sağol cnmm. rüyamda sizi gördüm masal bülbül gibi konuşuodu hatta rüyamda da diyorum kızlara söylemeliyim diye he he:)

cnm evde olsak belki evet ama çalıştığımız için zaten çok az vakti birlkite geçiriyouz.o nedenle zaten bu suçluluk duygusu. yoksa tabi ki anne kendine vakit ayırmalı ki psikolojisi ii olsun. sanırım çalışan anneler çocuklarıyla deşarj oluoruz...

haklısın cnm ama sende güzelce belirt yani meryem öyle deyince söyle. o babaanne annecim babaanne de. söyle bakalım filan de kv anlar bence.

cnm inş. hayırlı haberlerle gelirsin.bence masal mucizen olmuş gibi hadi haırlısı.
herkese günaydın kızlar... benim cnm çok sıkkınnn… apt de cenaze var 19 yaşında bi genç madde bağımlısıymış inşaatta ölü bulunmuş. ay annesi ortalığı ayağa kaldırdı yaaa. yazık anneye babaya yaa. çok üzüldüm. sestan durulmadı. somanın üstüne iice çöktüm yaniii

cnm günaydın çok geçmiş olsun..
umarımgüzel sonuçlar alırsın..

canım erdem ishal :) biz ilk sadece dupalac kullanmıştık fayda etmedi şimdi dr bir toz ilaç birde dupalack verdi hala tam olarak dozunu ayarlayamadık şimdi ishal :) ortamız yok bizim toparlıyacaz inşallah sizede yarar inşallah ne kadar vericekmişsin yasmin bu arada kan tahlilerin temiz çıkmasına çok sevindim

oyyy allahım annesine sabır versin nedenirki off off..
allahım evlatlarımızı korusun..

günaydın cnm evet akşam güzel uyudu çok şükür gerçi budefada ben geç yattım ama olsun daha iyidi..
katreynurum nedir berradaki sondurunm içiyomu mamayı cnm..

cnm diğer ilaç toz tribudat mı ole bişey. birer cay kaşığı günde üç kez. ama ishal olursa günde iki keze düşür dedi. bakalım. dün akşam başlamak istemedim. ilk kez verceğim için gece rahatsız eder belki diye. bu öğlen başlıycam inş.ay çok zor ıkınırken görmek yaaa...toparlarız inş.

amin cnmm onlar ii sağlıklı olsunda.. dün akşam boyu bi annenin feryadını dinledik

ayy iyi gelir kuzuma inşallah cnm..

amin cnmm onlar ii sağlıklı olsunda.. dün akşam boyu bi annenin feryadını dinledik

allahım sabır versin çlok zor bi durumgerçekten
allahım kimseyi evladıylasınamamasın..

ayy iyi gelir kuzuma inşallah cnm..

allahım sabır versin çlok zor bi durumgerçekten
allahım kimseyi evladıylasınamamasın..

inş cnm yaa doğduğumuzdan beri var aslında bu sorun zeynepte. ırsi olabilri tabi. babaanneizde filan da var çünkü. ama bu ara çok zorlanıo. rabbim herkese şifa versin bizede inş.

cnm daha ben ağzımı açmadan kadın üzerime saldırıyor
dün akşam onlardaydık.defne klimanın kumandasını istedi.ben de verdim.çünkü tuşlarına basmıyor.sadece inceliyor.merakını giderince de kendiliğinden getirip veriyor.defnenin elinde kumandayı görünce hemen çocuğun elinden çekip aldı.defne de ağlamaya başladı.eşim de bana dedi ki " her istediğni yapmayalım öyle alışmasın.ben de dedim ki elinden güzellikle alıyorum ben zaten.ayrıca merak ediyor çocuk.istediğini yapmayacağım diye çocukla inatlaşmayalım.güzellikle anlatalım" hemen içerden koştu ben çocukla inatlaşmıyorum,elinden kandırarak alıyorum dedi.ama gözümün önünde çocuğun elinden zorla çekip aldı ve ağlattı.neyse ben bişey demedim balkona çıktı defneyle hala ordan konuşuyor.ben inatlaşmıyorum diye.1 dedi,2 dedi,3 dedi artık dayanamadım."anne ben sen inatlaşıyorsun demedim.ben eşime dedim inatlaşmayalım çocukla diye sen niye üzerine alınıyorsun" dedim.sustu cvp vermedi ama suratı da düştü.dün eşimin yanında bana bir iyi davranıyor görmeniz lazım.dün defneye yemek yedireceğim hemen getirdi deli gömleği gibi koldan giyilen bi önlük var onu taktı defneye.böyle yemek yemeye alışacakmış.ya çocuk 1,5 yaşına geldi.bu saatten sonra alışır mı?sürekli bana emir veriyor yok şöyle alıştır,yok böyle alıştır
dün bir de eşime beni şikayet ediyor.neymiş akşama kadar defne yaramazlık yapmıyormuş ama akşam beni görünce benden yüz bularak heryeri dağıtıyormuş
cnm malesef ben de sinir oluyorum
ama o defneye zorla dedirtiyor

cnm malesef burada kimseyi tanımıyorum.bakıcı bulmak da tanıdık olmayınca zor olduğu için sabretmeye mecburum

cnm bu 2 öğünde yemesi gerkenleri yiyorsa bence sorun değil.yani sabah kahvaltıkların tamamından yiyorsa ikindi yemeğinde de çorba,yemek,yoğurt tarzı şeyleri iyi yiyorsa ve arada da meyvesini yiyorsa bence sorun olmaz

al işte benim durumum sende de var.ve emin ol yakında meryem de senin kv ye kafası karışıp anne diyecek offffff

sana da hayırlı cumalara cnm
inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar da ilaç kullanmak zorunda kalmazsın

cnm kaç kere uyardım
kadın benimle inatlaşmaktan,benimle rekabet etmekten zevk alıyor

cnm inşallah iyi sonuçlarla iyi haberlerle gelir

cnm herşeye eyvallah ama bu anne deme işi gerçekten çok üzüyor beni
tamam biliyorum defne ben varken kv ye yüz vermiyor ama yine de cnm sıkılıyor
eşimde saf saf mutlu oluyor demekki annemi seviyor,annem iyi bakıyor defneye diye

cnm bence ishal olması iyi
hiç olmazsa psikolojik olarak kaka yapmanın canını yakmayacağını öğrenir

inş cnm yaa doğduğumuzdan beri var aslında bu sorun zeynepte. ırsi olabilri tabi. babaanneizde filan da var çünkü. ama bu ara çok zorlanıo. rabbim herkese şifa versin bizede inş.

bizimde doğğduğundan beri var canım malesef artık morarmaya kadar gitti ama bizimki yapmamak için ıkınıyordu çatlak var popoda yapmadıkça sertleşyro sertleştikçe yyapmıyo yapıncada çatlak artıyo
bizim toz ilaç m ile başlıyo canım günde bir çay kaşığı yoğurdun içine katıp kahvaltıdan sonra die özellikle belirtti sonra öğle akşam yemekten sonra 1 tatlı kaşığı dupalack la başladık fena ishal oldu sonra tozu yarım çay kaşığı dupalacı yarım tatlı kaşığı yaptık dün yine ishaldi bugün tozu çay kaşığının ucu ile koymuş annem bakalım bu akşam ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…