2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay inşallah bana da öyle der bingildak içimde bin bin duruyo

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inşallah sizinde az kalmıştır kapanmasi canim üzülme bak normalmis zaten

günaydın canım nasılsın zor günler atlatmışsın yazamadım çok ama çok geçmiş olsun . sen ne aşısı vuruldun canım
Cok sagol canim. Öyle zordu gecti gitti cok şükür. Ben tetanoz aşısının 4. Dozu canım. Siz vuruluyor musunuz kızlar?

Emir nasil canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben programdan giriyorwm kk ya tabe talk diye ordan rahat oluyo canım
Ama alıntı yapma direk isimle yaz sende birşey olmaz

Sagol cnm sana da gunaydın
Arkadasın bebegı aynı cnm makınaya baglı degıl ama beslenmesı falan hortumlarla ve her an gözetım altında tıkanma olabılırmıs Allah korusun acıl sıfasını versın rabbım...

Mamayi sorma canim. Zorlsmiyalim uyurken deneyelim dedik biberonla uyurken vermeye çalıştım yok ne mümkün. Ustune üstlük icmedigi gibi uyandi uzun sure emmek istedi. Bu aksam yine zorla kaşıkla verecem sanırım

teşekkür ederim cnm sağol
defne babayla eh işte,iç güvesinden hallice

cnm zaten kreş arıyorum ama bakalım
çok pahalı kreşler
zaten kreşe eşimi zor ikna ettim
zaten geçen kv nin gün arkadaşı bişey dedi ve içime kurt düştü
oyuncak bebeklere karşı günde defne çok şiddet uyguluyormuş, aşırı hırçın davranıyormuş.defnenin yanında şiddet mi uyguluyorsunuz diye sordu kadın şok geçirdim
kimsenin günahını almak istemiyorum ama öyle bişey varsa da inşallah biran önce haberim olur

geçmiş olsun cnm
bak bıngıldak için sorun değilmiş
mama yeme durumunuz nasıl?

aynen cnm kv her yaptığı şeyi büyük lütufmuş gibi başlarına kakar çocuklarının
biz evladımız için ne yaparsak yapalım öyle şeyler söyleyeceğimizi sanmıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

arkadaşlar soma için,kk da yardım kampanyası başlatıldı. desteklerseniz sevinirim

teşekkürler çok iyi oldu bu

cnm bencede alıntı yapma isim yazıp yaz
bende beceremedim telden o işi bitürlü..

peki cnm beyinde kalıcı bişey olucakmı
ins olmaz ama okjijensis kalmıştı dimi allahım yardımcısı olsın..

cnm bence emmeyi bırakınca daha iyti içer berra..

ayyy fundamya ccitimisin
okadarda olabilirmiyani
ay biraz daha büyüse anlatır osanaama allahım orusunya ayyy bide öyle bişey olursa son nokta olur bence..
bak banada diyolarki ay çok şanslısın kızın sana bakar
bende diyorumki ben onu bana baksın diye doğurmadım
hayırlı evlat olsun yeter
ben zaten kimseye yük olmak istememm:

he he
bizde yapıyoruz o yöntemmi zaman zaman tıpış tıp ş geliyo yada unutturmaya çalııyoruz..

cnm dene bak daha iyi yediğini göreceksin..
ay bu arada arada kaçamak yap böyle güzel oluyo..
sağol cnm. evet ya bende sevdim bunu hep aklım sizde kalıyodu gecede zaten az vaktim oluyo birde geçmiş okuyunca yazmaya fırsat kalmıyor

yok canım ben en son hamileyken vuruldum başka da yok.

Ben programdan giriyorwm kk ya tabe talk diye ordan rahat oluyo canım
Ama alıntı yapma direk isimle yaz sende birşey olmaz

dur canım bende bakayım ona sağol

canım çok sevindim kreşe eşinin ikna olmasına bak.kv nin şiddet uygul snmam sonuçta torunu onun canı o kıyamaz. ama o hırçınlığın sebebi bence çocukla inatlaşmak . güzellikle sakin bir ses tonuyla yapmaması gerektiğini anlatmayıp aynı kumanda örneğindeki gibi ise bence bundan kaynaklanıyor. zaten bu ara kendilerini ispatlamak yolundalar. emirde aradabağırıyor kendini ispatlamaya çalışıyor .oyuncaklarını yıkıyor atıyor hiç ilgilenmiyoruz ama eminim yapma vs. kızsak dahada çok yapacak.

bu arada bende 2,5 yasında yani bu kılıda atlatınca düşünüorum kreş.çünkü emir herşeyden çok çabuk sıkılan bir çocuk .evde ona ne benim nede bakıcının yeteileceğini düşünmüyorum

kızlar bişey soracağım.
geçenlerde kv nin gün arkadaşı beni de güne davet etti.çok sevdiğim birisi olduğu için işten 1 saat izin alıp erken çıktım ve oraya gittim.günde dengesiz konuşan bi kadın var.biraz değişik birisi.bana herkesin içinde dedi ki "senin kv ne acıyorum.yazık kadın kendini heba ediyor senin çocuğuna bakmak için.hep fedakarlık yapıyor,yazık kadın yoruluyor.siz de çok düşüncesizsiniz.çok üzülüyorum" dedi. ama bunu aralıklarla bikaç kere söyledi.ben de her seferinde "sağolsun kv bakıyor.yoksa bakıcı aramakla uğraşacaktım.en azından aklım çocuğumda kalmıyor" dedim.e herkesin içinde de keşke bakıcı baksa daha iyi bakar deyip millete rezil olmanın alemi yok değil mi?yine tekrar edince aynı sözleri en sonunda dayanamadım.herkesin içinde ben de dedim ki" tüh ne yapsak şimdi kezban teyze.acaba bakıcıya mı versek?ama ben sana daha iyi bişey diyeceğim.allah sana da böyle bi uğraş versin de sen de torun peşinde koşturmaktan yorul" dedim.kadın da "amin,inşallah" dedi.hatta herkes alkışladı beni.kadının evli bir kızı var,bir de bekar oğlu var.kadının hiç torunu yok.
şimdi benim size sorum ben kötü bişey mi demişim yoksa kadını kıracak bişey mi yapmışım?saygısızlık yapmışmıyım?gerçekten olay kelimesi kelimesine böyle oldu.çok merak ediyorum ben çok ayıplanacak bişey mi yapmışım.kendimden yaşça büyük olan birine kıracak bişey mi söylemişim?
kv o zaman olay olduğunda iyi söyledin kadına demişti.dün kv diyor ki" herkes seni ayıpladı.kadının sözlerine kv den allah razı olsun o olmasa biz ne yapardık demedin onun yerine hazır cvp davrandın.insanlar senin bu davranışından hiç hoşlanmadılar".bunu da eşimin yanında hiç alakası yokken söyledi.ben de kötü bişey demedim.allahsana da torun nasip etsin dedim ne var bunda dedim?
bu arada kv nin gün arkadaşları beni çok sever.hatta kv kızar benden çok seni seviyorlar,seni istiyorlar diye.allah var bir çoğu da kendini bilen,iyi insanlar.hepsi de bizim günlere de gel diye sitem ederler.

ahh fundam ah sen hala tanıyamamışsın kvyi yine yapıcağını yapmış eşinin yanında özellikle yapmış farkında değilmisin cnm
ben bile artık tanıyorum senin kvyi
hiç takılma gül geç bence
olaydada hiç bişey yok sonuçta..

canm kadın resmen üzerine gitmiş. sen zaten allah razı olsun bakıyor demişsin. niye bunu 3 kere tekrarlıyor ki sana . birde sana kalkıp siz çok düşüncesizsiniz derken o ayıp etmemişte senmi allah sanada torun versin demekle ayıp etmişsin. kv ne bunu söyleseydin.
ayrca canm bek sen dediğini hala kendi içinde bile sorguluyorsun acaba hatamı ettim diye. yani niyet çok önemli canım onun için hiç üzülme . senin niyetini Allah biliyor.

Oksıjensız kalmıs cnm uzun bı sure
Ins olmaz ama emme refleksi falan yok agizdan da beslenemiyor cok zor cok...

yav oku oku bitmedi günaydın kızlar
cvr seni bu saatte görmek ne kadar hoş sık sık gel şenlendi ortalik
katreinur geçmiş olsun canım bende hamileyken vuruldum en son dün yazmıştım ama belki kacirdin belki de denedin bilmiyorum ama sevdiği yediği şeylerin içine tadını değiştirmeyecek kadar azar azar katsan hem berra yida zorlamamis olursun
aysegukcum ins güzel haberlerle gelirsin geçmiş olsun sanada
guldencim nil alışmış bu gece daha güzel uyumus masallah diyim
yasemin canım halis zeytin yağı ise yaramiyormu denedinmi corbasina falan katmayı elifinde var kaka sıkıntısı zeytinyağını unutursam artıyor ins duzene girer geçmiş olsun tekrar
benicim bakalım cilt dr ne dicek ins sıkıntılı bi durum yoktur demek hala soyunuyor cimcime neyseki havalar ısınıyor
sibel aynı anne deme durumu bizde de var elif anneme de kv yede anne diyor ben annane kızım babaanne kızım falan diye duzeltiyorum devamlı ama elifin böylesi kolayına geliyor bence ve anne dediginde kv annem diyor efendim annecim diyor takilmiyirum ben bi annesi var oda benim elifin beni görünce onun lafı bile olmaz çünkü takilipta yipratmayin kendinizi
fundacim sabır sabır ya sabır canım o.kadınla baş edecek karakterde degilsin sen esinde böyle düşündükten sonra
fatma yarın sinavlar var dimi hadi Allah kolaylik versin

o.kadın bence kv yakın arkadasi onunla aynı dusuncede olan biri sen çok iyi degissin canım güzel bi dua etmişsin bence kv seni eşine şikayet.etmek.istemis

cnm zaten eğer şiddet varsa çıldırırım
ben gözümden esirgerken o öyle yaparsa son nokta olur zaten

cnm ben zaten şiddet uygulayacağını düşünmek istemiyorum
bak allah var oyun oynatmaya vs çalışıyor hakkını yiyemem
ben iyiyse iyiyliğini de söylerim her zaman
ama benim şüphelendiği kv bazen kp i iteler kakalar(hem laf ile hem de nadiren de olsa fiziken)
acab onlardan mı etkileniyor,benim korkum evladımın bunları görerek psikolojisinin etkilenmesi
ya zaten özellikle yaptığını düşünüyorum ama yine de tarafsız gözlerle sizin de değerlendirmenizi istedim.
ben gerçekten kimseyi kırmak istemem çünkü kalp kırmanın günah olduğuna inanıyorum.peygamberimiz bile hiç kimseye kötü söz söylememişken benim ne haddime kalp kırmak?
kadına çok kızdım ama yine de onu kırmadan susturmanın yolunu böyle buldum

aynen cnm ben kötü niyetle söylemedim,inan kızarak bile söylemedim gayet sakin bir dille sesimi yükseltmeden sakince söyledim

hayırlı cumalar kızlar.hepinize
elifte bu aralar çığlık cigliga bağırıyor hoşuna.gitmeyen bişey olduğunda hadi beraber bagiralim diyorum bende çığlık atıyorum onunla oda istediği şeyi.bırakıyor ve çığlık atmayida kesiyor
bu arada bizim tayinimiz çıktı beklenmedik bi zamanda gerçi iyi.oldu elif okula başlamadan döneriz inşallah
bira.ay sonra.sivas yolcusuyuz kizlar en az iki yıl en fazla bes yıl oradayız sanırım gittiğimiz ilçeye göre dgisiyormus yılı daha tam belli değil yerimiz
kafamda hep sorular evimiz nasıl olacak alisabilecekmiyiz annem babam ablamlar olmadan nasıl yapacağım orda

Son düzenleme:

Sacmalama canim ya ben bile okurken kadina en sonunda kizicaksin diye bekledim sen yine guzel bisey soylemissin bosver kv.hep kendi övulsun istiyo pohpoh istiyo istedigi olmayincada sana boyle seyler soylemis elalemede gunlerde neler anlatiyo kimbilir okadinda oyle demis tabi esinin yanindada seni zor durumda birakmak istemis ama herkes seni takdir etmistir emin ol kv.dede kiskandigi icin sana mahsus oyle seyler soylemis.Bide su anne dedirtme konusu vardi dun yazicaktim tel.takildi yazamadim benim hic tahammul edemiycem bisey kendi annem bile olsa ne munasebet benim cocugumun annesi var defneninde annesi var ben asla kabul edemem yani cok ciddi soyluyorum kv.seni kizdiricak uzucek ne olursa elinden geleni yapiyo.

cvr seni bu saatte görmek ne kadar hoş sık sık gel şenlendi ortalik
sağol cnm aynen ya bende çok sevdim hep merak ediyordum sizi hızınıza da yetişemiyordum geceleri biraz ağır kalıyorum galiba
neyse artık sık sık burdayım inşallah.senin minik nasıl ?

Oksıjensız kalmıs cnm uzun bı sure
Ins olmaz ama emme refleksi falan yok agizdan da beslenemiyor cok zor cok...

benicim nasılsın kızlar nasıllar. benmi kaçırdım kim oksijensiz kalmış ya :18:

Ins cnm ya en iyisi cilt dr sinin görmesi..
Havalar burda bugun anca gösterdi ıyı yuzunu ıns devamı gelır artık
Suan tek zıbınla dolasıyo ortada sendromuna verıyorum artık:) mutfaktan kelepcelı kek kalıbını almıs ortası bos bı kendı kafasına bı benım kafama gecırıp duruyo:)
Elıfte ıyıdır ıns onun arası nasıl sendromla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…