2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyiyiz canım minik uyudu çok şükür sadece uyuyunca rahat giriyorum bende yoksa kıskanıyor sizi

elifinde var kocaman bir yoğurt kovasi onu kafasina geçirip evde dolasir çok komik oluyor
iyi olmaya çalışıyoruz canım elifte çok hircin bende ozcanan gibi bırakıp gidiyorum bazen aglayinca susup pesimden geliyor ama herkesin aynı şekilde davranması lazım eşim aglayinca hemen istediğini yapıyor keza kv ve annem de öyle e çocukta bana da yaptirmak istiyor tabi

Sagol cnm ıyıyız Allaha sukur..
Öncekı msjda yazmıstım tekrar hosgeldın uzun aradan sonra..
Arkadasın bebegı cnm 4,5 ay once dogumda nefessız kalıyo ondan bu yana hep hemsıre eslıgınde bakılıyo evde..
Allah tan sıfa dılemekten baska bısey gelmıyo elımızden
Emır nasıl ıyıdır ıns..

ah canım yeni yeriniz hayırlı uğurlu olur inşallah siizn için. endişelerini anlıyorum çok normal yerleşene kadada devam eder soru işaretleri.
emirde öyle hep çığlk çığlığa aaa diye hep bağırıyor.
reces canım kalbini ferah tut ne güzel düşünüyorsun .çok normal bir durum.
kv nin tabi kp re yaptığı davranışları görüyorsa defne hiç iyi değil. inan kreş çok iyi olacak ya biran evvel araştır canm uygun yerlerde var .

Nuraycim yiyeceklerin icine katmayi denemedim. Bu tatli bisey muzlu sut gibi düşün. Berra tatli yemiyo. Corbasina katsam olur mu ki tadini degistirir mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

görmemişim cnm mesajını çok sağol. of kıyamam ya Allahım tez vakitte sağlııgına kavultursun inaşallah.emirde iyi teyzesi 2 yaş sendromunda asabi ve kızgın hep.herşeyi en iyi o yapabilir.

Cok tatlı oluyolar gercekten..
Bızde de var ıstedıgını bende yapmıyorum olmıycagını anlayınca susuyo ama babası dayanamayıp yapıyo o yuzden tutmuyo kurallar herzaman...
Tayınınız cıkmıs ben kacırmısım hayırlı ugurlu olsun ıns
Tasınma telası baslamıstır ufaktan aıleden ayrı olmak uzucu ama ordan sonra yıne ıst doneceksınız herhalde
Ins gönlune gore bır ıkı komsun olur cabuk alısırsın sıvasa

yogurduna katsan mesela biraz da sevdiği bi meyve varsa ondan koysan elifte sevmez tatlı meyve de. yemez ama yogurdun içine rendeliyorum meyveleri öyle yediriyorum çorba olmaz tadı degisir yada muhallebi seviyorsa kasık mamasi falan onun içine de karistirabilirsin

Herkese hayirli Cumalar kizlar bu asi gercekten ates yapiyo hepiniz dikkatli olun eren ilk defa bi asidan sonra ateslendi dun oglen eve gelince ereni uyutmadan biraz calpol icirdim atesi yoktu ozaman sonra uyudu uyandi ama heryeri gol gibi islakti cok terlemis ya sanirim atesi ter olarak disina cikmis sonra gun icinde atesi yoktu aksam yatmadan biraz atesi vardi baktim 38.1 cay kasigiyla biraz dolven icirdim tamamini icmedi zaten sonra uyutup yatirdim ben yaticam zamanda baktim hala atesi var yanaklar kirmizi dereceyide koydurmuyo igne zannediyo yada aklina geliyo korkuyo biraz babasiyla oynadilar sonra yattik uyuduk ama gece hep atesliydi heryerinden sicaklar geliyodu ya sabahta 8de uyandik artik kahvalti yaptik yedi biseyler babasiyla oynadi sonra yavas yavas dustu atesi ama tamamen gecmedi simdi uyutuyorum bakalim ins.guzel uyur.

Slm kızlar herkesin iyi dileği için tsk ederim
ekg eko çekildi onlar temiz şükür kan sonuci öğleden sonra
ama doktor kalp hapını kullanmalisin ataklarinin nezmab gekcegi belli olmaz
bebeğim kucagindaykende olabilir bayilabilirsin
ilacını almaya dvam et dezi
benim tansiyonumda hep dusuktur6/4falan hep
O kalp hapın tansiyonunda dengeler dedi oyuzden iç dedi
iccem ama sağlıklısin sadece garanti olsun diye koruma amaçlı iç dedi
mutluyum yani eskiden ekg ekoda hep bir pürüz çıkardı
şimdi temiz çıktı şükür allhimaaa
kan sonucumda aldimmi tammdirrr
guatr testi istedi doktor çok zayifsin bi bakalım guatr a dedi

guldencım bız ıyıyız sukur takıpteyım sızı ama yazamadım
soma dakı olay yıktı hepımızı ınsanın ıcınden bısey yapmakta gelmıyo Allahım alılelerıne sabır versın

yasmıncım zeynep ılaya masallah sonucları guzel cıkmıs ,kabız olmus anladğım kadaryla zeynep ılacla ecer ınsallah. bızde bugun asıya gıttık cok ağladı kuzum ınsallah ates yapmaz bende kan aldırcaktım ama ordakı hemsıre bız cok tecrubelı değilz dedı kan almakta cocuk hastanesınde aldrsan daha ıyı olur dedı
Allahım o gecnsın aılesınede sabır versın

beysal canım kp den ınsallah ıyı haberler alırsın canım
erdemde duzelır ınsalah

aysegul kontrolun ıyı gecer ınsallah canım

cvr canım hosgeldın uzun bı ardan sonra
yazmaya devam edıcem alp tuğra suan ızın vermıyo:)

Fatma sınavında basarılar cnm ıns ıyı gecer..

Katreınur kendını nasıl parcaladıgını göruyoruz cnm
Allahım tez zamanda toparlasın kuzucuk ıstahı bıraz yerıne gelsın ıns
Yemegıne katmak ıse yarar ıns en azından bıraz yemıs olur..

ins canım sağol evimiz ailemiz herseyimiz burda o yüzden ben.dönmek.istiyorum ama eşim ıst bıkmış durumda malum büyükşehir sıkıntısı bitmiyor yalova bursa falan.istiyor nasip bakalım

Ay canim ya cok şaşırdım. Sen de gurbetci oluyirsun demek. Inşallah hakkinizda hayirli olur cabucak alisrsin. Bize yaklaşıyorsun bu arada buralar cok soguk ona gore hazirla kendini:)

Yogurduna katmayi bi deneyeyim bakalım muhallebi yemiyor canim. Sagol verdigin fikirler icin tatlım

Amin insallah canim guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim

Cok sevindim canim inşallah tahlillerde iyi cikar.

sanadahayırlı cumalarcanım.evet bizdede çok değil ama hafif ateş yaptı ölçmedim gerçi çok hafifti diye. yani vücut ısısı her zamnkinden değişkti. bende gece dolven verdim yavrum oyle rahatuyuyabildi ancak.sizin biraz fazla olmuş snarım ateş.iyiykular cnm erene

cok geçmiş olsun canm çok sevindim iyi çıkmasına haplarını kullan ihmal etme

sağol tatlım gece baktım yoktunuz Songül ve sen bende kapatıp uyudum

ins canım sağol evimiz ailemiz herseyimiz burda o yüzden ben.dönmek.istiyorum ama eşim ıst bıkmış durumda malum büyükşehir sıkıntısı bitmiyor yalova bursa falan.istiyor nasip bakalım

nurayım hayırlı olsun ya sivasa gidiyosun hee hayırlısı olsun sivas soğuk ama güzel diye biliyorum :))

nassınız wavvs hanımcım

canım sevindim sonuçların iyi çıkmasına bi de doktor haklı kendin için olmasa bile masal için iç Allah korusun bayılma durumunda nolur kızın hali ne yapar demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…