- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.221
Kilosu iyi olsada bana cok dogru gelmedi canim mesela karisim yerine niye sut veriyosun normal kahvalti yapmiyomu tam anlamadim kahvalti yapmasi metobolizmasi icin onemli bide uyaninca ve aksam yemek yese olmazmi eger erende kahvaltiyi guzel yemisse uyumadan once sut iciriyorum uyaninca ve aksam yemegi yediriyorum.kızlar emir sabah geç uyandıysa mesela 10 gibi eğer iyi kahvaltı yaparsa özellikle karışım verdiyesem ( ki artık vermiyorum bu yüzdensüt ) öğlen uyuyor bu sefer 3-4 gibi yemek istiyor ondan sonradaakşam yemeği yemiyor sütünü içip yatıyor . bayılıyor sütünü biberonda içmeye resmen ağlıyor yapayım diye. yani günde 2 öğün yemiş oluyormi ? sizce normal mi
sabah 6 da kalktıysa da çok erken oluyo ve çok uykusu oluyor diye kahvaltı yerine sütiçirip yatırıyorum işte bu seferde 10-11 gibi kalkıyor
Soyle sende canim niye cekiniyosun kizmadan soyle gerekirse bi cocugun on tane annesimi olur bu kv.ler neyin pesinde anlamiyorum benim kesinlikle susmiycam bi konu yani hani baska bisey olsa hadi tamam alttan alabilirim ama bu konuda asla.Canlarrrr nasisinzzz ben psikopata bagladm resmen...mesela meryem aksam anne anne diyo kv hemen benden once efendm diyo cildriyorm onun annesi bnm demk istyorummm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
birazdan hastaneye gtcem kardiyoljiye kontrol için
benim dogustan kalp rahatsizligim vardı ameliyt olnustum15yasindaykn
kalp ilacı kullniodum kullanmadgimda bayiliodum mecbrdum ilaca
hamileyken çok sıkı takiptydim çünkü kulndgim ilaç bebeğe ters etki yapıp kalbinin durma ihmimali vatdi
rabbim korudu masalimi bişey olmqdi şükür
ama işin garibi ben masal dogunca hastanede hemsire verdi ictim ilacimi
eve gidince bebekle ugrasirken ilaç içmeyi unutmuşum :)
Taa ki topuk kanı almaya gidince birhaftalikken doktor sorinca hatırladım
ve şok oldum1haftadır kullnmiom ama bayilmadim hiç kalp şikayetim olmadı
bende bilerek kullnmadim nekadr dayancam diye
ogun bugundur hiç kullnmadim
yani1.5sene oldu ve ben hiç şikayetim yok çok iyiym
ama doktor kontrolum şarttı
dua edin iyi oldgumu hissediom ama iyi çıksın herşey
Ayy çok heycanliyim hic sevmiom kalp doktoruna gtmeyi
çocukluk travması sanırım titriorum suan resmn:)
nassınız wavvs hanımcım
Kilosu iyi olsada bana cok dogru gelmedi canim mesela karisim yerine niye sut veriyosun normal kahvalti yapmiyomu tam anlamadim kahvalti yapmasi metobolizmasi icin onemli bide uyaninca ve aksam yemek yese olmazmi eger erende kahvaltiyi guzel yemisse uyumadan once sut iciriyorum uyaninca ve aksam yemegi yediriyorum.
Soyle sende canim niye cekiniyosun kizmadan soyle gerekirse bi cocugun on tane annesimi olur bu kv.ler neyin pesinde anlamiyorum benim kesinlikle susmiycam bi konu yani hani baska bisey olsa hadi tamam alttan alabilirim ama bu konuda asla.
Gecmis olsun canim hamileligin mucizesi diyelim bence hersey yolundadir merak etme doktordan sonra haber ver bize.
Guldencim cok sagol canim esim evde ama gunduz pek firsat olmuyo ama dun aksam esim bakti erene diger odada calistim.bende ins.bu aksamda calisicam yarinki sinavlarimida atlatirsam bitiyo ins.ya bide bittigini gorsem.
Slm kızlar herkesin iyi dileği için tsk ederim
ekg eko çekildi onlar temiz şükür kan sonuci öğleden sonra
ama doktor kalp hapını kullanmalisin ataklarinin nezmab gekcegi belli olmaz
bebeğim kucagindaykende olabilir bayilabilirsin
ilacını almaya dvam et dezi
benim tansiyonumda hep dusuktur6/4falan hep
O kalp hapın tansiyonunda dengeler dedi oyuzden iç dedi
iccem ama sağlıklısin sadece garanti olsun diye koruma amaçlı iç dedi
mutluyum yani eskiden ekg ekoda hep bir pürüz çıkardı
şimdi temiz çıktı şükür allhimaaa
kan sonucumda aldimmi tammdirrr
guatr testi istedi doktor çok zayifsin bi bakalım guatr a dedi
guldencım bız ıyıyız sukur takıpteyım sızı ama yazamadım
soma dakı olay yıktı hepımızı ınsanın ıcınden bısey yapmakta gelmıyo Allahım alılelerıne sabır versın
yasmıncım zeynep ılaya masallah sonucları guzel cıkmıs ,kabız olmus anladğım kadaryla zeynep ılacla ecer ınsallah. bızde bugun asıya gıttık cok ağladı kuzum ınsallah ates yapmaz bende kan aldırcaktım ama ordakı hemsıre bız cok tecrubelı değilz dedı kan almakta cocuk hastanesınde aldrsan daha ıyı olur dedı
Allahım o gecnsın aılesınede sabır versın
beysal canım kp den ınsallah ıyı haberler alırsın canım
erdemde duzelır ınsalah
aysegul kontrolun ıyı gecer ınsallah canım
cvr canım hosgeldın uzun bı ardan sonra
yazmaya devam edıcem alp tuğra suan ızın vermıyo:)
Herkese hayirli Cumalar kizlar bu asi gercekten ates yapiyo hepiniz dikkatli olun eren ilk defa bi asidan sonra ateslendi dun oglen eve gelince ereni uyutmadan biraz calpol icirdim atesi yoktu ozaman sonra uyudu uyandi ama heryeri gol gibi islakti cok terlemis ya sanirim atesi ter olarak disina cikmis sonra gun icinde atesi yoktu aksam yatmadan biraz atesi vardi baktim 38.1 cay kasigiyla biraz dolven icirdim tamamini icmedi zaten sonra uyutup yatirdim ben yaticam zamanda baktim hala atesi var yanaklar kirmizi dereceyide koydurmuyo igne zannediyo yada aklina geliyo korkuyo biraz babasiyla oynadilar sonra yattik uyuduk ama gece hep atesliydi heryerinden sicaklar geliyodu ya sabahta 8de uyandik artik kahvalti yaptik yedi biseyler babasiyla oynadi sonra yavas yavas dustu atesi ama tamamen gecmedi simdi uyutuyorum bakalim ins.guzel uyur.
Oksıjensız kalmıs cnm uzun bı sure
Ins olmaz ama emme refleksi falan yok agizdan da beslenemiyor cok zor cok...
hayırlı cumalar kızlar.hepinize
elifte bu aralar çığlık cigliga bağırıyor hoşuna.gitmeyen bişey olduğunda hadi beraber bagiralim diyorum bende çığlık atıyorum onunla oda istediği şeyi.bırakıyor ve çığlık atmayida kesiyor
bu arada bizim tayinimiz çıktı beklenmedik bi zamanda gerçi iyi.oldu elif okula başlamadan döneriz inşallah
bira.ay sonra.sivas yolcusuyuz kizlar en az iki yıl en fazla bes yıl oradayız sanırım gittiğimiz ilçeye göre dgisiyormus yılı daha tam belli değil yerimiz
kafamda hep sorular evimiz nasıl olacak alisabilecekmiyiz annem babam ablamlar olmadan nasıl yapacağım orda
cnm bence emmeyi bırakınca daha iyti içer berra..
ayyy fundamya ccitimisin
okadarda olabilirmiyani
ay biraz daha büyüse anlatır osanaama allahım orusunya ayyy bide öyle bişey olursa son nokta olur bence..
bak banada diyolarki ay çok şanslısın kızın sana bakar
bende diyorumki ben onu bana baksın diye doğurmadım
hayırlı evlat olsun yeter
ben zaten kimseye yük olmak istememm:
sağol cnm. evet ya bende sevdim bunu hep aklım sizde kalıyodu gecede zaten az vaktim oluyo birde geçmiş okuyunca yazmaya fırsat kalmıyor
yok canım ben en son hamileyken vuruldum başka da yok.
dur canım bende bakayım ona sağol
canım çok sevindim kreşe eşinin ikna olmasına bak.kv nin şiddet uygul snmam sonuçta torunu onun canı o kıyamaz. ama o hırçınlığın sebebi bence çocukla inatlaşmak . güzellikle sakin bir ses tonuyla yapmaması gerektiğini anlatmayıp aynı kumanda örneğindeki gibi ise bence bundan kaynaklanıyor. zaten bu ara kendilerini ispatlamak yolundalar. emirde aradabağırıyor kendini ispatlamaya çalışıyor .oyuncaklarını yıkıyor atıyor hiç ilgilenmiyoruz ama eminim yapma vs. kızsak dahada çok yapacak.
bu arada bende 2,5 yasında yani bu kılıda atlatınca düşünüorum kreş.çünkü emir herşeyden çok çabuk sıkılan bir çocuk .evde ona ne benim nede bakıcının yeteileceğini düşünmüyorum
ahh fundam ah sen hala tanıyamamışsın kvyi yine yapıcağını yapmış eşinin yanında özellikle yapmış farkında değilmisin cnm
ben bile artık tanıyorum senin kvyi
hiç takılma gül geç bence
olaydada hiç bişey yok sonuçta..
canm kadın resmen üzerine gitmiş. sen zaten allah razı olsun bakıyor demişsin. niye bunu 3 kere tekrarlıyor ki sana . birde sana kalkıp siz çok düşüncesizsiniz derken o ayıp etmemişte senmi allah sanada torun versin demekle ayıp etmişsin. kv ne bunu söyleseydin.
ayrca canm bek sen dediğini hala kendi içinde bile sorguluyorsun acaba hatamı ettim diye. yani niyet çok önemli canım onun için hiç üzülme . senin niyetini Allah biliyor.
malesef öyle cnmyav oku oku bitmedi günaydın kızlar
cvr seni bu saatte görmek ne kadar hoş sık sık gel şenlendi ortalik
katreinur geçmiş olsun canım bende hamileyken vuruldum en son dün yazmıştım ama belki kacirdin belki de denedin bilmiyorum ama sevdiği yediği şeylerin içine tadını değiştirmeyecek kadar azar azar katsan hem berra yida zorlamamis olursun
aysegukcum ins güzel haberlerle gelirsin geçmiş olsun sanada
guldencim nil alışmış bu gece daha güzel uyumus masallah diyim
yasemin canım halis zeytin yağı ise yaramiyormu denedinmi corbasina falan katmayı elifinde var kaka sıkıntısı zeytinyağını unutursam artıyor ins duzene girer geçmiş olsun tekrar
benicim bakalım cilt dr ne dicek ins sıkıntılı bi durum yoktur demek hala soyunuyor cimcime neyseki havalar ısınıyor
sibel aynı anne deme durumu bizde de var elif anneme de kv yede anne diyor ben annane kızım babaanne kızım falan diye duzeltiyorum devamlı ama elifin böylesi kolayına geliyor bence ve anne dediginde kv annem diyor efendim annecim diyor takilmiyirum ben bi annesi var oda benim elifin beni görünce onun lafı bile olmaz çünkü takilipta yipratmayin kendinizi
fundacim sabır sabır ya sabır canım o.kadınla baş edecek karakterde degilsin sen esinde böyle düşündükten sonra
fatma yarın sinavlar var dimi hadi Allah kolaylik versin
zaten günde pek sevilen bi kadın değilo.kadın bence kv yakın arkadasi onunla aynı dusuncede olan biri sen çok iyi degissin canım güzel bi dua etmişsin bence kv seni eşine şikayet.etmek.istemis
aa hayırlı olsun cnm istediğin gibi bi yer olur inşallah gideceğiniz yerhayırlı cumalar kızlar.hepinize
elifte bu aralar çığlık cigliga bağırıyor hoşuna.gitmeyen bişey olduğunda hadi beraber bagiralim diyorum bende çığlık atıyorum onunla oda istediği şeyi.bırakıyor ve çığlık atmayida kesiyor
bu arada bizim tayinimiz çıktı beklenmedik bi zamanda gerçi iyi.oldu elif okula başlamadan döneriz inşallah
bira.ay sonra.sivas yolcusuyuz kizlar en az iki yıl en fazla bes yıl oradayız sanırım gittiğimiz ilçeye göre dgisiyormus yılı daha tam belli değil yerimiz
kafamda hep sorular evimiz nasıl olacak alisabilecekmiyiz annem babam ablamlar olmadan nasıl yapacağım orda
muhtemelen cnmSacmalama canim ya ben bile okurken kadina en sonunda kizicaksin diye bekledim sen yine guzel bisey soylemissin bosver kv.hep kendi övulsun istiyo pohpoh istiyo istedigi olmayincada sana boyle seyler soylemis elalemede gunlerde neler anlatiyo kimbilir okadinda oyle demis tabi esinin yanindada seni zor durumda birakmak istemis ama herkes seni takdir etmistir emin ol kv.dede kiskandigi icin sana mahsus oyle seyler soylemis.Bide su anne dedirtme konusu vardi dun yazicaktim tel.takildi yazamadim benim hic tahammul edemiycem bisey kendi annem bile olsa ne munasebet benim cocugumun annesi var defneninde annesi var ben asla kabul edemem yani cok ciddi soyluyorum kv.seni kizdiricak uzucek ne olursa elinden geleni yapiyo.
cnm o davranışları görmeme ihtimali yokah canım yeni yeriniz hayırlı uğurlu olur inşallah siizn için. endişelerini anlıyorum çok normal yerleşene kadada devam eder soru işaretleri.
emirde öyle hep çığlk çığlığa aaa diye hep bağırıyor.
reces canım kalbini ferah tut ne güzel düşünüyorsun .çok normal bir durum.
kv nin tabi kp re yaptığı davranışları görüyorsa defne hiç iyi değil. inan kreş çok iyi olacak ya biran evvel araştır canm uygun yerlerde var .
geçmiş olsun cnmHerkese hayirli Cumalar kizlar bu asi gercekten ates yapiyo hepiniz dikkatli olun eren ilk defa bi asidan sonra ateslendi dun oglen eve gelince ereni uyutmadan biraz calpol icirdim atesi yoktu ozaman sonra uyudu uyandi ama heryeri gol gibi islakti cok terlemis ya sanirim atesi ter olarak disina cikmis sonra gun icinde atesi yoktu aksam yatmadan biraz atesi vardi baktim 38.1 cay kasigiyla biraz dolven icirdim tamamini icmedi zaten sonra uyutup yatirdim ben yaticam zamanda baktim hala atesi var yanaklar kirmizi dereceyide koydurmuyo igne zannediyo yada aklina geliyo korkuyo biraz babasiyla oynadilar sonra yattik uyuduk ama gece hep atesliydi heryerinden sicaklar geliyodu ya sabahta 8de uyandik artik kahvalti yaptik yedi biseyler babasiyla oynadi sonra yavas yavas dustu atesi ama tamamen gecmedi simdi uyutuyorum bakalim ins.guzel uyur.
oh cnm çok sevindim sonuçların iyi çıkmasınaSlm kızlar herkesin iyi dileği için tsk ederim
aynen cnm allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş. sağol teyzesi güzel çıktı sonuçlarımız gelişimimiz gayet ii çok şükür... senin kuzular nasıl...Gunaydın kızlar
Yazmaya dahıl olamadım bıkac gundur hayattan servıs dısıyım sankı
Yasmın Allah sabır versın komsu ablaya
Allah kımseye yasatmasın evladıyla ımtıhan etmesın
Zeynep ılayın sonucları guzel cıkmıs sevındım kabızlıkta duzene gırer ıns..
Aysegul gecmıs olsun cnm masal sana saglık getırmıs ılaca gerek kalmamıs:)
Ins hayırlı haberlerle gelırsın..
Beysal kp de ıns hayırlı haberle gelır bıze moral olur
Erdem daha ıyıdır ıns..
Funda gözun aydın cnm esın gelmıs
Defneyle arası ıyıdır ıns..
Cvr hosgeldın cnm tekrar, merak etmıstık senı hersey yolundadır ıns..
Plasebo paylasımların önerılerın ıcın tesekkur ederız cnm herzaman beklerız..
Hevın bebısını kucagına almıssındır saglıcakla ıns cnm
Hersey yolundadır ıns fırsat bulunca yaz bıze cnm merakta bırakma..
Beyzayı merak etmıssınız sagolun kızlar kremı bır ıkı kere surdum kasıntı oluyo arada cılt dr randevu almak ıcın aradık zaten zaman gecmeden 8 cı aya verıyolar esım konusmus salı gıdıcez bakalım..
Nıda soyunmaya tam gaz devam ben gıydırmeye yetısemıyorum artık..
Aklımda kalanlara yazmaya calıstım unuttuklarım kusuruma bakmayın herkes ıyıdır umarım..
onu da denedim cnm ama artık işe yaramıo sanırımyav oku oku bitmedi günaydın kızlar
cvr seni bu saatte görmek ne kadar hoş sık sık gel şenlendi ortalik
katreinur geçmiş olsun canım bende hamileyken vuruldum en son dün yazmıştım ama belki kacirdin belki de denedin bilmiyorum ama sevdiği yediği şeylerin içine tadını değiştirmeyecek kadar azar azar katsan hem berra yida zorlamamis olursun
aysegukcum ins güzel haberlerle gelirsin geçmiş olsun sanada
guldencim nil alışmış bu gece daha güzel uyumus masallah diyim
yasemin canım halis zeytin yağı ise yaramiyormu denedinmi corbasina falan katmayı elifinde var kaka sıkıntısı zeytinyağını unutursam artıyor ins duzene girer geçmiş olsun tekrar
benicim bakalım cilt dr ne dicek ins sıkıntılı bi durum yoktur demek hala soyunuyor cimcime neyseki havalar ısınıyor
sibel aynı anne deme durumu bizde de var elif anneme de kv yede anne diyor ben annane kızım babaanne kızım falan diye duzeltiyorum devamlı ama elifin böylesi kolayına geliyor bence ve anne dediginde kv annem diyor efendim annecim diyor takilmiyirum ben bi annesi var oda benim elifin beni görünce onun lafı bile olmaz çünkü takilipta yipratmayin kendinizi
fundacim sabır sabır ya sabır canım o.kadınla baş edecek karakterde degilsin sen esinde böyle düşündükten sonra
fatma yarın sinavlar var dimi hadi Allah kolaylik versin
oyyy birileri bize doğru mu yaklaşıo bana mı öyle gelio:) ailenden uzaklaşıo olman üzücü tabi ki zor gelecektir cnm.ama şöle diyebilirim şarkların içinde gidebilecehiniz en ii şehir sanııyorum gelişmiş bir şehir istanbul kadar olmasa da:) inş. merkez olur hayırlısıyla ilçeleri bilmiyorum hiç. kız bak istanbula ordan uçtuk. havaalanı işine yarıycaktır eminim:)hayırlı cumalar kızlar.hepinize
cnm bence de en mantıklısı yoğurtla vermek meyveli yoğurt gibi yer belki... işe yarar inş.Nuraycim yiyeceklerin icine katmayi denemedim. Bu tatli bisey muzlu sut gibi düşün. Berra tatli yemiyo. Corbasina katsam olur mu ki tadini degistirir mi acaba
çok geçmiş olsun cnm güzel haberlerle gelmişsin...Slm kızlar herkesin iyi dileği için tsk ederim
soma dakı olay yıktı hepımızı ınsanın ıcınden bısey yapmakta gelmıyo Allahım alılelerıne sabır versın
yasmıncım zeynep ılaya masallah sonucları guzel cıkmıs ,kabız olmus anladğım kadaryla zeynep ılacla ecer ınsallah. bızde bugun asıya gıttık cok ağladı kuzum ınsallah ates yapmaz bende kan aldırcaktım ama ordakı hemsıre bız cok tecrubelı değilz dedı kan almakta cocuk hastanesınde aldrsan daha ıyı olur dedı
erdemde duzelır ınsalah
nassınız wavvs hanımcım
Kilosu iyi olsada bana cok dogru gelmedi canim mesela karisim yerine niye sut veriyosun normal kahvalti yapmiyomu tam anlamadim kahvalti yapmasi metobolizmasi icin onemli bide uyaninca ve aksam yemek yese olmazmi eger erende kahvaltiyi guzel yemisse uyumadan once sut iciriyorum uyaninca ve aksam yemegi yediriyorum.
Soyle sende canim niye cekiniyosun kizmadan soyle gerekirse bi cocugun on tane annesimi olur bu kv.ler neyin pesinde anlamiyorum benim kesinlikle susmiycam bi konu yani hani baska bisey olsa hadi tamam alttan alabilirim ama bu konuda asla.
Gecmis olsun canim hamileligin mucizesi diyelim bence hersey yolundadir merak etme doktordan sonra haber ver bize.
Guldencim cok sagol canim esim evde ama gunduz pek firsat olmuyo ama dun aksam esim bakti erene diger odada calistim.bende ins.bu aksamda calisicam yarinki sinavlarimida atlatirsam bitiyo ins.ya bide bittigini gorsem.
erdemde duzelır ınsalah
Herkese hayirli Cumalar kizlar bu asi gercekten ates yapiyo hepiniz dikkatli olun eren ilk defa bi asidan sonra ateslendi dun oglen eve gelince ereni uyutmadan biraz calpol icirdim atesi yoktu ozaman sonra uyudu uyandi ama heryeri gol gibi islakti cok terlemis ya sanirim atesi ter olarak disina cikmis sonra gun icinde atesi yoktu aksam yatmadan biraz atesi vardi baktim 38.1 cay kasigiyla biraz dolven icirdim tamamini icmedi zaten sonra uyutup yatirdim ben yaticam zamanda baktim hala atesi var yanaklar kirmizi dereceyide koydurmuyo igne zannediyo yada aklina geliyo korkuyo biraz babasiyla oynadilar sonra yattik uyuduk ama gece hep atesliydi heryerinden sicaklar geliyodu ya sabahta 8de uyandik artik kahvalti yaptik yedi biseyler babasiyla oynadi sonra yavas yavas dustu atesi ama tamamen gecmedi simdi uyutuyorum bakalim ins.guzel uyur.
Tam gecmise basladim ereni uyuttum yatirdim aglamaya basladi emmekte istemedi sonra beraber yattik tam uykuya daliyodu esim zile basti camiden geldi offf gittim mecbur actim erende arkamdan aglamaya basladi tekrar yanina gittim yattik ama biturlu uyumadi iki saatir ugrasiyom ya artik aldim ayagima salliyorum busefer uyusa bari.
Merhaba kızlar yine çok şey kaçırmışım ben
İşler çok yoğun akşamda Deren bu aralar çok geç yatıyor mümkün değil giremiyorum...
Neler yaptınız nasılnız..
Bizim akşam geç yatma sorunumuz başladı malesef, erken yatıramıyorum çocuğu çalıştığım için o yatınca yemek yap ortalığı topla gece çok geç oluyor çok yorgunum..sizce nerede yanlış yapıyorum ben..
Pazar gününe misafirim var dua edin bana kalabalık olabiliri tam rakam belli değil..
Bir yerde gözüme çarptı sonra konuyu kaçırdım sabah karışım verme konusu konuşulmuş sanki..Benide çokkk yakından ilgilendiriyor tabi bu konu..
merhaba cnm hoşgeldin
biz iyi yiz ne olsun
kaç gibi yatıyosunuz mesela geç derken?
karşım a gelince vallaha ne yalan söyliyeyim nilde şuanda karışım yiyo çünkü yumurtayı tek yemiyo
bana kalsa yedirmezdim ama sonuçta ona ben bakmıyorum ve herşey benim istediğim gibi olmuyo
biz çalışan anneler çocuklarımıza biz bakmadığımız için herşey bizim
istediğimiz gibi olmuyo malesef..
nassınız wavvs hanımcım
erdemde duzelır ınsalah
Tam gecmise basladim ereni uyuttum yatirdim aglamaya basladi emmekte istemedi sonra beraber yattik tam uykuya daliyodu esim zile basti camiden geldi offf gittim mecbur actim erende arkamdan aglamaya basladi tekrar yanina gittim yattik ama biturlu uyumadi iki saatir ugrasiyom ya artik aldim ayagima salliyorum busefer uyusa bari.
Merhaba kızlar yine çok şey kaçırmışım ben
İşler çok yoğun akşamda Deren bu aralar çok geç yatıyor mümkün değil giremiyorum...
Neler yaptınız nasılnız..
Bizim akşam geç yatma sorunumuz başladı malesef, erken yatıramıyorum çocuğu çalıştığım için o yatınca yemek yap ortalığı topla gece çok geç oluyor çok yorgunum..sizce nerede yanlış yapıyorum ben..
Pazar gününe misafirim var dua edin bana kalabalık olabiliri tam rakam belli değil..
Bir yerde gözüme çarptı sonra konuyu kaçırdım sabah karışım verme konusu konuşulmuş sanki..Benide çokkk yakından ilgilendiriyor tabi bu konu..
Vallahi canım 11:30 gibi zorla yatırıyorum 10:00 başlıyor serüven taaa bu saate kadr
Evet aynı durum bizde de var malesef bir ara bırakmıştık karışımı sonra baktık yumurta hiç yok hayatımızda bide kilo sorunumuz vardı tabi bizim tekrar döndük ben kilo almasını sabah karışımının da faydası olduğunu düşünüyorum..
olabilir cnm:
bizde 10 da başlıyoruz ama yarımsaat içinde uyuyoruz
peki gündüz uykusu nasıl mesela sabah kaçta kalkıyo öylen nasıl uyuyuyo..
yine alıntılar takıldı ben bi kapatıp açayım..
EMEKİ hoş geldin canım nerelerdeydin bugüne kadar .beni hatırlamışsındır hamilelik döneminden seninle bdt aynı idi. 5kasımda doğdu benimki.
biberon canım karışım ı uzun zamandır vermiyorum artık. çünkü onu yiyince maşallah akşama kadarbir şey yemez. şimdi söyle benim oğlan gecekaçta yatarsa yatsın illaki
saat 6 veya 6,,30 da ayakta. sonra sallıorum uyumak istemiyor diye zorlamıyorum illa bir kalkıp gezecek anlamıyorum neden ? tabi. o saatte çok erken olduğu için kahvaltı yerine devam sütü veriyorum sonra 1 saat sonra tekrar uyuyor 10 gibi yada 10,30 gibi kalkıyor.. gülden de söyledi bu sabah erken saatte verdiğim sütü kesicem bakalım ozaman kalkınca kahvaltı edecekmi. aslında hiç yemiyor değil mesela şu tost ekmekleri ile tost yapmış bakıcı teyzemiz bugün çeyreğini anca yemiştir diyo. bir tane bıldırcın yumurtası yemiş okadar .fıstık ezmesi ver nasılda yiyiyor zeytin ver yemez.e şimdi saaat 11 de kahvaltı yapıncada akşam 3-4 gibi öğlen yemeği yiyor bir dahada yemiyor
güldencim telindeki cevapsız çağrı benim :13:
eğer sabah süt iççmezse ben umutluyum cnm ama 1 hafta kadar zorlaya bilir haberin olsun
hani diyosunya 6 buçukta kalkıyo diye
nilde öyle gece 4 yada 3te kalkıyo 1 saatte uyumuyo bi oraya biburaya dönüp duruyo..
mıkır mıkr
işte tamda o kalktığında süt istiyodu bakalım bu akşam nasıl geçecek pazartesiden beri direniorum cnm:
heya allahımya bzim bebişler ilginç vallaha..
güldencim telindeki cevapsız çağrı benim :13:
aynı desene süt içme saatleri farklı. ne yapıyo peki vermeyince. birde odasını ayırmışsıncanm galiba yanlış anlamadıysam ay emir gece çok kalkar heleki diş dönemlerinde o yüzdendaha düşünmüyrum ayırmayı.
birde benimki park yatakta yatıyor dün konuşulmuştu ya kendi kendine uyutma bir iki kere denemiştim biizm yatakta yanına yatarak ayağa dikiliyo yatakta bu seferde uykusu kaçıyo. aslında uykusu gelincede emziğini ve battanyesini alır kafasını bulduğu yastığa koyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?