2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kilosu iyi olsada bana cok dogru gelmedi canim mesela karisim yerine niye sut veriyosun normal kahvalti yapmiyomu tam anlamadim kahvalti yapmasi metobolizmasi icin onemli bide uyaninca ve aksam yemek yese olmazmi eger erende kahvaltiyi guzel yemisse uyumadan once sut iciriyorum uyaninca ve aksam yemegi yediriyorum.
Canlarrrr nasisinzzz ben psikopata bagladm resmen...mesela meryem aksam anne anne diyo kv hemen benden once efendm diyo cildriyorm onun annesi bnm demk istyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Soyle sende canim niye cekiniyosun kizmadan soyle gerekirse bi cocugun on tane annesimi olur bu kv.ler neyin pesinde anlamiyorum benim kesinlikle susmiycam bi konu yani hani baska bisey olsa hadi tamam alttan alabilirim ama bu konuda asla.

Gecmis olsun canim hamileligin mucizesi diyelim bence hersey yolundadir merak etme doktordan sonra haber ver bize.

Guldencim cok sagol canim esim evde ama gunduz pek firsat olmuyo ama dun aksam esim bakti erene diger odada calistim.bende ins.bu aksamda calisicam yarinki sinavlarimida atlatirsam bitiyo ins.ya bide bittigini gorsem.

nassınız wavvs hanımcım

ins geçersin cnm r
kolaylıkla..

ohh geçmiş olsun cnm inşallah kansonucunda sorunsuz çıkar..

cnm hoşgeldin çok haklısın içimiz kan ağlıyo artık haber izlemek istemiyorum çok kötü gerçekten anlatılmaz..

cnm dikkat et allah korusun ateşi var gibi geliyosa uyandır ilacını içir 38 geçiyodu diyosun şakaya gelecek bi ateş değil bu..

Oksıjensız kalmıs cnm uzun bı sure
Ins olmaz ama emme refleksi falan yok agizdan da beslenemiyor cok zor cok...

allahım bebişinde ailesininde yardımcısı olsun cnm..

cnm gözün aydın mı desem nerden çıktımı desem
ayrılmak başka biyere gitmek zor ama alışırsın herhahlde cnm
ay bak ben senin eşinin ne işyaptığını bilmiorumşekerim
polismiydi şekerim?

Tam gecmise basladim ereni uyuttum yatirdim aglamaya basladi emmekte istemedi sonra beraber yattik tam uykuya daliyodu esim zile basti camiden geldi offf gittim mecbur actim erende arkamdan aglamaya basladi tekrar yanina gittim yattik ama biturlu uyumadi iki saatir ugrasiyom ya artik aldim ayagima salliyorum busefer uyusa bari.

malesef öyle cnm
bir de benim ailemden görmediğim şeyler bunlar

o.kadın bence kv yakın arkadasi onunla aynı dusuncede olan biri sen çok iyi degissin canım güzel bi dua etmişsin bence kv seni eşine şikayet.etmek.istemis
zaten günde pek sevilen bi kadın değil
nerede ne konuşacağını bilmez
kv gündekilerle küsken sadece onunla görüşüyordu

aa hayırlı olsun cnm istediğin gibi bi yer olur inşallah gideceğiniz yer

muhtemelen cnm

cnm o davranışları görmeme ihtimali yok
bakalım araştırıyorum kreşi
geçmiş olsun cnm

oh cnm çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına

aynen cnm allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş. sağol teyzesi güzel çıktı sonuçlarımız gelişimimiz gayet ii çok şükür... senin kuzular nasıl...

onu da denedim cnm ama artık işe yaramıo sanırım

oyyy birileri bize doğru mu yaklaşıo bana mı öyle gelio:) ailenden uzaklaşıo olman üzücü tabi ki zor gelecektir cnm.ama şöle diyebilirim şarkların içinde gidebilecehiniz en ii şehir sanııyorum gelişmiş bir şehir istanbul kadar olmasa da:) inş. merkez olur hayırlısıyla ilçeleri bilmiyorum hiç. kız bak istanbula ordan uçtuk. havaalanı işine yarıycaktır eminim:)

cnm bence de en mantıklısı yoğurtla vermek meyveli yoğurt gibi yer belki... işe yarar inş.

çok geçmiş olsun cnm güzel haberlerle gelmişsin...

size de geçmiş olsun cnm . bizde biraz önce aşı olduk onları bırakıp işe geldim. inş. ateş yapmaz hiç birisine. ay biz bi de sabah yola çıkıyoruz. sorunsuz bi gece olur inş.

Kizlar kusuruma bakmayinya gecmise devam ediyodum tel.yine alinti yapmadi off tvde hep somayi gosteriyo cok moralim bozuk ya okuyamiycam gecmiside erende uyudu sanirim salliyorum hala onu yatirip ders calisicam ama yine kotu oldum ya off heralde pazartesiye kadar kimse kendine gelemiycek keske geride kalanlar sag kurtulsa ama kac gun gecti o insanlari gordukce icim cok kotu oluyo ya.

Aglamamak icin zor duruyorum ya ayy vefat eden iscilerden bi slayt hazirlamislar cok kotuydu ya ikizler vardi beraber dogup askere gidip beraber ayni gun evlenmisler orda vefat etmisler bitanesinin avucunda bi not oglum hakkini helal et diye bitane calisanda orda kalan 3arkadasini cikarmis kurtarmis kendisi vefat etmis daha 29yasinda izlemesi cok aci ya simdi cikiyorum ben sonra gelirim ins.

Merhaba kızlar yine çok şey kaçırmışım ben

İşler çok yoğun akşamda Deren bu aralar çok geç yatıyor mümkün değil giremiyorum...

Neler yaptınız nasılnız..

Bizim akşam geç yatma sorunumuz başladı malesef, erken yatıramıyorum çocuğu çalıştığım için o yatınca yemek yap ortalığı topla gece çok geç oluyor çok yorgunum..sizce nerede yanlış yapıyorum ben..

Pazar gününe misafirim var dua edin bana kalabalık olabiliri tam rakam belli değil..

Bir yerde gözüme çarptı sonra konuyu kaçırdım sabah karışım verme konusu konuşulmuş sanki..Benide çokkk yakından ilgilendiriyor tabi bu konu..

nassınız wavvs hanımcım

merhaba cnm hoşgeldin
biz iyi yiz ne olsun
kaç gibi yatıyosunuz mesela geç derken?
karşım a gelince vallaha ne yalan söyliyeyim nilde şuanda karışım yiyo çünkü yumurtayı tek yemiyo
bana kalsa yedirmezdim ama sonuçta ona ben bakmıyorum ve herşey benim istediğim gibi olmuyo

biz çalışan anneler çocuklarımıza biz bakmadığımız için herşey bizim
istediğimiz gibi olmuyo malesef..

Vallahi canım 11:30 gibi zorla yatırıyorum 10:00 başlıyor serüven taaa bu saate kadr

Evet aynı durum bizde de var malesef bir ara bırakmıştık karışımı sonra baktık yumurta hiç yok hayatımızda bide kilo sorunumuz vardı tabi bizim tekrar döndük ben kilo almasını sabah karışımının da faydası olduğunu düşünüyorum..

nassınız wavvs hanımcım

olabilir cnm:
bizde 10 da başlıyoruz ama yarımsaat içinde uyuyoruz
peki gündüz uykusu nasıl mesela sabah kaçta kalkıyo öylen nasıl uyuyuyo..
yine alıntılar takıldı ben bi kapatıp açayım..

olabilir cnm:
bizde 10 da başlıyoruz ama yarımsaat içinde uyuyoruz
peki gündüz uykusu nasıl mesela sabah kaçta kalkıyo öylen nasıl uyuyuyo..
yine alıntılar takıldı ben bi kapatıp açayım..

Sabah en geç 9:30 da kalkıyor 14 gibi yatıyor 2 saat kadar uyuyor canım..

EMEKİ hoş geldin canım nerelerdeydin bugüne kadar .beni hatırlamışsındır hamilelik döneminden seninle bdt aynı idi. 5kasımda doğdu benimki.

biberon canım karışım ı uzun zamandır vermiyorum artık. çünkü onu yiyince maşallah akşama kadarbir şey yemez. şimdi söyle benim oğlan gecekaçta yatarsa yatsın illaki

saat 6 veya 6,,30 da ayakta. sonra sallıorum uyumak istemiyor diye zorlamıyorum illa bir kalkıp gezecek anlamıyorum neden ? tabi. o saatte çok erken olduğu için kahvaltı yerine devam sütü veriyorum sonra 1 saat sonra tekrar uyuyor 10 gibi yada 10,30 gibi kalkıyor.. gülden de söyledi bu sabah erken saatte verdiğim sütü kesicem bakalım ozaman kalkınca kahvaltı edecekmi. aslında hiç yemiyor değil mesela şu tost ekmekleri ile tost yapmış bakıcı teyzemiz bugün çeyreğini anca yemiştir diyo. bir tane bıldırcın yumurtası yemiş okadar .fıstık ezmesi ver nasılda yiyiyor zeytin ver yemez.e şimdi saaat 11 de kahvaltı yapıncada akşam 3-4 gibi öğlen yemeği yiyor bir dahada yemiyor

eğer sabah süt iççmezse ben umutluyum cnm ama 1 hafta kadar zorlaya bilir haberin olsun
hani diyosunya 6 buçukta kalkıyo diye
nilde öyle gece 4 yada 3te kalkıyo 1 saatte uyumuyo bi oraya biburaya dönüp duruyo..
mıkır mıkr
işte tamda o kalktığında süt istiyodu bakalım bu akşam nasıl geçecek pazartesiden beri direniorum cnm:

heya allahımya bzim bebişler ilginç vallaha..

aynı desene süt içme saatleri farklı. ne yapıyo peki vermeyince. birde odasını ayırmışsıncanm galiba yanlış anlamadıysam ay emir gece çok kalkar heleki diş dönemlerinde o yüzdendaha düşünmüyrum ayırmayı.
birde benimki park yatakta yatıyor dün konuşulmuştu ya kendi kendine uyutma bir iki kere denemiştim biizm yatakta yanına yatarak ayağa dikiliyo yatakta bu seferde uykusu kaçıyo. aslında uykusu gelincede emziğini ve battanyesini alır kafasını bulduğu yastığa koyar.

güldencim telindeki cevapsız çağrı benim :13:

cnm odayı ayırdım evet ama kendim henüz onun yanından ayrılamadım ha aha ha ha
şimdilik odasına yatağına alıştırıyorum sonra uyutup yanından ayrılıcam bende yavaş yavaş kendi uyumasının sağlamaya çalışacam ama yavaş yavaş.

süt vermeyince mıkırdanıyo su veriyorum içmiyo ama geçendede tam 7 defa su istedi hepsindede birer yudum içti
bakalım
akşam kaçta uyutuyosun emiri cnm sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…