- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.241
cnm odayı ayırdım evet ama kendim henüz onun yanından ayrılamadım ha aha ha ha
şimdilik odasına yatağına alıştırıyorum sonra uyutup yanından ayrılıcam bende yavaş yavaş kendi uyumasının sağlamaya çalışacam ama yavaş yavaş.
süt vermeyince mıkırdanıyo su veriyorum içmiyo ama geçendede tam 7 defa su istedi hepsindede birer yudum içti
bakalım
akşam kaçta uyutuyosun emiri cnm sen?
haha alışır cnm ben nilden umutluyum.
emir gündüz az uyuuduysa 8,30 9,00 gibi uyur iyi uyuduysa en geç 10 da yatırırım
cnm misafir için allah yardımcın olsunMerhaba kızlar yine çok şey kaçırmışım ben
İşler çok yoğun akşamda Deren bu aralar çok geç yatıyor mümkün değil giremiyorum...
Neler yaptınız nasılnız..
Bizim akşam geç yatma sorunumuz başladı malesef, erken yatıramıyorum çocuğu çalıştığım için o yatınca yemek yap ortalığı topla gece çok geç oluyor çok yorgunum..sizce nerede yanlış yapıyorum ben..
Pazar gününe misafirim var dua edin bana kalabalık olabiliri tam rakam belli değil..
Bir yerde gözüme çarptı sonra konuyu kaçırdım sabah karışım verme konusu konuşulmuş sanki..Benide çokkk yakından ilgilendiriyor tabi bu konu..
cnm sabah uyandığında süt vermeyip kahvaltı yaptırırsan 3 öğün olurEMEKİ hoş geldin canım nerelerdeydin bugüne kadar .beni hatırlamışsındır hamilelik döneminden seninle bdt aynı idi. 5kasımda doğdu benimki.
biberon canım karışım ı uzun zamandır vermiyorum artık. çünkü onu yiyince maşallah akşama kadarbir şey yemez. şimdi söyle benim oğlan gecekaçta yatarsa yatsın illaki
saat 6 veya 6,,30 da ayakta. sonra sallıorum uyumak istemiyor diye zorlamıyorum illa bir kalkıp gezecek anlamıyorum neden ? tabi. o saatte çok erken olduğu için kahvaltı yerine devam sütü veriyorum sonra 1 saat sonra tekrar uyuyor 10 gibi yada 10,30 gibi kalkıyor.. gülden de söyledi bu sabah erken saatte verdiğim sütü kesicem bakalım ozaman kalkınca kahvaltı edecekmi. aslında hiç yemiyor değil mesela şu tost ekmekleri ile tost yapmış bakıcı teyzemiz bugün çeyreğini anca yemiştir diyo. bir tane bıldırcın yumurtası yemiş okadar .fıstık ezmesi ver nasılda yiyiyor zeytin ver yemez.e şimdi saaat 11 de kahvaltı yapıncada akşam 3-4 gibi öğlen yemeği yiyor bir dahada yemiyor
hadi gözümüz aydın sonunda telin geliyorfarketim cnm hemen kaydettim
ay bu arada telime kavuşuyorum inşallah yarın
akşam kargoya verilmiş
umarım salıya kalmaz...
cnm misafir için allah yardımcın olsun
canım akşam bol bol evin içinde kovalamaca oynasanız belki yorulur
seni çok iyi anlıyorum.ben de defneyi uyuttuktan sonra hallediyorum ev işlerini
cnm sabah uyandığında süt vermeyip kahvaltı yaptırırsan 3 öğün olur
bir de ben evde normal kahvaltı yaptırıyorum haftasonları ama kv haftaiçi kaşık maması yediriyor defneye
halbuki defne normal kahvaltı yapabiliyor ama kahvaltı yaptırmak için uğraşması lazım
mesela bu sabah biz kahvaltı yaparken uyandı
biraz tost, salatalık,bal,kuşburnu vs yedi
çok yedirmedim ama hepsinden de yedi
hadi gözümüz aydın sonunda telin geliyor
eee babanızın suçu ne siz adamı odadan ayırmışınız he he:)haha ha ha
nil alışırda önce annesi alışsın he he he
şaka bi yana çok zor gerçektenya alışmışım sarılıp uyumaya bizimde odamızda parkyatağımız vardı ama niloş pek orda yatmazdı uyanınca hemen yanımıza geliyodu oyüzden ayrdık odayı alışsındiye ama bakalım.
ee paşam uykusunu alıyo annesi ne yapsın.
10 gibi yatır diyecem amama nilde kaçta yatarsa yatsın kalkma saati deyişmiyo cnm..
hepsi tamam da kahvaltı yemeyen çocuğa nasıl kahvaltı yaptırcaz birinizde onu diyin he he:)cnm misafir için allah yardımcın olsun
bir de ben evde normal kahvaltı yaptırıyorum haftasonları ama kv haftaiçi kaşık maması yediriyor defneye
halbuki defne normal kahvaltı yapabiliyor ama kahvaltı yaptırmak için uğraşması lazım
sağol cnm hakkaten gözümüz aydınyani
ay bu akıllı telefonlar nekadar güzelmişya diğerleri hiç açmıyo artıkk:
ay keşke nilde tek tek yese
şu izine çıkayım halledicem inşallah
odadan ayırma işini yapmış olucam sütte bitecek inşallah ozamanakadar
bi bi kahvaltı işimizle tuvalet eğitimimiz kalıcak tabi o hazır olursa..
aynen cnm allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inş. sağol teyzesi güzel çıktı sonuçlarımız gelişimimiz gayet ii çok şükür... senin kuzular nasıl...
onu da denedim cnm ama artık işe yaramıo sanırım
oyyy birileri bize doğru mu yaklaşıo bana mı öyle gelio:) ailenden uzaklaşıo olman üzücü tabi ki zor gelecektir cnm.ama şöle diyebilirim şarkların içinde gidebilecehiniz en ii şehir sanııyorum gelişmiş bir şehir istanbul kadar olmasa da:) inş. merkez olur hayırlısıyla ilçeleri bilmiyorum hiç. kız bak istanbula ordan uçtuk. havaalanı işine yarıycaktır eminim:)
cnm bence de en mantıklısı yoğurtla vermek meyveli yoğurt gibi yer belki... işe yarar inş.
çok geçmiş olsun cnm güzel haberlerle gelmişsin...
size de geçmiş olsun cnm . bizde biraz önce aşı olduk onları bırakıp işe geldim. inş. ateş yapmaz hiç birisine. ay biz bi de sabah yola çıkıyoruz. sorunsuz bi gece olur inş.
eee babanızın suçu ne siz adamı odadan ayırmışınız he he:)
hepsi tamam da kahvaltı yemeyen çocuğa nasıl kahvaltı yaptırcaz birinizde onu diyin he he:)
ay şekerim sen izne filan ayrılma niloşum resmen eğitime gircek yazık kuzuma:)
samsuna cnm on gün filan ordayım inş.yolculuk nereye canım
ha ha ha ha
eğitim iyidir şekerim
yok kız tuvalet o hazır olursa
ama şu karışımı kesme işi kesin olması lazım..
ama bakıcı teyzemiz yapamıyo malesef..
ha ha ha
kızkahvaltı yedirmek zor iş zorr.
ama zeynebimde sütü bırakınca yer ins annesi..
nassınız wavvs hanımcım
samsuna cnm on gün filan ordayım inş.
ay bişeyler yio ya takmıyorum cnm napim buna şükür. kahvaltıyada sütü kesince başlarız:)
kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi bebişlere ii bakın
ay bişeyler yio ya takmıyorum cnm napim buna şükür. kahvaltıyada sütü kesince başlarız:)
wavsum yasemin hanımlar samsuna gezmeye gidiolar
he he he
biz burda çalışalım 1 ay içinde bu 2. gezmek şahsen ben çok kıskanıorum ha ha ha ha::):)
sorma cnm ya ama biz busene tatilede gidemiyecez malesef madiyat biraz zorlayacak bizibende kıskandım valla ınsan değişklık arıyo helekı sız calısanlar ıcın tatıl nımet gıbıdır
canım cıkmak zorunda kaldım ancak cvplıyorum kusura bakma ama bı serzenıs hıssettım sankı:26:
ıyıyım canım alp tuğrayla uğrasarak gecıyo gunler sen neler yapıypsun rana nasıl gırdğın zamn cvp la olurmu
şişşşt dedikodumu yapmayın hala burdayım:) inş ağız tadıyla geçer özliycem sizi özleyin beni:) öpüldünüz
EMEKİ hoş geldin canım nerelerdeydin bugüne kadar .beni hatırlamışsındır hamilelik döneminden seninle bdt aynı idi. 5kasımda doğdu benimki.
biberon canım karışım ı uzun zamandır vermiyorum artık. çünkü onu yiyince maşallah akşama kadarbir şey yemez. şimdi söyle benim oğlan gecekaçta yatarsa yatsın illaki
saat 6 veya 6,,30 da ayakta. sonra sallıorum uyumak istemiyor diye zorlamıyorum illa bir kalkıp gezecek anlamıyorum neden ? tabi. o saatte çok erken olduğu için kahvaltı yerine devam sütü veriyorum sonra 1 saat sonra tekrar uyuyor 10 gibi yada 10,30 gibi kalkıyor.. gülden de söyledi bu sabah erken saatte verdiğim sütü kesicem bakalım ozaman kalkınca kahvaltı edecekmi. aslında hiç yemiyor değil mesela şu tost ekmekleri ile tost yapmış bakıcı teyzemiz bugün çeyreğini anca yemiştir diyo. bir tane bıldırcın yumurtası yemiş okadar .fıstık ezmesi ver nasılda yiyiyor zeytin ver yemez.e şimdi saaat 11 de kahvaltı yapıncada akşam 3-4 gibi öğlen yemeği yiyor bir dahada yemiyor
r
Merhaba canım hoşbuldum 6 kasımda benimki doğdu canım..
kovalamaca dans saklanbaç hatta hava güzelleşti dün gece sahilde koşturmaca oynadık açık havada daha çok yorulur diye ama yok yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?