2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sahilde denize doğru falan gitmedi demi ya biz de kordona gidecez bizim kız ilk defa göreceği için korkuyorwm ne tepki verecek

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok canım kontrollüyüz ama zaten çıkması lazım duvardan bizimkisi şimdilik çok cesaret edemiyor tehlikeli işlere..İzmir kordon mu ... biz çok gösterdik geçen sene girmek istemedi ben çok üzüldüm bu sene boyuna yazın gireceğiz dimi diye alıştırma yapıyoruz sık sık şu an baya hevesli ama yaza ne olacak göreceğiz..

Korkacağını sanmam konuşursan anlıyorlarda zaten canım..

aa askolsun hıc bana kusulurmu
neler yapıyo rana da bukadar karamsarsın canım

nurayım hayırlı olsun ya sivasa gidiyosun hee hayırlısı olsun sivas soğuk ama güzel diye biliyorum :))

çok teşekkür ederim kızlar ins Rabbim hayirlisini nasip etsin bizim için

annesi demaşallh defneye annesi bende öyle yapıcam cnm süt vermiycem artık kahvaltıdan sonra içmek isterse içsin.

şişşşt dedikodumu yapmayın hala burdayım:) inş ağız tadıyla geçer özliycem sizi özleyin beni:) öpüldünüz
iyi yolculuklar canım

Selam kızlar anca haber veriyorum size. Kerem paşamız dün 11.08'de doğdu. Minnak bir bebek 2850 gr doğdu boyu 50 cm. Gaz ve süt problemimiz var malesef sütüm gelmedi tam iki damla falan anca. Hastanedeyiz hala ağrılarım var tabi ama dişimi sıkıyorum bi an önce eve dönmek için. Kaan o kadar huysuz ki anlatamam bizde 2 yaş sendromuna erken girdik herhalde.
Bizden haberler böyle öpüyoruz sizi :)

Ay hadi hayirli olsun canım cok sevindim sağlıklı olmaniza. Senin de bir an önce gecer ağrıların insallah. Eve gidip duzeninizi kurduğunuz da hersey daha guzel olur inşallah canim. Ben de o minik pasayi kokluyorum ne guzel korkuyordur o şimdi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım çanakkale kordon bizimki pek söz dinlemiyor ve ızmirddki gibi bi kaldırım gibi tümsek yok neyse artık dibinden ayrılmayacax

Yasi uzun olsun canım maşallah bebeğine

Cnm gecmis olsun hayirli olsun. ...saglikla büyüsün insallah....sutun icin ayva kompostu bana cok ii gelmisti....tekrar hayirli olsun

aa askolsun hıc bana kusulurmu
neler yapıyo rana da bukadar karamsarsın canım

Kusulmez kusulmez canım benim biraz naz yapayım dedim o da olmadı

Rana tipik rana ışte kesinlikle el tutma olayı yok rana annem çok üzülüyorum ne olur elimi tut diyorum kendi yüzünü kapatıyo numaradan ağlıyo ben bi kere böyle yapmıştım şimdi o yapıyo evin anahtarını alacak öyle merdivenden çıkacak o sokacak kapıya kesinlikle kucağa almak yok kabul etmiyo çığlık kulakları sağır edecek cinsten bebek arabasında bi bakıyorsun ayakta bana dönmüş anne diyo ay gözümde büyüdü gezme :-( laf dinlese amenna ama yok

canım sevindim sonuçların iyi çıkmasına bi de doktor haklı kendin için olmasa bile masal için iç Allah korusun bayılma durumunda nolur kızın hali ne yapar demi

Ayy iljgunden gazlı mi paşa sutun gelir canım sezeryanya oyuzden anca belji ilkde hemn elmistir ama uzlme suan streslisin aklın kaganda oyizden normal brbegine odaklan bolbol emzir humana stil tea iç artittirr
allhim sagsalim kucağına alfirmis masallh size uzun ömürlü sağlıklı olsun ins

Offf bilmiyorum soyleyemiyorum hic bisey onun kötü niyetli olnadigini düşünüyorum ama soz geciremyorm kendime

Ozcanan azonce senin yorumunu alintilamistim ama yazmamisim hevine yazınca gnderivermisim pardon:)

Çok saol cnm sonuçlar temiz çıktı masal mucizem oldu benim sikur allhima
ama Aynn doktorda öyle dedi şimdi iyi olabilirsin ama yogunluk stres yorgunluk
direncini düşürebilir tekrar atak yapabilir aniden dedi
bebginde var risk alma devm et dedi yarın basliycam artık tekrrdan

Ayy işin zor haftasonu sahilde desene:)
Allh kolaylik versin cnm
bugün ben masalida götürdüm hasteneye mecbren hiç zorlanmadim şükür allhima

Fundaammm yaaa bnmki kasıtlı yapmıyor allahtan ama yine de agir geliyo bana

Kızlar sonuclarim temiz çıktı
Hamilelikte bile tasikardi bolglarim gorunuyordu kalpte eko cekildginde
inanirmisiniz sapasağlam bu inanılmaz dedi doktor
yani kızım mucizem oldu çok şükür rabbime
Bikezdaha aşık oldum kizima binkezdaha sukrettim varligina
onun sayesinde artık kalp hastası değilim sukurler olsunnn

v
buarada hastaneye masalida mecbur götürdüm
birakamm komşuya falan
ekg cekilcek bantları yapistirirken hemsireye bi kizio soyleniyo görmeniz lazimdi
bana bişey yapio sanıp korktu iyiym annecim diorum bantları cikarmartmaya calisio:)
Hemsire kucaginaaldi plastik eldiven verip sisirdi balon gbi falan öyle yapabildi :)

Sonra muayene olurken ise tam bi komedi
doktor soru soruyo masal cvp verio anlaşılmaz bisekilde:)
Doktorda gilmekten muayene edemedi sonra hemşiresi aldı ordada susmayinca içeriye bekleyen dier hastayı aldı o tuttu
ışık koltuk derken o kadının kucağında durdu muayene edebildi
sonada baya bi masalı sevdiler sipa sevdirdi bide bazen utanir naz yapar çok fenaydi bgun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…