- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.261
Sahilde denize doğru falan gitmedi demi ya biz de kordona gidecez bizim kız ilk defa göreceği için korkuyorwm ne tepki verecek
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorma cnm ya ama biz busene tatilede gidemiyecez malesef madiyat biraz zorlayacak bizi
bakalım seneye ins..
ama bende izinimi alıp evde kızımla baş başa geçirmeyi planlıyorum..
Canım benim iyiyim bende görüşemedik valla küsme hakkımı sonraya sallıyorum
Ben de iyiyim ışteyim rana hanım beni bekliyordur
Hafta sonu gezmeye gidecew çanakkaleye ama korkuyorum ben bu kızdan kesin pişman olacam
şişşşt dedikodumu yapmayın hala burdayım:) inş ağız tadıyla geçer özliycem sizi özleyin beni:) öpüldünüz
Ay canim ya cok şaşırdım. Sen de gurbetci oluyirsun demek. Inşallah hakkinizda hayirli olur cabucak alisrsin. Bize yaklaşıyorsun bu arada buralar cok soguk ona gore hazirla kendini:)u
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nurayım hayırlı olsun ya sivasa gidiyosun hee hayırlısı olsun sivas soğuk ama güzel diye biliyorum :))
ins geçersin cnm r
kolaylıkla..
ohh geçmiş olsun cnm inşallah kansonucunda sorunsuz çıkar..
cnm hoşgeldin çok haklısın içimiz kan ağlıyo artık haber izlemek istemiyorum çok kötü gerçekten anlatılmaz..
cnm dikkat et allah korusun ateşi var gibi geliyosa uyandır ilacını içir 38 geçiyodu diyosun şakaya gelecek bi ateş değil bu..
allahım bebişinde ailesininde yardımcısı olsun cnm..
cnm gözün aydın mı desem nerden çıktımı desem
ayrılmak başka biyere gitmek zor ama alışırsın herhahlde cnm
ay bak ben senin eşinin ne işyaptığını bilmiorumşekerim
polismiydi şekerim?
malesef öyle cnm
bir de benim ailemden görmediğim şeyler bunlar
zaten günde pek sevilen bi kadın değil
nerede ne konuşacağını bilmez
kv gündekilerle küsken sadece onunla görüşüyordu
aa hayırlı olsun cnm istediğin gibi bi yer olur inşallah gideceğiniz yer
muhtemelen cnm
cnm o davranışları görmeme ihtimali yok
bakalım araştırıyorum kreşi
geçmiş olsun cnm
oh cnm çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına
annesi demaşallh defneye annesi bende öyle yapıcam cnm süt vermiycem artık kahvaltıdan sonra içmek isterse içsin.cnm misafir için allah yardımcın olsun
canım akşam bol bol evin içinde kovalamaca oynasanız belki yorulur
seni çok iyi anlıyorum.ben de defneyi uyuttuktan sonra hallediyorum ev işlerini
cnm sabah uyandığında süt vermeyip kahvaltı yaptırırsan 3 öğün olur
bir de ben evde normal kahvaltı yaptırıyorum haftasonları ama kv haftaiçi kaşık maması yediriyor defneye
halbuki defne normal kahvaltı yapabiliyor ama kahvaltı yaptırmak için uğraşması lazım
mesela bu sabah biz kahvaltı yaparken uyandı
biraz tost, salatalık,bal,kuşburnu vs yedi
çok yedirmedim ama hepsinden de yedi
hadi gözümüz aydın sonunda telin geliyor
iyi yolculuklar canımşişşşt dedikodumu yapmayın hala burdayım:) inş ağız tadıyla geçer özliycem sizi özleyin beni:) öpüldünüz
Selam kızlar anca haber veriyorum size. Kerem paşamız dün 11.08'de doğdu. Minnak bir bebek 2850 gr doğdu boyu 50 cm. Gaz ve süt problemimiz var malesef sütüm gelmedi tam iki damla falan anca. Hastanedeyiz hala ağrılarım var tabi ama dişimi sıkıyorum bi an önce eve dönmek için. Kaan o kadar huysuz ki anlatamam bizde 2 yaş sendromuna erken girdik herhalde.
Bizden haberler böyle öpüyoruz sizi :)
Yok canım kontrollüyüz ama zaten çıkması lazım duvardan bizimkisi şimdilik çok cesaret edemiyor tehlikeli işlere..İzmir kordon mu ... biz çok gösterdik geçen sene girmek istemedi ben çok üzüldüm bu sene boyuna yazın gireceğiz dimi diye alıştırma yapıyoruz sık sık şu an baya hevesli ama yaza ne olacak göreceğiz..
Korkacağını sanmam konuşursan anlıyorlarda zaten canım..
Selam kızlar anca haber veriyorum size. Kerem paşamız dün 11.08'de doğdu. Minnak bir bebek 2850 gr doğdu boyu 50 cm. Gaz ve süt problemimiz var malesef sütüm gelmedi tam iki damla falan anca. Hastanedeyiz hala ağrılarım var tabi ama dişimi sıkıyorum bi an önce eve dönmek için. Kaan o kadar huysuz ki anlatamam bizde 2 yaş sendromuna erken girdik herhalde.
aa askolsun hıc bana kusulurmu
neler yapıyo rana da bukadar karamsarsın canım
canım sevindim sonuçların iyi çıkmasına bi de doktor haklı kendin için olmasa bile masal için iç Allah korusun bayılma durumunda nolur kızın hali ne yapar demi
canım çok haklısın ama maalesef bu yaşadığını bir çok anne yaşıyor ne yazıık ki ananeler yapmıyor ama ne yazıkki babaanneler yapıyor. söyle mutlaka kv ne annesinin yerini babaannesinin yerini bilsin çocuk anne dediği zaman ben babaannenim anne işte demesi gerektiğini hatırlat .ben olsam kesin söylerdim.aiyiki kv dem bakmıyor papaz olurduk biz kesin.y
Kusulmez kusulmez canım benimbiraz naz yapayım dedim o da olmadı
Rana tipik rana ışte kesinlikle el tutma olayı yok rana annem çok üzülüyorum ne olur elimi tut diyorum kendi yüzünü kapatıyo numaradan ağlıyo ben bi kere böyle yapmıştım şimdi o yapıyo evin anahtarını alacak öyle merdivenden çıkacak o sokacak kapıya kesinlikle kucağa almak yok kabul etmiyo çığlık kulakları sağır edecek cinsten bebek arabasında bi bakıyorsun ayakta bana dönmüş anne diyo ay gözümde büyüdü gezme :-( laf dinlese amenna ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?