2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy işin zor haftasonu sahilde desene:)
Allh kolaylik versin cnm
bugün ben masalida götürdüm hasteneye mecbren hiç zorlanmadim şükür allhima

Bazen rana da hiç yaramazlık yapmıyo ama ışte korkuyorum yine de çekirdek aile gezmesi yapacax esim çok istyo diye gidiyorum valla

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah masala ya gözümde canlandı komik olmuştur tatlı cadı

gozunaydın canım ınsallah bıranonce ıyılesrsın ve dığer kuzunada kavusursun
sutun de gelır ınsallah canım

ah canım benım cekerım ben senın nazını:)
hepsı aynı canım ya bunların alp tuğrada oyle elden tutmaz sureklı oraya buraya kosar bebek arabasıda aynı senın anlattğın gıbı aykta duruyo
eve gırmek bızdede bı facıa
ama napalım bunlar olacak ya hıcbıyere gıtmıcez yada bunlarla bırlıkte eğlenmeye calısıcaz ınsallah guzel bırgun gecırırsınz rana kuzmla

Bir kac gunluk aradan sonra merhaba kizlar
plesebi cvr uzub aradan sonra aramiza hosgeldunuz
cvr cim gecmis olsun
bizse nisan ayini bol alerjili gecirdk disaro ciktigi gun hemen haosurma burun tikanma goz kasin ma vb yasadik sanirim simdilerde polenler azaldi

plesebo cnm eymen nasil nasil gidiyor ise baslicakmisin uzum aradam sonra rabbim kolaylil versin

Ee diher arkadaslar sizler nasilsijiz
oglum bugun eski aras ti yemesi icmesi sakinligi dilimi isirip devamini diliyorum

gecmis okadar birikmis ki basetmek mumkin degil

aa hevincum simdi aklima geldi.kuzuna kavusmussun
sutte gazda yoluna girer cnm insalla
rabbim uzun omurlu hayirli evlat nasip etsin insalla

Cok sevundm cnm herseyin yolunda olmasina
nasalcikta cok guzel durmus keyiflendirmus senide

arasta anne karnunda tasikardi sebebi ile 23 gun once alinmisti;(

gunaydin kizlar guzel bir gun diliyorum herkese
emir herzamanki kurulu saati 6da kalkti simdi tekrar uyuyor salliyorum.sut vermedim istemedide cok sukur bakalim kalkinca gkahvaltusini guzel yapacakmi.

hevin canim gozunaydin kurtulmussun.sutu hic takma benimde oyleydi hastanede .evine cikinca soyle guzel bir sicak banyo yaparsin.yemegini guzel yiyip bol sivida alinca geliyor sut.

ozcanan -yasemin size iyi yolculuklar umarim iyi gecer tatil

songul canim bende seni goremeyince merak etmistim.sagol canim hastaliklari atlattik coksukur bahar alerjisindenmi acaba en son grip oldu bilemiyorum .aras yaren nasillar cikmaya basladinizmi disari artik.arasimda isyanlardaymis .bizimkide hep kizar gibi bagiriyo kendini yerlere koyuveriyo :))

masalece canim cok sevindim atlattigin gercekten bir mucize masal nasilda iyi gelmis annesine.

nuraycım tayınınız cıkmıs ınsallah ıyı olur gıdeceğınz yer
aıleden ayrılmak zor gercekten ama doyduğumuz yerdeyız
haklısın canım bakalım ne olacak
canım cok sevindim sağlıkla buyut inşallah kerem paşayı
ilk günlerin sıkıntısını biran once atlatırsın inş
maşallah hadi canım gozun aydın masal mucizen olmuş gerçekten cok sevindim

herkese hayırlı günler arkadaslar

Herkese iyi hafta sonlari kizlar ben okuldan geldim arapca sinavi yine kolaydi heralde iyi bi not alirim en azindan sinifta kalma gibi bi durumum olmaz bide hitabet sinavim vardi onunda hepsini yaptim cogu testti zaten bide bizim sinavlar normalde test olmuyo oyuzden biraz zorluyo yoksa test olsa hic bukadar kafaya takmam kolay olurdu neyse sinavlarimida atlattim cok sukur streslerim bitti haftaya son bi dersim var ondada bugunku sinav sonuclarini ogrenmek icin gidicem bakalim not ortalamalarini ogrenicem.Son bi donem sinavlarim var onlarda bu ayin sonunda artik onlarada firsat buldukca calisirim en azindan stresi yok o sinavlarin hepsi test girip cikicam.
Gecmiside okuyamadim hic ya kac gundur duzgun takip edemiyorum dinleneyimde sonra gecmisi okuycam herkesde iyidir ins.

Iyi hafta sonlari kızlar

Ben size anlatmamistim o ara yogundum sanirim. Benim 2 yasinda bi kuzenim var ablasiyla oynarken koltuktam düşüyor ablasi da ustune düşmüş ve iki bacagi birden kırılmış. Alciya alındı 1.5 ay alcida duracakti 1 ayi geçti. Dr a gitmisler kemik yanlış kaynamis demiş öyle uzuldum ki. Zaten hep aklim cocuktaydi. Cok uzulmustum. Bugün duyunca iyice kötü oldum. Rüyamda berranin bacaginin kirildigini görmüşum bi uyandim nasil sukrediyorum ruyaymis diye öyle sevindim ki. Rabbim muhafaza etsin çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmıs olsun canım cok uzuldum
ee pekı neolacak sımdı duzelme sansı yokmu

ay canım ya cok uzuldum ins düzelir yavrucağın ayakları

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya bi de nasıl yanlış kaynıyo ve ne olacak şimdi :-(

Gozun aydin cnm simdilil atlatmissin
bu ara biraa ara ver dinlen cnm col yigun donem gecirdin
kalan sinavlarida atlatsan ne iyi oluvak
Ah cnm gecmis olsun ya ufacik kuzu
Rabbim korusun yavrularizi

Cikiyoruz teyzesi en yigun nisanda yasadik cok sukur simdilerde iyi
Emurde alwrjik olabilir cnm
Aras iki gundir sukur daha iyi devamini dilerim

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya bi de nasıl yanlış kaynıyo ve ne olacak şimdi :-(

Sagol canım ben de anlamadim canim. Yavrum zaten 1 aydir alcinin icinde neler çekiyor bi de bunu duyunca iyice kötü oldum. Inşallah sonu iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…