- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.301
ay canım ya cok uzuldum ins düzelir yavrucağın ayakları
Gozun aydin cnm simdilil atlatmissin
bu ara biraa ara ver dinlen cnm col yigun donem gecirdin
kalan sinavlarida atlatsan ne iyi oluvak
Ah cnm gecmis olsun ya ufacik kuzu
Rabbim korusun yavrularizi
Cikiyoruz teyzesi en yigun nisanda yasadik cok sukur simdilerde iyi
Emurde alwrjik olabilir cnm
Aras iki gundir sukur daha iyi devamini dilerim
Ben varım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagolun kizlar dua edin
Songül nasılsın
Nasilsin cnn
minik kizin nasil yeni sutunuz ile araniz nasil
Iyiyim cok şükür canim. Evde sıkıntıdan patladik bugün. Hasta olmasin diye disari cikmiyoruz ama dayanamiycam sanirim.
Sütü hic sorma canım iciremiyoruz. Vermiycez sanırım simdilik. Yogurda kattim onu da yemedi
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
canim olasi varsa 4 duvar arasindada oluyor
alerjik durumunuzda yok basil sa bence kisitlama
hem sen ne berra da slkilirsiniz
sut pisiriliyirmu muhallebi yapsqn
Aras pasani alerjisi daha iyimis sevindim canim. Benim bu ara artti sanki hapsurup duruyorum nezle gibiyim
cok gecmis olsun canimya cok uzuldum yavrucak bir aydir bacaklari alcida zaten robot gibi olmustur hareketsiz bide yanlis kaynamis ya ins.duzelir kisa zamanda.Iyi hafta sonlari kızlar
Ben size anlatmamistim o ara yogundum sanirim. Benim 2 yasinda bi kuzenim var ablasiyla oynarken koltuktam düşüyor ablasi da ustune düşmüş ve iki bacagi birden kırılmış. Alciya alındı 1.5 ay alcida duracakti 1 ayi geçti. Dr a gitmisler kemik yanlış kaynamis demiş öyle uzuldum ki. Zaten hep aklim cocuktaydi. Cok uzulmustum. Bugün duyunca iyice kötü oldum. Rüyamda berranin bacaginin kirildigini görmüşum bi uyandim nasil sukrediyorum ruyaymis diye öyle sevindim ki. Rabbim muhafaza etsin çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun
Sagol canim sorma atlattim cok sukur guzel gecti sinavlarim bide oburlerinide atlatsam sinav falan kalmiyo seneyide ozaman dusunurum.fatma neguzel sınavların ıyı gecıyo canım rahatlamıssındr bırazcık sonuncularıda atltrsın onlar testmıs kolay olur
Gozun aydin cnm simdilil atlatmissin
bu ara biraa ara ver dinlen cnm col yigun donem gecirdin.
kalan sinavlarida atlatsan ne iyi oluvak
Ah cnm gecmis olsun ya ufacik kuzu
Rabbim korusun yavrularizi
Cikiyoruz teyzesi en yigun nisanda yasadik cok sukur simdilerde iyi
Emurde alwrjik olabilir cnm
Aras iki gundir sukur daha iyi devamini dilerim
Iyiyim cok şükür canim. Evde sıkıntıdan patladik bugün. Hasta olmasin diye disari cikmiyoruz ama dayanamiycam sanirim.
Sütü hic sorma canım iciremiyoruz. Vermiycez sanırım simdilik. Yogurda kattim onu da yemedi
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
canim olasi varsa 4 duvar arasindada oluyor
alerjik durumunuzda yok basil sa bence kisitlama
hem sen ne berra da slkilirsiniz
sut pisiriliyirmu muhallebi yapsqn
Yok canim soguk tüketiliyor. Hem benim kiz muhallebiyi agzina sürmüyor
cok gecmis olsun canimya cok uzuldum yavrucak bir aydir bacaklari alcida zaten robot gibi olmustur hareketsiz bide yanlis kaynamis ya ins.duzelir kisa zamanda.
Sagol canim sorma atlattim cok sukur guzel gecti sinavlarim bide oburlerinide atlatsam sinav falan kalmiyo seneyide ozaman dusunurum.
Sagol canim inan cok yoruldum kafam doldu tasti psikolojik olarakda tam doldum yani ins.bundan sonrasi guzel gecicek.
Havalarda son gunlerde iyi gidiyo eren tisort sort giyiyo yaz geldi arasda ins.artik problem yasamaz.
Yok canim soguk tüketiliyor. Hem benim kiz muhallebiyi agzina sürmüyor
Ooo oooberracik
annenin anlatcak ne cok seyi var sen buyuynce
Fatmacim sagol canım. Aynen öyle canim robot gibi. Totosunun ustunde gitmeye calisiyirmus simdi nasil sikilmistir yavrucak aklima geldikce kötü oluyorum. Rabbim şifa versin inşallah
Gecmisi okumak icin sabirsizlaniyorum ama basim cok kotu ya okuldan geldigimden beri kendime gelemedim okulun agir yukunden kurtuldum ama butun senenin yorgunugu coktu sanki biranda ustume ins.yarina dinlenmis olarak kalkarim nasilsa pazar yarin gecmiside ozaman okurum artik.
iyi geceler kizlar hepinize.
Ooo oooberracik
annenin anlatcak ne cok seyi var sen buyuynce
Ay hem de ne cok:) anlat anlat bitiremem heralde:)
Ay bizde basladik sort tisortlwrw teyzesi pel hosuma gidiylr
su uc aylim tatil iyi gelcek canim sana kafan bosalicak en azindqn
ay bana simdi cok zor geliyor helal valla sana
Ay hem de ne cok:) anlat anlat bitiremem heralde:)
Bir kac gun uzak kaldim
iyi degil.mi sumdilerde
atesi falan yok
Cibildak halleri ereninde cok hosuma gidiyo ya isirasim geliyo cocuk opeyim diyince bile kaciyo.
Cocukla okumak hakkaten zor oluyo hadi normal lise olsa sadece evde calisip donem sinavlarina giriyosun senede iki kere okadar ama boyle imam hatip olunca mecbur iste onun ayri dersleri var her hafta gidiyosun ayy neyse gecmis gitmis olsun ins.haftaya son notlarida ogrenince bakalim belli olucak gecip gecmiycem.neyse ben kacayim ereni uyutayim.
Hem de ne zor canim Rabbim kolaylik versin.Kiyamam kuzuma ya
zor bir surec yavrucak ve annesi icin
Bir kac gun uzak kaldim
iyi degil.mi sumdilerde
atesi falan yok
Yok cok sukur canim iyiyiz bakalım simdilik ama disler peşpeşe gelecek gibi. Durdu durdu kuzum yazi bekledi:) bir ay sonra da düğünümuz var o zaman iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?