2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay canım ya cok uzuldum ins düzelir yavrucağın ayakları

Sagolun kizlar dua edin

Songül nasılsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasilsin cnn
minik kizin nasil yeni sutunuz ile araniz nasil

Iyiyim cok şükür canim. Evde sıkıntıdan patladik bugün. Hasta olmasin diye disari cikmiyoruz ama dayanamiycam sanirim.
Sütü hic sorma canım iciremiyoruz. Vermiycez sanırım simdilik. Yogurda kattim onu da yemedi

Aras pasani alerjisi daha iyimis sevindim canim. Benim bu ara artti sanki hapsurup duruyorum nezle gibiyim

cok gecmis olsun canimya cok uzuldum yavrucak bir aydir bacaklari alcida zaten robot gibi olmustur hareketsiz bide yanlis kaynamis ya ins.duzelir kisa zamanda.
fatma neguzel sınavların ıyı gecıyo canım rahatlamıssındr bırazcık sonuncularıda atltrsın onlar testmıs kolay olur
Sagol canim sorma atlattim cok sukur guzel gecti sinavlarim bide oburlerinide atlatsam sinav falan kalmiyo seneyide ozaman dusunurum.

Sagol canim inan cok yoruldum kafam doldu tasti psikolojik olarakda tam doldum yani ins.bundan sonrasi guzel gecicek.
Havalarda son gunlerde iyi gidiyo eren tisort sort giyiyo yaz geldi arasda ins.artik problem yasamaz.

Fatmacim sagol canım. Aynen öyle canim robot gibi. Totosunun ustunde gitmeye calisiyirmus simdi nasil sikilmistir yavrucak aklima geldikce kötü oluyorum. Rabbim şifa versin inşallah

Ay bizde basladik sort tisortlwrw teyzesi pel hosuma gidiylr

su uc aylim tatil iyi gelcek canim sana kafan bosalicak en azindqn

ay bana simdi cok zor geliyor helal valla sana

Gecmisi okumak icin sabirsizlaniyorum ama basim cok kotu ya okuldan geldigimden beri kendime gelemedim okulun agir yukunden kurtuldum ama butun senenin yorgunugu coktu sanki biranda ustume ins.yarina dinlenmis olarak kalkarim nasilsa pazar yarin gecmiside ozaman okurum artik.
iyi geceler kizlar hepinize.

Kiyamam kuzuma ya
zor bir surec yavrucak ve annesi icin

Yat dinlen cnm benum
hayurli geceler

Ay bizde basladik sort tisortlwrw teyzesi pel hosuma gidiylr

su uc aylim tatil iyi gelcek canim sana kafan bosalicak en azindqn

ay bana simdi cok zor geliyor helal valla sana

Cibildak halleri ereninde cok hosuma gidiyo ya isirasim geliyo cocuk opeyim diyince bile kaciyo.

Cocukla okumak hakkaten zor oluyo hadi normal lise olsa sadece evde calisip donem sinavlarina giriyosun senede iki kere okadar ama boyle imam hatip olunca mecbur iste onun ayri dersleri var her hafta gidiyosun ayy neyse gecmis gitmis olsun ins.haftaya son notlarida ogrenince bakalim belli olucak gecip gecmiycem.neyse ben kacayim ereni uyutayim.

Ole cnm derselerin anlattigun kadariyla cok agir
sende uyur ereni kafan dinlensjn birazcik

Kiyamam kuzuma ya
zor bir surec yavrucak ve annesi icin
Hem de ne zor canim Rabbim kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…