- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.321
Hem de ne zor canim Rabbim kolaylik versin.
Yok cok sukur canim iyiyiz bakalım simdilik ama disler peşpeşe gelecek gibi. Durdu durdu kuzum yazi bekledi:) bir ay sonra da düğünümuz var o zaman iyi olur inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
He ole olurmus ama arka arkaya
Kimin dugunu var vakim
Orasi serin mi canim amaFatmacim hadi atlattin canim. Inşallah notlarin da iyi gelir gecersin.
Masallah kizlar siz baslamissiniz kisakollara falan. Ben burada pek giydiremiyorum. Biz de Afyonda giyeriz artık napalım
Kardesimin düğünü canim. Iki hafta sonra gidecez afyona inşallah
Orasi serin mi canim ama
burasi birkacgundur fena yani
Aaa hadi hayurli olsun
minik kizin gelinlikte giyer
Sagol canim bakalim nasil bisey alcaz minige gelinlik degil de abiye düşünüyorum:)
Ay gozumde canlandi simdi ne seker olur
saclari uzunmu
18 aylık asısını olanlar koldan mı yapıldı bacaktanmı
alp tuğraya koldan yapıldı ve sol kolu bugun asının etrafı kızarık ve sıs sanırım tepkı verdı asıya boyle bısey yasayan varmı
Songülüm kusura bakma canim cikmak zorunda kaldim berra hanim uyumadi daha onunla ugrasiyorum. Saclari cok uzun degil malesef
Canım bizimde koldan yapildigi hemşire sotlemisti şişebilir kızarabilir normal diye. Endişelenme canım. Ama bizede ates yaptiya. Bugun 4. Gun ve hala atesli acaba aşıdanimi yoksa yine hastalandimu merak ediyorum.18 aylık asısını olanlar koldan mı yapıldı bacaktanmı
alp tuğraya koldan yapıldı ve sol kolu bugun asının etrafı kızarık ve sıs sanırım tepkı verdı asıya boyle bısey yasayan varmı
hadi gizunaydin canim sinav stresi çalışmak cok zor haklisin yaza rahat edersiniz inşallah. Canım sizin asi sonrasında ateşiniİn kaçıncj gunde dustuHerkese iyi hafta sonlari kizlar ben okuldan geldim arapca sinavi yine kolaydi heralde iyi bi not alirim en azindan sinifta kalma gibi bi durumum olmaz bide hitabet sinavim vardi onunda hepsini yaptim cogu testti zaten bide bizim sinavlar normalde test olmuyo oyuzden biraz zorluyo yoksa test olsa hic bukadar kafaya takmam kolay olurdu neyse sinavlarimida atlattim cok sukur streslerim bitti haftaya son bi dersim var ondada bugunku sinav sonuclarini ogrenmek icin gidicem bakalim not ortalamalarini ogrenicem.Son bi donem sinavlarim var onlarda bu ayin sonunda artik onlarada firsat buldukca calisirim en azindan stresi yok o sinavlarin hepsi test girip cikicam.
Gecmiside okuyamadim hic ya kac gundur duzgun takip edemiyorum dinleneyimde sonra gecmisi okuycam herkesde iyidir ins.
Ay allah korusun canım. Cok üzüldum kıyamam. Cok dikkatli olmamız tabi gerisi allaha emanetler.Iyi hafta sonlari kızlar
Ben size anlatmamistim o ara yogundum sanirim. Benim 2 yasinda bi kuzenim var ablasiyla oynarken koltuktam düşüyor ablasi da ustune düşmüş ve iki bacagi birden kırılmış. Alciya alındı 1.5 ay alcida duracakti 1 ayi geçti. Dr a gitmisler kemik yanlış kaynamis demiş öyle uzuldum ki. Zaten hep aklim cocuktaydi. Cok uzulmustum. Bugün duyunca iyice kötü oldum. Rüyamda berranin bacaginin kirildigini görmüşum bi uyandim nasil sukrediyorum ruyaymis diye öyle sevindim ki. Rabbim muhafaza etsin çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun
Songülcum aynen bizde bu at daha rahat ettik çıkıyoruz atk ama yibede cok degil. Gecen ay cok yoğundu polenler ve yavrum hep kasindi hapsurdu. Burnu tİkandi. Bendede var saman nezlesi sanırım genetik.Gozun aydin cnm simdilil atlatmissin
bu ara biraa ara ver dinlen cnm col yigun donem gecirdin
kalan sinavlarida atlatsan ne iyi oluvak
Ah cnm gecmis olsun ya ufacik kuzu
Rabbim korusun yavrularizi
Cikiyoruz teyzesi en yigun nisanda yasadik cok sukur simdilerde iyi
Emurde alwrjik olabilir cnm
Aras iki gundir sukur daha iyi devamini dilerim
Canım bizimde koldan yapildigi hemşire sotlemisti şişebilir kızarabilir normal diye. Endişelenme canım. Ama bizede ates yaptiya. Bugun 4. Gun ve hala atesli acaba aşıdanimi yoksa yine hastalandimu merak ediyorum.
hadi gizunaydin canim sinav stresi çalışmak cok zor haklisin yaza rahat edersiniz inşallah. Canım sizin asi sonrasında ateşiniİn kaçıncj gunde dustu
Ay allah korusun canım. Cok üzüldum kıyamam. Cok dikkatli olmamız tabi gerisi allaha emanetler.
Songülcum aynen bizde bu at daha rahat ettik çıkıyoruz artik ama yibede cok degil. Gecen ay cok yoğundu polenler ve yavrum hep kasindi hapsurdu. Burnu tİkandi. Bendede var saman nezlesi sanırım genetik.
Kizlar biz dün carsida oğlumla bayağa gezdik. Cok akİkliydi arkadaşımda vardi bir yerde oturduk yemek filan yedik. Emirede doner yedirdim. Neyse eve geldik emir kuştur. İlk kez dışarıdan bir sey yedi boyle sanırım ağırmi geldi anlamadim. Yadayine bademcikleri sistit ondan kuştur. Cunku gecede ateşlendi. Asımizin 3.gunuydu dün. Aşıdan beri ates hep 37_37.5 filandi. Ama bugun 38.3 tu en son. Simdi moralim bozuldu
oka yine bademciklerimi eger öyleyse bu 4ademcik ilahabi olacak. İnşallah aşıdandir anlayamiyorumda tabi asiyladenk geldiği icin. Off canım sikildi. Eger hastalandiysa niye bu kadar sik oluyor üzülüyorum(
işte canım aşıyla fdenk geldi anlayamıyorum ki kafama takıyorum sonradiyorum delimisin ne dertler varçocuk bu hastanarak büyuyucek tabi. ama işte dediğin gibi annelik gelde anlat beynini kemiriyor insanın.Canım benim geçmiş olsun ama sanmıyorum dışarıdan yediği icin olduğunu aşıda olabilir 3 gün falan sürüyorsa bilemedim ama inşallah bademcik değildir
Ne güzel maşallah çok akıllı emir paşa bizim cadı dün beni mahvetti çok ağrıyo sağ kolum sürekli kucakta hiç arabasında oturmadı yere indirsem çılgınlar gibi kosup kaçmaya başladı dışarıdan yedirdim bende yedi ama meyve suyunu döktü çığlıklar falan herkes bize bakti insanları rahatsız ettik çatali alıp masaya vurmalar falan ayy bi daha zor dışarıda yemek yerim valla
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım bi de bu dönemlerde sürekli hasta olmaları normalmis kız kardeşim hasta olması da gerek demişti ama ışte annelik gel de içine anlat demi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte canım aşıyla fdenk geldi anlayamıyorum ki kafama takıyorum sonradiyorum delimisin ne dertler varçocuk bu hastanarak büyuyucek tabi. ama işte dediğin gibi annelik gelde anlat beynini kemiriyor insanın.
ay canım rana vallahi bebekken ne usluydu annesi gözümde canlandıgülüyorum hallerine. çatlla masya vuruyo he . yok canım biizm emir de tam tersi evde çok fena dışarı çıkalım melek gibi. insanlara anlatıyorum evdeki hallerini bu sefer o kadar akıllı ki kendimi yalan söylüyomuş gibi kötü hissediyorum. okadar yani düşün. çok çekingen insanlara karşı hemen girişemiyor sanırım ondan hep mesafeli insanlara karşı.
canım bide eşimle kavga ettik sabah sabah doktora gidelim dedim. her seferinde doktora koşuyormuşum ben. birşeyi yokmuş çocuğun. ben tanıyorum çocuğumu işte ateş geçmiyorsa var bir şey niye 2-3 gün çektireyimki. birde çok huysuz oluyo ateşli ve hastayken bir görsen hep ağlıyor ve hep kucak istiyor.
sizin tatil nasıl canım boşver tadını çıkar kızınla vaktinin bir daha ele geçmez taa bayrama var tatil ondada malesef 3 gün.
cnm bızım ıkısıde bacaktan yapıldı
ıkı gın bır tanesı kızardı hafoflten sıstı norma cnm gecmıs olsun
netten baktım karma ası ağır oldğu ıcın bacaktan yapılırmıs aslnda ama nedense bızımkı koldan oldu dun aksam acıle gotrduk yakın zaten aklımzda bısey kalmasın dıye ordakı dr olablır dedı 2 3 gune gecer heralde
sağol canım
Canım bizimde koldan yapildigi hemşire sotlemisti şişebilir kızarabilir normal diye. Endişelenme canım. Ama bizede ates yaptiya. Bugun 4. Gun ve hala atesli acaba aşıdanimi yoksa yine hastalandimu merak ediyorum.
hadi gizunaydin canim sinav stresi çalışmak cok zor haklisin yaza rahat edersiniz inşallah. Canım sizin asi sonrasında ateşiniİn kaçıncj gunde dustu
Ay allah korusun canım. Cok üzüldum kıyamam. Cok dikkatli olmamız tabi gerisi allaha emanetler.
Songülcum aynen bizde bu at daha rahat ettik çıkıyoruz atk ama yibede cok degil. Gecen ay cok yoğundu polenler ve yavrum hep kasindi hapsurdu. Burnu tİkandi. Bendede var saman nezlesi sanırım genetik.
Kizlar biz dün carsida oğlumla bayağa gezdik. Cok akİkliydi arkadaşımda vardi bir yerde oturduk yemek filan yedik. Emirede doner yedirdim. Neyse eve geldik emir kustur. İlk kez dışarıdan bir sey yedi boyle sanırım ağırmi geldi anlamadim. Yadayine bademcikleri sistit ondan kustu. Cunku gecede ateşlendi. Asımizin 3.gunuydu dün. Aşıdan beri ates hep 37_37.5 filandi. Ama bugun 38.3 tu en son. Simdi moralim bozuldu
oka yine bademciklerimi eger öyleyse bu 4.Bademcik iltahabı olacak. İnşallah aşıdandir anlayamiyorumda tabi asiyladenk geldiği icin. Off canım sikildi. Eger hastalandiysa niye bu kadar sik oluyor üzülüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?