- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.341
Canım benim geçmiş olsun ama sanmıyorum dışarıdan yediği icin olduğunu aşıda olabilir 3 gün falan sürüyorsa bilemedim ama inşallah bademcik değildir
Ne güzel maşallah çok akıllı emir paşa bizim cadı dün beni mahvetti çok ağrıyo sağ kolum sürekli kucakta hiç arabasında oturmadı yere indirsem çılgınlar gibi kosup kaçmaya başladı dışarıdan yedirdim bende yedi ama meyve suyunu döktü çığlıklar falan herkes bize bakti insanları rahatsız ettik çatali alıp masaya vurmalar falan ayy bi daha zor dışarıda yemek yerim valla
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burda da koldan yapacaklar eminim acaba bacak istiyorum desem ne derler
Ateş düştü mu canım
pek guzel gecmedı yanı gezmenız artık bıraz daha buyuyene kadar boyle gecer ıdare edıcez canm
ranamı gezmelerden mahrum bırakma bılıyorum zor oluyo ama
ağır bı ası oldğu ıcın bacaktan ypıyolarmıs canım bı soyle sende s.o hemsıreye
suan atesı yok canım sadece kolu şış kızarık ve sıcacık orası
Pek değil hiç güzel geçmedi o kadar fena yani bi de bizi de geriyo eşimle iyi dayandık valla bugün de markete gidecez mecbur o da gelecek
Ama yarın baska bi ilçeye gidecew iki saat rana doğru bakıcıya
oyle oluyo canım esle sıkntı oluyo bızım afacanlar yaramazlık yaptıkca
elıne bısey versen yıyecek durmuyomu ozamn canım ranayıda arabaya oturtursun
yarın sana tatıl değilmı
Kolu da aciyordur yavrumun ya surup mu verdin yoksa fitil de verdin mi
Bizim daha var gerçi 29 mayısta
Yok canım ya ne verdiysem sadece 5 dakka sonra hop ayakta
Yarın tatil eşime birşeyler alacaz dün alamadık rana yüzünden garibimebu sefer yalnız gidip almamız lazım
bizde 6 aylıkken olmamıştı ateş bak şimdi oldu canım. ama sanırım kol veya bacak farketmiyo hemşire öyledmişti. yürümeye başlayıncaçocuklar bacağı bırakıyoruz kola geçyoruz demişti. hani ağrı yapar bacağa diye. aksine doktormuzda hep bacaktan vurur. inşallah sizde ateş yapmaz canım. rana çok hareketli gerçekten canım işte bu girişgenliğinden kaynaklanıyo . bak. emir etraftakilere çekine çekine bakıyo o yüzden marifetlerini sergiliyemiyoBiz günü birlik gidip geldik canım evdeyiz tatili yaptık geldik biz 23 nisanda
Biz de eşimle dün tartıştık rana yüzünden hep bu çocuklar yüzünden oluyo kavga ya
Ama bencede salıya kadar bekle gecmezse zaten çaresi antibiyotik o da boğazsa
bizim kız emirin aksine o kadar girişken ki sıkıntı yapıyo nerde baska çocuk var hop orda seviyo onları konuşuyo ama karşı çocuk istemiyo o kaçıyo rana peşinden ben de onların peşinden kendimi çok yorgun ve yaşlanmış hissediyorum valla
Daha biz aşı olmadık bakalım bizde ne olacak bu aşı 6 aylığın ikinci dozu olduğu için ağır rana o zaman da 3 4 gün ateşli olmuş fitil verdim sürekli
Sende sürekli takip edersin zaten olmadı tek çare doktor :-(
Burda da koldan yapacaklar eminim acaba bacak istiyorum desem ne derler
Ateş düştü mu canım
çok sağol canım benim.inşallah ateş çıkmaz sizinde ama ben çocuğumu tanıdığım kadarı ile yine bademcikleri gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım.ılk defa boyle bısey oldğu ıcın endıselendım canım kolu 2 tane kol gıbı oldu nerdeyse 2 gun bızdede ates yaptı enson aksam verdım surup sımdılık bısey yok
doner ağırda gelmıs olabılır canım bende dısarda yedrdım bıkackez alp tuğraya gezmeye cıkınca mecbur yedırıyoruz
ınsallah bademcık ıltıhabı değildır bı dr a gotur ıstersen canım gecmıs olsun
ozaman rananın market macerasını beklıyorum aksama :)))
2 saatlığıne bırakırsın canım sende bakıcısına sızde rahat rahat alısverıs yaparsnz
bizde 6 aylıkken olmamıştı ateş bak şimdi oldu canım. ama sanırım kol veya bacak farketmiyo hemşire öyledmişti. yürümeye başlayıncaçocuklar bacağı bırakıyoruz kola geçyoruz demişti. hani ağrı yapar bacağa diye. aksine doktormuzda hep bacaktan vurur. inşallah sizde ateş yapmaz canım. rana çok hareketli gerçekten canım işte bu girişgenliğinden kaynaklanıyo . bak. emir etraftakilere çekine çekine bakıyo o yüzden marifetlerini sergiliyemiyorahat rahat. cok sinir oldum canım eşime sanki kendi oturup bakıyo çocuğada birde ahkam kesiyo bana . günü birlikmi canım bende kalacaksınız sanmıştım. canım vallahi inan bende artık yaşlandığımı hissediyorum iş, çocuk ev kadını çok yıpratıyor ya
çok sağol canım benim.inşallah ateş çıkmaz sizinde ama ben çocuğumu tanıdığım kadarı ile yine bademcikleri gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım.
insan dışarı çıkınca ne yedireceğini şaşırıyor canım değilmi. artık büyüdü diyede yedireyim dedim işte. ama et ağır gelmiş olabilir. meyveli yoğurtlar varya onları geçen gün arkadaş getirmişti bana . siz geldiğinde verdim bayıldı. kinder süt dilimi filan bunlara bayılıyo siz yediriyormusunuz böyle şeyler. ben aradaveriyorum artık.
kızlar enginardabirazkılçık oluyorya nasıl yediriyorsunuz çocuklara yani nasıl yemeğimi püre veya çorbamı enginar almıştım da nasıl pişireceğimi bilemiyorum:
netten baktım karma ası ağır oldğu ıcın bacaktan yapılırmıs aslnda ama nedense bızımkı koldan oldu dun aksam acıle gotrduk yakın zaten aklımzda bısey kalmasın dıye ordakı dr olablır dedı 2 3 gune gecer heralde
sağol canım
Hiç enginar vermedim ben.ben hiç yemedim çünkü burda satılmıyo herhal ya
bizde 6 aylıkken olmamıştı ateş bak şimdi oldu canım. ama sanırım kol veya bacak farketmiyo hemşire öyledmişti. yürümeye başlayıncaçocuklar bacağı bırakıyoruz kola geçyoruz demişti. hani ağrı yapar bacağa diye. aksine doktormuzda hep bacaktan vurur. inşallah sizde ateş yapmaz canım. rana çok hareketli gerçekten canım işte bu girişgenliğinden kaynaklanıyo . bak. emir etraftakilere çekine çekine bakıyo o yüzden marifetlerini sergiliyemiyorahat rahat. cok sinir oldum canım eşime sanki kendi oturup bakıyo çocuğada birde ahkam kesiyo bana . günü birlikmi canım bende kalacaksınız sanmıştım. canım vallahi inan bende artık yaşlandığımı hissediyorum iş, çocuk ev kadını çok yıpratıyor ya
çok sağol canım benim.inşallah ateş çıkmaz sizinde ama ben çocuğumu tanıdığım kadarı ile yine bademcikleri gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım.
insan dışarı çıkınca ne yedireceğini şaşırıyor canım değilmi. artık büyüdü diyede yedireyim dedim işte. ama et ağır gelmiş olabilir. meyveli yoğurtlar varya onları geçen gün arkadaş getirmişti bana . siz geldiğinde verdim bayıldı. kinder süt dilimi filan bunlara bayılıyo siz yediriyormusunuz böyle şeyler. ben aradaveriyorum artık.
Canım bizimde koldan yapildigi hemşire sotlemisti şişebilir kızarabilir normal diye. Endişelenme canım. Ama bizede ates yaptiya. Bugun 4. Gun ve hala atesli acaba aşıdanimi yoksa yine hastalandimu merak ediyorum.
hadi gizunaydin canim sinav stresi çalışmak cok zor haklisin yaza rahat edersiniz inşallah. Canım sizin asi sonrasında ateşiniİn kaçıncj gunde dustu
Ay allah korusun canım. Cok üzüldum kıyamam. Cok dikkatli olmamız tabi gerisi allaha emanetler.
Songülcum aynen bizde bu at daha rahat ettik çıkıyoruz atk ama yibede cok degil. Gecen ay cok yoğundu polenler ve yavrum hep kasindi hapsurdu. Burnu tİkandi. Bendede var saman nezlesi sanırım genetik.
Kizlar biz dün carsida oğlumla bayağa gezdik. Cok akİkliydi arkadaşımda vardi bir yerde oturduk yemek filan yedik. Emirede doner yedirdim. Neyse eve geldik emir kustur. İlk kez dışarıdan bir sey yedi boyle sanırım ağırmi geldi anlamadim. Yadayine bademcikleri sistit ondan kustu. Cunku gecede ateşlendi. Asımizin 3.gunuydu dün. Aşıdan beri ates hep 37_37.5 filandi. Ama bugun 38.3 tu en son. Simdi moralim bozuldu
oka yine bademciklerimi eger öyleyse bu 4.Bademcik iltahabı olacak. İnşallah aşıdandir anlayamiyorumda tabi asiyladenk geldiği icin. Off canım sikildi. Eger hastalandiysa niye bu kadar sik oluyor üzülüyorum(
Canim o bogaz hassasiyetunden kaynaklanuyor saniyorum
senun yapabilvegun birseyyok.kusmasida ondan sebeptir
Nasılsın songülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?