- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.361
Pertim cikmis durumdayim
sunnete guttuk
aras pasa tavuklarin pesinde gezmekten bir hal oldu
birde yagmurluyi camurlara dustuu
sen nasilsin bakim dunun yorgunlygu attin mi
Cnm birde saatune alisto ya sumdiden sonra fayda etmez belkiseAyy kiyamam ya olacak bu işler ne yapalım
Ben uyusam iyi olacam da sabah 7 de kalktık kara perde falan bizim evde hikaye yine uyandı yahu
Şimdi uyuyo ben de yemek yapıyorum canım
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ay çok artist gördüm siziAllahın emriyle istesek mi napsak
Cnm birde saatune alisto ya sumdiden sonra fayda etmez belkise
ay banada erken kallmak yaramiyor
Aras uyudu simdi bende yaticam biraz
optum kocaman
Hehe olur olur tamanlarlar hem birbirini acarsenin kiz bizum sipayi
Sagol canim amin ins.okadar calismamin karsiligini alirimda simdilik rahatladim ama haftaya notlarimida ogrenince daha cok rahatliycam ins.Fatmacim hadi atlattin canim. Inşallah notlarin da iyi gelir gecersin.
Masallah kizlar siz baslamissiniz kisakollara falan. Ben burada pek giydiremiyorum. Biz de Afyonda giyeriz artık napalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kardesinmi evleniyo canim neguzel hayirli olsun ins.ama prensesin guzel resimlerinide album yaparsin artik.Kardesimin düğünü canim. Iki hafta sonra gidecez afyona inşallah
18 aylık asısını olanlar koldan mı yapıldı bacaktanmı
alp tuğraya koldan yapıldı ve sol kolu bugun asının etrafı kızarık ve sıs sanırım tepkı verdı asıya boyle bısey yasayan varmı
Sagol canim atlattim cok sukur okul falan kalmiycak yakinda tum kitaplari kaldiricam.Canım bizimde koldan yapildigi hemşire sotlemisti şişebilir kızarabilir normal diye. Endişelenme canım. Ama bizede ates yaptiya. Bugun 4. Gun ve hala atesli acaba aşıdanimi yoksa yine hastalandimu merak ediyorum.
hadi gizunaydin canim sinav stresi çalışmak cok zor haklisin yaza rahat edersiniz inşallah. Canım sizin asi sonrasında ateşiniİn kaçıncj gunde dustu
Ay allah korusun canım. Cok üzüldum kıyamam. Cok dikkatli olmamız tabi gerisi allaha emanetler.
Songülcum aynen bizde bu at daha rahat ettik çıkıyoruz atk ama yibede cok degil. Gecen ay cok yoğundu polenler ve yavrum hep kasindi hapsurdu. Burnu tİkandi. Bendede var saman nezlesi sanırım genetik.
Kizlar biz dün carsida oğlumla bayağa gezdik. Cok akİkliydi arkadaşımda vardi bir yerde oturduk yemek filan yedik. Emirede doner yedirdim. Neyse eve geldik emir kustur. İlk kez dışarıdan bir sey yedi boyle sanırım ağırmi geldi anlamadim. Yadayine bademcikleri sistit ondan kustu. Cunku gecede ateşlendi. Asımizin 3.gunuydu dün. Aşıdan beri ates hep 37_37.5 filandi. Ama bugun 38.3 tu en son. Simdi moralim bozuldu
oka yine bademciklerimi eger öyleyse bu 4.Bademcik iltahabı olacak. İnşallah aşıdandir anlayamiyorumda tabi asiyladenk geldiği icin. Off canım sikildi. Eger hastalandiysa niye bu kadar sik oluyor üzülüyorum(
bizde 6 aylıkken olmamıştı ateş bak şimdi oldu canım. ama sanırım kol veya bacak farketmiyo hemşire öyledmişti. yürümeye başlayıncaçocuklar bacağı bırakıyoruz kola geçyoruz demişti. hani ağrı yapar bacağa diye. aksine doktormuzda hep bacaktan vurur. inşallah sizde ateş yapmaz canım. rana çok hareketli gerçekten canım işte bu girişgenliğinden kaynaklanıyo . bak. emir etraftakilere çekine çekine bakıyo o yüzden marifetlerini sergiliyemiyorahat rahat. cok sinir oldum canım eşime sanki kendi oturup bakıyo çocuğada birde ahkam kesiyo bana . günü birlikmi canım bende kalacaksınız sanmıştım. canım vallahi inan bende artık yaşlandığımı hissediyorum iş, çocuk ev kadını çok yıpratıyor ya
çok sağol canım benim.inşallah ateş çıkmaz sizinde ama ben çocuğumu tanıdığım kadarı ile yine bademcikleri gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım.
insan dışarı çıkınca ne yedireceğini şaşırıyor canım değilmi. artık büyüdü diyede yedireyim dedim işte. ama et ağır gelmiş olabilir. meyveli yoğurtlar varya onları geçen gün arkadaş getirmişti bana . siz geldiğinde verdim bayıldı. kinder süt dilimi filan bunlara bayılıyo siz yediriyormusunuz böyle şeyler. ben aradaveriyorum artık.
Az birsey makarna yedi uyutmaya çalışıyorum ve istemiyo sabah 7 den beri ayakta
Macerayı akşama anlatırım canım
Canim bak arasin bacaktan oldugu halde kizardi o bolge sicak ti hafufte sisti demwk bunye il ilguli
arasin bir yas asisindada olmuatu 3 gune gecer
arasin asidan kaka rengude bur hafta bird degisik oldu
Sagol canim amin ins.okadar calismamin karsiligini alirimda simdilik rahatladim ama haftaya notlarimida ogrenince daha cok rahatliycam ins.
Orasi soguk heralde bende sicaklar gelsin diye sabirsizlikla bekledim inan su sort tisortlere gecelimde erene giydireyim diye heralde daha once hic bukadar istememisimdir.sizde yakin zamanda gecersiniz umarim kisa kollulara.O cocuguda cok uzuldum ya ins.kendiliginden kaynar kemikleri haber ver sen bize yine canim.
Kardesinmi evleniyo canim neguzel hayirli olsun ins.ama prensesin guzel resimlerinide album yaparsin artik.
Gecmis olsun canim bizimde koldan oldu ve hemsire buz koydurmadiklari icin limon kolonyasini buzdolabina koyup soguk olarak pamukla oralara surmemi soyledi tabi uyuyunca yap dedi surdurmez diye hafif hafif yap dedi ama bizim ihtiyacimiz olmadi cok sukur ama sen oyle yapabilirsin.buzda koyabilirsin tabi ama buz koydurmadiklari icin bu yontemi tavsiye etti.
Kızlar berra nin son marifetleri:) Gecen hafta gezmeye gittiğimiz bi yerde orta sehpa cok yüksekti. Berra üstüne cikmak icin uğraştı once cikamadi. Ama vazgecmedi gitti geldi ugrasti:) en sonunda basardi ve uzerine çıktı. Iste o dönüm noktamiz oldu. Benim sadece koltuklara cikabiken kızım su an akliniza nere gelirse cikabiliyor. Sandalyeler sandelyenin ustunden masalar vs. Ama en büyük şoku salincagina cikinca yaşadım bi de onunde bari var yani düşünün cikip onun ustunden geçip oturuyor. Daha once odadan cikip girdigimde salincakta oturdugunu görmüştüm ama babasi oturttu sanmıştım meger kendi cikip oturuyormus afacan kızım:)
Wavss canim nasil oldu alpin kolu. Ates yapti mi? Biz de koldan yaptircaz çünkü o gun ignede vurulacak bacaktan.
Berrada bayiliyor ya cikolata tarzi seylere. Bi de gördüğü her paketli şeyi cikolata saniyor. Gecen bi yerde bulasik makinesi tabletini almış getirmis mama diye acmami istiyor:)) Nescafe paketini çikolata zannedip ac ac diyo:) anasi gibi cikolataci bu kiz he:) ben bimde fistik ezmesi var ya ondan veriyorum genelde hic olmazsa cikolatadan daha faydalidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?