2012 kasım bebekleri büyüyor..

Pertim cikmis durumdayim
sunnete guttuk
aras pasa tavuklarin pesinde gezmekten bir hal oldu
birde yagmurluyi camurlara dustuu

sen nasilsin bakim dunun yorgunlygu attin mi

Ayy kiyamam ya olacak bu işler ne yapalım
Ben uyusam iyi olacam da sabah 7 de kalktık kara perde falan bizim evde hikaye yine uyandı yahu
Şimdi uyuyo ben de yemek yapıyorum canım

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cnm birde saatune alisto ya sumdiden sonra fayda etmez belkise
ay banada erken kallmak yaramiyor
Aras uyudu simdi bende yaticam biraz
optum kocaman
Ay çok artist gördüm sizi Allahın emriyle istesek mi napsak

Hehe olur olur tamanlarlar hem birbirini acarsenin kiz bizum sipayi

Cnm birde saatune alisto ya sumdiden sonra fayda etmez belkise
ay banada erken kallmak yaramiyor
Aras uyudu simdi bende yaticam biraz
optum kocaman

Hehe olur olur tamanlarlar hem birbirini acarsenin kiz bizum sipayi

hadi iyi uykular sana canım dünürüm

Sagol canim amin ins.okadar calismamin karsiligini alirimda simdilik rahatladim ama haftaya notlarimida ogrenince daha cok rahatliycam ins.
Orasi soguk heralde bende sicaklar gelsin diye sabirsizlikla bekledim inan su sort tisortlere gecelimde erene giydireyim diye heralde daha once hic bukadar istememisimdir.sizde yakin zamanda gecersiniz umarim kisa kollulara.O cocuguda cok uzuldum ya ins.kendiliginden kaynar kemikleri haber ver sen bize yine canim.
Kardesimin düğünü canim. Iki hafta sonra gidecez afyona inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kardesinmi evleniyo canim neguzel hayirli olsun ins.ama prensesin guzel resimlerinide album yaparsin artik.

Gecmis olsun canim bizimde koldan oldu ve hemsire buz koydurmadiklari icin limon kolonyasini buzdolabina koyup soguk olarak pamukla oralara surmemi soyledi tabi uyuyunca yap dedi surdurmez diye hafif hafif yap dedi ama bizim ihtiyacimiz olmadi cok sukur ama sen oyle yapabilirsin.buzda koyabilirsin tabi ama buz koydurmadiklari icin bu yontemi tavsiye etti.

Sagol canim atlattim cok sukur okul falan kalmiycak yakinda tum kitaplari kaldiricam.
Bizim ilk gece hep atesliydi canim sabah kahvaltidan sonra biraz dustu ama gun icinde yine atesi vardi gecede cok cikmadi zaten sonra gecti iki gun falan surdu atesi ama erenin normalde atesi cikip hastalanmadigi icin belki bukadar surdu sizinde bence asidan dolayi atesi var hala.bizim bile dogru olcturmedi eren dereceden korktu igne gibi geldi tuttugum icin ve atesi 38.1di canim sabaha kadarda hic dusmedi bence sizinde oyle sadece daha uzun surmus sanirim ama atesi yavas yavas dusmustu bizimde biraz zaman ialiyo tamamen dusmesi.

Kizlar ya aslinda erende evde yalniz bi ben varim cocuk kimseyi gormuyo burda pek kimsede yok bu kis esimin ablasigiller tasinmisti onlarda uzakta zaten ama eren babadina cekmis disari ciktikmi hep cocuklarin oralara gidiyo insanlardanda cekinmiyo girisken sayilir ama arabasindada oturuyo pek sknti cikarmiyo eger sklirsa eline biseyler veriyorum mesela gecenlerde pazara gitmistik biraz gezince ayaga kalkmak falan istedi simitle misir aldim once simitten koparip verdim eline yedi bitirdi sonra misirdan koparip verdim haslanmis misir onuda yiyene kadar zaten benim isim bitti ve giki cikmadi toplam 1bucuk saat gezmisiz ve bende genelde artik biyere giderken simit almayi tercih ediyorum bizim firindan aliyoruz gittigiiz yerde veriyorum mesela uyansin gezmeye gidicez giderken aldircam esime simit bide kraker falan aliyirum yanima sut dilimi falan hic vermedim zaten artik vericem seyleri arastirip vericem ama sut dilimi hakkinda pek bilgim yok.
Enginarda merak ediyorum ama hic yapmadim bende ve pek sevicemide sanmiyorum ama gunun birinde deniycem artik nezaman olur bilmiyorum.

Bide eren ozellikle kucukken gecen yazdan beri kizlara karsi cok sempatisi vardi yada eren tatli oldugu icin kizlar ona karsi oyleydi bilmiyorum mesela yemek yiyoruz gecen yazdi sanirim eren karsimda siritip duruyo guluyo ve arkama dogru bakiyo bende sonra dondum baktim iki sevgiliydi sanirim yemek yiyyo kizda erene karsidan guluyo kas goz isareti yapiyo erende nasil mutlu oluyo nasil guluyo sonra yemekleri bitince geldiler ereni sevdiler oyle gittiler bi kere ayni boyle pazarda oldu bikere bimde oldu daha kac yerde oldu gerci sizin bebislerinizde bunlari yasamislardir ama konu acilinca aklima geldi nostalji yaptim.

Iyi akşamlar kızlar

Bi yakışıklı gördüm sanki:) maşallah songül yaa bi de oglum olsun istedim ha saclari öyle dikmek icin:)

Kiz anneleri size bi sorum var toka durutuyorlar mi bebeler saçında. Berra hic durutmuyo aninda cekip cikariyor. Unutturursam da biraz durunca farkediyo hemen çıkarıyor. Onleri uzadı toka takmayinca cok cirkin görünüyor. Sürekli kestirmem mi gerekiyor siz nasil yapiyorsunuz

Kızlar berra nin son marifetleri:) Gecen hafta gezmeye gittiğimiz bi yerde orta sehpa cok yüksekti. Berra üstüne cikmak icin uğraştı once cikamadi. Ama vazgecmedi gitti geldi ugrasti:) en sonunda basardi ve uzerine çıktı. Iste o dönüm noktamiz oldu. Benim sadece koltuklara cikabiken kızım su an akliniza nere gelirse cikabiliyor. Sandalyeler sandelyenin ustunden masalar vs. Ama en büyük şoku salincagina cikinca yaşadım bi de onunde bari var yani düşünün cikip onun ustunden geçip oturuyor. Daha once odadan cikip girdigimde salincakta oturdugunu görmüştüm ama babasi oturttu sanmıştım meger kendi cikip oturuyormus afacan kızım:)

evet canım dısarıda ne yedıreceğımı sasırıyorum bende ama mecbur yedırıyoruz ben genelde yanıma yoğurt alırım
ben hıc meyvelı yoğurt yedırmedım cıkolatada sırf ona ozel almıyorum bız yerken arada az bısey verıyorum ama boyle seylere bayılıyo resmen

Wavss canim nasil oldu alpin kolu. Ates yapti mi? Biz de koldan yaptircaz çünkü o gun ignede vurulacak bacaktan.

Canim bak arasin bacaktan oldugu halde kizardi o bolge sicak ti hafufte sisti demwk bunye il ilguli
arasin bir yas asisindada olmuatu 3 gune gecer

arasin asidan kaka rengude bur hafta bird degisik oldu

aras ın sıslığı nasıldı canım alp tuğranınkı omuzuyla dırseğı arasındakı yer kırmızı ve sıs
ılk defa olunca panık oldum nettede bacaktan yapılıyo yazınca
kaka rengınde cok bı değişklık yok herlade

Berrada bayiliyor ya cikolata tarzi seylere. Bi de gördüğü her paketli şeyi cikolata saniyor. Gecen bi yerde bulasik makinesi tabletini almış getirmis mama diye acmami istiyor:)) Nescafe paketini çikolata zannedip ac ac diyo:) anasi gibi cikolataci bu kiz he:) ben bimde fistik ezmesi var ya ondan veriyorum genelde hic olmazsa cikolatadan daha faydalidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi

dr da oyle dedı canım kolonya sur dedı pek yaptrmıyo ama bakalım

bak sen yaramaz berraya demek salıncağına bıle cıkıyo yanı
artık uzanamadkları yer yok alp tuğrada uzanamıyosa sandalye goturuyo oyle cıkıyo

Wavss canim nasil oldu alpin kolu. Ates yapti mi? Biz de koldan yaptircaz çünkü o gun ignede vurulacak bacaktan.

kolunda cok az bı değişklık var canım yarına daha ıyı olur ınsallah
ates 2 gun yaptı canım
sızın hangı gun asınız
sımdıden gecmıs olsun canım aynı anda 3 ası olacak yanı

alp tuğrada paketlı seylerı cıkolata yada bıskuvı sanıyo yemek ıstyo
bılmyorum canım ya ben sasırdım artık ne zararlı ne faydalı herseyde bısey cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…