- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.381
kolunda cok az bı değişklık var canım yarına daha ıyı olur ınsallah
ates 2 gun yaptı canım
sızın hangı gun asınız
sımdıden gecmıs olsun canım aynı anda 3 ası olacak yanı
Gerçekten öyle canim ya nasil koruycaz evlatlarımızı diye o kadar cok düşünüyorum ki ama çıkamıyorum icinden. Cok zor bi zamandayiz cookkalp tuğrada paketlı seylerı cıkolata yada bıskuvı sanıyo yemek ıstyo
bılmyorum canım ya ben sasırdım artık ne zararlı ne faydalı herseyde bısey cıkıyo
bu saate kadar uyuması gerek aslında nasıl dayanıyo kı
beklıyorum:)
Berrada bayiliyor ya cikolata tarzi seylere. Bi de gördüğü her paketli şeyi cikolata saniyor. Gecen bi yerde bulasik makinesi tabletini almış getirmis mama diye acmami istiyor:)) Nescafe paketini çikolata zannedip ac ac diyo:) anasi gibi cikolataci bu kiz he:) ben bimde fistik ezmesi var ya ondan veriyorum genelde hic olmazsa cikolatadan daha faydalidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar berra nin son marifetleri:) Gecen hafta gezmeye gittiğimiz bi yerde orta sehpa cok yüksekti. Berra üstüne cikmak icin uğraştı once cikamadi. Ama vazgecmedi gitti geldi ugrasti:) en sonunda basardi ve uzerine çıktı. Iste o dönüm noktamiz oldu. Benim sadece koltuklara cikabiken kızım su an akliniza nere gelirse cikabiliyor. Sandalyeler sandelyenin ustunden masalar vs. Ama en büyük şoku salincagina cikinca yaşadım bi de onunde bari var yani düşünün cikip onun ustunden geçip oturuyor. Daha once odadan cikip girdigimde salincakta oturdugunu görmüştüm ama babasi oturttu sanmıştım meger kendi cikip oturuyormus afacan kızım:)
Saat ikiye geliyordu yatti dörde doğru kalktı iki saat ıştesonra gittik kaos market macerasına
İlk başta yeni uyanmanin da etkisiyle iyiydi. Rafta pepeenin kağıt helvasini gördü pepee dedi aldık neyse aldık baya birşeyler ama sona doğru sıkıldı inmek istedi indirdim ve direk yaptığı kapıdan dışarı çıkmak oldu!! Zor bela soktum ve oturttum alışveriş sepetine ama ağlıyo hanım inecekmiş hiç oralı olmadım ağlamayı kesti anne diyo kızarak bu sefer de etraftan bakıyorlar sanki rana anne diye yalvarıyo ben hiç ilgilenmiyormuş gibi oldum
Neyse bu elindeki helvayi gözümün içine baka baka elinde sıkıştırdı heryeri battı ama yine dedim ya sabırbitti alışveriş tam önde kocaman alan var çoluk çocuk bisiklet biniyo top oynuyo. Tabi ben topu görmedim hadi dedim iki dakika insin yazık. Ama sen git topu gör o da futbol topu büyük çocuklar oynuyo. Önde o arkada ben baya koştuk gitti topa istiyo, vermediler tabi başladı ağlamaya, zorla bindirdim arabaya da eve gittik, içimden tuttu bu seferde kızım oynamadı diye çıkardım topları baba anne rana top oynadık evde ışte maraton böyle ama evde baya yoruldu bi de az yemişti vermedim bende birşey aciksin diye yemeğin suyu pilav yoğurt baya yedi nar eksisine bayılıyo bu arada. Şimdi süt içti sallıyorum ayağımda wavvs uzun oldu yaa
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim aslinda saliydi ama igneyi cuma günü vuruldugu icin cuma yaptiralim dedik tamam dedi hemşire. Hepsini bi arada cikarcaz yani. kolaylikla atlatiriz biz de inşallah
Gerçekten öyle canim ya nasil koruycaz evlatlarımızı diye o kadar cok düşünüyorum ki ama çıkamıyorum icinden. Cok zor bi zamandayiz cookk
ha ha bı nefeste okudum:)
macera olmus yıne ama ısını halletmıssın
ranada mı top hastası bızım gıbı
ıyı yapmısın canım acıkınca nasıl ağzını acıyo benım sıpa gormen lazım boraz kendı hallerıne bırakmak lazım
afıyet olsun kuzuma ınsallah guzel guzel uyur sabahta gec kalkar
bız kucukken ben hatırlıyorum yazın kısın sebze meyvesı vardı sımdı her sebze meyve her mevsım var neyın nezman yetıstğını unutuyo ınsan artık
Allaha emanet gıdıyoruz bakalım
Babası ve dayısı yüzünden oldu hadi alp erkek neyine benim kıza topbebekleri de emziriyo teyzesi ama
Şimdi uyudu rana ama eminim yedi de kalkacak bende ders çalışacm şimdi bu kafayla :-S sınava az kaldı
Anneme soracam zaten küçükken bu mevsimde ne yiyorduk diye hoş artık mevsim meyveler bile sıkıntılı
Evet senin kız sana çekmişbizim babamız veriyo valla çikolatadan ekmeğine sürüp o da çikolata kısmını yiyo sadece
Korkuyorum dişleri çürüyecek diye ya veriyorum kendi fırçaliyo ama bana izin vermiyo cadı
Katre berraya kendisi yemesini sağladın mi iyice acikınca?ben bugün farkettim iyice açıktı rana ve hayatta yemez dediğm süzme yoğurdu kendi bi güzel yedi
Evet ya hem de ne yandımTebrikler berraya ve aman katre yandığn gün sesi çıkmıyorsa bil ki bi tepede desene
Ozcanan sen okulun verdigi kitaplar dan mi çalışıyorsun. Bana onlar cok uzun ve ayrıntı geliyor. Anlat biraz da tecrübelerinden faydalanalim. Ben ozetli kitaplardan calisiyorum ama cok iyi not alamıyorum o yüzden mesela bi dersden 35 almışim onu duzeltmem lazım.
Kaçırdım heralde sizi
Kendi yiyo zaten istediği bisey olunca cikolatalari falan götürür yani ben yedirmem hic:) hic yemiyor degil cok şükür ama kahvalti yapmiyor. Sevdiği seyleri yiyo bi de
Evet ya hem de ne yandımgecen yine cikmis salincaga bi de sarkti gozumun onunde tepesi üstü düştü. Büyüdükçe daha tehlikeli oluyor bunlar ya.
Markete de gitmissiniz canım. Inan bizim de farkli degil sizden belim kopuyor bi yere gittik mi kucakta tasimaktan kas yaptim
Kendi yiyo zaten istediği bisey olunca cikolatalari falan götürür yani ben yedirmem hic:) hic yemiyor degil cok şükür ama kahvalti yapmiyor. Sevdiği seyleri yiyo bi de
Evet ya hem de ne yandımgecen yine cikmis salincaga bi de sarkti gozumun onunde tepesi üstü düştü. Büyüdükçe daha tehlikeli oluyor bunlar ya.
Markete de gitmissiniz canım. Inan bizim de farkli degil sizden belim kopuyor bi yere gittik mi kucakta tasimaktan kas yaptim
Canım kitaba çalışmasam olmuyo benim ya önemli yerleri çiziyorum arkadaki sıra sizde olan bölümlere bile bakıyorum ki ordan geçen dönem bi soru geldi
Sonra yardımcı kitap var murat ona bakıyorum son hafta çizdiğim yerleri tekrar okuyacam bi de aöf e öğrenme var ya ordan deneme yapıyorum benim iki sıkıntılı dersim var 35 ve 25 onlara bakıyorum habire ama çok zor ya
Ben de iste murat yayınlarının kitabindan calistim gecen bu sefer egem almis eşim. Gecen donem kolaydi heralde yüksek notlarla gecmistim diger kitapları hic açmadan. Ama bu donem bana da cok zor geldi. Erken basliyim dedim düşük not aldigim dersin kitaptan bi ünite bitiremedim daha cok uzun uzun anlatiyorbi de bu sefer düğün var ya afyonda gircem orada hic calisamam nasil olcak bilmiyorum yine kaldik ozetli kitaba sanırım
Zeytin manyağı rana çatala önce peynir koyuyorum ucuna zeytin öyle yediriyortm bu ara iyi yiyo gerçi patatesli yumurta harici yumurta yemez bakıcı yumurta yemesi için arada kaşık mamasi yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?