2012 kasım bebekleri büyüyor..

Belli bi dönem yapıyorlar ama berra dis çıkarıyo ve gayet normal iştahsiz olması aynı şeyleri yaşadım buraya yazmadim belki ama çok çektim yenet konusunda dışler çıktı iştah geldi bu da geçecek inşallah

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmeden calismam lazim zaten 2 haftadan az kaldı. Tamam bak gaza geldim:) yarindan tezi yok basliyorum:) insallah. Ben anlıyorum da arapca haric:) daha cok ezbere dayalı dersler o yüzden zor geliyor hadis tefsir edebiyat, alimler kitaplar birbirine giriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O birbirine girme meselesi bende de var ama sen yine de elinden geleni yap gerisi Allahtan ;-) pişmanlık olmasın içimizde

Ben de disten diyorum bakalım canim gecer inşallah.

Oyy maşallah ozlemisiz ranayi canim benim yaa

Kusura bakma canim berra uyumadi daha gec yazıyorum biraz

Berra niye uyanık kız ayy rana uyudu köşelere nur doğdu diyorum ben neyse canım sen berra ile ilgilen yine konuşuruz ben de yatayim sabah rana alarmı 7 de öter öptüm ikinizi hayırlı geceler

Berra 2 gündür iki uyku yapiyor bu saatte uyuyamiyor dönüp duruyor iste teyzesi. Biz de sizi optuk canim berra ranayi görse kesin öper zaten bayiliyor küçük cocuklari sevip öpmeye:) iyi geceler canim

Kocaman du cnm avic ici kadar nerdryse asi olan bolgenin tum cevresu
panik etme bizim iki kez olxi normal cnm

Canim yarende hic taktirnazdi
saclsri hep kut kesimdi yada yoluk

Ay bizde aynuyiz yolluklarimiz var hep okula giderkdn de illa eline verrim burseyler
dr muaynedede salatalik

Iyi geceler kızlar
Dün akşam ankaraya geldik defneyle. Anne evinde olmak gibisi yok .

Hevin bebeğini Güle güle büyüt. Hayırlı evlat olsun
Geçmiş aklımda kalmadı.
Bir de sanki rana prenses ve aras pasayi gördüm maşallah

Herkese iyi gunler kizlar dun bizde gezmeye gittik kulturparka eren kosturdu durdu ama cogunlukla erenin pesinden babasi kostu bende bebek arabasini goturdum gezdik dolastik zaten ilk zamanlar eren hep arabasinda oturdu bayabi sure ve cok sakindi en son esim biraz kostursun dedi indirdi arabadan bende eyvah dedim bi acilirsa bidaha binmez arabaya dedim eren indigi gibi kosturmaya basladi zaten gidip gidip oturan insanlarin onunde durup onlara bakiyo onlarda laf atinca kaciyo ya cok tatli oluyo halleri onu mutlu gorunce ben daha cok mutlu oluyorum tabi.
Ordanda carrefour avmye gittik lcwden erene yazliklar aldim ikili kisa kol zibin ikili gunluk sort bi tane tekli sort bitanede gezmelik sort aldim bi tanede tisort aldim oglutoskoma giydirmek icin sabirsizlaniyorum.Bide ben erene ordan kiyafet secerken esimde erenle erkek bolumune gitmisti ben yollamistim ordada esim gomleklere bakarken erende bebek arabasindan tirmanmaya calismis arabanin tepesine dogru sonra kuut asagi arabayla dusmus cok aglamis ya yavrum bende yoktum yaninda zaten geldiklerinde sakindi alni ve kenari gozunun kenari hep kizarikti ya birazda sismis cok uzuldum.:-(

Iyı gunler kızlar
Herkes yazmıstır dıye bakayım dedım unutmusum bugun tr de tatıl..
Kac gundur yazamadım cumartesı ablamlar geldı anıden gelıstı butarafa yakın yerlere alısverıse gelmısler aradılar bız yarım saate bız gelıyoruz dıye.. hem bıze ıyı geldı hem cocuklara..
Pazar cocukları dısarı cıkardık burda gunes yuzunu gösterdı artık böyle devam etsın ıns..
Ara ara takıp ettım ama aklımda kaldıgınca yazıcam kusmeyın olurmu:)

Yasmın kv ye funda anneye gıtmıs ıyı tatıller sıze kızlar..

Gulcan cnm Allah anali babali buyutsun cok sevındım kurtulmussunuz hayırlısıyla..
Eve gıdınce hersey duzene gırer sutunde gelır ıns..

Songul özcanan kuzucuklar tam yemelık masallah cok tatlılar
Bu arada dunur olma temellerı atılmıs hayırlı ugurlu olsun:)

Fatma cnm sınavların sonuna yaklastın artık galıba hadı hayırlısı..
Erene gecmıs olsun arabada cogu cocuk dusuyo öyle beyzada dusmustu bıseyı yokmus sukur..
Cıcılerınızı de gule gule gıyın..

Gulden wavs kuzular ası olmus gecmıs olsun..
Alptugranın gecmıstır sislıgı ıns..
Baska ası olan mınıgımız varsa kacırmıssam onada gecmıs olsun atessız atlatsınlar ıns..
Dıger arkadaslarım hepınız ıyısınızdır ıns..

Ben sımdı kızları uyuttum bahceye cıkıcam bıberlerımı dıkıcem fasulye ekıcem dun domates salata ve cıcek aldık onlarda var baya ısım var yanı
Dun aksam, sabah beyzayı kresten alana kadar yerını hazırladım sımdı onlar uyurken dıkıcem zevklı ama yorucuda aynı zamanda
Bahce buyuk olsa bu kadar heveslı yapmazdım herhalde:)
Hepınızı öpuyorum

Sagol canim evet son bi donem sinavlrim kaldi onlarida atlatirsam rahatim ins.erende iyi cok sukur yeni cicilerimizide bugun yikiyorum birazi yikandi makinada giydirmek istiyorum hemen artik yaz geldi sanirim.

Bahcende ne guzel oluyodur zevkle yapiyosundur kolay gelsin canim sanada opuyorum seni ve kuzulari.

Ereni uyutup esimi birakip erenin yaninda markete gittim geldim hatta hem bime gittim aldiklarimi birakiip sonrada saypa markete gittim ikisindende alincaklar farkliydi temizlik malzemesi falan aldim eksikleri artik temizlige basliycam ama evide cok ihmal ettigim icin cok is var zaten erende uyanmis ben geldigimde uyaniktiya sipaya neyse once yemek yapicam bide bugun supurgeyi halletsem iyi olucak camasir falan artik yapabildigimi yaparim.gecmistende bi haberimya bi firsat bulsam hemen okumak istiyorum ama ins.okuyabilirim.simdilik gidip islerime baslayayim.

ozcanan bu sabah rana kacta uyandı merak edıyorm:) elbısesıde cok gzuelmıs kuzumun

songul arasa da masallah adam olmus saclar yıkılıyo:))

funda ıyı tatıller sana canım

benı neguzel bahcene bıseyler ekıyosun taze taze yersınz artık ufak olması daha ıyı sıze yeterlı buyuk olsa ınsanın yapası gelmez alp ıyı sukur canım

fatma eren cıcılerını gule gule gıysın bunlar bukar yaramaz olunca kazalar oluyo ıllakı gecmıs olsun
kolay gelsın canım temızlık yapınca rahatlarsın artık

Rana saat 7 çeyrek de uyandı canım şimdi de uyuyo erkenden ama uyusun yarın erken kalksa da benim için farketmiyo
Ananesi aldı teyzesi sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…