- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.401
Berra da zeytini seviyor ama daha cok agzinda cevirip cevirip çıkarıyor. Oynamayı seviyor anlayacağın. Ay var ya öyle uyanik bi kizim var ki kesinlikle biseyleri kandirarak veremiyorum. Sevdigi seyin icinde versem onu da yemiyor kesin çözüm olarak. 1 yas civari cok daha iyiymis istahi yumurta falan severek yerdi su an bildircin haric agzina degirmiyo. Muhallebi kasik mamasi yerdi. Tadina bile bakmak istemiyor simdi. Gittikce daha mi kötü oluyor bilmem ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Düğün ne zaman gitmeden biraz çalış canım ya özetli kitaptan çalışmak da iyi ama soruları sürekli tekrar et ben öyle yaparak 65 aldım bi dersten ama yardımcı kitabım olmayan ve sadece ders kitabından çalıştığım bi ders var 75 aldım o dersten sınavdan çıkar çıkmaz çok kötü geçti yardımcı kitap almam lazım dedim kitap geldi bi baktım75 almışım anlamakla alakalı bence ben iki dersi anlamıyorumbak azcik gaza getireyim seni günde iki ünite çalış ders kitaplarının özetini oku sorularına bak sadece sonra yardımcı kitap emin ol faydasını görürsün
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eki Görüntüle 1119504 songül teyzesi nerdesin yahu
Gitmeden calismam lazim zaten 2 haftadan az kaldı. Tamam bak gaza geldim:) yarindan tezi yok basliyorum:) insallah. Ben anlıyorum da arapca haric:) daha cok ezbere dayalı dersler o yüzden zor geliyor hadis tefsir edebiyat, alimler kitaplar birbirine giriyor
Belli bi dönem yapıyorlar ama berra dis çıkarıyo ve gayet normal iştahsiz olması aynı şeyleri yaşadım buraya yazmadim belki ama çok çektim yenet konusunda dışler çıktı iştah geldi bu da geçecek inşallah
Oyy maşallah ozlemisiz ranayi canim benim yaa
Kusura bakma canim berra uyumadi daha gec yazıyorum biraz
Berra niye uyanık kız ayy rana uyudu köşelere nur doğdu diyorum benneyse canım sen berra ile ilgilen yine konuşuruz ben de yatayim sabah rana alarmı 7 de öter öptüm ikinizi hayırlı geceler
Eki Görüntüle 1119504 songül teyzesi nerdesin yahu
aras ın sıslığı nasıldı canım alp tuğranınkı omuzuyla dırseğı arasındakı yer kırmızı ve sıs
ılk defa olunca panık oldum nettede bacaktan yapılıyo yazınca
kaka rengınde cok bı değişklık yok herlade
Canim yarende hic taktirnazdiIyi akşamlar kızlar
Bi yakışıklı gördüm sanki:) maşallah songül yaa bi de oglum olsun istedim ha saclari öyle dikmek icin:)
Kiz anneleri size bi sorum var toka durutuyorlar mi bebeler saçında. Berra hic durutmuyo aninda cekip cikariyor. Unutturursam da biraz durunca farkediyo hemen çıkarıyor. Onleri uzadı toka takmayinca cok cirkin görünüyor. Sürekli kestirmem mi gerekiyor siz nasil yapiyorsunuz
Kizlar ya aslinda erende evde yalniz bi ben varim cocuk kimseyi gormuyo burda pek kimsede yok bu kis esimin ablasigiller tasinmisti onlarda uzakta zaten ama eren babadina cekmis disari ciktikmi hep cocuklarin oralara gidiyo insanlardanda cekinmiyo girisken sayilir ama arabasindada oturuyo pek sknti cikarmiyo eger sklirsa eline biseyler veriyorum mesela gecenlerde pazara gitmistik biraz gezince ayaga kalkmak falan istedi simitle misir aldim once simitten koparip verdim eline yedi bitirdi sonra misirdan koparip verdim haslanmis misir onuda yiyene kadar zaten benim isim bitti ve giki cikmadi toplam 1bucuk saat gezmisiz ve bende genelde artik biyere giderken simit almayi tercih ediyorum bizim firindan aliyoruz gittigiiz yerde veriyorum mesela uyansin gezmeye gidicez giderken aldircam esime simit bide kraker falan aliyirum yanima sut dilimi falan hic vermedim zaten artik vericem seyleri arastirip vericem ama sut dilimi hakkinda pek bilgim yok.
Enginarda merak ediyorum ama hic yapmadim bende ve pek sevicemide sanmiyorum ama gunun birinde deniycem artik nezaman olur bilmiyorum.
Bide eren ozellikle kucukken gecen yazdan beri kizlara karsi cok sempatisi vardi yada eren tatli oldugu icin kizlar ona karsi oyleydi bilmiyorum mesela yemek yiyoruz gecen yazdi sanirim eren karsimda siritip duruyo guluyo ve arkama dogru bakiyo bende sonra dondum baktim iki sevgiliydi sanirim yemek yiyyo kizda erene karsidan guluyo kas goz isareti yapiyo erende nasil mutlu oluyo nasil guluyo sonra yemekleri bitince geldiler ereni sevdiler oyle gittiler bi kere ayni boyle pazarda oldu bikere bimde oldu daha kac yerde oldu gerci sizin bebislerinizde bunlari yasamislardir ama konu acilinca aklima geldi nostalji yaptim.
Iyı gunler kızlar
Herkes yazmıstır dıye bakayım dedım unutmusum bugun tr de tatıl..
Kac gundur yazamadım cumartesı ablamlar geldı anıden gelıstı butarafa yakın yerlere alısverıse gelmısler aradılar bız yarım saate bız gelıyoruz dıye.. hem bıze ıyı geldı hem cocuklara..
Pazar cocukları dısarı cıkardık burda gunes yuzunu gösterdı artık böyle devam etsın ıns..
Ara ara takıp ettım ama aklımda kaldıgınca yazıcam kusmeyın olurmu:)
Yasmın kv ye funda anneye gıtmıs ıyı tatıller sıze kızlar..
Gulcan cnm Allah anali babali buyutsun cok sevındım kurtulmussunuz hayırlısıyla..
Eve gıdınce hersey duzene gırer sutunde gelır ıns..
Songul özcanan kuzucuklar tam yemelık masallah cok tatlılar
Bu arada dunur olma temellerı atılmıs hayırlı ugurlu olsun:)
Fatma cnm sınavların sonuna yaklastın artık galıba hadı hayırlısı..
Erene gecmıs olsun arabada cogu cocuk dusuyo öyle beyzada dusmustubıseyı yokmus sukur..
Cıcılerınızı de gule gule gıyın..
Gulden wavs kuzular ası olmus gecmıs olsun..
Alptugranın gecmıstır sislıgı ıns..
Baska ası olan mınıgımız varsa kacırmıssam onada gecmıs olsun atessız atlatsınlar ıns..
Dıger arkadaslarım hepınız ıyısınızdır ıns..
Ben sımdı kızları uyuttum bahceye cıkıcam bıberlerımı dıkıcem fasulye ekıcem dun domates salata ve cıcek aldık onlarda var baya ısım var yanı
Dun aksam, sabah beyzayı kresten alana kadar yerını hazırladım sımdı onlar uyurken dıkıcem zevklı ama yorucuda aynı zamanda
Bahce buyuk olsa bu kadar heveslı yapmazdım herhalde:)
Hepınızı öpuyorum
Kocaman du cnm avic ici kadar nerdryse asi olan bolgenin tum cevresu
panik etme bizim iki kez olxi normal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?