- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.421
Aa burda bi hanim kiz varmis yaa gerci biraz yaramaz annesini yormus markette ama olsun masallah bizim kizimiza.Eki Görüntüle 1119504 songül teyzesi nerdesin yahu
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzne ayrildinmi canim demek annenin oraya gittiniz cok sevindim defneyle biraz guzel vakit gecirin dinlenin.Iyi geceler kızlar
Dün akşam ankaraya geldik defneyle. Anne evinde olmak gibisi yok .
Hevin bebeğini Güle güle büyüt. Hayırlı evlat olsun
Geçmiş aklımda kalmadı.
Bir de sanki rana prenses ve aras pasayi gördüm maşallah
Sagol canim artik yeni cicilerimizi giycez.temizlige ufaktan basladim bakalim yavas yavas yapicam artik.ozcanan bu sabah rana kacta uyandı merak edıyorm:) elbısesıde cok gzuelmıs kuzumun
songul arasa da masallah adam olmus saclar yıkılıyo:))
funda ıyı tatıller sana canım
benı neguzel bahcene bıseyler ekıyosun taze taze yersınz artık ufak olması daha ıyı sıze yeterlı buyuk olsa ınsanın yapası gelmez alp ıyı sukur canım
fatma eren cıcılerını gule gule gıysın bunlar bukar yaramaz olunca kazalar oluyo ıllakı gecmıs olsun
kolay gelsın canım temızlık yapınca rahatlarsın artık
Iyi akşamlar kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz Allah hepinizden razı olsun.
Biz evimize döndük çok şükür. Keremin kalbinde delik olabilir dedi doktor kötü anlamda değil dedi her bebekte varmış kereminki kapanmamis. Çarşamba çocuk kliniğine gidicez ultrasonla bakılacak. Çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye dualarinizi eksik etmeyin nolur
Hayirlisiyla dogumunu yapmissin canim Allah saglikli uzun hayirli omur versin ins.Iyi akşamlar kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz Allah hepinizden razı olsun.
Biz evimize döndük çok şükür. Keremin kalbinde delik olabilir dedi doktor kötü anlamda değil dedi her bebekte varmış kereminki kapanmamis. Çarşamba çocuk kliniğine gidicez ultrasonla bakılacak. Çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye dualarinizi eksik etmeyin nolur
Rana saat 7 çeyrek de uyandı canım şimdi de uyuyo erkenden ama uyusun yarın erken kalksa da benim için farketmiyo
Ananesi aldı teyzesi sağol
Iyi akşamlar kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz Allah hepinizden razı olsun.
bugun daha ıyıydı canım kolu gecıyo sanırım sızınkı gectımı
Selam kızlar anca haber veriyorum size. Kerem paşamız dün 11.08'de doğdu. Minnak bir bebek 2850 gr doğdu boyu 50 cm. Gaz ve süt problemimiz var malesef sütüm gelmedi tam iki damla falan anca. Hastanedeyiz hala ağrılarım var tabi ama dişimi sıkıyorum bi an önce eve dönmek için. Kaan o kadar huysuz ki anlatamam bizde 2 yaş sendromuna erken girdik herhalde.
Bizden haberler böyle öpüyoruz sizi :)
Kızlar sonuclarim temiz çıktı
Hamilelikte bile tasikardi bolglarim gorunuyordu kalpte eko cekildginde
inanirmisiniz sapasağlam bu inanılmaz dedi doktor
yani kızım mucizem oldu çok şükür rabbime
Bikezdaha aşık oldum kizima binkezdaha sukrettim varligina
onun sayesinde artık kalp hastası değilim sukurler olsunnn
v
buarada hastaneye masalida mecbur götürdüm
birakamm komşuya falan
ekg cekilcek bantları yapistirirken hemsireye bi kizio soyleniyo görmeniz lazimdi
bana bişey yapio sanıp korktu iyiym annecim diorum bantları cikarmartmaya calisio:)
Hemsire kucaginaaldi plastik eldiven verip sisirdi balon gbi falan öyle yapabildi :)
Sonra muayene olurken ise tam bi komedi
doktor soru soruyo masal cvp verio anlaşılmaz bisekilde:)
Doktorda gilmekten muayene edemedi sonra hemşiresi aldı ordada susmayinca içeriye bekleyen dier hastayı aldı o tuttu
ışık koltuk derken o kadının kucağında durdu muayene edebildi
sonada baya bi masalı sevdiler sipa sevdirdi bide bazen utanir naz yapar çok fenaydi bgun:)
Bir kac gunluk aradan sonra merhaba kizlar
plesebi cvr uzub aradan sonra aramiza hosgeldunuz
cvr cim gecmis olsun
bizse nisan ayini bol alerjili gecirdk disaro ciktigi gun hemen haosurma burun tikanma goz kasin ma vb yasadik sanirim simdilerde polenler azaldi
plesebo cnm eymen nasil nasil gidiyor ise baslicakmisin uzum aradam sonra rabbim kolaylil versin
Ee diher arkadaslar sizler nasilsijiz
oglum bugun eski aras ti yemesi icmesi sakinligi dilimi isirip devamini diliyorum
gecmis okadar birikmis ki basetmek mumkin degil
aa hevincum simdi aklima geldi.kuzuna kavusmussun
sutte gazda yoluna girer cnm insalla
rabbim uzun omurlu hayirli evlat nasip etsin insalla
Iyi hafta sonlari kızlar
Ben size anlatmamistim o ara yogundum sanirim. Benim 2 yasinda bi kuzenim var ablasiyla oynarken koltuktam düşüyor ablasi da ustune düşmüş ve iki bacagi birden kırılmış. Alciya alındı 1.5 ay alcida duracakti 1 ayi geçti. Dr a gitmisler kemik yanlış kaynamis demiş öyle uzuldum ki. Zaten hep aklim cocuktaydi. Cok uzulmustum. Bugün duyunca iyice kötü oldum. Rüyamda berranin bacaginin kirildigini görmüşum bi uyandim nasil sukrediyorum ruyaymis diye öyle sevindim ki. Rabbim muhafaza etsin çocuklarımızı kazalardan belalardan korusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pek değil hiç güzel geçmedi o kadar fena yani bi de bizi de geriyo eşimle iyi dayandık valla bugün de markete gidecez mecbur o da gelecek
Ama yarın baska bi ilçeye gidecew iki saat rana doğru bakıcıya
Kizlar ya aslinda erende evde yalniz bi ben varim cocuk kimseyi gormuyo burda pek kimsede yok bu kis esimin ablasigiller tasinmisti onlarda uzakta zaten ama eren babadina cekmis disari ciktikmi hep cocuklarin oralara gidiyo insanlardanda cekinmiyo girisken sayilir ama arabasindada oturuyo pek sknti cikarmiyo eger sklirsa eline biseyler veriyorum mesela gecenlerde pazara gitmistik biraz gezince ayaga kalkmak falan istedi simitle misir aldim once simitten koparip verdim eline yedi bitirdi sonra misirdan koparip verdim haslanmis misir onuda yiyene kadar zaten benim isim bitti ve giki cikmadi toplam 1bucuk saat gezmisiz ve bende genelde artik biyere giderken simit almayi tercih ediyorum bizim firindan aliyoruz gittigiiz yerde veriyorum mesela uyansin gezmeye gidicez giderken aldircam esime simit bide kraker falan aliyirum yanima sut dilimi falan hic vermedim zaten artik vericem seyleri arastirip vericem ama sut dilimi hakkinda pek bilgim yok.
Enginarda merak ediyorum ama hic yapmadim bende ve pek sevicemide sanmiyorum ama gunun birinde deniycem artik nezaman olur bilmiyorum.
Bide eren ozellikle kucukken gecen yazdan beri kizlara karsi cok sempatisi vardi yada eren tatli oldugu icin kizlar ona karsi oyleydi bilmiyorum mesela yemek yiyoruz gecen yazdi sanirim eren karsimda siritip duruyo guluyo ve arkama dogru bakiyo bende sonra dondum baktim iki sevgiliydi sanirim yemek yiyyo kizda erene karsidan guluyo kas goz isareti yapiyo erende nasil mutlu oluyo nasil guluyo sonra yemekleri bitince geldiler ereni sevdiler oyle gittiler bi kere ayni boyle pazarda oldu bikere bimde oldu daha kac yerde oldu gerci sizin bebislerinizde bunlari yasamislardir ama konu acilinca aklima geldi nostalji yaptim.
Iyi akşamlar kızlar
Bi yakışıklı gördüm sanki:) maşallah songül yaa bi de oglum olsun istedim ha saclari öyle dikmek icin:)
Kiz anneleri size bi sorum var toka durutuyorlar mi bebeler saçında. Berra hic durutmuyo aninda cekip cikariyor. Unutturursam da biraz durunca farkediyo hemen çıkarıyor. Onleri uzadı toka takmayinca cok cirkin görünüyor. Sürekli kestirmem mi gerekiyor siz nasil yapiyorsunuz
Kızlar berra nin son marifetleri:) Gecen hafta gezmeye gittiğimiz bi yerde orta sehpa cok yüksekti. Berra üstüne cikmak icin uğraştı once cikamadi. Ama vazgecmedi gitti geldi ugrasti:) en sonunda basardi ve uzerine çıktı. Iste o dönüm noktamiz oldu. Benim sadece koltuklara cikabiken kızım su an akliniza nere gelirse cikabiliyor. Sandalyeler sandelyenin ustunden masalar vs. Ama en büyük şoku salincagina cikinca yaşadım bi de onunde bari var yani düşünün cikip onun ustunden geçip oturuyor. Daha once odadan cikip girdigimde salincakta oturdugunu görmüştüm ama babasi oturttu sanmıştım meger kendi cikip oturuyormus afacan kızım:)
Berrada bayiliyor ya cikolata tarzi seylere. Bi de gördüğü her paketli şeyi cikolata saniyor. Gecen bi yerde bulasik makinesi tabletini almış getirmis mama diye acmami istiyor:)) Nescafe paketini çikolata zannedip ac ac diyo:) anasi gibi cikolataci bu kiz he:) ben bimde fistik ezmesi var ya ondan veriyorum genelde hic olmazsa cikolatadan daha faydalidir diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
kolunda cok az bı değişklık var canım yarına daha ıyı olur ınsallah
ates 2 gun yaptı canım
sızın hangı gun asınız
sımdıden gecmıs olsun canım aynı anda 3 ası olacak yanı
Saat ikiye geliyordu yatti dörde doğru kalktı iki saat ıştesonra gittik kaos market macerasına
İlk başta yeni uyanmanin da etkisiyle iyiydi. Rafta pepeenin kağıt helvasini gördü pepee dedi aldık neyse aldık baya birşeyler ama sona doğru sıkıldı inmek istedi indirdim ve direk yaptığı kapıdan dışarı çıkmak oldu!! Zor bela soktum ve oturttum alışveriş sepetine ama ağlıyo hanım inecekmiş hiç oralı olmadım ağlamayı kesti anne diyo kızarak bu sefer de etraftan bakıyorlar sanki rana anne diye yalvarıyo ben hiç ilgilenmiyormuş gibi oldum
Neyse bu elindeki helvayi gözümün içine baka baka elinde sıkıştırdı heryeri battı ama yine dedim ya sabırbitti alışveriş tam önde kocaman alan var çoluk çocuk bisiklet biniyo top oynuyo. Tabi ben topu görmedim hadi dedim iki dakika insin yazık. Ama sen git topu gör o da futbol topu büyük çocuklar oynuyo. Önde o arkada ben baya koştuk gitti topa istiyo, vermediler tabi başladı ağlamaya, zorla bindirdim arabaya da eve gittik, içimden tuttu bu seferde kızım oynamadı diye çıkardım topları baba anne rana top oynadık evde ışte maraton böyle ama evde baya yoruldu bi de az yemişti vermedim bende birşey aciksin diye yemeğin suyu pilav yoğurt baya yedi nar eksisine bayılıyo bu arada. Şimdi süt içti sallıyorum ayağımda wavvs uzun oldu yaa
Evet senin kız sana çekmişbizim babamız veriyo valla çikolatadan ekmeğine sürüp o da çikolata kısmını yiyo sadece
Korkuyorum dişleri çürüyecek diye ya veriyorum kendi fırçaliyo ama bana izin vermiyo cadı
Katre berraya kendisi yemesini sağladın mi iyice acikınca?ben bugün farkettim iyice açıktı rana ve hayatta yemez dediğm süzme yoğurdu kendi bi güzel yedi
Babası ve dayısı yüzünden oldu hadi alp erkek neyine benim kıza topbebekleri de emziriyo teyzesi ama
Şimdi uyudu rana ama eminim yedi de kalkacak bende ders çalışacm şimdi bu kafayla :-S sınava az kaldı
Berra da zeytini seviyor ama daha cok agzinda cevirip cevirip çıkarıyor. Oynamayı seviyor anlayacağın. Ay var ya öyle uyanik bi kizim var ki kesinlikle biseyleri kandirarak veremiyorum. Sevdigi seyin icinde versem onu da yemiyor kesin çözüm olarak. 1 yas civari cok daha iyiymis istahi yumurta falan severek yerdi su an bildircin haric agzina degirmiyo. Muhallebi kasik mamasi yerdi. Tadina bile bakmak istemiyor simdi. Gittikce daha mi kötü oluyor bilmem ki
Eki Görüntüle 1119504 songül teyzesi nerdesin yahu
Iyi geceler kızlar
Dün akşam ankaraya geldik defneyle. Anne evinde olmak gibisi yok .
Hevin bebeğini Güle güle büyüt. Hayırlı evlat olsun
Geçmiş aklımda kalmadı.
Bir de sanki rana prenses ve aras pasayi gördüm maşallah
Herkese iyi gunler kizlar dun bizde gezmeye gittik kulturparka eren kosturdu durdu ama cogunlukla erenin pesinden babasi kostu bende bebek arabasini goturdum gezdik dolastik zaten ilk zamanlar eren hep arabasinda oturdu bayabi sure ve cok sakindi en son esim biraz kostursun dedi indirdi arabadan bende eyvah dedim bi acilirsa bidaha binmez arabaya dedim eren indigi gibi kosturmaya basladi zaten gidip gidip oturan insanlarin onunde durup onlara bakiyo onlarda laf atinca kaciyo ya cok tatli oluyo halleri onu mutlu gorunce ben daha cok mutlu oluyorum tabi.
Ordanda carrefour avmye gittik lcwden erene yazliklar aldim ikili kisa kol zibin ikili gunluk sort bi tane tekli sort bitanede gezmelik sort aldim bi tanede tisort aldim oglutoskoma giydirmek icin sabirsizlaniyorum.Bide ben erene ordan kiyafet secerken esimde erenle erkek bolumune gitmisti ben yollamistim ordada esim gomleklere bakarken erende bebek arabasindan tirmanmaya calismis arabanin tepesine dogru sonra kuut asagi arabayla dusmus cok aglamis ya yavrum bende yoktum yaninda zaten geldiklerinde sakindi alni ve kenari gozunun kenari hep kizarikti ya birazda sismis cok uzuldum.:-(
Iyı gunler kızlar
Herkes yazmıstır dıye bakayım dedım unutmusum bugun tr de tatıl..
Kac gundur yazamadım cumartesı ablamlar geldı anıden gelıstı butarafa yakın yerlere alısverıse gelmısler aradılar bız yarım saate bız gelıyoruz dıye.. hem bıze ıyı geldı hem cocuklara..
Pazar cocukları dısarı cıkardık burda gunes yuzunu gösterdı artık böyle devam etsın ıns..
Ara ara takıp ettım ama aklımda kaldıgınca yazıcam kusmeyın olurmu:)
Yasmın kv ye funda anneye gıtmıs ıyı tatıller sıze kızlar..
Gulcan cnm Allah anali babali buyutsun cok sevındım kurtulmussunuz hayırlısıyla..
Eve gıdınce hersey duzene gırer sutunde gelır ıns..
Songul özcanan kuzucuklar tam yemelık masallah cok tatlılar
Bu arada dunur olma temellerı atılmıs hayırlı ugurlu olsun:)
Fatma cnm sınavların sonuna yaklastın artık galıba hadı hayırlısı..
Erene gecmıs olsun arabada cogu cocuk dusuyo öyle beyzada dusmustubıseyı yokmus sukur..
Cıcılerınızı de gule gule gıyın..
Gulden wavs kuzular ası olmus gecmıs olsun..
Alptugranın gecmıstır sislıgı ıns..
Baska ası olan mınıgımız varsa kacırmıssam onada gecmıs olsun atessız atlatsınlar ıns..
Dıger arkadaslarım hepınız ıyısınızdır ıns..
Ben sımdı kızları uyuttum bahceye cıkıcam bıberlerımı dıkıcem fasulye ekıcem dun domates salata ve cıcek aldık onlarda var baya ısım var yanı
Dun aksam, sabah beyzayı kresten alana kadar yerını hazırladım sımdı onlar uyurken dıkıcem zevklı ama yorucuda aynı zamanda
Bahce buyuk olsa bu kadar heveslı yapmazdım herhalde:)
Hepınızı öpuyorum
Ereni uyutup esimi birakip erenin yaninda markete gittim geldim hatta hem bime gittim aldiklarimi birakiip sonrada saypa markete gittim ikisindende alincaklar farkliydi temizlik malzemesi falan aldim eksikleri artik temizlige basliycam ama evide cok ihmal ettigim icin cok is var zaten erende uyanmis ben geldigimde uyaniktiya sipaya neyse once yemek yapicam bide bugun supurgeyi halletsem iyi olucak camasir falan artik yapabildigimi yaparim.gecmistende bi haberimya bi firsat bulsam hemen okumak istiyorum ama ins.okuyabilirim.simdilik gidip islerime baslayayim.
günaydın kızlar tatil süresince hep okudum ama yazamadım hevin canım Allah analaı babalı büyütsün inşallah kerem beyin inşallah hiç birşeyi yoktur annesi geçer sen merak etme dualarımız sizinle
hepinizi çok öpüyoruz teyzoşlar sizi seviyoruz
cnm günaydın nesivarki ceydacığın ..
geçmiş olsun..
kızlar herkese günaydın uzun bi geçmişten geldim negüzel..
bu arada benim telefonum geldi sonunda
ama şimdi numaralarımyok bakalım eşim halletmeye çalışacak akşama pöfff:
ama olsubn bunada şükür
biz güzel bi 3gün geçirdik
cumartesi ben toplantıya iste gittim
pazar ve pazartesi niloşla birlikteydik
pazar parka gittikki tam hop yağmur yadı giremeden geri döndük
dünde nillve eylül koşuşturdular bütüngün.
peşlerindeydim çok yorulmuşum..
Günaydın gülden bende anlamadım pazar günü ateslendi isgal gıbı 5 defa kaka yaptı. Kakası sümük gibiydi. Anlamadım neyı var huzursuz da bı götürücem bakalım ne dıyecekler
Kuzum herşeye değersin 💝
o süt dilimini yesin bende onu yiyim olurmu annesi :)cnm güle güle büyüsün keremcik ay benim istediğim isim olmuş ayrıbi mıtlu oldum.
allahım hayırlı evlat eylesin.
süt gelir cnm artık evdesinya daha rahat geçer herşey kağanımda alışır kardeşine annesi..
kocamani bi maşalah mucize masalcğıa..
cnm hoşgeldin arayı uzatma özleniyorsun zaten telimde yoktu ..
ama artık var..
oyyy çok geçmiş olsun cnm
bende çok korkuyorum nil koltuktan yataktan heryerden atlıyo birde yeğenimle atlıyolar oda 4 yaşına öyle bi kaza yaşıyacaz diye çok korkuyorum
dün 2sinin peşinden koştum bütün gün..
ha aha ha ha ha
ceza uyguluyosun yani ranacığıma :
ben opaşayı yiye bilirmiyim annesiiiii:
ozaman biz erene çapkın eren dioruzzzz:
cvr kullanıcısından alıntı
bizde 6 aylıkken olmamıştı ateş bak şimdi oldu canım. ama sanırım kol veya bacak farketmiyo hemşire öyledmişti. yürümeye başlayıncaçocuklar bacağı bırakıyoruz kola geçyoruz demişti. hani ağrı yapar bacağa diye. aksine doktormuzda hep bacaktan vurur. inşallah sizde ateş yapmaz canım. rana çok hareketli gerçekten canım işte bu girişgenliğinden kaynaklanıyo . bak. emir etraftakilere çekine çekine bakıyo o yüzden marifetlerini sergiliyemiyo rahat rahat. cok sinir oldum canım eşime sanki kendi oturup bakıyo çocuğada birde ahkam kesiyo bana . günü birlikmi canım bende kalacaksınız sanmıştım. canım vallahi inan bende artık yaşlandığımı hissediyorum iş, çocuk ev kadını çok yıpratıyor ya
çok sağol canım benim.inşallah ateş çıkmaz sizinde ama ben çocuğumu tanıdığım kadarı ile yine bademcikleri gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım.
insan dışarı çıkınca ne yedireceğini şaşırıyor canım değilmi. artık büyüdü diyede yedireyim dedim işte. ama et ağır gelmiş olabilir. meyveli yoğurtlar varya onları geçen gün arkadaş getirmişti bana . siz geldiğinde verdim bayıldı. kinder süt dilimi filan bunlara bayılıyo siz yediriyormusunuz böyle şeyler. ben aradaveriyorum artık.
cnm ben ben vermiyorum sadece haftada 1 kere kinder süt dilimi oda ballı seviyo hanfendi
bi arkadaşım getirdi onuda 2 hafta önce çok sevdi sonra babası çukulalatılısını almış onu yemedi sonra ben ballıyı aldım onu bitirdi şimdi sadece haftada bikere onu yiye bilir..
nilde tutmuyo cnm ama lestik tokalar varya hani onlarla tıopluyorum onları çıkarmmıyo..
nilde tırmanmada sınır tanımıyo cnm allahım korusun onları..
aynen ama o fındık ezmeleride fındık değilki..
cnm umarım alpim iyidir şimdi..
oyyyy yerim ben onun ağlamasını kıyamam ya
..
biz vermiyoruz cnm hatta ben çok sevmeme rağmen evede almıyoruz..
çünkü alırsam verirler bende biliorum..
ha ha ha ha
kız üzülme nilde öyle top hastası bizimki gollllll diyo sürekli..
cnm diştendir bencede bak düzelecek görürsün..
ayyy ben bu prenseside yesemmmm
özcenanım çok fena gördüm seni hemen aynı ortamda olsun dedin bakıorum ve resmi koydun ha ha ha
kaçırmayalım diyosun kısmeti
yakışır ranamla arasım..
he he he
negüzel cnm annenedesin iyi tatiller..
güle giyisin annesi eren aldıklarını..
cnm hoşgeldin negüzel off seni çok kıskanıorum itiraf ediorum he he
:)
cnm nili aşı etkilemedi çok şükür..
kolaygelsin cnm..
cnm dualarımız seninle
ama korkma nilede aynını söylediler ben çok korktum hemen profösörde aldım soluğu ama adam bize dediki
her 3 çocuktan birinde olurbu ve kapanır biz buna mahsum üfürüm dioruz dedi oyüzden korkma
gelişmelerdende bizi haberdar et olurmu
öpüyorum sizi..
günaydın betülcüm nasıl erdem paşam?
oy ne güzel koşsunlar yaz geldi :)cnm günaydın nesivarki ceydacığın ..
geçmiş olsun..
ama olsubn bunada şükür
ay çok geçmiçş olsun haberdar et biziGünaydın gülden bende anlamadım pazar günü ateslendi isgal gıbı 5 defa kaka yaptı. Kakası sümük gibiydi. Anlamadım neyı var huzursuz da bı götürücem bakalım ne dıyecekler
Kuzum herşeye değersin 💝
Gunaydin canim nasilsin erdem nasil.günaydın kızlar tatil süresince hep okudum ama yazamadım hevin canım Allah analaı babalı büyütsün inşallah kerem beyin inşallah hiç birşeyi yoktur annesi geçer sen merak etme dualarımız sizinle
hepinizi çok öpüyoruz teyzoşlar sizi seviyoruz
Gecmis olsun canim acaba dismi cikariyo kac disi vardi ceydanin ins.onemli bisey degildir haber ver bize doktora gidince.hafta sonuda guzel gecmis sevindim.Günaydın hanımlar nasılsınız hafta sonu cok güzeldi abımler bizi ziyarete geldiler :)
Ama ceydacık hasta galıba anlamadım neyı var. Kakasında sümüksü seyler var ( sabah sabah iğrenç oldu bıraz ) doktordan randevu aldım bakalım ne dıyecek ???
Kuzum herşeye değersin 💝
cnm günaydın nesivarki ceydacığın ..
geçmiş olsun..
ama olsubn bunada şükür
o süt dilimini yesin bende onu yiyim olurmu annesi :)
paşam keyifli şükür teyzesi bizde onunla oynamakta :)
oy ne güzel koşsunlar yaz geldi :)
ay çok geçmiçş olsun haberdar et bizi
Gunaydin canim nasilsin erdem nasil.
Gecmis olsun canim acaba dismi cikariyo kac disi vardi ceydanin ins.onemli bisey degildir haber ver bize doktora gidince.hafta sonuda guzel gecmis sevindim.
Gunaydin canim ben sana msj atarim watsaptan.nilinde dolabinin resmini gonderirsin bana.;-)
Hafta sonu bi yaramazlik olmamis sukur artik parka bu hafta sonu gidersiniz.bugunde yasemin ve funda yok sanirim yasemin kv.sine gitmis pek kimse yokken eski gecmisi okumak istiyorum bugun ya once biraz ortaligi toparlayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?