2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyi akşamlar kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz Allah hepinizden razı olsun.
Biz evimize döndük çok şükür. Keremin kalbinde delik olabilir dedi doktor kötü anlamda değil dedi her bebekte varmış kereminki kapanmamis. Çarşamba çocuk kliniğine gidicez ultrasonla bakılacak. Çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye dualarinizi eksik etmeyin nolur

Eki Görüntüle 1119504 songül teyzesi nerdesin yahu

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aa burda bi hanim kiz varmis yaa gerci biraz yaramaz annesini yormus markette ama olsun masallah bizim kizimiza.
İzne ayrildinmi canim demek annenin oraya gittiniz cok sevindim defneyle biraz guzel vakit gecirin dinlenin.
Sagol canim artik yeni cicilerimizi giycez.temizlige ufaktan basladim bakalim yavas yavas yapicam artik.

Gercekten eskiden yaz kis meyve sebzesi vardi biz mesela domates salatalik cilek kisin hic almadik konserve domates kullandim yada hic koymadim yemeklere yeni yeni almaya basladik domatesi salataligi gerci hala hormonlu ama en azindan artik yaz geldi hormonlar bitiyodur hatta patlican ve biberde almadik nadiren arada biber aldirmisimdir patlicanda iki kere aldik onlarida gecenlerde almistik zaten.Bende bu yaz dometes konservesi ve kahvtilar icin domates biber puresi gibi sos annemler yaardi ondan ogrenicem yapicam hatta recel yapicam cilegin mevsimi gelsin tam olarak bu yaz yapicam cok sey var.

Allah yardımcın olsun inşallah değildir bazen doktorlar abartıyo aynı şey bizim de başımıza geldi ama birşey çıkmadı çocuk kliniğinde detaylı bakılınca bak inşallah birşey yok çıkacak

Hayirlisiyla dogumunu yapmissin canim Allah saglikli uzun hayirli omur versin ins.
Kereminde eminim biseyi yoktur canim uzme kendini doktora gittinde ins.guzel haberler alir rahatlarsin minik kuzuyu kokla bizim yerimize mis gibi kokuyodur simdi o ins.sende iyisindir sanirim hala hastanedesiniz bir hafta kalicaksiniz diymi kaanda uslu duruyodur umarim.

hosgeldın evıne canım
evet bebeklerde olabulıyo delık ama ınsallah onemlı bısey değildır canım kaan nasıl karsıladı kardesını

Yenidogan bebeklerde gorulebilen durunlar canim
insalla keremcik te atlaticaktir
dualarimiz sennle

Songül naber

Ben berrayi uyutmaya calisiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah önemli bisey cikmaz canim kalbini ferah tut dualarimiz sizinle.

Kardesim bebekken bi hastanede kalbi delik dediler annemgil ankaraya götürdü hicbisey cikmadi. Ama tabi o arada neler çekildi. Neden böyle yapar bu dr lar bilmem. Inşallah sizde de hic bisey çıkmaz canim benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar tatil süresince hep okudum ama yazamadım hevin canım Allah analaı babalı büyütsün inşallah kerem beyin inşallah hiç birşeyi yoktur annesi geçer sen merak etme dualarımız sizinle
hepinizi çok öpüyoruz teyzoşlar sizi seviyoruz

Günaydın hanımlar nasılsınız hafta sonu cok güzeldi abımler bizi ziyarete geldiler :)
Ama ceydacık hasta galıba anlamadım neyı var. Kakasında sümüksü seyler var ( sabah sabah iğrenç oldu bıraz ) doktordan randevu aldım bakalım ne dıyecek ???

Kuzum herşeye değersin 💝

cnm güle güle büyüsün keremcik ay benim istediğim isim olmuş ayrıbi mıtlu oldum.
allahım hayırlı evlat eylesin.
süt gelir cnm artık evdesinya daha rahat geçer herşey kağanımda alışır kardeşine annesi..

kocamani bi maşalah mucize masalcğıa..

cnm hoşgeldin arayı uzatma özleniyorsun zaten telimde yoktu ..
ama artık var..

oyyy çok geçmiş olsun cnm
bende çok korkuyorum nil koltuktan yataktan heryerden atlıyo birde yeğenimle atlıyolar oda 4 yaşına öyle bi kaza yaşıyacaz diye çok korkuyorum
dün 2sinin peşinden koştum bütün gün..

ha aha ha ha ha
ceza uyguluyosun yani ranacığıma :

ben opaşayı yiye bilirmiyim annesiiiii:

ozaman biz erene çapkın eren dioruzzzz:

cvr kullanıcısından alıntı
bizde 6 aylıkken olmamıştı ateş bak şimdi oldu canım. ama sanırım kol veya bacak farketmiyo hemşire öyledmişti. yürümeye başlayıncaçocuklar bacağı bırakıyoruz kola geçyoruz demişti. hani ağrı yapar bacağa diye. aksine doktormuzda hep bacaktan vurur. inşallah sizde ateş yapmaz canım. rana çok hareketli gerçekten canım işte bu girişgenliğinden kaynaklanıyo . bak. emir etraftakilere çekine çekine bakıyo o yüzden marifetlerini sergiliyemiyo rahat rahat. cok sinir oldum canım eşime sanki kendi oturup bakıyo çocuğada birde ahkam kesiyo bana . günü birlikmi canım bende kalacaksınız sanmıştım. canım vallahi inan bende artık yaşlandığımı hissediyorum iş, çocuk ev kadını çok yıpratıyor ya

çok sağol canım benim.inşallah ateş çıkmaz sizinde ama ben çocuğumu tanıdığım kadarı ile yine bademcikleri gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım.
insan dışarı çıkınca ne yedireceğini şaşırıyor canım değilmi. artık büyüdü diyede yedireyim dedim işte. ama et ağır gelmiş olabilir. meyveli yoğurtlar varya onları geçen gün arkadaş getirmişti bana . siz geldiğinde verdim bayıldı. kinder süt dilimi filan bunlara bayılıyo siz yediriyormusunuz böyle şeyler. ben aradaveriyorum artık.

cnm ben ben vermiyorum sadece haftada 1 kere kinder süt dilimi oda ballı seviyo hanfendi
bi arkadaşım getirdi onuda 2 hafta önce çok sevdi sonra babası çukulalatılısını almış onu yemedi sonra ben ballıyı aldım onu bitirdi şimdi sadece haftada bikere onu yiye bilir..

nilde tutmuyo cnm ama lestik tokalar varya hani onlarla tıopluyorum onları çıkarmmıyo..

nilde tırmanmada sınır tanımıyo cnm allahım korusun onları..

aynen ama o fındık ezmeleride fındık değilki..
kolunda cok az bı değişklık var canım yarına daha ıyı olur ınsallah
ates 2 gun yaptı canım
sızın hangı gun asınız
sımdıden gecmıs olsun canım aynı anda 3 ası olacak yanı

cnm umarım alpim iyidir şimdi..

oyyyy yerim ben onun ağlamasını kıyamam ya
..

biz vermiyoruz cnm hatta ben çok sevmeme rağmen evede almıyoruz..
çünkü alırsam verirler bende biliorum..

ha ha ha ha
kız üzülme nilde öyle top hastası bizimki gollllll diyo sürekli..

cnm diştendir bencede bak düzelecek görürsün..

Eki Görüntüle 1119504 songül teyzesi nerdesin yahu

ayyy ben bu prenseside yesemmmm
özcenanım çok fena gördüm seni hemen aynı ortamda olsun dedin bakıorum ve resmi koydun ha ha ha
kaçırmayalım diyosun kısmeti
yakışır ranamla arasım..
he he he

negüzel cnm annenedesin iyi tatiller..

güle giyisin annesi eren aldıklarını..

cnm hoşgeldin negüzel off seni çok kıskanıorum itiraf ediorum he he
:)
cnm nili aşı etkilemedi çok şükür..

kolaygelsin cnm..

cnm dualarımız seninle
ama korkma nilede aynını söylediler ben çok korktum hemen profösörde aldım soluğu ama adam bize dediki
her 3 çocuktan birinde olurbu ve kapanır biz buna mahsum üfürüm dioruz dedi oyüzden korkma
gelişmelerdende bizi haberdar et olurmu
öpüyorum sizi..

günaydın betülcüm nasıl erdem paşam?

cnm günaydın nesivarki ceydacığın ..
geçmiş olsun..

kızlar herkese günaydın uzun bi geçmişten geldim negüzel..

bu arada benim telefonum geldi sonunda
ama şimdi numaralarımyok bakalım eşim halletmeye çalışacak akşama pöfff:
ama olsubn bunada şükür
biz güzel bi 3gün geçirdik
cumartesi ben toplantıya iste gittim
pazar ve pazartesi niloşla birlikteydik
pazar parka gittikki tam hop yağmur yadı giremeden geri döndük
dünde nillve eylül koşuşturdular bütüngün.
peşlerindeydim çok yorulmuşum..

Günaydın gülden bende anlamadım pazar günü ateslendi isgal gıbı 5 defa kaka yaptı. Kakası sümük gibiydi. Anlamadım neyı var huzursuz da bı götürücem bakalım ne dıyecekler

Kuzum herşeye değersin 💝

allah allah
götür bakalım cnm yazarsın sonuçları bize
kaçta randevunuz.

o süt dilimini yesin bende onu yiyim olurmu annesi :)
paşam keyifli şükür teyzesi bizde onunla oynamakta :)

oy ne güzel koşsunlar yaz geldi :)
ay çok geçmiçş olsun haberdar et bizi

Gunaydin canim nasilsin erdem nasil.
Gecmis olsun canim acaba dismi cikariyo kac disi vardi ceydanin ins.onemli bisey degildir haber ver bize doktora gidince.hafta sonuda guzel gecmis sevindim.

Gunaydin canim ben sana msj atarim watsaptan. nilinde dolabinin resmini gonderirsin bana.;-)

Hafta sonu bi yaramazlik olmamis sukur artik parka bu hafta sonu gidersiniz.bugunde yasemin ve funda yok sanirim yasemin kv.sine gitmis pek kimse yokken eski gecmisi okumak istiyorum bugun ya once biraz ortaligi toparlayip.

o süt dilimini yesin bende onu yiyim olurmu annesi :)
paşam keyifli şükür teyzesi bizde onunla oynamakta :)

oy ne güzel koşsunlar yaz geldi :)

ay çok geçmiçş olsun haberdar et bizi

ye teyzesi ye he he he
ama herşeyin karşılıklı olduğunu hatırltırımsana..
ha ha ha
bilmem anlata bildimmi:):)

günaydın cnm yasemin görümcesinde kalıcak sanıyorum cnm ama kvde oraya gitti yaseminin kv onlara yakın oturuyo yani ilçede oturuyo.
evet fundada anesinde
ohhh negüzell
bende karar verdim eğer bi sıkıntı olmazsa ramazan bayramı sonrasında alıcam iznimi..

Gunaydin kizlar esimde ise gitti bugun oh evim bana kaldi daha dogrusu ders calismak yok sinav yok hayat bana guzel sanki bugun sevdigim isleri yapicam yatak odasinda erenin gecen seneki yazliklarini cikaricam bakicam bakalim nekadar kucuklermis simdi giyebilce seyler varmi.
Bide ins.bu cuma annem gelicek bir hafta kalicak ins. bi aksilik ciknadan gelebilir.

Ayy bide gecen hafta burda kapi acma konusu konusulmustu bende ogun demistim eren sabah acmaya calisti diye normalde hic acmaya calismazdi ama ogunden sonra hep acmaya calisiyodu cumartesi okul sonrasi cok kotuydu basim falan ikindi gibi diger odaya gittim biraz uyumak icin erende babasiyla odada takildilar 1bucuk saat sonra gibi esim mutfaga gitti odanin kapisi acilinca erende firladi hemen (o ara uyanmistim duydum sesleri) benim yattigim odaya geldi kapisini acti gulerek geldi yanima cok tatliydi ama ya bikerede odanin kapisini acti mutfaga yanima geldi her seferinde acamiyo ama artik acmaya basladi napicam bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…