2012 kasım bebekleri büyüyor..

he he he
şşekerim biz çok uzun zamandır açıoruz
aldım mesajını
sağol

herkese iyi bir hafta diliyorum kızlar;
biz çok kötüydük bahsetmiştim ya emir çok ateşli aşıdan beri diye. dün gece ateşi 40 oldu fitil verdim . kesin düşer dedim fitille. ama maalesef 1 sattsonra 2-2,5 saat sonra ölçtüm hala 40 tı ateşi uykusu geldi uyudu çok korktuk uyurken havale filan geçirir diye hemen acile gittik. antibiyotik karışımlı bir iğne vuruldu. ateşi düştü yavrum sabaha kadar deliksiz rahat uyudu.

sabah kalkıncada işten izin aldım hemen kendi doktoruna götürdük. bademcikleri iltahaplanmış. antibiyotik verdi. tabi. evmize geldik şimdi uyuyor ateşide 2 gün sürebilir dedi.

aşı . aşıdan önce grip olmuştu . şimdide bademcikler iğne ,acil, kendi doktoru, derken kızlar yavrumun psikoloji bozukdu iyice ya sıçrıyor uykusunda. çok ağlıyo daha uzaktan görsün beyaz önlüklüleri yırtıyo kendini bazen doktorun dediklerini bile duyamıyorum onun ağlama sesinden düşünün yani. Allahım başka dert vermesin ama işte insan çok üzlüyor. gece ona bacaktan iğne yapılırken birde bana tutturdular kollarını o ağladı ben ağladım

Allahım kimseyi yavrusuyla imtahan etmesin ne kötü hastalıklar var.bugünümüze çok şükürler olsun.

Son düzenleme:

oh canım ne güzel dimi sınav stesi olmadığını bilmek. bizde yazlıkları ateşten dolayı erken çıkardık. kısa kollularla çok tatlı oluyolar hastanede sevmeyen kalmadı biizmkini.bakmadan alma canım evde neyi var neyi yokben öyle çok fuzui şeyler alıyorum vbazen.annen nerde canım uzaktamıki.
biizmkide kapıları uzun süre açıyor canım kapatıyor aman üzerinde anahtar filan bulundurmayın kendilerinide kitler bunlar yakında. bende eli sıkışacak diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Bu hafta burasi yine tenha olucak desene canim.
Ramazan sonrasi sanada iyi gelir tatil bende ereni biraktiricam artik bu ramazan oruc tutmam lazim ins.biraktirinca sutumde gider ramazana kadar.haplar varmis sutun gitmesi icin ama hicni bilgimde yok sen biliyomusun canim onlari ya onlardan almayi dusunuyorum.
he he he
şşekerim biz çok uzun zamandır açıoruz
aldım mesajını
sağol
Erenin aklina gelmiyodu kapilari acmak iste bi aklina geldi basladi acmaya artik napicaz bilmem celik kapiyi kitliyorum artik nolur nolmaz.

Ah canim cok gecmis olsun oldukca yukselmis atesiniz
ama cevremdede cok duyuyorum bu sira birde beta salginu varmus
kultur aldimu dr nuz cnm

Gecmis olsun canim hepsi ust uste gelince tabi iyice korkmustur eren bile asidan sonra ilk gece aglayarak uyandi emmedi sakuestiremedim biturlu agladi baya korktu hatta aksamlari falan hep uyutuyodum besigine yatirinca uyaniyodu ogle uykusundada aynisini yapti cuma gunu nerdeyse hic uyumamis oldu sadece ayagimda sallayip uyuttugumda uyudu biraz okadar besige yatirinca hep agladu en sonunda uyutmadim bende oyle aksami yapti zar zor daha yeni yeni uyumaya basladi hatta korkuyorum dunde oglen az uyudu simdi yatirdim erkenden uyancak diye korkuyorum

Sinavsiz hayat cok guzel ya baski yok stres yok.
Bende kapilarin anahtarlarini kaldirdim hep.aslinda gecen seneki yazliklardan simdi hicbiri olmaz tek tuk varsa oyle vardir cogu kucuk gelir ben ilk basta en lazim zibin sort tisort falan aldim suan lazim cunku artik digerlerinide ihtiyacina gore alicam ama acaba bu yaz giydiklerini bidahaki yaz giyebilirmi merak ediyorum.
Aslinda annem bursanin mustafa kemalpasa ilcesinin bi koyunde yani buraya 2saatlik mesafe ve her hafta sonu direk koyden buraya otobus var cunku bursada bizim koyden cok insan var ama annem yazin bahce isleri kisinda babam usuyerek gelir eve soba yanmasi lazim yemek lazim falan gibi diyip gelmiyo herzaman nerdeyse senede 2kere giyo ancak kalmak icin bende kiziyorum ama napayim gelmiyo herzaman.

amin cnm hoşgeldin kıyamam ya
çok geçmiş olsun

nilde havale geçirdikten sonra doktorundan nefret ediyodu..
ama şimdi alıştı..

hiç bilmiorum cnm biliyosun benim
hiç böyle bi sorunum olmadı..

Huhu nbr fistik nasilsin bakalim
canim sana yazdim telden telefonumu kayfedersin cok sevindim he

gördüm cnm :
vallaha süper oldu..

Bi kahve molasii.
Sonra gidicem yatak odasina oturucam yataga vee oglusumun minik kiyafetlerine bakicam kucuk yazliklarina bakicam ayy cokda duygusal.

Ah canim cok gecmis olsun oldukca yukselmis atesiniz
ama cevremdede cok duyuyorum bu sira birde beta salginu varmus
kultur aldimu dr nuz cnm
sağol teyzesi. aynen bende neden oluyo dedim. dondurma soğuk şeyler üşüttük filanmı diye. hayır dedi. beta mikrobu bu salgın kapmış dedi. ay canım sorma pazar günü çocuk hastanesine gittik tıklım tıklım dı çıktık hiç sıra beklemedik. başka özel bir hastaneye gittik orasıda öyle. bugün kendi doktorumuzdada innaılmaz bir yoğunluk vardı. benceçıkarmayın çocukları vallahi bir süre parka filan kapıyorlarişte onlar daha hassas.
aras nasl isyanlara devam mı ?

erende etkilenmiş demekki annesi ya kıyamam. atlatıyorlar unutuyorlarda canım işte annelik uzuküyor insan.emir geçen seneki tsortlerini giyiyor cnm. mesela bugün geçen seneki tdortünü giydirmiştim. zaten hep bir numara büyük aldığım için bazı kalıplar daroluyo özellikle tsortler 24-36 alıyorum ben . muhatemelen onlar seneyede olur yani. kilo alımlarıda eskisi gibi değilya.
canım işte annende olsa herkeisn kendi evi bize kısa gibi geliyor. 2 satlik yol ama onlara zor geliyordur inan.

amin cnm hoşgeldin kıyamam ya
çok geçmiş olsun

nilde havale geçirdikten sonra doktorundan nefret ediyodu..
ama şimdi alıştı..

çok sağol cnm . ama emir 3 ayda gitmesek doktora 4. ay gittiğimizde unutmuş olmuyor ya daha adaamı uzaktan görsün.

sen nasılsın nilnasıl tatil nasıl geçti.

Aman canim bak bulasici bu mikrop cocuklara vb dikkat edin gecmesin
arkadasin oglu oldu iki kere antibiyotik kullandi agiz icleri yara oldu
burde ikinci kez kultur alindi

Bu aradq aras ta gecen yil cok topluydu bende buyuk almistim bu yil olan tisort ve sortlari var

aras 4 gundur isyani burakto
fakat dun kahvaltuya gitmustik babamizin d
gunu kutlamaya
hapsurma goz kasinma byrun akma basladi

yagmur yagsin yahuu

Bi kahve molasii.
Sonra gidicem yatak odasina oturucam yataga vee oglusumun minik kiyafetlerine bakicam kucuk yazliklarina bakicam ayy cokda duygusal.

evet ya bu olay çok duygusal. bakıp bakıp duygulanıyorum bende. kimseyede vermedim hiç küçülenleri duygusala bağlayıp kıyamıyorum vermeye.

şimdi ben birde antibiyotik sonrası da korkuyorum hstalıklaraçok açık oluyo ya . songülcümsen keçi boynuzu özünü kullanıyomusun ben arada veriyorum.umca da var acaba antibiyotik bitince umca mı versem bağışıklık güçlendirmek için bilemedim.

bizimkininde canım hep burnu elinde kaşınıp duruyor.az kaldı canım haziranda geçecek inşallah.

Veriyorum canum benim
umcada ben hastayken veruluyor diye biliyorum
beysal erdem icin kullanuyordu o daha iyi bilir aslinda

ay ne etcez bu kasinganlari bilemedik bak
ay yaz gelsede kyrtulsa kuzular

Canim arasim uyudu ben kacayim
islerimi halledeyim
gece kuzylar uyuyunca burada oluyorum
sende uygub olursan sohpet ederiz
gorusmek uzere

Yok yok siz vermeyin lazim okur yahu
haha ne zaman kısmet bakalım.ay songülcüm öyle güzel şeyleri varki
anakucağı almıştım e-bebkten 18 kg. kadarkullanılır diyordu oh dedim uzun süre kullanır. ne mümkün 7-8 ay anca kullandı. başladı dikilip kalkmaya.kaldırdım öylecene.insan bilemiyor işte bazı şeyleri.ben birde kutu aldım ona söyle süslü bir kutu mavi rank içinde hastanede koluna taktıkları doğum isimlikten tut . ilk gelen çiçeğin notlarına kadarvar.çok nostaljik birde kameraya aldıklarımı cd ye çıkartıyorum saklıyorumcd leri.

Veriyorum canum benim
umcada ben hastayken veruluyor diye biliyorum
beysal erdem icin kullanuyordu o daha iyi bilir aslinda

ay ne etcez bu kasinganlari bilemedik bak
ay yaz gelsede kyrtulsa kuzular

aynen canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…