2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bi kahve molasii.
Sonra gidicem yatak odasina oturucam yataga vee oglusumun minik kiyafetlerine bakicam kucuk yazliklarina bakicam ayy cokda duygusal.

ohh ohh negüzel...
nostaji yapıcan desene..

çok sağol cnm . ama emir 3 ayda gitmesek doktora 4. ay gittiğimizde unutmuş olmuyor ya daha adaamı uzaktan görsün.

sen nasılsın nilnasıl tatil nasıl geçti.

cnm tatil süperdi nille zaman geçirmek çok güzeldi..



cnm ben antibiyotik kullanırkende kullandım dremizin tavsiyesi üzerine haberin olsun
hatta gittiğimiz prof önerdi..
 
Emir masallah toplu oldugu icin buyuk aliyosundur erende gecen sene kilosu iyiydi yani tam ortalarda gitti hep erenin kilosu ben simdi bile erene 12-18 alfim tisort ve sortlari tam oluyo bilmiyorum kilo alimlari azaldigi icin seneyede giyer gibi geliyo ama belki daha sonra 18-24te alabilirim artik durumuna gore.
Zaten anneme kalsa gelicekte babamda kolay yollamiyo aliskin degil annemin biyere gitmesine hic uzaklarda akraba yakin olmadigi icin sadece ben varim iste.zaten cogunlukla hep biz gidiyoruz ama arada onlarda gelsin istiyo insan bende onlari evimde gormek istiyorum.:-(
evet ya bu olay çok duygusal. bakıp bakıp duygulanıyorum bende. kimseyede vermedim hiç küçülenleri duygusala bağlayıp kıyamıyorum vermeye.
Bende vermedim zaten vermeyide dusunmuyorum hem kucukleri okadar cok yok hemde hatira hemde ikincide belki erkek olur nasip olursa tabi bilemeyiz ama ben yinede kiyamam oglumun kiyafetlerini vermeye.

Alerji hic rahat birakmiyo aras pasayi desene bu yaz bari guzel gecse onun icin.
 
günde kaç damla kullandın güldencim. bende diyorumki şişe bitene kadar kullanayımazıcık çocuğumun bağışıklığı
güçlensin istiyorum çok sık hasta oluyo teyzesi ya

işte herkes annesini yanında isityo dimi ah canım bak yine duygusallaştım .
ne yapcaz canm bu duygusallıkla bilmem
 
kızlr gecen gün enginarsormuştum kimse yapmıyorum demiş. bende hiç sevmem ama emir için alıyorum 2 tane aldım hatta küçük . ya çorba ya püre yadaetli pişirdim şimdi boğazı acıyor diye az yedi ama . enginar müthiş faydalı kışında her hafta kereviz alırım.enginarkaraciğer dostu diye bilinir. uzmanlar her sene mutlaka enginar döneminde her hafta yiyin diyorlar.
Enginarın Faydaları Nelerdir ?
•Kalp çarpıntılarına iyi gelir.
•Bulantı, kusma, ekşime, şişkinlik sorunlarını giderir.
•Kandaki şeker oranını azaltır.
•Vücut hücrelerini yeniler.
•Ateşi düşürücü etkisi vardır.
•Romatizma ve sarılığa iyi gelir.
•Karaciğeri korur ve düzenli çalışmasını sağlar.
•Kandaki üre ve kolesterol miktarını düşürür.
•İdrar söktürücüdür.
 

cnm sabah öylen akşam 10 ar damla vericez..

7 gün dedi bizim dr ..



çok sağol cnm
nil birkaç defa yedi
ama ben yapmadım annemler yapmıştı nilede yedirdik açıkçası
ama haşlanıyo diye biliorum
şu gurme bebek varya orda tarif bula biliriz bence cnm bi bakalım..
 
Dualarınız için sağolun kızlar, alıntı yapamıyorum telden girdiğim için. Bizim randevu persembeye alındı yarın gitmiyoruz yani. Inşallah hayırlı haberler getiririm size. Yoğunluktan geçmiş yapamıyorum nolur hakkınızı helal edin kızlar. Kerem uyudu az önce Kaan da anneannesiyle gezmeye gittiler bende uzancam şimdi biraz. Eve geldiğimizden beri dinlenemedim hala. Hepinizi öpüyorum
 


cnm iyisiniz önemli olan o ay çok sevindim güzel haberler vereceksin bize bak görürsün öpüyorum sizi
dikkat et kendine..
 
YANİ GÜNDE 30 DAMLAMI OLUYO GÜLDENCİM.
EVET CANIM BENDE TARİF BULAMAYINCA HEMEN GURMEYE BAKIYORUM

 
 
Bende oyle bi kutu almak istiyorum simdilik bakiyorum bakalim hosuma giden olursa alicam ama ben hem esimle ilgili seyleri evlenmeden onceki hediye paketleri sinema biletleri falan hatira seyler var hem onlari hemde oglusumun hatira olan esyalarini koyucam.
Aslinda bende merak ediyorum canim ama kisin oluyodur heralde artik son zamanlaridir bende firsat olursa alicam olmassa bidahaki kisa alirim artik.hem butun sebze meyvelerimiz cok yararli ondan eminim.

Dinlen canim sen daha cok yeni dogum yaptin her firsatta yat bizde seni opuyoruz cok yazamiyorum diye uzulme bize haber ver yeter.
 
 
Erenin kucuklerine baktim kuzucum kocaman olmus bi tane gomlegi tam iyi geliyo simdi gecen sene biraz buyuktu simdi oluyo bitanede kot sortu vardi gecen yaz benimde cok hosuma gidiyodu oda yine oluyo bir iki tanede tisortu oluyo ama cogu kucuk.
Onlari ayarlarken zaten eren uyanmisti sonra onu doyurup mutfakta ocagi aspratoru camasir makinasi duvar ne bulduysam derinlemesine sildim bi taraftanda erenle ugrastim onu bunu istiyo bide almis cay paketini bi baktim tam dokerken gordum halinin ustune boca etti aklima nida geldi neyse bi sekilde hallettim artik ama yoruldum ya esimde mesaiye kaldi erenin uyku saatinde gelir artik biraz dinleneyim daha mutfagi toparliycam eren dagitti biraz oynarken.daha mutfak dolaplarina baslamadim ama onlari en son yapicam yarinda buzdolabinin icini siler duzenlerim camasir yemekti derken aksam olur uygun bi gundede dolaplari bosaltip hem silicem hemde erene gore zararli seyleri uste koyup tekrar duzenliycem dolaplarim kalabalik biraz.
 

gecmıs olsun canım ınsallah sımdı dusmustur atesı sen demstın zaten kesın emır hasta dıye anne evladını tanıyo ıste
cocuklar etkılenıyo ya sureklı dr a gıdınce korkuyolar

emır ın boyu kılosu ne merak ettım 24 36 alıyorum dedın ya
ben suan hep 12 18 aldı tam gelıyo gecen senekı tısortlerıde oluyo gıbı ama evde gıydırıyorum onları
 
evet ya bu olay çok duygusal. bakıp bakıp duygulanıyorum bende. kimseyede vermedim hiç küçülenleri duygusala bağlayıp kıyamıyorum vermeye.

bende kıyafet ayırma ısını gecen gun yaptım lekelı olnlar vardı onları attım dığerlerınıde saklıyorum vakumlu hurc alıp ona koyacam
kucucukmus ya kıyafetlerı duygulandm bende
 
fatmacım bayağ kolaylamısın ıslerını
sutten keserken ılac ı sormussun bende arastrmıstım bırazcık nette
bazıları ıcmeyın dığer bebeğınz ıcın zararlı olur yazmıs oyuzden ben kullanamdım sen kullanmayı dusunuyosan dr a danıs bence
ben sadece bı kere sağdım yıne sısıtı acıyodu ama gectı
 
Bende hep 12-18 aldim canim tam oluyolar sizin boy kilonuz kacti bizim kilo 11.300du sort ve tisortuyle ama boyunu bilmiyorum heralde 82-83 gibidir.
Evet canim basladim artik biraz biraz yapiyorum en son halilarida gonderip onlar yikaninca camlari ve perdeleri ozaman silip yikiycam ama daha yeni basladim sayilir cook isim var.
Bende artik biraktirmayi dusunuyorum canim cuma annem gelirse iyi denk geldi o varken biraktirayim diyorum gerci ben korkmuyorum biraktirmaktan simdiye kadar hep uykusuzluk cektim 3gunmu idare edemiycem ama nasilsa annem gelicek eren icinde iyi olur diyorum.O ilacinda ikinci bebege ne gibi bi etkisi olur acaba bilemedimki eczaciya sormayi dusunuyorum ama o bilir heralde bak bende ikilemde kaldim.
 
Son düzenleme:
Benii kulaklarin cinlasin erene cayi dokmek yetmedi ben odadayken bi ses duydum gittim mutfaga bi baktim bu seferde koca pirinc posetini bosatmis ya nida elini erene verdi heralde ayy cok yoruldum bugun bi temizlik bi eren sende girmiyosun artik bi girde haber ver neler yapiyo senin fistiklar bahceyle ugrasiyosun sanirim sende.
 
Biberon canım kutu uzun sureli saklanmasi icin oluyor. Bizimde esim le hatıralar icin ayri kutu ypmistim. Emirinkiler küçülen kıyafetleri i bir kycuk bavula koydum şimdilij orda duruyir. Aslında Washin dedigi gibi vakumluya koymak lazim sonuçta dahada çoğalacak. Yok canım enginar baharda çıkıyor simdi tam zamani. Annem hep alir atar buzluga vakumly posetlerde.bu arada allah kolaylık versin canım ben atlattim temizliği.

Wash canım sagol. Evet eşimlede bu yuzden kavga ettik .ben biliyorum çocuğumu dedikce o yok birsey herseyde doktora konusuyon dedi. Bugünde hep basina kaktim tabi.
Emir 14kg. 85 boyu canım. LCw nin tsortlerinin kalıplari dar diye sadece tsortleri 24-36 alıyorum. Diğerlerini 18-24 alıyorum ben 12-18 olmuyor artik. Baktığında oyle tombik bir cocuk degil aslında emir kemiklerimi iri sanırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…