- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.461
Bi kahve molasii.
Sonra gidicem yatak odasina oturucam yataga vee oglusumun minik kiyafetlerine bakicam kucuk yazliklarina bakicam ayy cokda duygusal.
çok sağol cnm . ama emir 3 ayda gitmesek doktora 4. ay gittiğimizde unutmuş olmuyor ya daha adaamı uzaktan görsün.
sen nasılsın nilnasıl tatil nasıl geçti.
şimdi ben birde antibiyotik sonrası da korkuyorum hstalıklaraçok açık oluyo ya . songülcümsen keçi boynuzu özünü kullanıyomusun ben arada veriyorum.umca da var acaba antibiyotik bitince umca mı versem bağışıklık güçlendirmek için bilemedim.
bizimkininde canım hep burnu elinde kaşınıp duruyor.az kaldı canım haziranda geçecek inşallah.
Canim arasim uyudu ben kacayim
islerimi halledeyim
gece kuzylar uyuyunca burada oluyorum
sende uygub olursan sohpet ederiz
gorusmek uzere
Emir masallah toplu oldugu icin buyuk aliyosundur erende gecen sene kilosu iyiydi yani tam ortalarda gitti hep erenin kilosu ben simdi bile erene 12-18 alfim tisort ve sortlari tam oluyo bilmiyorum kilo alimlari azaldigi icin seneyede giyer gibi geliyo ama belki daha sonra 18-24te alabilirim artik durumuna gore.sağol teyzesi. aynen bende neden oluyo dedim. dondurma soğuk şeyler üşüttük filanmı diye. hayır dedi. beta mikrobu bu salgın kapmış dedi. ay canım sorma pazar günü çocuk hastanesine gittik tıklım tıklım dı çıktık hiç sıra beklemedik. başka özel bir hastaneye gittik orasıda öyle. bugün kendi doktorumuzdada innaılmaz bir yoğunluk vardı. benceçıkarmayın çocukları vallahi bir süre parka filan kapıyorlarişte onlar daha hassas.
aras nasl isyanlara devam mı ?
erende etkilenmiş demekki annesi ya kıyamam. atlatıyorlar unutuyorlarda canım işte annelik uzuküyor insan.emir geçen seneki tsortlerini giyiyor cnm. mesela bugün geçen seneki tdortünü giydirmiştim. zaten hep bir numara büyük aldığım için bazı kalıplar daroluyo özellikle tsortler 24-36 alıyorum ben . muhatemelen onlar seneyede olur yani. kilo alımlarıda eskisi gibi değilya.
canım işte annende olsa herkeisn kendi evi bize kısa gibi geliyor. 2 satlik yol ama onlara zor geliyordur inan.
Bende vermedim zaten vermeyide dusunmuyorum hem kucukleri okadar cok yok hemde hatira hemde ikincide belki erkek olur nasip olursa tabi bilemeyiz ama ben yinede kiyamam oglumun kiyafetlerini vermeye.evet ya bu olay çok duygusal. bakıp bakıp duygulanıyorum bende. kimseyede vermedim hiç küçülenleri duygusala bağlayıp kıyamıyorum vermeye.
Aman canim bak bulasici bu mikrop cocuklara vb dikkat edin gecmesin
arkadasin oglu oldu iki kere antibiyotik kullandi agiz icleri yara oldu
burde ikinci kez kultur alindi
Bu aradq aras ta gecen yil cok topluydu bende buyuk almistim bu yil olan tisort ve sortlari var
aras 4 gundur isyani burakto
fakat dun kahvaltuya gitmustik babamizin d
gunu kutlamaya
hapsurma goz kasinma byrun akma basladi
yagmur yagsin yahuu
günde kaç damla kullandın güldencim. bende diyorumki şişe bitene kadar kullanayımazıcık çocuğumun bağışıklığıohh ohh negüzel...
nostaji yapıcan desene..
cnm tatil süperdi nille zaman geçirmek çok güzeldi..
cnm ben antibiyotik kullanırkende kullandım dremizin tavsiyesi üzerine haberin olsun
hatta gittiğimiz prof önerdi..
Emir masallah toplu oldugu icin buyuk aliyosundur erende gecen sene kilosu iyiydi yani tam ortalarda gitti hep erenin kilosu ben simdi bile erene 12-18 alfim tisort ve sortlari tam oluyo bilmiyorum kilo alimlari azaldigi icin seneyede giyer gibi geliyo ama belki daha sonra 18-24te alabilirim artik durumuna gore.
Zaten anneme kalsa gelicekte babamda kolay yollamiyo aliskin degil annemin biyere gitmesine hic uzaklarda akraba yakin olmadigi icin sadece ben varim iste.zaten cogunlukla hep biz gidiyoruz ama arada onlarda gelsin istiyo insan bende onlari evimde gormek istiyorum.:-(
Bende vermedim zaten vermeyide dusunmuyorum hem kucukleri okadar cok yok hemde hatira hemde ikincide belki erkek olur nasip olursa tabi bilemeyiz ama ben yinede kiyamam oglumun kiyafetlerini vermeye.
günde kaç damla kullandın güldencim. bende diyorumki şişe bitene kadar kullanayımazıcık çocuğumun bağışıklığı
güçlensin istiyorum çok sık hasta oluyo teyzesi ya
işte herkes annesini yanında isityo dimi ah canım bak yine duygusallaştım .
ne yapcaz canm bu duygusallıkla bilmem
kızlr gecen gün enginarsormuştum kimse yapmıyorum demiş. bende hiç sevmem ama emir için alıyorum 2 tane aldım hatta küçük . ya çorba ya püre yadaetli pişirdim şimdi boğazı acıyor diye az yedi ama . enginar müthiş faydalı kışında her hafta kereviz alırım.enginarkaraciğer dostu diye bilinir. uzmanlar her sene mutlaka enginar döneminde her hafta yiyin diyorlar.
Enginarın Faydaları Nelerdir ?
•Kalp çarpıntılarına iyi gelir.
•Bulantı, kusma, ekşime, şişkinlik sorunlarını giderir.
•Kandaki şeker oranını azaltır.
•Vücut hücrelerini yeniler.
•Ateşi düşürücü etkisi vardır.
•Romatizma ve sarılığa iyi gelir.
•Karaciğeri korur ve düzenli çalışmasını sağlar.
•Kandaki üre ve kolesterol miktarını düşürür.
•İdrar söktürücüdür.
Dualarınız için sağolun kızlar, alıntı yapamıyorum telden girdiğim için. Bizim randevu persembeye alındı yarın gitmiyoruz yani. Inşallah hayırlı haberler getiririm size. Yoğunluktan geçmiş yapamıyorum nolur hakkınızı helal edin kızlar. Kerem uyudu az önce Kaan da anneannesiyle gezmeye gittiler bende uzancam şimdi biraz. Eve geldiğimizden beri dinlenemedim hala. Hepinizi öpüyorum
YANİ GÜNDE 30 DAMLAMI OLUYO GÜLDENCİM.cnm sabah öylen akşam 10 ar damla vericez..
7 gün dedi bizim dr ..
çok sağol cnm
nil birkaç defa yedi
ama ben yapmadım annemler yapmıştı nilede yedirdik açıkçası
ama haşlanıyo diye biliorum
şu gurme bebek varya orda tarif bula biliriz bence cnm bi bakalım..
Dualarınız için sağolun kızlar, alıntı yapamıyorum telden girdiğim için. Bizim randevu persembeye alındı yarın gitmiyoruz yani. Inşallah hayırlı haberler getiririm size. Yoğunluktan geçmiş yapamıyorum nolur hakkınızı helal edin kızlar. Kerem uyudu az önce Kaan da anneannesiyle gezmeye gittiler bende uzancam şimdi biraz. Eve geldiğimizden beri dinlenemedim hala. Hepinizi öpüyorum]
GÖZÜNAYDIN CANIM NE KUSURU SİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN. GÜZEL HABERLEİRNİ BEKLİYORUZ. ÖP MİNİKLERİ
YANİ GÜNDE 30 DAMLAMI OLUYO GÜLDENCİM.
EVET CANIM BENDE TARİF BULAMAYINCA HEMEN GURMEYE BAKIYORUM
Dualarınız için sağolun kızlar, alıntı yapamıyorum telden girdiğim için. Bizim randevu persembeye alındı yarın gitmiyoruz yani. Inşallah hayırlı haberler getiririm size. Yoğunluktan geçmiş yapamıyorum nolur hakkınızı helal edin kızlar. Kerem uyudu az önce Kaan da anneannesiyle gezmeye gittiler bende uzancam şimdi biraz. Eve geldiğimizden beri dinlenemedim hala. Hepinizi öpüyorum]
GÖZÜNAYDIN CANIM NE KUSURU SİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN. GÜZEL HABERLEİRNİ BEKLİYORUZ. ÖP MİNİKLERİ
evet cnm 30 damla..
ben kaçıorum kızlar öpüyorum sizi
ya bugün kimse yok
çok sesiz burası..
Bende oyle bi kutu almak istiyorum simdilik bakiyorum bakalim hosuma giden olursa alicam ama ben hem esimle ilgili seyleri evlenmeden onceki hediye paketleri sinema biletleri falan hatira seyler var hem onlari hemde oglusumun hatira olan esyalarini koyucam.haha ne zaman kısmet bakalım.ay songülcüm öyle güzel şeyleri varki
anakucağı almıştım e-bebkten 18 kg. kadarkullanılır diyordu oh dedim uzun süre kullanır. ne mümkün 7-8 ay anca kullandı. başladı dikilip kalkmaya.kaldırdım öylecene.insan bilemiyor işte bazı şeyleri.ben birde kutu aldım ona söyle süslü bir kutu mavi rank içinde hastanede koluna taktıkları doğum isimlikten tut . ilk gelen çiçeğin notlarına kadarvar.çok nostaljikbirde kameraya aldıklarımı cd ye çıkartıyorum saklıyorumcd leri.
aynen canım ya.
Aslinda bende merak ediyorum canim ama kisin oluyodur heralde artik son zamanlaridir bende firsat olursa alicam olmassa bidahaki kisa alirim artik.hem butun sebze meyvelerimiz cok yararli ondan eminim.kızlr gecen gün enginarsormuştum kimse yapmıyorum demiş. bende hiç sevmem ama emir için alıyorum 2 tane aldım hatta küçük . ya çorba ya püre yadaetli pişirdim şimdi boğazı acıyor diye az yedi ama . enginar müthiş faydalı kışında her hafta kereviz alırım.enginarkaraciğer dostu diye bilinir. uzmanlar her sene mutlaka enginar döneminde her hafta yiyin diyorlar.
Enginarın Faydaları Nelerdir ?
Kalp çarpıntılarına iyi gelir.
Bulantı, kusma, ekşime, şişkinlik sorunlarını giderir.
Kandaki şeker oranını azaltır.
Vücut hücrelerini yeniler.
Ateşi düşürücü etkisi vardır.
Romatizma ve sarılığa iyi gelir.
Karaciğeri korur ve düzenli çalışmasını sağlar.
Kandaki üre ve kolesterol miktarını düşürür.
İdrar söktürücüdür.
Dualarınız için sağolun kızlar, alıntı yapamıyorum telden girdiğim için. Bizim randevu persembeye alındı yarın gitmiyoruz yani. Inşallah hayırlı haberler getiririm size. Yoğunluktan geçmiş yapamıyorum nolur hakkınızı helal edin kızlar. Kerem uyudu az önce Kaan da anneannesiyle gezmeye gittiler bende uzancam şimdi biraz. Eve geldiğimizden beri dinlenemedim hala. Hepinizi öpüyorum
YANİ GÜNDE 30 DAMLAMI OLUYO GÜLDENCİM.
EVET CANIM BENDE TARİF BULAMAYINCA HEMEN GURMEYE BAKIYORUM
evet cnm 30 damla..
ben kaçıorum kızlar öpüyorum sizi
ya bugün kimse yok
çok sesiz burası..
İyi aksamlar canim evet sanirim bu hafta boyle olucak burasi kimse yokya kizlaar nerelerdesiniz.
herkese iyi bir hafta diliyorum kızlar;
biz çok kötüydük bahsetmiştim ya emir çok ateşli aşıdan beri diye. dün gece ateşi 40 oldu fitil verdim . kesin düşer dedim fitille. ama maalesef 1 sattsonra 2-2,5 saat sonra ölçtüm hala 40 tı ateşi uykusu geldi uyudu çok korktuk uyurken havale filan geçirir diye hemen acile gittik. antibiyotik karışımlı bir iğne vuruldu. ateşi düştü yavrum sabaha kadar deliksiz rahat uyudu.
sabah kalkıncada işten izin aldım hemen kendi doktoruna götürdük. bademcikleri iltahaplanmış. antibiyotik verdi. tabi. evmize geldik şimdi uyuyor ateşide 2 gün sürebilir dedi.
aşı . aşıdan önce grip olmuştu . şimdide bademcikler iğne ,acil, kendi doktoru, derken kızlar yavrumun psikoloji bozukdu iyice ya sıçrıyor uykusunda. çok ağlıyo daha uzaktan görsün beyaz önlüklüleri yırtıyo kendini bazen doktorun dediklerini bile duyamıyorum onun ağlama sesinden düşünün yani. Allahım başka dert vermesin ama işte insan çok üzlüyor. gece ona bacaktan iğne yapılırken birde bana tutturdular kollarını o ağladı ben ağladım
Allahım kimseyi yavrusuyla imtahan etmesin ne kötü hastalıklar var.bugünümüze çok şükürler olsun.
evet ya bu olay çok duygusal. bakıp bakıp duygulanıyorum bende. kimseyede vermedim hiç küçülenleri duygusala bağlayıp kıyamıyorum vermeye.
Bende hep 12-18 aldim canim tam oluyolar sizin boy kilonuz kacti bizim kilo 11.300du sort ve tisortuyle ama boyunu bilmiyorum heralde 82-83 gibidir.gecmıs olsun canım ınsallah sımdı dusmustur atesı sen demstın zaten kesın emır hasta dıye anne evladını tanıyo ıste
cocuklar etkılenıyo ya sureklı dr a gıdınce korkuyolar
emır ın boyu kılosu ne merak ettım 24 36 alıyorum dedın ya
ben suan hep 12 18 aldı tam gelıyo gecen senekı tısortlerıde oluyo gıbı ama evde gıydırıyorum onları
Evet canim basladim artik biraz biraz yapiyorum en son halilarida gonderip onlar yikaninca camlari ve perdeleri ozaman silip yikiycam ama daha yeni basladim sayilir cook isim var.fatmacım bayağ kolaylamısın ıslerını
sutten keserken ılac ı sormussun bende arastrmıstım bırazcık nette
bazıları ıcmeyın dığer bebeğınz ıcın zararlı olur yazmıs oyuzden ben kullanamdım sen kullanmayı dusunuyosan dr a danıs bence
ben sadece bı kere sağdım yıne sısıtı acıyodu ama gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?