- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.481
Geçmiş olsun canımHerkese iyi gunler kizlar dun bizde gezmeye gittik kulturparka eren kosturdu durdu ama cogunlukla erenin pesinden babasi kostu bende bebek arabasini goturdum gezdik dolastik zaten ilk zamanlar eren hep arabasinda oturdu bayabi sure ve cok sakindi en son esim biraz kostursun dedi indirdi arabadan bende eyvah dedim bi acilirsa bidaha binmez arabaya dedim eren indigi gibi kosturmaya basladi zaten gidip gidip oturan insanlarin onunde durup onlara bakiyo onlarda laf atinca kaciyo ya cok tatli oluyo halleri onu mutlu gorunce ben daha cok mutlu oluyorum tabi.
Ordanda carrefour avmye gittik lcwden erene yazliklar aldim ikili kisa kol zibin ikili gunluk sort bi tane tekli sort bitanede gezmelik sort aldim bi tanede tisort aldim oglutoskoma giydirmek icin sabirsizlaniyorum.Bide ben erene ordan kiyafet secerken esimde erenle erkek bolumune gitmisti ben yollamistim ordada esim gomleklere bakarken erende bebek arabasindan tirmanmaya calismis arabanin tepesine dogru sonra kuut asagi arabayla dusmus cok aglamis ya yavrum bende yoktum yaninda zaten geldiklerinde sakindi alni ve kenari gozunun kenari hep kizarikti ya birazda sismis cok uzuldum.:-(
Sağol cnmozcanan bu sabah rana kacta uyandı merak edıyorm:) elbısesıde cok gzuelmıs kuzumun
songul arasa da masallah adam olmus saclar yıkılıyo:))
funda ıyı tatıller sana canım
benı neguzel bahcene bıseyler ekıyosun taze taze yersınz artık ufak olması daha ıyı sıze yeterlı buyuk olsa ınsanın yapası gelmez alp ıyı sukur canım
fatma eren cıcılerını gule gule gıysın bunlar bukar yaramaz olunca kazalar oluyo ıllakı gecmıs olsun
kolay gelsın canım temızlık yapınca rahatlarsın artık
Cnm inşallah iyi haberler le gelirsin. Yeni doğan bebekler de sık görülen bişeyIyi akşamlar kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz Allah hepinizden razı olsun.
Biz evimize döndük çok şükür. Keremin kalbinde delik olabilir dedi doktor kötü anlamda değil dedi her bebekte varmış kereminki kapanmamis. Çarşamba çocuk kliniğine gidicez ultrasonla bakılacak. Çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye dualarinizi eksik etmeyin nolur
Sağol cnm.Aa burda bi hanim kiz varmis yaa gerci biraz yaramaz annesini yormus markette ama olsun masallah bizim kizimiza.
İzne ayrildinmi canim demek annenin oraya gittiniz cok sevindim defneyle biraz guzel vakit gecirin dinlenin.
Sagol canim artik yeni cicilerimizi giycez.temizlige ufaktan basladim bakalim yavas yavas yapicam artik.
Gercekten eskiden yaz kis meyve sebzesi vardi biz mesela domates salatalik cilek kisin hic almadik konserve domates kullandim yada hic koymadim yemeklere yeni yeni almaya basladik domatesi salataligi gerci hala hormonlu ama en azindan artik yaz geldi hormonlar bitiyodur hatta patlican ve biberde almadik nadiren arada biber aldirmisimdir patlicanda iki kere aldik onlarida gecenlerde almistik zaten.Bende bu yaz dometes konservesi ve kahvtilar icin domates biber puresi gibi sos annemler yaardi ondan ogrenicem yapicam hatta recel yapicam cilegin mevsimi gelsin tam olarak bu yaz yapicam cok sey var.
Sağol tatlımcnm güle güle büyüsün keremcik ay benim istediğim isim olmuş ayrıbi mıtlu oldum.
allahım hayırlı evlat eylesin.
süt gelir cnm artık evdesinya daha rahat geçer herşey kağanımda alışır kardeşine annesi..
kocamani bi maşalah mucize masalcğıa..
cnm hoşgeldin arayı uzatma özleniyorsun zaten telimde yoktu ..
ama artık var..
oyyy çok geçmiş olsun cnm
bende çok korkuyorum nil koltuktan yataktan heryerden atlıyo birde yeğenimle atlıyolar oda 4 yaşına öyle bi kaza yaşıyacaz diye çok korkuyorum
dün 2sinin peşinden koştum bütün gün..
ha aha ha ha ha
ceza uyguluyosun yani ranacığıma :
ben opaşayı yiye bilirmiyim annesiiiii:
ozaman biz erene çapkın eren dioruzzzz:
cvr kullanıcısından alıntı
bizde 6 aylıkken olmamıştı ateş bak şimdi oldu canım. ama sanırım kol veya bacak farketmiyo hemşire öyledmişti. yürümeye başlayıncaçocuklar bacağı bırakıyoruz kola geçyoruz demişti. hani ağrı yapar bacağa diye. aksine doktormuzda hep bacaktan vurur. inşallah sizde ateş yapmaz canım. rana çok hareketli gerçekten canım işte bu girişgenliğinden kaynaklanıyo . bak. emir etraftakilere çekine çekine bakıyo o yüzden marifetlerini sergiliyemiyo rahat rahat. cok sinir oldum canım eşime sanki kendi oturup bakıyo çocuğada birde ahkam kesiyo bana . günü birlikmi canım bende kalacaksınız sanmıştım. canım vallahi inan bende artık yaşlandığımı hissediyorum iş, çocuk ev kadını çok yıpratıyor ya
çok sağol canım benim.inşallah ateş çıkmaz sizinde ama ben çocuğumu tanıdığım kadarı ile yine bademcikleri gibi geliyor bana hayırlısı olsun bakalım.
insan dışarı çıkınca ne yedireceğini şaşırıyor canım değilmi. artık büyüdü diyede yedireyim dedim işte. ama et ağır gelmiş olabilir. meyveli yoğurtlar varya onları geçen gün arkadaş getirmişti bana . siz geldiğinde verdim bayıldı. kinder süt dilimi filan bunlara bayılıyo siz yediriyormusunuz böyle şeyler. ben aradaveriyorum artık.
cnm ben ben vermiyorum sadece haftada 1 kere kinder süt dilimi oda ballı seviyo hanfendi
bi arkadaşım getirdi onuda 2 hafta önce çok sevdi sonra babası çukulalatılısını almış onu yemedi sonra ben ballıyı aldım onu bitirdi şimdi sadece haftada bikere onu yiye bilir..
nilde tutmuyo cnm ama lestik tokalar varya hani onlarla tıopluyorum onları çıkarmmıyo..
nilde tırmanmada sınır tanımıyo cnm allahım korusun onları..
aynen ama o fındık ezmeleride fındık değilki..
cnm umarım alpim iyidir şimdi..
oyyyy yerim ben onun ağlamasını kıyamam ya
..
biz vermiyoruz cnm hatta ben çok sevmeme rağmen evede almıyoruz..
çünkü alırsam verirler bende biliorum..
ha ha ha ha
kız üzülme nilde öyle top hastası bizimki gollllll diyo sürekli..
cnm diştendir bencede bak düzelecek görürsün..
ayyy ben bu prenseside yesemmmm
özcenanım çok fena gördüm seni hemen aynı ortamda olsun dedin bakıorum ve resmi koydun ha ha ha
kaçırmayalım diyosun kısmeti
yakışır ranamla arasım..
he he he
negüzel cnm annenedesin iyi tatiller..
güle giyisin annesi eren aldıklarını..
cnm hoşgeldin negüzel off seni çok kıskanıorum itiraf ediorum he he
:)
cnm nili aşı etkilemedi çok şükür..
kolaygelsin cnm..
cnm dualarımız seninle
ama korkma nilede aynını söylediler ben çok korktum hemen profösörde aldım soluğu ama adam bize dediki
her 3 çocuktan birinde olurbu ve kapanır biz buna mahsum üfürüm dioruz dedi oyüzden korkma
gelişmelerdende bizi haberdar et olurmu
öpüyorum sizi..
günaydın betülcüm nasıl erdem paşam?
herkese iyi bir hafta diliyorum kızlar;
biz çok kötüydük bahsetmiştim ya emir çok ateşli aşıdan beri diye. dün gece ateşi 40 oldu fitil verdim . kesin düşer dedim fitille. ama maalesef 1 sattsonra 2-2,5 saat sonra ölçtüm hala 40 tı ateşi uykusu geldi uyudu çok korktuk uyurken havale filan geçirir diye hemen acile gittik. antibiyotik karışımlı bir iğne vuruldu. ateşi düştü yavrum sabaha kadar deliksiz rahat uyudu.
sabah kalkıncada işten izin aldım hemen kendi doktoruna götürdük. bademcikleri iltahaplanmış. antibiyotik verdi. tabi. evmize geldik şimdi uyuyor ateşide 2 gün sürebilir dedi.
aşı . aşıdan önce grip olmuştu . şimdide bademcikler iğne ,acil, kendi doktoru, derken kızlar yavrumun psikoloji bozukdu iyice ya sıçrıyor uykusunda. çok ağlıyo daha uzaktan görsün beyaz önlüklüleri yırtıyo kendini bazen doktorun dediklerini bile duyamıyorum onun ağlama sesinden düşünün yani. Allahım başka dert vermesin ama işte insan çok üzlüyor. gece ona bacaktan iğne yapılırken birde bana tutturdular kollarını o ağladı ben ağladım
Allahım kimseyi yavrusuyla imtahan etmesin ne kötü hastalıklar var.bugünümüze çok şükürler olsun.
Geçmiş olsun canım.