- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.501
Oyy masallah nasilsa anliyo hemen hic itirazsiz uyumus.aynen cnm görüşemedik biz iyiyiz niloşla uraşıyoruz ne olsun
ablamların evinde tadilat var bizdeler bu ara..
nille eylül yani ablamın kızı anlatamam size yetşişemiyoruz onlara 2. çocuğa birdaha hayır diorum..
oyyyy kıyamam
of şu havalar düzelsinde kurtulsa paşam..
biz iyiyiz teyzesi
sana dün anlatmıştımya nil memeyide bırakıyo istemiyo diye akşam meme dedi
annecim biz 2 gündür meme emmiyoruz uyu dedim
döndü arkasını ve uyudu sıpammmmm:
çok tatlıydıyaaa:
Maşallah erene. hayranim iştahlı cocuklara:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy masallah nasilsa anliyo hemen hic itirazsiz uyumus.
Benim nedense emzik emmesi hosuma gidiyo yaa ama zaten once emmeyi biraktiricam sonra odasini ayiricam vakti gelince gece sutunu kesicem en son emzigi biraktiricam.daha cok isimiz var.
Bende teyzemin kizini gormesem bu yemeyen cocuklara inanmazdim ya ozamanlar 2yasindan kucuktu agzina lokma surmuyo ya niye yemezki bu cocuklar anlamiyorum.aksama kadar agzina hakketen lokma girmiyodu.ins.butun bebislerimizin istahi acilirda yerler.
aynen öyle yap cnm nil bunu uzun zamandır yapıyo ve çok mutlu oluyo
annem bile şaşırdı akşam dedim bırak kendi yiyecek..
ha ha ha
yok kız bahane değil gerçekk:):)
ee öyle şekerim fiziksel 1 yaş ola bilir ama onların zekası üst seviyede allaha şükür
katreynurum her çocuğun gelişimi farklı
yani bak ablamında kızı var oda nerdeyse 4 yaşında ama oda anlamıyo anlatınca daha doğrusu işine gelmiyo
gelince anlıyo
böyle şimdikiler çekicez sakin oucaz
gerçekten sen sakin olursan onlarda sakin oluyo çok zor ama inan zamanla anlıyolar cnm..
ay sorma songülümya gerçekten çok tatlı sıpa
ay bunların hepsi tatlıııı:
aynen öyle yap cnm nil bunu uzun zamandır yapıyo ve çok mutlu oluyo
annem bile şaşırdı akşam dedim bırak kendi yiyecek..
ha ha ha
yok kız bahane değil gerçekk:):)
ee öyle şekerim fiziksel 1 yaş ola bilir ama onların zekası üst seviyede allaha şükür
katreynurum her çocuğun gelişimi farklı
yani bak ablamında kızı var oda nerdeyse 4 yaşında ama oda anlamıyo anlatınca daha doğrusu işine gelmiyo
gelince anlıyo
böyle şimdikiler çekicez sakin oucaz
gerçekten sen sakin olursan onlarda sakin oluyo çok zor ama inan zamanla anlıyolar cnm..
ay sorma songülümya gerçekten çok tatlı sıpa
ay bunların hepsi tatlıııı:
Bende hep 12-18 aldim canim tam oluyolar sizin boy kilonuz kacti bizim kilo 11.300du sort ve tisortuyle ama boyunu bilmiyorum heralde 82-83 gibidir.
Evet canim basladim artik biraz biraz yapiyorum en son halilarida gonderip onlar yikaninca camlari ve perdeleri ozaman silip yikiycam ama daha yeni basladim sayilir cook isim var.
Bende artik biraktirmayi dusunuyorum canim cuma annem gelirse iyi denk geldi o varken biraktirayim diyorum gerci ben korkmuyorum biraktirmaktan simdiye kadar hep uykusuzluk cektim 3gunmu idare edemiycem ama nasilsa annem gelicek eren icinde iyi olur diyorum.O ilacinda ikinci bebege ne gibi bi etkisi olur acaba bilemedimki eczaciya sormayi dusunuyorum ama o bilir heralde bak bende ikilemde kaldim.
Biberon canım kutu uzun sureli saklanmasi icin oluyor. Bizimde esim le hatıralar icin ayri kutu ypmistim. Emirinkiler küçülen kıyafetleri i bir kycuk bavula koydum şimdilij orda duruyir. Aslında Washin dedigi gibi vakumluya koymak lazim sonuçta dahada çoğalacak. Yok canım enginar baharda çıkıyor simdi tam zamani. Annem hep alir atar buzluga vakumly posetlerde.bu arada allah kolaylık versin canım ben atlattim temizliği.
Wash canım sagol. Evet eşimlede bu yuzden kavga ettik .ben biliyorum çocuğumu dedikce o yok birsey herseyde doktora konusuyon dedi. Bugünde hep basina kaktim tabi.
Emir 14kg. 85 boyu canım. LCw nin tsortlerinin kalıplari dar diye sadece tsortleri 24-36 alıyorum. Diğerlerini 18-24 alıyorum ben 12-18 olmuyor artik. Baktığında oyle tombik bir cocuk degil aslında emir kemiklerimi iri sanırım.
Gunaydin kizlar nasilsiniz ne var ne yokk
Gerci beni kimse merak etmemis sormamis ama olsun ben yine haber vereyim dedim esim ameliyat oldu pazartesi zor bir ameliyat gecmis ayagini kople yeni yapmislar gibi islem gormus agrisi cok ama sukur ameliyati atlatti annemde hastanedeydi 4 gun efeye bakamadi bende mecbur hergun hastaneye götürdüm efe de hastalandi 3 gundur cok zor gunler geciriyorum
Kendinize iyi bakin allaha emanet olun hoscakalin
sımdı nasıl emır canım
masallah emıre boyuda kılosuda cok ıyı ozamn normal senın o yas alman
Benim 18 24 aldigim kıyafetler seneye giyilmek uzere kaldirildi:))
Nasilsin wavsscim alp tugra nasil
ben 18 24 hıc almadım hedıye olarak gelenler var onları saklıyorum
ıyıyım canım alp tuprada ıyı suan dolabı bosaltıyo sanırım yatak odasına gıdıp gelıyo elınde bıseyler yaramazlık pesınde yanı
berra kuzum nasıl sen nasılsın
canım aılenın yanına gıdınce berranın ıstahı nasıl oluyo
kalabalıkta daha ıyı olur gıbıme gelıyo
Gunaydin canim o kutulardan yapi marketlerde koctas bahaus carrefour falan gibi yerlerde raharlikla cesit cesit bulabilirsin ben ozellikle koctasta gordum her cesit vardi.
Cok gecmis olsun canim ben gecen hafta sinavlar dolayisiyla gecmisleri hic okuyamadim bilmiyodum ama neyse atlatmissiniz ameliyati Allah yardimciniz olsun esinde efede iyilesir ins.kisa zamanda.
Oyy masallah nasilsa anliyo hemen hic itirazsiz uyumus.
Benim nedense emzik emmesi hosuma gidiyo yaa ama zaten once emmeyi biraktiricam sonra odasini ayiricam vakti gelince gece sutunu kesicem en son emzigi biraktiricam.daha cok isimiz var.
Bende teyzemin kizini gormesem bu yemeyen cocuklara inanmazdim ya ozamanlar 2yasindan kucuktu agzina lokma surmuyo ya niye yemezki bu cocuklar anlamiyorum.aksama kadar agzina hakketen lokma girmiyodu.ins.butun bebislerimizin istahi acilirda yerler.
Aynen canim ağzına lokma girmediği günler oluyor. Eşimle şaşırıyoruz yemek de yemiyor bu enerjiyi nerden buluyor diye. Inşallah açılır bir an önce
Oyle yapicam artik canim hem kendi ogrensin yemeye makarnayi falan catalla ugrasiyo alamassa hemen eliyle alip yiyyo biran once yemek istiyo cok ugrasmiyo catalla falan.
Sen nile gece sutunu biraktirmistin diymi alistimi simdi gece sut istiyomu.
Bu aslinda sukretmemiz gereken bi durum zeka gelisimi geri olmadigi için ne kadar sukretsek az. Varsin sendromlara girsinler di mi ama. Haklisin canim zamanla benim kızım da anlar inşallah. Yalnız ben senin kadar sakin olamıyorum ama
Berra da ayni canim cekmece bosaltmakla meşgul.
Geçen gittigimizde cok hasta oldu 15 gün durduk 12 gün hastaydi. Ve istah sifira düştü. Bu sefer öyle olmaz inşallah. Hava degisimi etkiliyor sanırım kuzumu
kızlar ben size söylemişmiydim
nilin dişinin üzerinde küçük bi siyahlık vardı gittikçede büyüyo
yarın bizim diş drmize gidecek bakalım bikere baksın nediyecek..
wavsum bizde iyiyiz ne olsun niloşun maceraları işte
ay dün nilin üzerine salıncak düşmüş eylülün salıncağı bizdeydi bianda salıncak kapanmışve nilin üzerine düşmüş allahtan bişey olmamış yavruma ama çok kötü olmuşya ..
aman aman allahım korumus nılımı nekadr dıkkat etsekte olabılıyo boyle kazalr ıste
ablanın 1 cocuğumu var canım
yok cnm 2 çocuğu var ama biri 11 yaşında biri 4 yaşında olacak ..
kv yi tanıyanlar ondan diyor zaten.ohhh ohhh büyüyolar fatmacım zaman çok çabuk geçiyor..
wavsum görüşemedik alp nasıl?
ha has ha ha ha
çok güldüm baksen yaramazlıklara başladı demek eren
ee biz oyaramazlıklara daha 1 yaşında başladık şekerim sen yine şanslısın
erenim benim he he he:
cnm o kutu nereden aldın nasıl bişey nilinde var ilkleri bende onları saklıorum oyüzden banada öyle bi kutu lazım süslüsünden..
bende nile 24 36 alıyorum tişörtlörünü diiğerlerinide 18 24
defnem eğer çok asabiyse bence bunun en büyük nedeni babaanne
sen izinlimisin cnm?
benicim girmemişsin herşey yolundamı bahçe ve kızlar?
songülüm akşam uyuya kaldın galiba şekerim?
ama zaten gece girme gündüz gir he he he:)
nurayım sende yoksun dünde yoktun meraktayım:
betülüm erdem paşa nasıl:
sibel sendende haber yok şekerim.
helinim umarım keremcik ve kağanım iyidir sende iyisindir tabiki en önemli olan sizin iyi olmanız
nasıl süt durumları cnm?
ayşegül ay unutmamışsın vidyolar için sağol ama devamını bekliyorum bayıldım he he he:
sabah sabah ta güne çok güzel başladım bal böcüğümün sonuşmasıyla :
mdci nasıl çıktı dr sonuçları haber vermedin merak ettim
cvrm nasıl oldu emirim akşamınız nasıl geçti?
ay kızlar unuttuğum yoktur sanıyorum :
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesir inşallah eşinGunaydin kizlar nasilsiniz ne var ne yokk
Gerci beni kimse merak etmemis sormamis ama olsun ben yine haber vereyim dedim esim ameliyat oldu pazartesi zor bir ameliyat gecmis ayagini kople yeni yapmislar gibi islem gormus agrisi cok ama sukur ameliyati atlatti annemde hastanedeydi 4 gun efeye bakamadi bende mecbur hergun hastaneye götürdüm efe de hastalandi 3 gundur cok zor gunler geciriyorum
Kendinize iyi bakin allaha emanet olun hoscakalin
Cnm olacak her yerde oluyor. Allah esirgesinFundacim ne guzel annenin yanindasin. Benim de az kaldi ama cok ozledim ya. Gecen gittigimizde berra cok hasta olmuştu. Simdi de öyle olursa diye cok korkuyorum. Bi yanim gitmek istiyor bi yanim isteksiz
Cnm orası kesin zaten. Ne zaman anneme gelsem kv bişey çıkarır zatenKutu hakkinda yanlismi anlasildim canim niye oyle dedin anladim ben zaten evlenmeden once esimle ikimiz icin kendim susleyip bi kutu yapmistim icindede hatira esyalarimiz var ereninkilerde orda ama ben biraz daha buyuk daha iyi bi kutu almak istiyorum.zaten bakiyorum yapi marketlere gidince uygun bulursam alicam.
Enginari alsam nasil pisiricem canim senin varmi tarifin denemek isterim.
Emzirmeyi biraktirirken sutun gitmesi icin canim.
Bence sendrom ama babanne sendromu neyse canim siz guzel vakit gecirmeye bakin.Bu arada bak uyarayim seni sen simdi annenin oraya gittin mutlu oldun falan kv.kesin kiskaniyodur donuste bi olay cikarir buyuk ihtimal hazirlikli ol ve laf soyletme su kadina canim.
Tesekkur ederim kizlar allah razi olsun yarin cikacak esim evde bakimi devam edecek hemsire gelecek bizim icin zor bi surec olacak ins kisa zamanda atlatacagiz annem efe ye bakamadi cunku annemde 4 gundur hastane bogaz enfeksiyon olmus cok kotu allah yardimcimiz olsun dualariniz i eksik etmeyin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?