- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #44.521
aman aman allahım korumus nılımı nekadr dıkkat etsekte olabılıyo boyle kazalr ıste
ablanın 1 cocuğumu var canım
Tesekkur ederim kizlar allah razi olsun yarin cikacak esim evde bakimi devam edecek hemsire gelecek bizim icin zor bi surec olacak ins kisa zamanda atlatacagiz annem efe ye bakamadi cunku annemde 4 gundur hastane bogaz enfeksiyon olmus cok kotu allah yardimcimiz olsun dualariniz i eksik etmeyin canlar
hımm dığerı buyukmus
ınsalla nıl ın dısındekı sıyahlık gecıcı bıseydır canım
Evet emiyo canim. Aman siz bitirmissiniz herseyi. Bizim daha pek cok egitimimiz var:) odasini da ayirdin mi canım kaçırmışim orayıpeki ne kutusu diye geçiyo isminide biliyomusun cnm:
bizim sadece tuvalet eğitimimiz kaldı şimdi birde sütü bardaktan içme eğitimimiz bakaım..
tuvalet eğitimi o nezaman isterse ama sütü bardaktan içme yakında..
cnm
cnm vallaha yemeyince yemiyo senin yapacağın bişey yok ben kendi yeğenlerimdençok iyi bliorum
hatta annem geçende diyo torunlarımdan biri yiyo bari diye he he he
bu arada berram semi emiyomuydu cnm..
cnm o çatalla alırken sende sağ elini tutarak hatta kolunu onun almasını sağlaya bilirsin cnm..
evet cnm gece sütünü kestikşimdi yatmadan önce içiyo sonra dişlerini fırçalıyo sözde tabi doğru yatağa.
memeyi kendi pek aramıyo zaten sadece uyurken alıyodu oyüzden sıkıntı yok
ama çok emen bi çocuk olsaydı bukadar çabuk bırakmazdık cnm..
cnm kesinlikle önemliolan zeka
allahım korusun
sonuçta boy kilo yaramazlık bunlar inan takılacak şeyler değiller
akılları yerinde olsun geriside olacak zamanla
sakinleştirmeye çalış kendini cnm
senin sakinliğin onuda etkiliyo zamanla
bende normalde çok sakin sayılmam
hatta eşim nilin karşısındaki sakinliğime şaşırıyo diye bilirim..
wavsum hoşgeldin cnm..
Oyy kiyamam nilime allah korumus kuzumukızlar ben size söylemişmiydim
nilin dişinin üzerinde küçük bi siyahlık vardı gittikçede büyüyo
yarın bizim diş drmize gidecek bakalım bikere baksın nediyecek..
wavsum bizde iyiyiz ne olsun niloşun maceraları işte
ay dün nilin üzerine salıncak düşmüş eylülün salıncağı bizdeydi bianda salıncak kapanmışve nilin üzerine düşmüş allahtan bişey olmamış yavruma ama çok kötü olmuşya ..
bukezda hasta olursa kı ınsallah olmaz ama olursa hava değişimınden dır heralde
kalabalıkta cocuklar daha bı değişk oluyo sıkılıyolar heralde bızı gore gore
Evet emiyo canim. Aman siz bitirmissiniz herseyi. Bizim daha pek cok egitimimiz var:) odasini da ayirdin mi canım kaçırmışim orayı
Oyy kiyamam nilime allah korumus kuzumu
Bakalim canim gorecez artik. Berra da ilk zamanlar iyi oluyor da sonra sonra benimle vakit gecirmeyi ozluyor sanirim elimden tutup tutup odamiza götürüyordu. Merak ediyorum bu sefer napcak bi de malum düğün telaşı kalabalik da olacak hayirlisiyla bi atlatsaydik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayırdık cnm odayı ayırmasınada annesi henüz nilin yanından kendini ayıramıyo kıyamıyorumya..
cnm sizin düğün tarihi neydi
bide berram emdiği için belki bukadar yemiyodur cnm :
belki bırakınca daha iyi yer..
çok sağol teyzesi. Defnedeki asabilik normal canım merak etme bzimkide çok değişti. Birde benden hiçayrılmıyor bu ara . Hastalıkta tetikledi tabi.anne yanında olmak ne güzel değilmi cnm.iyi yapmışsın.
canım tünaydın diyelim. O kutulardan bir milyoncularda satılıyo canım aslında mukavva kutu erkek ve kıza göre ayrı süslenmiş. Boyutlarına göre fiyatı değişiyor.3-5-7 tl diye. Ayrıca züccaciyelerdede sepet filan satılıyo ya oralar dada gördüm. Nille emire maşallah diyelişm. Nilde yokmu canm asabilik topiğimizin sendroma girmeyen en sakin kızımı yoksa haha.emirin akşam da ateşi vardı cnm gece 12 de anca uyudu ama sabaha kadar hiç uyanmadı. şurupla düşüyor neysekicnm o kutu nereden aldın nasıl bişey nilinde var ilkleri bende onları saklıorum oyüzden banada öyle bi kutu lazım süslüsünden..
Bende nile 24 36 alıyorum tişörtlörünü diiğerlerinide 18 24
cvrm nasıl oldu emirim akşamınız nasıl geçti?
Ay kızlar unuttuğum yoktur sanıyorum :
yok canm ben ayrı kutu yaptım yani . Sende ister büyük alıp tek bir hatıra kutusu ister küçük alıp ayrı ayrı yapabilirsin.kutu hakkinda yanlismi anlasildim canim niye oyle dedin anladim ben zaten evlenmeden once esimle ikimiz icin kendim susleyip bi kutu yapmistim icindede hatira esyalarimiz var ereninkilerde orda ama ben biraz daha buyuk daha iyi bi kutu almak istiyorum.zaten bakiyorum yapi marketlere gidince uygun bulursam alicam.
Enginari alsam nasil pisiricem canim senin varmi tarifin denemek isterim.
Emzirmeyi biraktirirken sutun gitmesi icin canim.
Bence sendrom ama babanne sendromu neyse canim siz guzel vakit gecirmeye bakin.bu arada bak uyarayim seni sen simdi annenin oraya gittin mutlu oldun falan kv.kesin kiskaniyodur donuste bi olay cikarir buyuk ihtimal hazirlikli ol ve laf soyletme su kadina canim.
Enginarı ben şöyle yaptım cnm. Soğan domates kavurdum . Içine haslanmış etim vardı onuda koyup kavurdum.içine havuç koydum enginarları doğrayıp pişirdim. Emir yedi. Ama püreside yapılıyo sanıırm gurmeden tarif bakabilirsin. çorbadamesela olabilir eren seviyosa.
sımdı nasıl emır canım
masallah emıre boyuda kılosuda cok ıyı ozamn normal senın o yas alman
çok şükür daha iyi teyzesi.hafif ateş oluyor ama geçiyo surupla . Alp nasıl
Annesi de ayrilir inşallah canim. Nili ayirdik sira anneyi ayirmaya geldi. Biraz daha gayret guldenim:)
Düğün 14 haziranda canim da biz 31 mayista yolcuyuz inşallah.
Inşallah canim 6 ayimiz kaldı bakalim memeden ayirmaya.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar hayırlı günler herkese
bi kac gündür giremiyorum gideceğiz diye gezmelere verdim kendimi
pazartesi günü pikniğe gittik ark ve.elifle eşim yoktu ve baya zor.oldu benim.için elif hiç oturmadı kuslarin.ordeklerin tavukların peşine koşsun istedi gittigimiz yer botanik parkiydi ama çok eğlendi elif
dunde alisverise gittik elife kv baktı akşamda annem ve ablamla eve döndük şimdi bizdeler birazdan annemlere geçeceğiz
elif bugün aşı oldu çok agladi ins atesi olmaz dönüşte parka gittik ve şimdi uyuyor
hepinizi çok seviyorum yarın sohbete katilacagm ins öptüm
Selam kizlar
Asyayi sutten tamamen kestim.Bu konuda soru sormak isterseniz bana sorabilirsiniz.Suan daha iyi gibi hersey :)
çok sağol teyzesi. Defnedeki asabilik normal canım merak etme bzimkide çok değişti. Birde benden hiçayrılmıyor bu ara . Hastalıkta tetikledi tabi.anne yanında olmak ne güzel değilmi cnm.iyi yapmışsın.
canım tünaydın diyelim. O kutulardan bir milyoncularda satılıyo canım aslında mukavva kutu erkek ve kıza göre ayrı süslenmiş. Boyutlarına göre fiyatı değişiyor.3-5-7 tl diye. Ayrıca züccaciyelerdede sepet filan satılıyo ya oralar dada gördüm. Nille emire maşallah diyelişm. Nilde yokmu canm asabilik topiğimizin sendroma girmeyen en sakin kızımı yoksa haha.emirin akşam da ateşi vardı cnm gece 12 de anca uyudu ama sabaha kadar hiç uyanmadı. şurupla düşüyor neyseki
yok canm ben ayrı kutu yaptım yani . Sende ister büyük alıp tek bir hatıra kutusu ister küçük alıp ayrı ayrı yapabilirsin.
Enginarı ben şöyle yaptım cnm. Soğan domates kavurdum . Içine haslanmış etim vardı onuda koyup kavurdum.içine havuç koydum enginarları doğrayıp pişirdim. Emir yedi. Ama püreside yapılıyo sanıırm gurmeden tarif bakabilirsin. çorbadamesela olabilir eren seviyosa.
çok şükür daha iyi teyzesi.hafif ateş oluyor ama geçiyo surupla . Alp nasıl
aklimizdasin canım ben facedende yazdım hatta sanamerakettimGunaydin kizlar nasilsiniz ne var ne yokk
Gerci beni kimse merak etmemis sormamis ama olsun ben yine haber vereyim dedim esim ameliyat oldu pazartesi zor bir ameliyat gecmis ayagini kople yeni yapmislar gibi islem gormus agrisi cok ama sukur ameliyati atlatti annemde hastanedeydi 4 gun efeye bakamadi bende mecbur hergun hastaneye götürdüm efe de hastalandi 3 gundur cok zor gunler geciriyorum
Kendinize iyi bakin allaha emanet olun hoscakalin
ohh aferin erene okul bityimi eren yaşadı deseneGunaydin kizlar erenle bu sabah masada beraber kahvalti yaptik bide sandalyede alcak kaldigi icin yastik koydum altina cok hosuna gitti nasil guluyo kollarini kivirdim artik ereni kim tutar zeytinleri atiyo agzina yumurta tavadaydi parcalari eliyle butun olarak tikiyo bide bogulur gibi oldu eliyle ittiriyo bogazina dogrusonra kucuk parcalara ayirdimda kendi yedi bende arada peynir meyve suyu ekmek falan verdim artik alissin masada kendi yemeye daha once bukadar ugrasmaya vaktim yoktu mecbur ben yediriyodum simdi batirsin istedigi kadar artik temizlerim vaktim cok okul yuzunden zaten cok ihmal ettim cocugumu artik rahatca yapsin istediklerini.
ayy bizde öyle eşimin tatil uzun olunca havada guzrl full gezdikkızlar hayırlı günler herkese
bi kac gündür giremiyorum gideceğiz diye gezmelere verdim kendimi
pazartesi günü pikniğe gittik ark ve.elifle eşim yoktu ve baya zor.oldu benim.için elif hiç oturmadı kuslarin.ordeklerin tavukların peşine koşsun istedi gittigimiz yer botanik parkiydi ama çok eğlendi elif
dunde alisverise gittik elife kv baktı akşamda annem ve ablamla eve döndük şimdi bizdeler birazdan annemlere geçeceğiz
elif bugün aşı oldu çok agladi ins atesi olmaz dönüşte parka gittik ve şimdi uyuyor
hepinizi çok seviyorum yarın sohbete katilacagm ins öptüm
Oglusumla disari cikmistik kizlar yeni geldik corba yedirdim uyutuyorum simdi ayy asidan beri ogle uykusu kisaldi 2saate dustu bu seferde aksama kadar zor duruyo aksamda hep erken uyuttum sabah 8bucukta kalkiyodu erken uyuyunca simdi yoruldu ins. guzel uyur busefer.
Guldencim hani 1milyoncu diye gecen avmler varya kucuk mahallerde olan oraya gittik erenle ordada vardi o kutulardan hatta ben daha sonra miniklerdende alicam taki kutusu olarak cok tatlilar.
Hurc falan aldim lazim bikac sey vardi alincak bide orda tasli cam kavanozlar vardi 3lu onlari alicaktim satilmis:-( erene sey aldim hani ilkokula falan giderken saymayi ogreten boncuklu seyler varya onlardan aldim bakalim belki saymayi ogretebilirim gorunce hosuma gitti eger erenin hosuna gitmessede zaten dolaba kaldiririm sorun degil ilerde nasilsa lazim olucak isteseniz resmini cekip atayim sizde alabilirsiniz oyle bence egitici bisey.Bide gecen gun ordan fasulye almistim renkli renkli kucuk sayi sayma fasulyesi tabi erene bikere verdim bende yanindaydim oynadi biraz onlarla.Gecmiside birazdan okurum kizlar cook aciktiim.
aklimizdasin canım ben facedende yazdım hatta sanamerakettim
ins kolay atlatır nezman ayağa kalkabilcek tahmini
efeyede geçmiş olsun cnm rabbim yardimcin olsun
ohh aferin erene okul bityimi eren yaşadı desene
masal8ayliktan beri sandalyeye oturtuyorum hep artık baglamiyorun
ama önceden kucik düşer diye sofra beziyle bagluodum sandalyeye hem üzeri batmiyoduu
hemde yemek zamni peşinde kosmuyodum masada yencegini biliyodu
ayy bizde öyle eşimin tatil uzun olunca havada guzrl full gezdik
bgun masala da asi yapıldı kuzum aynı demekki elifle kara günleri:)
1de uyud u hala uyuo baktım ateş yok şimdilik
Oglusumla disari cikmistik kizlar yeni geldik corba yedirdim uyutuyorum simdi ayy asidan beri ogle uykusu kisaldi 2saate dustu bu seferde aksama kadar zor duruyo aksamda hep erken uyuttum sabah 8bucukta kalkiyodu erken uyuyunca simdi yoruldu ins. guzel uyur busefer.
Guldencim hani 1milyoncu diye gecen avmler varya kucuk mahallerde olan oraya gittik erenle ordada vardi o kutulardan hatta ben daha sonra miniklerdende alicam taki kutusu olarak cok tatlilar.
Hurc falan aldim lazim bikac sey vardi alincak bide orda tasli cam kavanozlar vardi 3lu onlari alicaktim satilmis:-( erene sey aldim hani ilkokula falan giderken saymayi ogreten boncuklu seyler varya onlardan aldim bakalim belki saymayi ogretebilirim gorunce hosuma gitti eger erenin hosuna gitmessede zaten dolaba kaldiririm sorun degil ilerde nasilsa lazim olucak isteseniz resmini cekip atayim sizde alabilirsiniz oyle bence egitici bisey.Bide gecen gun ordan fasulye almistim renkli renkli kucuk sayi sayma fasulyesi tabi erene bikere verdim bende yanindaydim oynadi biraz onlarla.Gecmiside birazdan okurum kizlar cook aciktiim.
cnm kısa degilki 2saat öyle uykusu gerisi fazla zaten busekilde alissa yazda eldi oyalnir park havuz derkenalisir
gece sık kalkması gündüz uzun uyumasindan canım
belkide busekilde uyusa gece daha az kalkar sütü biraktirmanda kolay olur böylece
abakus du sanırım o sayı saymayı aracinin adı
masal erikle cevizle sayiyo 10akadr üç beş yedi sekiz on diyo izellikle:)altı yi çok şeker söylüyor
ses kaydı yapabilirsem atayım sanada:)
sizede geçmiş olsun cnmm
umarım sizede ateş yapmaz biz şükür ateşsiz atlattıkk:
emeki ve sudem girmiyosunuz kızlar..
saol cnm aman sizde ateş yapmasın da biz iyi kötü atlatiriz
nil için okadr korkuyorumki ben bile allhim yardım etmiş ateş yapmamış şükür
ayy o eğlenceli videonun sonu hep ağlamaklı oluyo çıkmak istemiyo yaa sudan hatta o kovadan:)
sizede geçmiş olsun cnmm
umarım sizede ateş yapmaz biz şükür ateşsiz atlattıkk:
emeki ve sudem girmiyosunuz kızlar..
şükür yapmadı cnm :
ay evetya öyle olur zaten
bi ara nioş ağlıyodu banyoda am şimdi ben banyo yapıpta onu almazsam kıyamet kopuyo
o ağlama dönemi çok şükür 2 hafta falan sürdü ama zor oluyo ağlayınca gerçekten..
demekki senle banyo yapmak.istiyormuş annesi :)
masalla bendebbikackez banyo yaptım bizim kuvete alissin diye ogunden beri.cikaramiom artık:)
Bende uzuluyodum zaten erenle yeteri kadar ilgilenemiyorum diye ama hepsi birden olmuyo iste neyseki atlattim sayilir artik oglumla ilgilenicem bol bol hatta bu hafta erende daha bi neseli bende stres olmayinca oda rahatladi.aklimizdasin canım ben facedende yazdım hatta sanamerakettim
ins kolay atlatır nezman ayağa kalkabilcek tahmini
efeyede geçmiş olsun cnm rabbim yardimcin olsun
ohh aferin erene okul bityimi eren yaşadı desene
masal8ayliktan beri sandalyeye oturtuyorum hep artık baglamiyorun
ama önceden kucik düşer diye sofra beziyle bagluodum sandalyeye hem üzeri batmiyoduu
hemde yemek zamni peşinde kosmuyodum masada yencegini biliyodu
ayy bizde öyle eşimin tatil uzun olunca havada guzrl full gezdik
bgun masala da asi yapıldı kuzum aynı demekki elifle kara günleri:)
1de uyud u hala uyuo baktım ateş yok şimdilik
cnm kısa degilki 2saat öyle uykusu gerisi fazla zaten busekilde alissa yazda eldi oyalnir park havuz derkenalisir
gece sık kalkması gündüz uzun uyumasindan canım
belkide busekilde uyusa gece daha az kalkar sütü biraktirmanda kolay olur böylece
abakus du sanırım o sayı saymayı aracinin adı
masal erikle cevizle sayiyo 10akadr üç beş yedi sekiz on diyo izellikle:)altı yi çok şeker söylüyor
ses kaydı yapabilirsem atayım sanada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?