2012 kasım bebekleri büyüyor..

funda canım kv bısey derse takma sen aılenle tatılın tadını cıkar dınlen
defnede hem 2 yas sendromu hemde kv nın katkısı olabılr tabı

aman aman allahım korumus nılımı nekadr dıkkat etsekte olabılıyo boyle kazalr ıste
ablanın 1 cocuğumu var canım

ins cnm bilmiorum bakalım sorucaz drmize..

yani nil öyle çukulata şeker yiyen biçocukta deği
düşün ben nile sütü bile şekersiz balsız yani sade veriyorum..

cnm olsun insanın kendi evinde olması daha rahattır mutlaka
bak hemşirede gelecekmiş daha iyi olur..
sende ikisiylede daha rahat ilgilenirsin dualarımız sizinle..

hımm dığerı buyukmus
ınsalla nıl ın dısındekı sıyahlık gecıcı bıseydır canım

ay yanlış alıntıya yanlış ccevap neyse wavsum sen anladın onu he he he:

Evet emiyo canim. Aman siz bitirmissiniz herseyi. Bizim daha pek cok egitimimiz var:) odasini da ayirdin mi canım kaçırmışim orayı

Oyy kiyamam nilime allah korumus kuzumu

bukezda hasta olursa kı ınsallah olmaz ama olursa hava değişimınden dır heralde
kalabalıkta cocuklar daha bı değişk oluyo sıkılıyolar heralde bızı gore gore

Bakalim canim gorecez artik. Berra da ilk zamanlar iyi oluyor da sonra sonra benimle vakit gecirmeyi ozluyor sanirim elimden tutup tutup odamiza götürüyordu. Merak ediyorum bu sefer napcak bi de malum düğün telaşı kalabalik da olacak hayirlisiyla bi atlatsaydik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayırdık cnm odayı ayırmasınada annesi henüz nilin yanından kendini ayıramıyo kıyamıyorumya..

cnm sizin düğün tarihi neydi
bide berram emdiği için belki bukadar yemiyodur cnm :
belki bırakınca daha iyi yer..

Annesi de ayrilir inşallah canim. Nili ayirdik sira anneyi ayirmaya geldi. Biraz daha gayret guldenim:)

Düğün 14 haziranda canim da biz 31 mayista yolcuyuz inşallah.

Inşallah canim 6 ayimiz kaldı bakalim memeden ayirmaya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hayırlı günler herkese
bi kac gündür giremiyorum gideceğiz diye gezmelere verdim kendimi
pazartesi günü pikniğe gittik ark ve.elifle eşim yoktu ve baya zor.oldu benim.için elif hiç oturmadı kuslarin.ordeklerin tavukların peşine koşsun istedi gittigimiz yer botanik parkiydi ama çok eğlendi elif
dunde alisverise gittik elife kv baktı akşamda annem ve ablamla eve döndük şimdi bizdeler birazdan annemlere geçeceğiz
elif bugün aşı oldu çok agladi ins atesi olmaz dönüşte parka gittik ve şimdi uyuyor
hepinizi çok seviyorum yarın sohbete katilacagm ins öptüm

ins ayrılıcaz cnm başarıcaz..
hayırlısı olsun cnm ..
berramda
alışacak annesi..

cnm geçmiş olsun hadi bakalım ne güzel eylenmiş elifim..
umarım ateşsiz geçer:
siz nezaman gidiyosunuz bu arada..

Selam kizlar
Asyayi sutten tamamen kestim.Bu konuda soru sormak isterseniz bana sorabilirsiniz.Suan daha iyi gibi hersey :)

hayırlısı olsun cnm:

cnm bende bakıcam o kutulardan kutumuzda süslü olsun dimi ama..
hehe he
ay umarım artık geçer ateşi emiriminde.
yok cnm nildede sendurom varda çözmeye çalışıyoruz sakinlikle
yoksa bizde kendimizi zaman zaman yerlere atmıyo değiliz yani:

Oglusumla disari cikmistik kizlar yeni geldik corba yedirdim uyutuyorum simdi ayy asidan beri ogle uykusu kisaldi 2saate dustu bu seferde aksama kadar zor duruyo aksamda hep erken uyuttum sabah 8bucukta kalkiyodu erken uyuyunca simdi yoruldu ins. guzel uyur busefer.
Guldencim hani 1milyoncu diye gecen avmler varya kucuk mahallerde olan oraya gittik erenle ordada vardi o kutulardan hatta ben daha sonra miniklerdende alicam taki kutusu olarak cok tatlilar.
Hurc falan aldim lazim bikac sey vardi alincak bide orda tasli cam kavanozlar vardi 3lu onlari alicaktim satilmis:-( erene sey aldim hani ilkokula falan giderken saymayi ogreten boncuklu seyler varya onlardan aldim bakalim belki saymayi ogretebilirim gorunce hosuma gitti eger erenin hosuna gitmessede zaten dolaba kaldiririm sorun degil ilerde nasilsa lazim olucak isteseniz resmini cekip atayim sizde alabilirsiniz oyle bence egitici bisey.Bide gecen gun ordan fasulye almistim renkli renkli kucuk sayi sayma fasulyesi tabi erene bikere verdim bende yanindaydim oynadi biraz onlarla.Gecmiside birazdan okurum kizlar cook aciktiim.

aklimizdasin canım ben facedende yazdım hatta sanamerakettim
ins kolay atlatır nezman ayağa kalkabilcek tahmini
efeyede geçmiş olsun cnm rabbim yardimcin olsun
ohh aferin erene okul bityimi eren yaşadı desene
masal8ayliktan beri sandalyeye oturtuyorum hep artık baglamiyorun
ama önceden kucik düşer diye sofra beziyle bagluodum sandalyeye hem üzeri batmiyoduu
hemde yemek zamni peşinde kosmuyodum masada yencegini biliyodu
ayy bizde öyle eşimin tatil uzun olunca havada guzrl full gezdik
bgun masala da asi yapıldı kuzum aynı demekki elifle kara günleri:)
1de uyud u hala uyuo baktım ateş yok şimdilik

iyi yapmışsın cnm bence almakla
abaküs bende alıcam yararlı olucağını düşünüyorum.
o kutulardanda bakıcam bakalım.
bende..

sizede geçmiş olsun cnmm
umarım sizede ateş yapmaz biz şükür ateşsiz atlattıkk:

emeki ve sudem girmiyosunuz kızlar..

cnm kısa degilki 2saat öyle uykusu gerisi fazla zaten busekilde alissa yazda eldi oyalnir park havuz derkenalisir
gece sık kalkması gündüz uzun uyumasindan canım
belkide busekilde uyusa gece daha az kalkar sütü biraktirmanda kolay olur böylece
abakus du sanırım o sayı saymayı aracinin adı
masal erikle cevizle sayiyo 10akadr üç beş yedi sekiz on diyo izellikle:)altı yi çok şeker söylüyor
ses kaydı yapabilirsem atayım sanada:)

ayyy masalın banyo macerasına bittim ben he he he

sizede geçmiş olsun cnmm

saol cnm aman sizde ateş yapmasın da biz iyi kötü atlatiriz
nil için okadr korkuyorumki ben bile allhim yardım etmiş ateş yapmamış şükür

ayy o eğlenceli videonun sonu hep ağlamaklı oluyo çıkmak istemiyo yaa sudan hatta o kovadan:)

şükür yapmadı cnm :
ay evetya öyle olur zaten
bi ara nioş ağlıyodu banyoda am şimdi ben banyo yapıpta onu almazsam kıyamet kopuyo
o ağlama dönemi çok şükür 2 hafta falan sürdü ama zor oluyo ağlayınca gerçekten..

sizede geçmiş olsun cnmm

demekki senle banyo yapmak.istiyormuş annesi :)
masalla bendebbikackez banyo yaptım bizim kuvete alissin diye ogunden beri.cikaramiom artık:)

Bende uzuluyodum zaten erenle yeteri kadar ilgilenemiyorum diye ama hepsi birden olmuyo iste neyseki atlattim sayilir artik oglumla ilgilenicem bol bol hatta bu hafta erende daha bi neseli bende stres olmayinca oda rahatladi. sizde asiyi atlatmissiniz gecmis olsun ama ozellikle aksam ve gece kontrol et bizim ozaman cikmisti ates ilk kez bu asida ateslendik gercekten ates yspiyomus.

2saat eren icin gercekten az canim aksami aglayarak yapiyo cok huysuzlaniyo uykusu gelince gozleri falan bayginlasiyo zaten gece sirf emmek icin uyaniyo gece uykuyla ilgili bi sorun yok gozleri bile acilmiyoki.
Abakus ismi cok duymadigim icin aklima gelmedi ama eglenceli olur sanirim.Gonder gonder belki erende masaldan ogrenir benim ogretmek istediklerimi hic soylemiyo ama tvde falan gorsun yapmaya calisiyo bikere canim kardesimde babalari galip telefonla konusuyodu iceri bi girdim erende elini kulagina koynus konusuyo tvdede o cizgi film sasirdim bende ben okadar yaptirmaya calisiyirum yok cani istemedikce asla yapmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…