2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ozaman alp tugrayla eren hemen hemen aynilardir canim. bende seneye giysin diye buyuk almak istemiyorum tam oluyo simdi aldiklarim belki yazin ilerleyen aylarinda bi beden buyuk alabilirim ama simdilik almam.
O ilacin etkisini anladimda diger bebege gecme kismi pek mantikli gelmedi bana canim okadar etkisi uzunmu yani benim ikinci olana kadar seneler gecicek belki ama bilmeden kullanmam oyle biseyide once netten arastirip sonra eczaneye sorucam canim.annemde bi gelse artik.
Aa cok gecmis olsun canim ins. onemli bisey yoktur kaza giyorum demiyo iste ereninde kollarda bacaklarda hep morluk.Diside curuk olabilir canim buyuyosa hani illaki sekerli bisey yemesi gerekmez yedigimiz meyver bile sekerli cunku oluca varsa her sekilde oluyo ama ins.curuk degildir.
Selam kizlar
Asyayi sutten tamamen kestim.Bu konuda soru sormak isterseniz bana sorabilirsiniz.Suan daha iyi gibi hersey :)

Nasil yaptin canim anlatsana bende annem gelirse o gelince biraktiricam ins.gelmessede artik beklemiycem en gec haftaya biraktiricam.

Yagmurcandan gecmis olsun canim elif asi olmus ins.ates olmaz sen yinede surup verseydin calpolden.

Guldencim sen odayi ayirdinmi canim neguzel emzigide biraktiniz geriye cok bisey kalmamis.ben erene daha dis fircasi almadim ama aklimda boyle seyleri okul sonrasina birakmistim artik rahat rahat alicam eksiklerimizi napicak bakalim gorunce.

Cvr ben tek kutuya koymak istiyorum canim esimin benim erenin hatiralarini ne bileyim aileyiz sonucta ben ayirmak istemiyorum ona gore kutu alicam bakalim.Tarif icin sagol canim yazdim bende enginar alip bi denemek istiyorum ben pure yapmayi sevmedigim icin yemek olarak deniycem tarifini eren ne olsa yiyyo ama bunu ilk defa yiycek bilmiyorum bende tadini merak ediyorum bakalim.

Dilekefem eve cikinca daha rahat edersiniz canim hastane insanin psikolojisinide cok etkiliyo annenede gecmis olsun desene hepsi ust uste gelmis Allah yardimcin olsun canim esinde kisa zamanda toparlar umarim.

gecmıs olsun canım ınsallah ates yapmaz bızde yaptı
ohh gezın bakalım yolculuk nezaman sıvas a gıdınce sen calısacakmısın pekı

alp tuğra ıyı canım da buara yapısık ıkız gıbıyız sureklı yanımda bıde sacımı tutuyo sureklı bazen koltuğa uzanayım dıyorum 2 dk rahat bırakmıyo hemen tepemde oda bunaldı sanırım bende

aysegul sızede gecmıs olsun ates yapmaz umarım

songul benı nerelerdesınz kızalrrr

funda canım kv bısey derse takma sen aılenle tatılın tadını cıkar dınlen
defnede hem 2 yas sendromu hemde kv nın katkısı olabılr tabı
takmamaya çalışıyorum cnm

Elifime geçmiş olsun canım. Bol bol gezin

Selam kizlar
Asyayi sutten tamamen kestim.Bu konuda soru sormak isterseniz bana sorabilirsiniz.Suan daha iyi gibi hersey :)
Hayırlı olsun cnm
Cnm çok güzel anne yanında olmak

Kızlar ben Enginarı şöyle yapıyorum: düdüklüye enginar canaklarini dizin. Içine soğan, havuç, bezelye doğrayın. Üzerine zeytinyağı gezdirin. 1 tatlı kaşığı şeker dökün mandalina ya da portakal sıkın. Azcık su (yarım çay bardağı kadar) ekleyip pişirin.
Bence enginar pisirmenin püf noktası portakal/mandalina suyu koymak. Afiyet olsun.

Kızlar bugun defneyi 18. Ay kontrolü ne götürdüm. Ankara'da ki Dr a daha çok güvendiğim için bu kadar bekledim. Çok şükür herşey yolunda. Sonra da kuaföre gittim. Hep istiyordum ama cesaret edemiyor dum. Ama bugün cesaret edip perma yaptırdım.

Iyı geceler kızlar
Topıge gırıp herkese yazmayı cok ıstesemde bugunlerde 24 saat yetmez oldu..
Yaz gelmesı daha yorucu oldu sankı:)

Dılekefem cok gecmıs olsun cnm hersey ust uste gelmıs ins toparlanır esınde en kisa zamanda..

Gulcan sende hayırlı haberlerle gelırsın ıns kerem pasanın bıseyı yoktur annesı uzulme..

Nıle de kocaman alkıs annesı abla oluyo artık wc ögrendımı tamamdır ıns:)

Cvr gecmıs olsun emıre cnm ıns daha ıyıdır
Engınar buralarda hıc gormedım ben varmıdırkı bı kere otelde yemistım ama tuhaf geldı bıraz tadı alısık olmadıgımdan belkı
Sımdılerde mevdımıymıs madem bulursam denemek ısterım senın tarıflerı ben tadını begenmesemde yararlı ne ot vs varsa yedırmeye calısırım cocuklara:)

Fatma cnm eren baya ugrastırmıs senı nasıl olsa annemın derslerı bıttı ıs cıkarayım bıraz dıyo herhalde:)
Nıda da tam gaz devam hızına yetısemıyorum artık:)
Yaz geldı dıye sısme havuzu cıkardık dun bıraz su doldurdu esım ısınır gırerler dıye ama dun dr ye gıttık bugun eltıme daha fırsat bulamadılar gırmeye ama benım akıllı kızım dun aksam ıkı kez havuza gırdı kasla göz arası ustundekılerle beraber:)

Masalgıbı sutten kesmissın kuzuyu duygusal olarak zor olmustur ama
galıba daha olmus sızın ıcın..

Aysegul sen ve masal da ıyısınızdır ıns vıdeoları bız göremıyoruz ama cok tatlıdır emınım:)

Özcanan ranayı okurken gözumun onune gelıyo hallerı:)
Nıda da ranayı aratmıyo kurtlu:)

Nuray gezmelerdeymıssın cnm oh ne guzel gıtmeden annenlerle vakıt gecırıyosun bol bol..

Katreınur kuzenıne cok uzuldum cnm ya ıns daha ıyıdır yavrucak..
Berranın yeme durumu bıraz daha ıyıdır dıye umut edıyorum ıns..

Songuuulll nerelerdesın merak edılıyorsun!! Kuzucuklar ıyıdır ıns..

Wavs gıremıyorum bu gunlerde hıc ıs bıtıremıyorum cnm..
Alptugra nasıl tasınma ısınden haber yok sanırım daha.

Beysal sende gırmemıssın cnm hersey yolundadır ıns erdem pasayla..

Funda tatıl bıtmemıs daha anladıgım..
Defnenın kontrolu guzel gecmıs sevındım cnm
hırcınlıgıda bencede bıraz sendrom bıraz kv
Saclarını da gule gule kullan cnm degısıklık ıyıdır bazen:)

Yasmının tatıl nasıl gıdıyor haberımız yok balböcugu ıyıdır ıns..

Sıbel cnm sende yazamıyosun artık sanırım..hersey yolundadır ıns..

Emekı cansude ve aykutun annesı (nıkını hatırlayamadım) vardı onlarda gırmıyolar ıyılerdır ıns..

Selnec ve spırınt sızlerıde merak edıyoruz arada yazsanız cok ıyı olurdu:)
Ay baska kım vardı unutmadım ıns..

Son düzenleme:
Beyzayı dun dr ye goturduk daha dogrusu babası goturdu cok beklıyceklerı ıcın nıda durmaz dıye bızde alısverıs yaptık ama gelın bana sorun neyse anlatmim:) beyzaya cılt dr sıde krem verdı yaa 10 gun kullancakmısız sonra gecmezse alerjı testı yapılacak sınır oldum cokmu zor bu testı yapmak cocuga ıllakı kortızonlu kremı verıyolar surmeye basladım ıns cabuk ıyılestırır dun aksam kac kez uyandı yavrum anne kasınıyo dıye

Nıdanın bıde kopek dısler cıkıyo bu ara onun huzursuzluguda eklendı sedroma:)
14 dısımız oluyo....

Yarından sonra esım 10 gunluk ızne ayrılıyo yogun gunler bızı beklıyo:)
Tr ye tatılı erteledık maddı manevı bahce bıraz zorluyo tahmınımızden fazla masraf cıktı..
zaten 8. Ayda da ızın var o zaman koye gıderız ıns..benım ıcın cokta gereklı degıldı tatıl ama esım ve cocuklarla beraber bıseyler yapalım deyınce planlar yapıldı yıne:)
10 gun baya yogun gececek..cuma beyzanın kresı gezı duzenledı oraya gıdıcez
pazartesı holladaya bı otele gıdıyoruz ıns 3 gunlugune daha cok cocuklara özel duzenlenmıs oyun alanları havuzlar olan bı yer denız kenarı bıde ıyı olur bızım ıcın ıns..
Yol 3 saat surecek nıdayla hıc bu kadar uzun yolculuk yapmadık arabayla nasıl olacak bılmem bıraz dusunduruyo benı beyza olsa dusunmezdım bu kadar:)
Izının kalan gunlerıde evde bahcede yarım kalan ıslerı yapmakla gececek..
Bızden haberler böyle simdılık uyku saatı geldı coktan hepınızı sevıyorum görusuruz kızlar

selam cnm bende bunu anlamıyorum testi yap önce sonra ilaç ver dimi ama hayret bişey ya..
ohh negüzel gezmelere gidiliyo herşey onlar içincnm:
yeterki onlar iyi olsun..

cnm nilin odasını ayrdım şimdi sıra kendimi ayırmaya geldi he he he
ben nilin odasından ayrılamıyorum..

sağol cnm mandalina çıktığında yapmak lazım ama bu mevsimde yokki mandalina
enginarında şuan zamanıymışsanıyorum..

ohh negüzel çok sevindim
cnm öncelikle saçlarını güle güle kullan
ee peki defnenin boyu kilosu nedir acaba..
yazmamışsın merak ettim..

cnm evet nil yavaştan tamamlıyo eğitimlerini..

bu arada yaseminim iyi bal böcüğüde öyle ama 2 3 gün kabızlık zorlamış bal böcüğümü şimdi iti çok şükür..
konuşmasıda geldidün sayesinde dünüm güzel başladı
masalında yemek yeme hali vardı ayyy bayıldımya çok tatlılar çokkk..,

kızlar herkese günaydın ama pek geçmiş yok sanıyorum yaz geldiği ,çin böylke oluyo..

Herkese günaydın kızlar

Bugun burasi ne kadar sessiz böyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pazar günü tatil bitiyor cnm. Teşekkür ederim

Beyza ya geçmiş olsun canım. Inşallah teste gerek kalmadan iyilesir.
Cnm hollanda çok güzel bir yer. Ben hamileyken Amsterdam ve Lahey e gittim. Çok begenmistim. Insanlari çok sıcak kanlı. Bir de shveningen e gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Cnm boy 83 kilo 11,5
Buarada Günaydın cnm

SüprizEki Görüntüle 1124601

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bu sürpriz e bayıldım
Maşallah nilime

Oyyy maşallah ben bu fıstığı yiyebilir miyim:)

yiye bilirsin teyzesi:

Herkese günaydın kızlar

günaydın cnm evet ya çok sesiz bi topik olduk artık biz...
herhalde havalardan diyorum
ozaman ben burası için kışı daha çok seve bilirim..

bu arada nil diş dresine gitti
önemli bişey değil bazı türürüklerde buna sebep ola bilir demiş
yanlız dişlerini mutlaka fırçalamaya başlayın demiş geri dişlerinde yemek artıkları kalması çok kötü olur demiş ön dişler sorun olmaz ama gerideki dişlere dikkat etmek lazım demiş..

Oyyy maşallah ben bu fıstığı yiyebilir miyim:)

Herkese günaydın kızlar

sağol teyzesi:

maşallah defnemede gayet iyi annesi:

Benı canım ya kortizonlu krem yerıne zahıde ıle yetıs hayataha cıkan doktor bı formul vermıstı onu kullan derım bende zamanında ceydaya kullandım bılseydım bu karısımı kullanmazdım netten arastır bakalım doktorun adı hayrı gözlükgiller bı bak derım

Kuzum herşeye değersin 💝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…